Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

παρε ναχεις μινιατουρακι και λοιπες αδυνατες!!!!!

Λοιπον θα προσπαθησω να γραψω οσο συντομα γινεται τα νεα μας

Αν θυμαστε ειχαμε μεινει στην κολοκληση που πηρα Παρασκευη βγαινοντας απο το Παιδων για την εξεταση της Αναστασιας γαστρεντερολογικα. Τελικα ελαφρια ΓΟΠ και ξεκινησαμε epadoren. Δευτερα παω να μου παρω ενα χαρτι απο τη γιατρο ωστε να δικαιολογησω το επειγον του θεματος. Για να μη την ξαναπατησω, βαζω το αυτοκινητο (το δικο μου ηταν υπο επισκευη και θα το επαιρνα την ιδια μερα, ειχα αλλο απο τογιοτα) στο υπογειο παρκινκ. Επιστρεφω, χανω το χαρτακι που ειχα μπει, παω το λεω, αφηνω το αυτοκινητο παραμερα, πληρωνω, παω να φυγω, νεκρο! Μεσα στο υπογειο στη ζεστη,ελεος. Η τογιοτα σκασιλα τους, θα παμε οποτε μπορεσουμε! Μα θελω το αυτοκινητο μου ρε! Τελικα παω σε ενα επισκευαδικο παραδιπλα και εφερα εναν με ....αει πως το λεν και πηρε μπροστα...αααα...μπαταρια

Πηρακαι το τουτου, πηγα και στη δημοτικη αστυνομια,εκαναεστανση, τεταρτη το αποτελεσμα

Τριτη, 5.20 αναχωρηση για Ολυμπια, 4 ωρες δρομος σερι. Την Α φοβομουνα τελικα αυτη κοιμηθηκε και ο Β το ματι γαριδα να! Μιση ωρα υπνο μονο και γκρινια απο Μεγαλοπολη και εγω να τρεχω μην αρχισει και η αλλη. Και μετα καπακι φρουτα με το που εφτασα και....εμετος. Φαι νομιζω εκατσε, γιαουρτι και ..εμετος. Καλη αρχη 2 για σημερα.

Ο Β να μη θελει να φαει, να δινουμε μαχη και μολις καταφερνα 1-2 κουταλιες μετα ..αρνακι! Αναποδα παιδια! Τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Θαλασσα.....η Α δεινη κολυμβητρια! Να κουναει ποδαρακια να χαιρεται

Ο Β? Ιιιιιιιιιιι ουυυυυυυυυ ιιιιιιιιιιιιιιι γμτω μουυυυυυυυυυυυυυυυυ

Καλα μιλαμε και για φοβερα μπανια, 10 λεπτα το ενα , 10 το αλλο, ξεπλυμα πουλακια, ντυσιμο!

Τεταρτη...παιρνω Δημοτικη αστυνομια.........δεχτηκαν την ενσταση! ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ και κατι καλο!

Υπνος....εδω ειναι το αλλο γελιο

Ειχαμε ενα δωματιο, σκοτεινο οπως το ηθελα με 2 διπλα κρεββατια μεσα, στο ενα κοιμομουνα εγω και η Α και στο αλλο ο Β. Φυσικα ετσι και πηγαινα να σηκωθω, ο Β, αααααααααααααααααααααααααα, ουτε για πιπι δε μπορουσα να παω. Επεφτα μαζι τους κατα τις 10 να κοιμηθουν ,μετα απο κανα μισαωρο ,μια ωρα, λακιζα αλλα ειχαν κοιμηθει οι δικοι μου! Οποτε ειπα αει σιχτηρ, υπνο μετα τις 11 τουλαχιστον να καθομαι λιγο σαν ανθρωπος.

Μου ελειψε το ιντερνετ, εσεις, πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Η Α με τσακιζε....θετικα στο κρεββατι! Της ελεγα κανε με οοοοοοοο και με χαιδολογαγε! Μεχρι του χρονου πρπει να τα μαθω να μου τριβουν και λιγο την πλατουλα χιχιχιχιχι

Οι εμετοι να συνεχιζονται απτοητοι! Απο 2-4 ΚΑΘΕ μερα για 15 μερεςκαι στις 14/8 ..7!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΤΑ ρε ελεος, τρελλαθηκα πια, ητανε λιγο κρυωμενη αλλα οι περισσοτεροι ηταν ηθελημενη, το σκατο τους προκαλουσε, και εγω να ξαναχωνω φαι

Ο Β τα ιδια, μαχη στην αρχη

Και μετα τις 17/8......η Α.......μια χαρα! Το επομενο 15ημερο, 2 εμετοι ολοι και ολοι! Προσαρμογη???? Μου κανει εντυπωση!

Ο Β αρχισε να στρωνει την 4η βδομαδα αφου αποκτησε ο καυμενος ξαφνικα 4 (!) κυνοδοντες!

Η ξαδελφουλα μου σταθηκε οσο μπορουσε το καυμενο, επλενε, επλενε, επλενε τα λερωμενα! Χαχαχαχαχα και μας εφτιαχνε και το φαγακι μας! [που ν ατολμησει να τα ταισει! Μια φορα μονο τα καταφερε.....αχχχχχχχχ

Τις τελευταιες μερες ειχαμε ξεγελασει τον Β με ενα πλαστικο ποτηρακι και επινε ενα ποτηρι γαλα για βραδυνο,αλλα τωρα που γυρισαμε δε βλεπω να πιανει

Γενικα η μερα μου ητανε....9.30 φρουτα, ξεσκατισμα, ντυσιμο, ΣΜ,μουλτι, φαι κυνηγι.....μπανιαρισμα,ξεσκαστισμα, νανι στις 2 μεχρι 4, καφε αν προλαβαινα, γιαουρτι, ξεσκατισμα, ντυσιμο, μπανιο, επιστροφη στις 8, χαλαρωμα για 1 ωρα, γαλα, κρεμογαλα, χαλαρωμα, ξεσκ... (χορτασατε) ...νανι!

Αν θυμαστε για 15 μερες ειχα πει θα παω, αλλα εκατσαν απροοπτα!

Υπολογιζα που λεμε χωρις τον ξενοδοχο....ειχαμε πει με τη νταντα οτι θα κατεβαινε γυρω στο 15σαυγουστο σπιτι της, ελεγα και εγω θα παμε και λιγο Κερατεα, αυτα... τελικα μου λεει λογω δουλειας του αντρα της θα κατεβαινε στις 24! Τι θα εκανα????? Να παω που πισω και μονη μου! Ετσι εκατσα 1 μηνα στη ξαδελφη μου φυσικα με την μια μου το προτεινε. Δε το κρυβω οτι εχω πικραθει και φυσικα στη Κερατεα δε θα παμε. Ακομα και εχτες που γυρισαμε(και η ιδια εχτες γυρισε) δε μου ειπε ετσι , θελω κατι μια βοηθεια ρε αδελφε! Θα τα πουμε απο Δευτερα.....

Ελεγα να γυρισω τη τεταρτη γιατι απο τριτη θα ξεκιναγε και ο βρεφονηπιακος! Τους πηρα την τριτη, και καλα τον καθαριζανε και μετα θα δεχοντουσαν πρωτα τα παλια παιδακια και μετα τα νεα. Οποτε τελικα Πεμπτη πρωι με τιγκα το αμαξι και τα 2 παραμασχαλα, ωρα 5.20 παλι ξεκινησαμε. Ευθτυχως αυτη τη φορα ξερα. Η Α δε κουνηθηκε καν, ο Β λιγο τη τελευταια ωρα αλλα ξανακοιμοτανε. Καλα το κλιμα εκει κατω ηταν πολυ βαρυ! Εγω που δε κοιμομουν ποτε μεσημερι , εκει καθε μερα σχεδον ξερη!

Και εχτες επεστρεψα στη γμμνη τη καθημερινοτητα και με 2 τρελαμενα κουτσουβελα απο την αποτομη αλλαγη! Περασαν καλα, μπανακια, γδυτα κωλαρακια, να χορευουν με τραγουδακια, χαρμα ητανε,δε το κρυβω , ειχαμε και τις καλες φασεις μας!

Η Α να μη θελει να φαει, ο Β να μη θελει να κοιμηθει χωρις εμενα! Ευτυχως σημερα πηγε καλυτερα αυτο το θεμα.

Σημερα η Α να ωρυεται χωρις λογο και αιτια.Δοκιμασα και το γαλα στις κουνιες αλλα τζιφος,δε το ξανακανω, ισα που στεναχωριεμαι και εγω και αυτος!

Πεμπτη πηγαμε και για εγγραφη στον βρεφονηπιακο, τον Δημοσιο

Πρωτη απογοητευση...τα εχουν χωρισει σε βρεφη Α του 2008 και βρεφη Β του 2007

Οποτε εμεις ειμαστε στα Β! Διαφορα? Τα Α εχουν λιωμενο φαι και κουνακια, Τα Β φαι κανονικο και αυπνα! Αλλα εμεις ειμαστε ακομα στα λιωμενα και θελουμε νανι! Δε ξερω τι θα γινει με αυτο το θεμα... Σημερα τα πηγα κανονικα, 9 παρα και τα αφησα(πηγα ΣΜ και τζαμπο, 4 βαφτισεις καραδοκουν!) Στις 11.30 τα πηρα γιατι γκρινιαζε ο Β (αυπνια, 2,5 ωρες εκλαιγε εχτες και στο τελος του εδωσα ντεπον για να κοιμηθει....και εγω!)

Ο Β εφαγε το γιαουρτι, η Α 4 κουταλακια και κατι μπισκοτακια!

Με το φαι ομως με καιει, θα στρωσουνε? Μου λενε και καλα απο την αλλη βδομαδα θα τα αφηνω μεχρι τις 1 που ειναι και το φαι και αν αδεν, θα τα παιρνω εγω για ταισμα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ καΙ βααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Ειδωμεν!!!!!.....Τελοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γατούλα, επειδή έγραψες για τους εμετούς παραθέτω μία δημοσίευσή μου σε άλλο topic από 25 Αυγούστου:

"Εγώ εφάρμοσα πρόγραμμα "πάχυνσης" (χε, χε, λες και είναι γαλοπούλες) και έδινα μεγαλύτερες ποσότητες με κάπως περισσότερο λάδι και αυτό το μήνα βάλαν 400 γραμμάρια το καθένα:!:. Είχαμε όμως παρενέργειες γιατί καθ' ότι παραφουσκωμένα, με το παραμικρό ζόρισμα, κλάμα κτλ μου κάναν εμμετό, το τι τράβηξα να καθαρίζω καρεκλάκια φαγητού ή το πάτωμα, τα ρούχα μου, τα ρούχα τους, να κάνω μπάνιο το ένα και να μην ξέρω πού να αφήσω το άλλο γιατί είμαι μόνη μου, δε λέγεται. Έτσι γυρίσαμε πάλι στο όσο θέλουν και ίσως ελάχιστο παραπάνω. Να δούμε πώς θα πάμε."

Το πώς πήγαμε, άστα να πάνε!!! Ο ένας έβαλε 30 γρ σε 2 εδομάδες και η άλλη έχασε 60 γρ. Οι εμετοί όμως σταμάτησαν και εγώ δεν ξαναπιέζω. Στο μεταξύ κάναμε αιματολογικές εξετάσεις και βρέθηκαν με ανεβασμένη χοληστερίνη (το οποίο όμως μπορεί να είναι και φυσιολογικό για την ηλικία τους-περιμένω να μιλήσω με γιατρό και θα σας πω), λίγο ανεβασμένα τα ηπατικά τους ένζυμα, ΑΛΛΑ με αιματοκρίτη 45(!) η μικρή και 44(!) ο μικρός και αιμοσφαιρίνη καλύτερη και από τη δική μας γύρω στο 14,5 και οι δύο. Σίδηρος πάνω από 100 και εξαιρετική φεριτίνη.

Οπότε, η ερώτηση που θα κάνω στην παιδογαστρεντερολόγο την επόμενη φορά είναι ότι αφού οι εξετάσεις είναι καλές, το ύψος που πρέπει να πάρουν το παίρνουν-κοντούλικα μεν, αλλά βάζουν πόντους- σε τι ακριβώς μας πειράζει που είναι αδύνατα έστω και εκτός καμπυλών ανάπτυξης βάρους;

οι γονεις ειστε μετριοι, ψηλοι , κοντοι γιατι σιγουρα παιζει και το γονιδιακο στη μεση

ημουνα σε βαφτιση προχτες, σε σοι, ειναι και μια διχρονη λοιπον, γουρουνιτσα στη κυριολεξια, ιδια η γιαγια της

ψηλη τουλαχιστον 4 ποντους πανω απο Βασιλη δηλαδη καπου 10 απο Αναστασια και πιο χοντρη απο Βασιλη, δηλ 17+!!!

κατεβαζε φαι αβερτα

εεε μεταξυ μας μαλλον προτιμω τη κοντη μινιατουριτσα μου χιχιχιχι αφου ηταν μια κουκλιτσα

κατα τα αλλα 2η μερα απο φαι? τριχες

αντε να δουμε ολη τη βδομαδα τι θα γινει

kKZUp2.png

Εμείς οι γονείς είμαστε κοντοί στην 10η εκατοστιαία σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα από το βιβλιάριο των μωρών για το 20ο έτος ηλικίας. 1.57 εγώ, 1.71 ο άντρας μου και μάλλον αδύνατοι, εγώ είμαι 48 κιλά. Τα μικρά είναι μεταξύ 10ης και 25ης εκατοστιαίας στο ύψος και κάτω από τα όρια στο βάρος. Φυσικά και παίζουν ρόλο οι γονιδιακοί παράγοντες και η παιδίατρος που μας παρακολουθεί θεωρεί ότι τα παιδιά είναι μια χαρά. Έλα όμως που η παιδογαστρεντερολόγος κάθε φορά που δεν έχουν βάλει το βάρος που θεωρεί εκείνη εντάξει υποψιάζεται συνεχώς νέες αλλεργίες και μας ταλαιπωρεί με δοκιμές που αποτυγχάνουν.

Διαφημίσεις

Γατούλα μεγάλωσαν τα γατόνια σου, να τα χαίρεσαι τα κουκλάκια !

Δεν το παρακολουθώ το θέμα αλλά στο σουλούπι δεν διαφέρουν πολύ απο τον δικό μου, τι βάρος έχουν?

9500 και 13000! μια χαρα!

΄

Μάλλον εγω πρέπει να συμμετέχω στο θέμα και όχι εσύ..

ο δικός μου είναι 10840 με ύψος 87cm , βάζει περίπου 100gr τον μήνα / αν

βάλει /

αλλά τρώει φαίνεται μια χαρά οπότε το θεωρούμε οκ..

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Γατούλα δεν παίζεσαι! Τι περιγραφή διακοπών ήταν αυτή??? Ακόμα γελάω...Κουκλιά τα παιδάκια σου! φτου φτου!

katfon και εμάς τα ίδια με τις εξετάσεις, ήταν όλα μια χαρά και ετσι η παιδίατρος ηρέμησε (ή μάλλον εγώ ηρέμησα) γιατί εκείνη μου το έλεγε..Εμείς βέβαια δεν είχαμε πρόβλημα με εμετούς..

Το καλοκαίρι βάλαμε 200γρ! 8400(πιάνουμε πάτο) 77.5 πόντους...Ενθουσιάζομαι όμως γιατί έκανε και κάτι διάρροιες αλλά παρόλαυτα πήρε τα 200.Μόλις έβλεπε άνθρωπο να τρώει έκανε σαν μουρλή! Έτρωγε όλα τα φρούτα, όλο το φαγητό, ενδιάμεσα τσιμπολογούσε και το βράδυ εφτανε να πίνει 380γρ γάλα :shock::shock::shock: όταν γυρίσαμε έκοψα το τάισμα στη στράτα γιατί περπατάει στις μύτες και γυρίσαμε στο καρεκλάκι. Τις πρώτες μέρες δεν το πίστευα! Καθοταν κυρία, της έδινα το φαγητο της και μετά της έβαζα διάφορα μη αλεσμένα και έτρωγε μόνη της! Ε, μία βδομάδα κράτησε η χαρά, έχουμε αρχίσει πάλι τα ίδια μη σας πω και χειρότερα από τα παλιά γιατί τώρα και για το φαγητό ακόμα που πάντα το έτρωγε θέλει ένα σωρό παιχνίδια...ουφ!

DoUwp3.png

Καλημέρα και απο μένα!!! Καλό Φθινόπωρο σε όλες τις μανούλες. Εύχομαι αυτός ο χειμώνας να μας βρει με πολύ όρεξη και πολλά γραμμάρια.

Γατούλα τα παιδάκια σου είναι αξιολάτρευτα. Να τα χαίρεσαι κορίτσι μου.

Εμείς πάμε από το κακό στο χειρότερο. Σε ενάμιση μήνα μόνο 200 γρ.

8μιση μηνών 7.200, 70 πόντους (δεν πήραμε τίποτα) και πέφτουμε συνεχώς καμπύλες.

Η παιδίατρος μας έγραψε ένα κάρο εξετάσεις αιματολογικές και υπερηχογράφημα κοιλίας.

Το κόστος αυτών 1.000 ευρώ παρακαλώ στο ΜΗΤΕΡΑ.

Δεν της κάναμε ακόμα καθότι πολύ ακριβές και το παιδί δεν φαίνεται να έχει κάτι. Είναι υπερδραστήριο, χαρούμενο, δεν έχει εμετούς, διάρροιες, πυρετούς, τίποτα. Έχω βέβαια και τον άντρα μου που είναι γιατρός και είναι ιδιαίτερα καθησυχαστικός. Δεν έχει τίποτα το παιδί μου λέει. Οπότε την αλλάξαμε ταμείο, γιατί το ΙΚΑ ως γνωστό δεν είναι και το καλύτερο, την βάλαμε στου άντρα μου που θα της κάνουμε δωρεάν. Περιμένουμε να βγει το βιβλιάριό της.

Αύριο έχουμε πάλι παιδίατρο για εμβόλιο. Περάσανε 20 μέρες από την τελευταία επίσκεψη και δεν θέλω να σκέφτομαι την ώρα που θα την ζυγίσουμε. Είμαι σίγουρη ότι δεν έχει πάρει τίποτα, το καταλαβαίνω όπως την σηκώνω.

Σε γενικές γραμμές τρώει, γάλα όμως δεν πίνει με τίποτα. Και την κρέμα αν της την κάνω με γάλα το καταλαβαίνει και δεν την τρώει.

Άντε καλό Φθινόπωρο και πάλι!!!

κορίτσια ξέρω ότι αυτό το θέμα δε με αφορά , αφού έχω παιδάκια μεγαλύτερα, αλλά θα σας πω για την κόρη που ήταν από μικρό κοριτσάκι πολύ αδύνατη...μέχρι οκτώ μηνών ήταν όλα καλά...μετά άρχισε να μην τρώει καλά...το τι καραγκιοζιλίκια έχω κάνει για να φάει δε λέγεται...

έτσι λοιπόν από 8 κιλά που ήταν στην ηλικία των οκτώ μηνών, άρχισε σταδιακά να πέφτει στην καμπύλη:12 μηνών έγινε 8750, 15 μηνών 9150, 2 χρονών 10.400...κάθε φορά που πήγαινα στην παιδίατρο με έπιανε το στομάχι μου..

ευτυχώς πέρασε ο καιρός, άλλαξα και παιδίατρο και η μικρή τώρα, τρεις μέρες πριν πάει α' δημοτικού είναι μόλις 18 κιλά!(όταν τα παιδιά της ηλικίας της είναι το λιγότερο 20 κιλά)...με το γιατρό που το συζήτησα μου είπε να μην ανησυχώ, γιατί από πέρυσι έχει βάλει 2 κιλά, που είναι το φυσιολογικό και επίσης ύψος 7 εκ., μια χαρά δηλαδή..απλά κάπου έμεινε πίσω και τώρα όσο και να τρέξει...ε εντάξει τι να κάνουμε...εξάλλου μου είπε ο γιατρός δεν είναι μόνο πόσο τρώει αλλά και θέμα μεταβολισμού και κληρονομικότητας(εγώ έχω ύψος 1,60 και βάρος 48 κιλά!)

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Minion, να είστε καλά όλοι. Εύχομαι να αντιμετωπιστούν όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Γατουλίτσα, έχω να μοιραστώ ότι ο παιδικός σε μας έκανε καλό συνολικά, όσον αφορά το φαγητό. Εμείς δεν πιέσαμε ιδιαίτερα σε κάποια φάση, δεν βλέπαμε αποτέλεσμα, στο δικό μας παιδί.

Στον παιδικό στην αρχή είχαμε όλο ιώσεις και πυρετούς, που έκοψαν την όρεξη και άλλο. Δεν έχασε βάρος το παιδί, έτσι και αλλιώς παρακάτω δεν πήγαινε και πολύ! Είχαμε κολλήσει γύρω στα 9 κιλά από 10-11 μηνών μέχρι και πρόσφατα.

Όταν σταμάτησε να αρρωσταίνει συνέχεια, είδαμε ότι είχε αποκτήσει καλές συνήθειες στο φαγητό και αυξήθηκε κάμποσο η όρεξή της.

Το καλοκαίρι αποφασίσαμε να τρώμε έξω και να παραγγέλνουμε κάθε φορά μια ποικιλία από εδέσματα και ό,τι φάει! Και πατάτες τηγανιτές και χυμό πορτοκάλι και σαλάτα και ψωμάκι και φρουτοσαλάτα και τοστάκι... και πατατάκια, και γλυκάκι, το μισό κατάλογο με λίγα λόγια... Είδαμε ότι έτσι είχαμε αποτέλεσμα. Στο σπίτι ακολουθούμε την ίδια τακτική. Έχουμε βρει εδέσματα μπαλαντέρ και παίζουν... Πατατάκια, γιαούρτι junior με τις μπαλίτσες από σοκολάτα, πατατάκια...

Δεν είναι ό,τι πιο υγιεινό, αλλά είχαμε πιάσει πάτο πια!

Στον παιδικο μας λενε ότι τρωει, όχι παντα καλα, ενω φροντιζουμε πριν και μετά να έχει εδεσματα... Μαγειρεμένο φαγητό της προσφέρεται μόλις έρθει από τον παιδικό μεσημεράκια και ξανά το βράδυ, ενώ ενδιάμεσα έχει σνακ με κάτι ανθυγιεινό συνήθως, όπως γλυκάκι, ή γιαούρτι παιδικό ή πατατάκια ή παριζάκι, ό,τι προτιμήσει από αυτά... Μαζί με 2 πρωϊνά εδώ και στον παιδικό και το μεσημεριανό του παιδικού, έχει τουλάχιστον 4 γεύματα τη μέρα κατ αυτό τον τρόπο. Και γαλατάκι κατά βούληση.

Το αποτέλεσμα είναι ότι πήρε ένα ολόκληρο κιλό μέσα σε ένα-δυο μήνες και είμαστε πλέον στη 10η ή 15η καμπύλη, στο βάρος, ενώ αν είχαμε μείνει στα ίδια θα ήμασταν πανηγυρικά εκτός καμπυλών...

Πάντως για εμάς ήταν εν μέρει αναπτυξιακό στάδιο, ο ένας χρόνος περίπου που δεν έτρωγε το μικρό. Δεν της άρεσαν τα αλεσμένα, αλλά δεν μπορούσε/δεν ήθελε να φάει και ποσότητες από κανονικό φαγητό. Και ίσως δεν είχαμε ανακαλύψει/υποκύψει στις εύκολες-παχυντικές τροφές τύπου πατατάκια... Και κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε να κόψουμε μελλοντικά τα πολλά ανθυγιεινά...

Εξάλλου, μου φαίνεται ότι και τα δυο τους τρώνε λίγο καλύτερα, όταν άρχισαν να αντιλαμβάνονται τι θα πει να μεγαλώσουν... να ψηλώσουν και να έχουν δύναμη, σαν τα μεγαλύτερα παιδάκια:rolleyes:

Επίσης τους αρέσει να τρώνε τα ίδια με εμάς, όταν καθόμαστε όλοι μαζί στο τραπέζι.

Εύχομαι βέβαια το ότι τρώει τώρα το μικλό μας να μην είναι ακόμα μια φάση/αναλαμπή...:roll:

Διαφημίσεις

Αθηνα ο μικρος ειναι ΟΚ? τρωει κανονικα????

Για να δουμε και εμεις, για την ωρα θα τα παιρνουμε κατα τις 1 και τους δινουμε λιγο συμπληρωμα, εστω μισο πιατακι απο δικο μας φαι και βλεπουμε αργοτερα πως θα πανε. Η πλακα ειναι οτι η Α ερχεται και τρωει και ο Β αρνειται!!!!!!

kKZUp2.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες με τα τσιλιβιθρόνια μωράκια και όχι μόνο!

:D

Έχω και εγώ ένα μωράκι, που νομίζω ότι είναι αδύνατο (9.700 kg) και είναι περίπου 15 μηνών. Το ύψος του είναι 81εκ. Η γιατρός όμως δεν πολυανησυχεί, από την στιγμή που παίρνει βάρος, έστω και λίγο κάθε μήνα...

Πώς μπορώ να δω όμως, σε τί ποσοστό καμπύλης βρίσκεται? Βλέπω που γράφετε ότι είναι στο 25%, ή στο 10%, κ.λ.π. Εμείς, πού είμαστε???:roll:

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Α καλα εμεις ειμαστε 10 κιλα και ειμαστε 28μηνων και τωρα για το υψος ηταν πριν 2 μηνες 90εκ. Αλλα δεν ανησυχω διοτι δεν εχει αρρωστησει καθολου παρα μονο τον 15 Αυγουστο που εκανε πυρετο για 3 μερες και τπτ αλλο. Αλλα πως να βαλουμε κιλα αφου δεν εχει ησυχια ειναι υπερκινητικη η κυρια

Α καλα εμεις ειμαστε 10 κιλα και ειμαστε 28μηνων και τωρα για το υψος ηταν πριν 2 μηνες 90εκ. Αλλα δεν ανησυχω διοτι δεν εχει αρρωστησει καθολου παρα μονο τον 15 Αυγουστο που εκανε πυρετο για 3 μερες και τπτ αλλο. Αλλα πως να βαλουμε κιλα αφου δεν εχει ησυχια ειναι υπερκινητικη η κυρια

Α, καλά είσαι! εμένα να δείς πόσο υπερικινητικός είναι ! Στις διακοπές μια μέρα έκοβε βόλτες στην βεράντα από τις 14:00 μέχρι τις 20:00!! Αστα!

Ασε που ενεργείται 3 -4 φορές την ημέρα! μα τι να κρατήσει αυτό το παιδί μέσα του? Τουλάχιστον τρώει έστω και με το ζόρι. Εννοείται αλεσμένα έτσι!

Κορίτσια γίναμε 10 κιλά !

Ζήτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε βρε και εις ανώτερα (στην ζυγαριά)

ΣΑΝ ΜΑΚΡΙΝΟ ΟΝΕΙΡΟ μου φαίνεται το 10 κιλά!!!!!

εμείς με το ζόρι είμαστε 9 και ύψος 83 και είμαστε σχεδόν 15 μηνών

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Elisa, ο παιδίατρός σου δεν σημειώνει το βάρος του παιδιού στο βιβλιάριό του; Εκεί πάνω, σε κάθε μέτρηση, μπορείς να δεις πού βρίσκεται το παιδί.

Γατούλα, ο μικρός μας δεν ήταν ποτέ το σούπερ φαγανό παιδί, ωστόσο πέρασε ελάχιστες φάσεις που δεν είχε όρεξη, πολύ σύντομες και ουσιαστικά δεν μας προβλημάτισε. Είναι αρκετά κινητικός, τρώει αρκετά. Τώρα τρώει όλα σχεδόν τα φαγητά με άνεση, χωρίς πολλά πολλά. Τρώει και αρκετό κρέας σε κομματάκια και ιδιαίτερα σε καλαμάκι-σουβλάκι. Ξεκίνησε πριν λίγο καιρό με σουβλάκι κοτόπουλο, που είναι πιο μαλακό.

Η άλλη είναι που ξεχνάει να φάει :roll::confused:

Κατά τα άλλα, τώρα που το ξανασκέφτομαι, άρχισαν να τρώνε περισσότερο όταν μεγάλωσαν λιγάκι και μπορούσαν να "συμμετέχουν" στην "κουβέντα" που έχουμε στο τραπέζι. Στις διακοπές είχαμε βρει beach bar, παραλία με πολλή σκιά και περνούσαμε τη μέρα στην παραλία παίζοντας και τρώγοντας... Το αποτέλεσμα φάνηκε στα κιλά σε μικρούς και μεγάλους...

Α.... άλλο κόλπο, αν δεν έχετε πρόβλημα με το τζανκ φουντ, να πάρετε τηγανιτές πατάτες και να αμολήσετε το μικρό σε έναν πεζόδρομο ή εμπορικό κέντρο, αντικαθιστώντας μία μία τις πατάτες που θα κατεβάζει χωρίς να το καταλαβαίνει :D. Για μας είναι αλάθητη συνταγή!

Καλημέρα και απο μένα!!! Καλό Φθινόπωρο σε όλες τις μανούλες. Εύχομαι αυτός ο χειμώνας να μας βρει με πολύ όρεξη και πολλά γραμμάρια.

Γατούλα τα παιδάκια σου είναι αξιολάτρευτα. Να τα χαίρεσαι κορίτσι μου.

Εμείς πάμε από το κακό στο χειρότερο. Σε ενάμιση μήνα μόνο 200 γρ.

8μιση μηνών 7.200, 70 πόντους (δεν πήραμε τίποτα) και πέφτουμε συνεχώς καμπύλες.

Η παιδίατρος μας έγραψε ένα κάρο εξετάσεις αιματολογικές και υπερηχογράφημα κοιλίας.

Το κόστος αυτών 1.000 ευρώ παρακαλώ στο ΜΗΤΕΡΑ.

Δεν της κάναμε ακόμα καθότι πολύ ακριβές και το παιδί δεν φαίνεται να έχει κάτι. Είναι υπερδραστήριο, χαρούμενο, δεν έχει εμετούς, διάρροιες, πυρετούς, τίποτα. Έχω βέβαια και τον άντρα μου που είναι γιατρός και είναι ιδιαίτερα καθησυχαστικός. Δεν έχει τίποτα το παιδί μου λέει. Οπότε την αλλάξαμε ταμείο, γιατί το ΙΚΑ ως γνωστό δεν είναι και το καλύτερο, την βάλαμε στου άντρα μου που θα της κάνουμε δωρεάν. Περιμένουμε να βγει το βιβλιάριό της.

Αύριο έχουμε πάλι παιδίατρο για εμβόλιο. Περάσανε 20 μέρες από την τελευταία επίσκεψη και δεν θέλω να σκέφτομαι την ώρα που θα την ζυγίσουμε. Είμαι σίγουρη ότι δεν έχει πάρει τίποτα, το καταλαβαίνω όπως την σηκώνω.

Σε γενικές γραμμές τρώει, γάλα όμως δεν πίνει με τίποτα. Και την κρέμα αν της την κάνω με γάλα το καταλαβαίνει και δεν την τρώει.

Άντε καλό Φθινόπωρο και πάλι!!!

μήπως έχει απλά αλλεργία ή δυσανεξία στα γαλακτοκομικά? το ψάξατε?

gwggp2.png ISWTp2.png

:lol:Κορίτσια καλημέρα και απο εμένα .

¨Εχω και εγώ μια μικρόυλα 20μηνών 83πόντούς και 10.800Κg

Εγω πιστεύω ότι είναι μια χαρά και ο γιατρός μου λέει ότι είναι ενα παίδι

κανονικό δηλ.κανονικό ύψος και κανονικό βάρος το αίωνιο πρόβλημα μας είναι ο μπαμπάς της που συνέχωσ τρελλαίνει το γιατρό γιατί δεν έχει πάρει το παιδί ύψος και γιατι είναι κοντό.

Ομπαμπάς είναι 1,90 αλλά εγώ είμαι μόλις 1,60 πως είναι δυνατόν το παιδί να βγεί ντερέκι αφού έχει γονίδια και απο τους 2μας.Ευτυχώς για το φαγητό δεν αγχώνομαι αφού δεν την πιέζω ιδιαίτερα βέβαια έχω υποκύψει σε μπίσκοτα (Nutricia) που σχεδόν κάθε μέρα μου ζητάει και σε ψωμί.

Στις διακοπές βεβαια είχαμε χάσει σχεδόν 1kg αλλά με το που αρχίσαμε τον παιδίκο άρχισε να ξεγελιέται στον σπίτι την ώρα του μεσημεριανού και να ξανατσιμπολογάει μαζί μας.

Elisa, ο παιδίατρός σου δεν σημειώνει το βάρος του παιδιού στο βιβλιάριό του; Εκεί πάνω, σε κάθε μέτρηση, μπορείς να δεις πού βρίσκεται το παιδί.

Ναι, φυσικά σημειώνει στο βιβλιάριό του και είμαστε δύο καμπύλες κάτω από τον μέσο όρο. Ρώτησα όμως για τα "ποσοστά" που έχω να δει να αναφέρονται κατά καιρούς στο τόπικ αυτό και ρώτησα πώς μπορώ να βρω αυτό το ποσοστό της καμπύλης για το βάρος του μικρού μου.

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...