Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Κορίτσια ο δικός μου πήρε 250 γρ. αυτό τον μήνα! δεν το πιστεύω!

Φθάσαμε τα 9750! Είπαμε στα 10 κιλά και εγώ θα κάνω πάρτυ!

Πάντως όταν τον είχε δεί η παιδίατροος μου είχε πεί να μην του σταματήσω τα αλεσμένα ακόμα. Μέχρι τα 2 μπορεί να τρώει που είναι αδυνατούλης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι σκατα χιουμορ να κανω ρε μινιατουριτσα??????

μακαρι ναναι λαθος!!!!

απο αυτο το αρθρο που διαβασα, εσυ καταλαβαινεις καποιο προβλημα με νοηση η περπατημα???? ας ευχομαστε οτι ακομα και αν ειναι , ας ειναι μια πολυ απλη μορφη γμτω

τι να πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

kKZUp2.png

εγω παντως δεν πιστευω οτι θα εχει χασει.ειναι πολυ δυσκολο τοσο μωρο να χασει.εσυ εχεις το αγχος σου και σκεφτεσαι διαφορα.εμενα ειναι 3,5 μηνων 6.5 κιλα και επειδη ειναι 67 ποντους μου λενε οτι ειναι αδυνατος.θα σου πω κατι που μας ειπε η παιδιατρος.ποτε να μην ζηλευεις τα παχουλα μωρα.εσενα απλα αποφασισε να γινει μοντελο και προσεχει απο τωρα τη διαατροφη της!!
!

Καλέ τι παιδάκια έχετε!!Σούπερ!!!! Εμείς είμαστε 3 μηνών 4900 και 59 εκατοστά και ενω τα πηγαίναμε μια χαρά με τον θηλασμό μας είπε ο παιδίατρος να πάρουμε και συμπλήρωμα μια φορά την ημέρα...η μικρή όμωε ούτε να το δει το μπιμπερο..έχει να το πάρει από τότε που γεννήθηκε οπότε αφού και μου μπουτακια έχουμε και μαγουλάκια το ένστικτό μου λέει όχι στο συμπλήρωμα και ο Θεός βοηθός.....εσείς τι λέτε?????????????

.png img1238z.jpg

Λίγο έλειψα και έχει γίνει χαμός!!!!

Ειμασταν διακοπές και περάσαμε αναπάντεχα καλά.... Ισως επειδή περίμενα τα χειρότερα.

Τι είναι αυτά που διαβάζω...... Τρελλάθηκα

Minion μίλησα με την κουμπάρα μου και μου είπε ότι το βαπτηστήρι μου έκανε μία εξέταση που λέγεται ''φις'' στον γενετιστή και βγήκε αρνητική. Πολύ ειδικές εξετάσεις γίνονται μόνο στο εξωτερικό. Μου είπε όμως ότι για να έχεις Williams πρέπει να συντρέχουν πολλοί λόγοι. Εκτός από τις στενώσεις στις αρτηρίες πρέπει το παιδί να έχει νοητική υστέρηση και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο προσώπου. Επίσης μου είπε ότι το χαμηλό βάρος δεν είναι ένδειξη. Αυτό της το είχε πει ο γιατρός. Τι να πώ.........

Κοιτούσα την Κατερίνα. Χαμηλο βάρος έχει, με μικρό φυσηματάκι στην καρδιά γεννήθηκε (όπως πάρα πολύ από εμάς μόνο που δεν το ξέρουμε γιατί με τα χρόνια περνάει), μύτη προς τα πάνω έχει, αραιά δόντια έχει (όπως όλα τα παιδιά), υπερκινητική είναι (όπως όλα τα παιδιά). Λες να έχει κι αυτή Williams???? Τώρα μίλησα με την παιδίατρό μου. Και μου είπε τα εξής. Τα παιδιά Williams τα αναγνωρίζεις από χιλιόμετρα μακριά. Είναι δύσμορφα. Επίσης σε αυτήν την ηλικία καταλαβαίνεις αν έχουν νοητική υστέρηση ή όχι. Ανταποκρίνεται? Χαμογελάει? Καταλαβαίνει? Ακούει? Αν ναι τότε δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Τα ίδια ίσχυαν και με το βαπτηστήρι μου. Τέλεια ανταπόκριση, αντίληψη, και φυσικά πανέμορφο παιδί!!! (όχι επειδή είμαι η νονά του).

Το Σεπτέμβριο που θα κάνετε τις εξετάσεις και θα βγούν αρνητικές, να τις δώσεις κορνίζα στον γενετιστή πού με όσο σιγουριά δήλωσε ότι το παιδί έχει το σύνδρομο και σας έκανε τη ζωή άνω κάτω........ Λίγο μυαλό δεν έχουν μερικοί γιατροί ..... Πρίν γίνουν εξετάσεις και δούν αποτελέσματα κάνουν διάγνωση....

Τους τα έχω μαζαμένα τους γιατρούς γιατί αρχές καλοκαιριού είχει πρηστεί το μάτι του πεθερού μου (από αλλεργία) και ένας ''οικογενειακό'' γιατρός είπε ότι έχει καρκίνο........ αφού του έκανε μία απλή εξέταση.... Φυσικά και ήταν αλλεργία γιατί έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και βγείκαν αρνητικές.

Γατούλα. Τι γολγοθά περνάς κι εσύ?????? Εκανες την εξέταση?????? Το παιδί πώς είναι???

Ελπίζω να πήγαν όλα καλά!!!!! Αντε να ηρεμήσετε κι εσείς!!!!!

Η φωτογραφία με τα μπισκότα στο παγκάκι είναι όλα τα λεφτά. Από εδώ και πέρα να τραβάς μόνο τέτοιες φωτογραφίες!!!! Και με ποικιλία στο μασούλημα!!!!

Οσο για τα υπόλοιπα κορίτσια που ανησυχούν για το βάρος σας παραθέτω τα δικά μας βάρη και ύψη για να δείτε ότι υπάρχουν πολύ μα πολύ χειρότερα......

Κατερίνα

Γεννηση : 36+2 2080κιλά & 46πόντους

1 μηνών : 2510 & 48εκ

2 μηνών : 3600 & 51εκ

3 μηνών : 4450 & 54εκ

4 μηνών : 5050 & 57εκ

5 μηνών : 5650 & 60εκ

6 μηνων : 6000 & 62,5εκ

8 μηνων : 6250 & 65εκ

9 μηνών : 6550 & 66,5εκ

10 μηνών : 6900 & 67,5εκ

11 μηνών : 7250 & 69εκ

12 μηνων : 7500 & 70εκ

13 μηνων : 7400 & 71εκ

14 μηνων : 8000 & 72εκ - Εδώ κάναμε πάρτυ!!!!!

15,5 μηνων : 8200 & 73,5εκ

16,5 μηνων : 8250 & 74εκ

17,5 μηνων : 8500 & 75,5εκ

Σωτήρης

Γεννηση : 36+2 2180κιλά & 48πόντους

2 μηνών : 4200 & 54εκ

3 μηνών : 5100 & 58εκ

4 μηνών : 6050 & 61εκ

5 μηνών : 6750 & 63,5εκ

6 μηνων : 7250 & 66εκ

8 μηνων : 7800 & 69εκ

9 μηνών : 8150 & 70εκ

10 μηνών : 8500 & 72εκ

11 μηνών : 8750 & 73εκ

12 μηνων : 8650 & 74εκ

13 μηνων : 8750 & 74εκ

14 μηνων : 9050 & 76εκ

15,5 μηνων : 9300 & 77,5εκ

16,5 μηνων : 9400 & 78εκ

17,5 μηνων : 9400 & 78,5εκ

...αυτά

IeXep3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον ξυπνησαμε νωρις!!!! Κινηση δεν ειχε, 9.10 φτασαμε, 9.50 ηταν το ραντεβου.Εψαχνα για θεση, ειδα μια, κανω αναστροφη.....γκρρρρρρρ την επιασαν! ξανακανω αναστροφη.....εφυγεεεεεεεεεεεεεεε....ελεοςςςςςςςςςςς

Αντε λεω παω προς τα κατω,βλεπω θεση στη στροφη, παρκαρω.

Απο τη θεση του συνδηγου μια λιμνη με βρωμονερα, η Σοφια πηδηξε να βγει και τον Βασιλη τον εβγαλα απο τη μερια του οδηγου.

Παμε, πληρωνουμε, αναμονηηηηηηηηηηηηηηηηη, ρωταω με στελνουν αλλου

αναμονηηηηηηηηηηηηηηηηηη, η Α μες στα νευρα απο την πεινα και τη διψα. Ο Β εφαγε ηδη τα φρουτακια του. Παμε μεσα, βαζω λιγο γαλα στο μπ[ιμπερο να της χωσουν το υγρο για τη διαβαση!

200 μλ το κανουν συνολο, σιγα μη το πιει, η Α ηδη να χτυπιεται, τη γδυνω, φοραμε ρομπες βαριδια, ο Β τον χωνουν απο την αλλη μερια,ακινητος!!!!

Παει να πιει το καημενο που διψαει, λκαταλαβαινει το φτυνει, κλαααααμααααααααααααααααααααααααα

Τζιφος, να φωναζω και εγω να λεω τη ξερω δε θα το πιει

Τελως παντων, βαζουμε ποσοτητα σε μια τεραστια συριγγα,τη ξαπλωνουμε ανασκελα, τη κραταμε και η σοφια της εχωνε γουλιτσες

αυτη αλλες να πινει αλλες να φτυνει, ξερασε και λιγο

Τη δουλεια μας τη καναμε, μπρουμητα νασκελα πλαι μπλιαχχχχχχχχχχχχχχ

Μας λενε παρτε την σε μιση ωρα παλι

γμω τα γυφτακια στις κουνιες, ενα κακοπαιδο να το πνιξω ηθελα

ταισαμε τα περιστερια ...ασχετο

ξαναγυρναμε μετα απο μιση και καναμε μια απλη ακτινογραφια τωρα

επιτελους μπορει να φαει, εχει περασει 11.

Ψαχνω τη γιατρο, βγηκε για λιγο απο το χειρουργειο, μου λεει ελεφρια ΓΟΠ

Παρε με τηλ να σου πω τι θα κανεις!

Φευγουμε, παμε στο αμαξι.................................................................ΚΛΗΣΗ

150......ΓΙΑ ΡΑΜΠΑ.....πνιγμενη στα απονερα που δε φαινοτανε!!!!!!!!!!!!!!

το κερατο μου!

τα γυρισα στο σπιτι, πηρα ενα φιλο αστυνομικο, τιποτα γιατι ειναι δημοτικη αστυνομια

παω στη Δημοτικη αστυνομια, προισταμενο, το και το του λεω!

αγαμη, 2 μωρα, ανεργη, ολα τα καλα

τελως παντων μου λεει, ισως με χαρτι απο το γιατρο να μπορεσω να κανω κατι

θα ξαναπαω τη Δευτερα παλι

ελεος ρε παιδια, αν δε το εβλεπα στη κλιση, δε φαινοτανε τιποτα, αφου πηδηξαμε τα λασπονερα μη πω τιποτα, ποιος να περναγε απο εκει!

θα ξαναπαρω στις 5 τη γιατρο να μου πει αν πρπει να κανω καποια θεραπεια τωρα και θα της πω και τα καθεκαστα!

Τελικα μου ειπε σιροπι επαντορεν 3 φορες τη μερα τον αυγουστο

Της λεω εδω και μια βδομαδα εκανε μονο μια φορα και πανω στα νευρα της

Μου λεει μονο αν κρινω οτι ειναι αναγκαιο, αν ισως ενταθουν οι εμετοι

Οποτε συνεχιζουμε! Παντως σημερα ηταν αψογη!

kKZUp2.png

Κάτσε γιατί μπερδεύτικα.......

Αυτή η εξέταση που έκανε η μικρή ήτανε για να δείξει αν έχει ΓΟΠ ή όχι ????????????????

Δεν μπορούσαν οι γιατροί να κάνουν έναν απλό υπέρυχο στομάχου????? Επρεπε να ταλαιπωρηθεί τόσο μα τόσο το παιδί??????

Γατούλα μπράβο σου!!!!!! Εχεις πολύ κουράγιο!!!!!!! Και χαίρομαι που τα αντιμετωπίζεις όλα με χιούμορ!!!!!!

Αν οι εμετοί ελαχιστοποιούνται τότε τελείωσες. Ουτε σιρόπια και ιστορίες.

Βρε μπας και τους εμετούς τους κάνει επίτιδες???????? Για να τραβήξει την προσοχή?????? Για τσέκαρέ το.......

IeXep3.png

μωρε κατσε να καταφερω να ακηρωσω τη κληση! αει σιχτηρ 150!

ραμπα για ατομα χαμηλης κινητικοτητας! συμφωνω! και εγω σε αυτη τη κατηγορια ανηκω !!!!!! περνα με διδυμοκαροτσο απο πεζοδρομιο! χααααααααααααααα

στο δρομο η καλη σου παντα!

η εξεταση θα εδειχνε αν υπαρχουν καποιες ανατομικες ανωμαλιες

πιστευω στη φαση που ξερασε το υγρο, εδειξε και την ελαφρια ΓΟΠ

η φαρμακοποιος μου λεει καλο ειναι να το παρει κανα μηνα για να αποφυγουμε καμια μελοντικη οισοφαγιτιδα

θα το μελετησω και θα πραξω αναλογα!

οσο για την προσοχη,δε χρειαζεται , παντα την εχει!!!!

σημερα γυρισαμε με ενα τεραστιο σημαδι κατω απο το ματι ...απο τις κουνιες

εισεπραξε μια ωραιοτατη νυχια απο μια αλλη ζηλιαρογατα

kKZUp2.png

cj ευχαριστω για την απαντηση ,μακαρι να διαψευστει ο γιατρος μας οπως και στις δικες σου περιπτωσεις .ομως σημερα που βρηκα καποιο αλλο site απελπιστηκα ...ηταν τοσα πραγματα κοινα με την μικρη μου...τρεμω την ωρα που θα με παρει τηλεφωνο να μου δωσει τα αποτελεσματα..σημερα την ωρα του φαγητου της ουτε το κουταλακι της δεν μπορουσα να κρατησω απο το τρεμουλο του χεριου μου...ναι μεν μας γελαει , ακουει , κοιταζει πονηρα οταν επιβαλλεται ομως ..αρκετα σας μαυρισα κοριτσια την ψυχη , αυριο εχω παιδιατρο και δεν με νοιαζει καθολου για υψος και βαρος ...

Διαφημίσεις

κοριτσιαα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αποχαιρετησω το topic,οχι γιατι

σταματησαμε να ειμαστε αδυνατες αλλα γιατι πριν λιγο ο γιατρος μας ανακοινωσε επισημως πλεον οτι ειναι συνδρομο williams....ευχομαι καμια μα καμια σας να μην νιωσει ποτε τον πονο μου..μεχρι με και την ωρα που μου τηλεφωνησε ειχα ελπιδες..νομιζω οτι ζω εναν εφιαλτη που δεν μπορω να ξυπνησω...τωρα θα δουμε αν μπορουμε να την βοηθησουμε...θα σας παρακολουθω , να προσεχετε τα ζουζουνια σας , να μην στεναχωριεστε για το φαγητο και να ευχαριστειτε που ειναι γερα...

θα μου λειψετε....

Ελπίζω να μπεις να το δεις. Λυπάμαι που δεν ήρθαν καλύτερα τα πράγματα για τη μικρή σας. Όμως με έκανες να ψάξω λίγο και διάβασα ότι "Οι άνθρωποι που φέρουν το σύνδρομο Williams μπορούν να ζήσουν ολοκληρωμένες και υγιείς ζωές, αρκεί να τύχουν αντιμετώπισης από διεπιστημονικές ομάδες, όχι μόνο ιατρούς και νοσοκόμες, αλλά και φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, και δασκάλους."

Βρήκα κι αυτό http://dim-trilof.thess.sch.gr/arxeia/WILLIAMS_BEUREN_SYNDROM.pdf

Πιθανότατα τα έχεις δει κι εσύ. Όμως εγώ στέκομαι στο ότι μπορεί να ζήσει υγιής τελικά το κοριτσάκι σου. Γι' αυτό σκούπισε τα δάκρυά σου και ανασκουμπώσου. Έχετε δουλειά μπροστά σας. Αλλά μαζί, όχι χώρια :) Καλό κουράγιο, αν μπορώ να κάνω κάτι επίτρεψέ μου να το κάνω, με συγκίνησε πολύ η ιστορία σας

--

You came and changed the way I feel, no one could love you more

minion ανατριχιασα......

Τι να πω.......

Η ChristinaGRZ με κάλυψε πλήρως!!!!

Εψαξα κι εγώ τα site και βρηκα αυτό. http://www.wsf.org/family/photoalbum/wsfphoto.htm

Εχει ονόματα παιδιών με το σύνδρομο,τις φωτογραφίες τους και την ιστορία τους. Αλλα είναι μωρά, αλλά παιδιά, άλλα έφηβοι και άλλοι ενήλικες.

Σας εύχομαι το καλύτερο!!!!!!!!!!

Καλή δύναμη!!!!!

IeXep3.png

και γω μπηκα και διαβασα χτες για το συνδρομο.. δεν ειχα ιδεα τι ειναι...

δεν ξερω ποσο θα σε παρηγορησει το γεγονος οι ανθρωποι που εχουν την συγκεκριμενη ασθενεια γινονται λαμπροι μουσικοι, και πολυ συχνα καταπληκτικοι συγγραφεις..

ανθρωποι με λεκτικες ικανοτητες και λεξιλογιο ανωτατου επιπεδου, ακοη που μοιαζει υπερ-ανθρωπη, ανθρωποι κοινωνικοι και ιδιαιτερα συμπονετικοι προς τους αλλους..

σιγουρα ειναι μια δυσκολη παθηση... αλλα το παιδι σου θα ειναι και ιδιαιτερα προικισμενο!!

καλη δυναμη στο δρομο σου, και καλο μελλον στο γεματο αρετες παιδακι σου.. καλοτυχο να ειναι!

κοριτσιαα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αποχαιρετησω το topic,οχι γιατι

σταματησαμε να ειμαστε αδυνατες αλλα γιατι πριν λιγο ο γιατρος μας ανακοινωσε επισημως πλεον οτι ειναι συνδρομο williams....ευχομαι καμια μα καμια σας να μην νιωσει ποτε τον πονο μου..μεχρι με και την ωρα που μου τηλεφωνησε ειχα ελπιδες..νομιζω οτι ζω εναν εφιαλτη που δεν μπορω να ξυπνησω...τωρα θα δουμε αν μπορουμε να την βοηθησουμε...θα σας παρακολουθω , να προσεχετε τα ζουζουνια σας , να μην στεναχωριεστε για το φαγητο και να ευχαριστειτε που ειναι γερα...

θα μου λειψετε....

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια εύχομαι! Και να απολαμβάνεις την κάθε μέρα με το παιδάκι σου!

kr3fp2.png

Διαφημίσεις

Επαναλαβάνω τα στοιχεία μπας και ξέρει καμιά να μου πει αν οντως έχουμε αναγκη από συμπλήρωμα...

Καλέ τι παιδάκια έχετε!!Σούπερ!!!! Εμείς είμαστε 3 μηνών 4900 και 59 εκατοστά και ενω τα πηγαίναμε μια χαρά με τον θηλασμό μας είπε ο παιδίατρος να πάρουμε και συμπλήρωμα μια φορά την ημέρα...η μικρή όμωε ούτε να το δει το μπιμπερο..έχει να το πάρει από τότε που γεννήθηκε οπότε αφού και μου μπουτακια έχουμε και μαγουλάκια το ένστικτό μου λέει όχι στο συμπλήρωμα και ο Θεός βοηθός.....εσείς τι λέτε?????????????

.png img1238z.jpg

Συγνώμη δεν διάβασα τα παραπάνω και δεν ξέρω τι να πω...

Καλή δύναμη στη minion και στην οικογένειά σου κοπέλα μου!!!Η Παναγια μαζί σας και να θυμάσαι ότι όλα στη ζωή για κάποιο λόγο γίνονται....

.png img1238z.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ .ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΟΛΟΥς ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑς.

ΕΜΕΙς ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΛΟΓΩ ΕΠΟΧΗς...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΠΩς ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑς ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ...

minion σας ευχομαι καλή δύναμη και πολύ κουράγιο. Εχε πίστη στο θεό και όλα θα πάνε καλά. Θα προσευχομαι για το παιδάκι σου.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Μινιον μέσα από την καρδιά μου να σου πω ότι σε θαμάζω για την αρέτη της ψυχης σου που είναι και έτσι πρέπει να είναι γαλήνια και γεμάτη αγάπη για το πλασματάκι σου που έφερες στον κόσμο...μην ξεχνάς να μας λες τι κάνετε και πως τα πάτε πολύ θα χαρώ να βλέπω νέα σου!!!

.png img1238z.jpg

minion σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια...ο Θεός να σας δίνει δύναμη. Μην το βάζετε κάτω, προσπαθήστε να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε γι'αυτό το σύνδρομο για να μπορέσετε να την βοηθήσετε όσο περισσότερο γίνεται. καλή συνέχεια....

DoUwp3.png

Μινιον για να μην νιώθεις μοναξι'α θα ήταν ίσως καλό να μας γρ'αφεις εδώ και να μας λες τα νέα της μπουμπού σου , να ξερεις οτι εδω υπάρχουν άτομα που σας σκέφτονται....

Καλή μου Μινιόν κατ' αρχήν εύχομαι καλή δύναμη σε σένα και στην οικογένειά σου όπως και σε όλες τις μανούλες του φόρουμ. Πάντα μου έλεγε η μαμά μου δεν έχεις παιδί έχεις ένα καημό, έχεις παιδί έχεις χίλιους καημούς.

Διάβασα για την περίπτωσή σου και σίγουρα δεν είναι ότι πιο ευχάριστο μπορείς να ακούσεις. Αλλά κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Συμβουλή μου, ενημερώσου όσο περισσότερο μπορείς γι' αυτό το σύνδρομο. Όσα περισσότερα ξέρεις τόσο περισσότερο θα μπορείς να βοηθήσεις το κοριτσάκι σου. Πριν μερικά χρόνια πέρασα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όταν οι περισσότεροι με κοιτούσαν με λύπη εγώ διάβασα, ενημερώθηκα για το πρόβλημά μου, και πήρα την κατάσταση στα χέρια μου. Τώρα είμαι μια χαρά.

Όλα αυτά καλή μου Μινιόν είναι μία δοκιμασία, όλοι οι άνθρωποι περνάμε δοκιμασίες, το θέμα είναι πώς τις διαχειριζόμαστε. Θα έρθει μία μέρα που όλα αυτά θα σου φαίνονται σαν κάτι πολύ μακρινό, και θα δεις τελικά ότι ήταν ένα κακό όνειρο που κατάφερες και ξύπνησες γιατί το κοριτσάκι σου θα είναι υπέροχο και εσύ θα είσαι τόσο περήφανη γι αυτήν.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα στην παρεα που με εχει συγκινησει τοσο πολυ.

σας ευχαριστω ολες και καθε μια χωριστα για την αγαπη, συμπαρασταση ,ελπιδα που μας δινετε. Αναρρωτιεμαι πολλες φορες πως ειναι δυνατον ανθρωποι που δεν γνωριζονται μεταξυ τους να ερχονται τοσο κοντα και να μοιραζονται τοσα πολλα.

Η απαντηση προφανως ειναι οτι μας δενει ενα αλλα πολυ σημαντικο κοινο στοιχειο¨....ειμαστε μανουλες!!!

θα επανελθω με νεα της μικρης γιατι ηρθαμε ηδη σε επαφη με ειδικο κεντρο και συνεχιζουμε τις ενεργειες για Αγγλια για τον ιδιο λογο.

Κοριστια , ξερω οτι απο διακριτικοτητα σταματησατε να μιλατε για τα * λιγοφαγα* ζουζουνια σας ,ομως σας παρακαλω συνεχιστε να ανταλασσετε στοιχεια, εμπειριες , αγωνιες σας ...θα χαιρομαι να σας παρακολουθω!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...