Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μπεμπάκι ευχαριστώ πολύ! Το Ευάκι μου γίνεται ακριβλως 2 1/2 στις 22 του μήνα. Άσε σου λέω, παραειμαστε κι εμείς!

Κι εμείς μετά από 10 μέρες τρελλού μπουκώματος σήμερα είναι κάπως καλύτερα. Η γιατρός μου είπε ότι είχε ίωση και είχε και λαιμό και λεμφαδένες ερεθισμένους..Το αντιμετωπίσαμε με αέριους, αταράξ για 3 μέρες και μετά πάλι αέριους.

Εσάς που τα παιδάκια σας έχουν βήχα δεν σας έχουν δώσει κάτι τέτοιο? Κατα τ'άλλα δεν θέλει βηχας-μπούκωμα δεν θέλουν ζέστη, πολύ καλός αερισμός(στην ανάγκη και λίγο σκασμένο το παράθυρο το βράδυ) πολλά υγρά, πολύ ορό και οτριζαλίν.

Για τον ευκάλυπτο αν και ξέρω ότι είναι θαυματουργός η δικιά μου η παιδίατρος δεν με αφήνει γιατί έχει ακουστεί ότι κάποιες ουσίες που βγαίνουν όταν βράζει, είναι καρκινογόνες..Τώρα αν ισχύει 100 % δεν το ξέρω..

Παραστικά σε όλα τα αρρωστρούλικα!

Pelagia τέλειο νούμερο το 11400!!!! Μπράβο!

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκεκάκι μιας που σε βλέπω εδώ στα αδύνατα, η δικιά σου πόσο είναι ύψος - βάρος??

Culte δεν είναι αδύνατη, είναι 91.5 και 13.800. Γενικώς τρώει το φαγητό της αλλά σχεδόν καθόλου ενδιάμεσα και καθόλου φρούτα :evil:. Πίνει πολύ γάλα που δεν ξέρω πόσο καλό είναι αυτό, δλδ 350 μλ βράδυ κάποτε και παραπάνω και 350 μλ πρωί και κάποτε και παραπάνω και ΣΚ έχει καθιερώσει και μεσημεριανό γάλα πριν τον ύπνο. Πιστεύω ότι το γάλα τη βοηθάει να έχει το συγκεκριμένο βάρος. Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να ανησυχήσω για το φαγητό αφού η ίδια πέρασα σοβαρή διατροφική διαταραχή και έχω αποκλείσει το συγκεκριμένο θέμα από το σύστημα μου :rolleyes: Αν δεν φάει μία, δύο μέρες κάποια στιγμή θα πεινλάσει και θα φάει.

Γράφω γιατί διάβασα αυτό με τον ευκάλυπτο.

ok!!

η δικιά μου είναι 87 πόντους και 12.300

κοντά στο μέσο όρο δλδ..

εγώ γράφω γιατί όταν ήταν μικρή μου έβγαζε την πίστη για να φάει, τώρα όλα μια χαρά...

δεν μπορώ να αποχωριστώ τις αδυνατομάνες...

και αποθηλασε επιτελους!

ok!!

η δικιά μου είναι 87 πόντους και 12.300

κοντά στο μέσο όρο δλδ..

εγώ γράφω γιατί όταν ήταν μικρή μου έβγαζε την πίστη για να φάει, τώρα όλα μια χαρά...

δεν μπορώ να αποχωριστώ τις αδυνατομάνες...

Μια χαρά αναλογίες και σεις!! Καλά και η δικιά μου δε στρώνεται και εύκολα στο τραπέζι, απλά στον παιδικό τρώει σχεδόν πάντα όλο το φαγητό και στο σπίτι έχω συνήθως τα εξής που της αρέσουν:

-Μακαρόνια με κοτόπουλο

-Μακαρονάκια Ντόρα Εξερευνήτρια με κασέρι τριμένο

-Μακαρόνια με κιμά

-Παστίτσιο

-Μπιφτέκια

Μη φανταστείς ότι πάντα τρώει έστω και αν της αρέσουν.

Δίνω απογευματινό (το μοναδικό πράγμα που τρώει απόγευμα) μισή πίττα κυπριακή με χαλουμάκι μέσα και ζεσταμένη στην τοστιέρα (τρελλένεται) και πρωινό μετά το γάλα της τρώει τοστάκι (όχι όλο) ή δημητριακά με γάλα αγελαδινό.

Δεν τρώει όπως είπα καθόλου φρούτα, καθόλου σοκολάτες και γλυκά και καθόλου εύκολα φαγητά τύπου νάγκετς ή πατάτες ή ψητό κοτόπουλο.

Απλά όπως σου είπα και πριν αρνούμαι να αν ησυχήσω αν δεν φάει μια δυο μέρες. Βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς βλέποντας άλλες μανούλες το τραβάνε. Και έχω και τη μάνα μου που αν της σφυρίξω ότι το παιδί δεν έφαγε σήμερα, τσουπ κατεβαίνει και της μπουκώνει τα πάντα με διάφορα κολπάκια:mrgreen:. Σόρυ για το μεγάλο ποστ ;)

Διαφημίσεις

Τι σόρυ καλέ??

και μένα τρώει τα πάντα στο σταθμό...όσπρια που στο σπίτι ούτε να τα δει!!

επειδή δεν τρώμε φρούτα, τρώμε (ακόμη οου γες) φρουτόκρεμα...

και κάθε βράδυ τραχανά, αυτό μας έχει κάνει μπουλουκάκια..χαχα!

και αποθηλασε επιτελους!

Τραχανάς oh yes !!! αυτός μας σώζει και εμάς

SKEK αφού όπως λές το πίνει το γάλα έχεις δοκιμάσει να της φτιάξεις διάφορα smoothies με γάλα και φρούτα μέσα ???

π.χ το καλοκαίρι της έφτιαχνα αφρόγαλα με φράουλες ή μπανάνα ή άλλο φρούτο που τις είχα περάσει στο moulti, επίσης καλή δουλειά κάνει και ένας αποχυμωτής της φτιάχνω χυμούς από καρότα μήλα και διάφορα μέσα που διαφορετικά δεν θα τα έτρωγε σε επαρκής ποσότητες

Υ.Γ1 περαστικούλια σας

Υ.Γ2 μου αρέσει που έκραζα την μάνα μου όταν ήμασταν μικρές που για να φάμε φρούτα μας έκανε φρουτόκρεμα και τις παραπάνω τσαχπινιές και τώρα κάνω τα ίδια .........:oops::oops:

edit και Υ.Γ 3 στη συσκευασία με αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου που αγόρασα από το φαρμακείο έλεγε ότι επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 36 μηνών και δεν το δοκίμασα τελικά

culte το οτριζαλιν είναι η συσκευή που ''ρουφάει'' τις μύξες!

Αχ, εμείς πάντως και τα 11 κιλά να είχαμε πιάσει θα πετούσα από χαρά! Τρώμε όμως, τώρα πια τρώμε, τα πάντα. Το μόνο που δεν τρώει η δικιά μου είναι ο πουρές και το αβγό. ό,τι άλλο και να της δώσεις θα το φάει. Και εννοείται πως περνάει μέρες αφαγίας αλλά δεν την πιέζω ποτέ να φάει αν δεν θέλει..

DoUwp3.png

Τραχανάς oh yes !!! αυτός μας σώζει και εμάς

SKEK αφού όπως λές το πίνει το γάλα έχεις δοκιμάσει να της φτιάξεις διάφορα smoothies με γάλα και φρούτα μέσα ???

π.χ το καλοκαίρι της έφτιαχνα αφρόγαλα με φράουλες ή μπανάνα ή άλλο φρούτο που τις είχα περάσει στο moulti, επίσης καλή δουλειά κάνει και ένας αποχυμωτής της φτιάχνω χυμούς από καρότα μήλα και διάφορα μέσα που διαφορετικά δεν θα τα έτρωγε σε επαρκής ποσότητες

Υ.Γ1 περαστικούλια σας

Υ.Γ2 μου αρέσει που έκραζα την μάνα μου όταν ήμασταν μικρές που για να φάμε φρούτα μας έκανε φρουτόκρεμα και τις παραπάνω τσαχπινιές και τώρα κάνω τα ίδια .........:oops::oops:

edit και Υ.Γ 3 στη συσκευασία με αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου που αγόρασα από το φαρμακείο έλεγε ότι επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 36 μηνών και δεν το δοκίμασα τελικά

ΤΡΑΧΑΝΑΣ!! Τον δοκιμάσαμε την περασμένη Κυριακή πρώτη φορά και μου είπε δεν μου αρέσει αλλά έφαγε ένα μεγάλο μπωλ γεμάτο.

AGE μου το τι έχω δοκιμάσει με φρούτα δε λέγεται. Τίποτα. Το μόνο που τρώει και με σώζει είναι η ντομάτα που τρώει 2 τη μέρα στις καλές της. Μια στο γεύμα και μια μετά το βραδυνό ως φρούτο :shock:

Να πω όχι? Περι ορέξεως ουδείς λόγος:lol: Και καρπούζι που της το έκανα χυμό φώναζε ότι είναι αίμα:shock:.

Φρουτόκρεμα δεν τρώει, μπισκοτόκρεμα όμως ναι κάποια απογεύματα.

Ευχαριστούμε, μόλις πήγα φαρμακείο και εφοδιάστηκα με φάρμακα για τις εισπνοές (Φυσιολογικό ορό & Atrovent).

Διαφημίσεις

Είναι εναιώρημα σε φιαλίδιο για εισπνοές με εκνεφωτή. Αυτό κάνουμε μόλις δούμε ότι αρχίζουν να μαζεύονται φλέμματα για να αποφύγουμε αντιβίωση. Μισό φιαλίδιο με μισό φιαλίδιο φυσιολογικού ορού και ηρεμεί ο βήχας, ανοίγουν τα μπουκώματα, με έχει σώσει.

Στην αρχή δεν καθότανε αλλά σιγά σιγά έμαθε. Βασικά όταν ήταν 4 μηνών αρρώστησε άσχημα με βρογχιολίτιδα και από τότε έχω ένα φόβο μην πάθουμε τα ίδια και προσπαθώ να το προλαμβαίνω όσο μπορώ. Όσο μεγαλώνει πάντως τόσο πιο εύκολα κάθεται.

Διαφημίσεις

Η δικιά μου στους ορούς και στα σπρέι με τίποτα!!

στο σιροπάκι, οκ ανοίγει το στοματάκι....

Σπρέι μύτης ούτε η δικιά μου. Τώρα να δούμε αν καθίσει σήμερα μετά από τόσο καιρό. Το πρωί είδε ότι αποστήρωσα τα συμπράγαλα του εκνεφωτή και περιεργαζότανε. Λόγω δουλειάς μου είναι πολύ δύσκολο να μένω σπίτι και κυριολεκτικά τρέμω στην ιδέα της αρρώστιας. Προτιμώ να σκίζομαι τα ΣΚ να την φροντίζω και είναι ΟΚ μες την εβδομάδα.

Μια χαρά αναλογίες και σεις!! Καλά και η δικιά μου δε στρώνεται και εύκολα στο τραπέζι, απλά στον παιδικό τρώει σχεδόν πάντα όλο το φαγητό και στο σπίτι έχω συνήθως τα εξής που της αρέσουν:

-Μακαρόνια με κοτόπουλο

-Μακαρονάκια Ντόρα Εξερευνήτρια με κασέρι τριμένο

-Μακαρόνια με κιμά

-Παστίτσιο

-Μπιφτέκια

Μη φανταστείς ότι πάντα τρώει έστω και αν της αρέσουν.

Δίνω απογευματινό (το μοναδικό πράγμα που τρώει απόγευμα) μισή πίττα κυπριακή με χαλουμάκι μέσα και ζεσταμένη στην τοστιέρα (τρελλένεται) και πρωινό μετά το γάλα της τρώει τοστάκι (όχι όλο) ή δημητριακά με γάλα αγελαδινό.

Δεν τρώει όπως είπα καθόλου φρούτα, καθόλου σοκολάτες και γλυκά και καθόλου εύκολα φαγητά τύπου νάγκετς ή πατάτες ή ψητό κοτόπουλο.

Απλά όπως σου είπα και πριν αρνούμαι να αν ησυχήσω αν δεν φάει μια δυο μέρες. Βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς βλέποντας άλλες μανούλες το τραβάνε. Και έχω και τη μάνα μου που αν της σφυρίξω ότι το παιδί δεν έφαγε σήμερα, τσουπ κατεβαίνει και της μπουκώνει τα πάντα με διάφορα κολπάκια:mrgreen:. Σόρυ για το μεγάλο ποστ ;)

καλη μου σκεκ που σ εχω διαβασει επανειλημενως και συμφωνω σχεδον παντα με τις αποψεις σου και τα γραφομενα σου..... με το μαλακο ομως με τις ποσοτητες..... (ακου ενα τοστ!!!!!)

μην μας γραφεις εδω αυτες τις αναλογιες και τις ποσοτητες γιατι μας βλεπω για απανωτα εγκεφαλικαααααααα:lol::lol::lol: εμεις αυτα που γραφεις για καθημερινα τα τρωμε την εβδομαδα και παλι χαρουμενες ειμαστε......

επισης παρολο το χαλι μας σε κιλα (ειμαστε με το ζορι 9 κιλα) ουτε κι εγω σκαω αν δεν μου φαει μια δυο μερες γιατι απλουστατα αν δεν θελει να φαει το παιδι οτι και εννοω οτι και να του κανεις απλως δεν θα φαει.... θα φαει οταν θελει εκεινο.... η διαφορα μας ειναι οτι εσυ μιλας εκ του ασφαλους κι εμεις πασχιζουμε να μπουμε σε καμπυλες....

χαιρομαι γιατι δεν της δινεις γλυκακια και αλλες βλακιες οπως ναγκετς και καλυτερα να μην το κανεις ποτε γιατι ειναι και κοριτσακι και πρεπει να κρατησει φορμα.... χιχιχιχιχιχιχιχι....

φιλικα παντα και ε\λπιζω να μην με παρεξηγησες.....:lol:

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

φαντασου οτι ουτε κι εγω της δινω γλυκα!!!!

μονο παγωτο το καλοκαιρι και καμια ανθος αραβοσιτου στα μεγαλα κεφια.....

αυτο που πασχιζω να της μαθω και πραγματικα εχω αντιληφθει οτι το σιχαινεται ειναι το μελι.....το χετε ξανακουσει ποτε???? ειναι δυνατον να σου βαλουν στα χειλη σου μελι και να μην τα γλειψεις???? κι ομως η Ευα ΔΕΝ!!!!!!ελεος πιαααααα!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

καλη μου σκεκ που σ εχω διαβασει επανειλημενως και συμφωνω σχεδον παντα με τις αποψεις σου και τα γραφομενα σου..... με το μαλακο ομως με τις ποσοτητες..... (ακου ενα τοστ!!!!!)

μην μας γραφεις εδω αυτες τις αναλογιες και τις ποσοτητες γιατι μας βλεπω για απανωτα εγκεφαλικαααααααα:lol::lol::lol: εμεις αυτα που γραφεις για καθημερινα τα τρωμε την εβδομαδα και παλι χαρουμενες ειμαστε......

επισης παρολο το χαλι μας σε κιλα (ειμαστε με το ζορι 9 κιλα) ουτε κι εγω σκαω αν δεν μου φαει μια δυο μερες γιατι απλουστατα αν δεν θελει να φαει το παιδι οτι και εννοω οτι και να του κανεις απλως δεν θα φαει.... θα φαει οταν θελει εκεινο.... η διαφορα μας ειναι οτι εσυ μιλας εκ του ασφαλους κι εμεις πασχιζουμε να μπουμε σε καμπυλες....

χαιρομαι γιατι δεν της δινεις γλυκακια και αλλες βλακιες οπως ναγκετς και καλυτερα να μην το κανεις ποτε γιατι ειναι και κοριτσακι και πρεπει να κρατησει φορμα.... χιχιχιχιχιχιχιχι....

φιλικα παντα και ε\λπιζω να μην με παρεξηγησες.....:lol:

Όχι βρε δεν παρεξηγώ. Μα το είπα ότι μιλάω εκ του ασφαλούς. Ένα τοστ της δικιάς μου είναι 1 φέτα τοστ διπλωμένη στα 2 και χωρίς την κόρα με μια φετούλα τυράκι (ούτε ζαμπόν ούτε γαλοπούλα). Φαγητό και πάλι δεν είναι πολύ, σκέψου πχ μακαρόνια με κιμά 3/4 του φλιτζανιού. Εξάλλου ο λόγος που μπήκα και έγραψα ήταν άλλος και το έφερε η κουβέντα το θέμα κιλά και φαγητό. Όμως έχω μάθει τον τραχανά από αυτό το θέμα πράγμα πολύ θετικό, έτσι αραια και που μπαίνω και διαβάζω. :wink:

να μπαινεις και να μας διαβαζεις και εννοειται εσεις οι μαμαδες με τα φυσιολογικα παιδια που τρωνε να δινετε συμβουλες και ιδεες και σ εμας που εχουμε τα αδυνατα κακοφαγα διαολιαααααα!!!!!μπορει καποια συμβουλη σας να πιασει τοπο και να φαει μια μπουκιτσα παραπανω !!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

οι μαμαδες με τα φυσιολογικα παιδια που τρωνε να δινετε συμβουλες και ιδεες

:lol::lol:Που λέει ο λόγος!!

:lol::lol:Να΄σαι καλά μ'έκανες και γέλασα Παρασκευή μεσημέρι και με τόσα στο κεφάλι μου σήμερα:lol:

Θέλεις την Εριέττα ένα βράδυ να της εξηγεις ξανά και ξανά ότι το παιδάκι που κρατούσε η μαμά στο dvd της βάφτισης είναι η ίδια? Και να ξυπνάει καμμιά 10ρια φορές όλο το βράδυ να ρωτάει που το βρήκα και που το κρύβω? Να χαρώ εγώ το φυσιολογικό παιδί μου!!

bebaki - eva γράψτην σε παιδικό να βρεις την υγειά σου!!

θα μάθει να τα τρώει όλα εκεί...

εμενα έρχεται και μου λέει κάθε απόγευμα "όλο μαμά" όταν την ρωτάω αν το έφαγε το φαγητό της...

χαχα

και αποθηλασε επιτελους!

bebaki - eva γράψτην σε παιδικό να βρεις την υγειά σου!!

θα μάθει να τα τρώει όλα εκεί...

εμενα έρχεται και μου λέει κάθε απόγευμα "όλο μαμά" όταν την ρωτάω αν το έφαγε το φαγητό της...

χαχα

Απόλυτο δίκιο!! Και γω πιστεύω ότι ανδεν ήταν ο παιδικός θα είχαμε πρόβλημα. Το Καλοκαίρι που έκλεισε μόνο όταν ήταν με τα παιδιά της αδερφής μου έτρωγε, δεν τρώει χωρίς παρέα. Είναι ένα είδος παιχνιδιού για τα παιδιά.

θα σας πω τον Μαιο......

λεω προς το παρον να την αφησω με την γιαγια που ακομα αντεχει.....

να δουμε κι αν θα εχουμε βεβαια λεφτακια μεχρι τον Μαιο γιατι κατα πως μας βλεπω σουμπιτοι για σταση πληρωμων μας κοβω!!!!!!!

μακαρι να ειναι η λυση μου αυτη αλλα οσες φορες ειναι σε παρεα με αλλα παιδακια χειροτερευει η κατασταση επειδη θελει να παιξει και οχι να φαει!!!!!το σκ που πηγα στα ξαδερφια της κοντεψαν να φανε τους τοιχους προκειμενου να φαει η Ευα και τελικα εφυγα μετα απο δυο μερες αφαγιας για να την ταισω στο σπιτακι μας και στην μοναξια μας εκει που δεν την αποσπουσαν τα παιχνιδια και τα παιδακια....

τι να πω???? λετε να αλλαξει ποτε??????

θα ειστε απο τους πρωτους που θα το μαθετε!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

για τον παιδικό συμφωνώ και εγώ προ παιδικού είχαμε μεγάααααααααλο θέμα με το φαί ενώ εκεί ξέρω ότι σίγουρα θα φάει καλά

edit την μάσκα η δικιά μου πέρσι την έκανε μόνη της χαχαχαα δηλαδή εγώ πάταγα το κουμπί και αυτή την έβαζε στο πρόσωπο διαφορετικά δεν καθόταν με τίποτα.......

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...