Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

να μιλήσω με τον Σοφέρ :P:p και θα σας πω !!!ψήνομαι πάντως και δεν νομίζω να έχουμε κάτι να κάνουμε

edit: Σοφέρ δεν μπορεί αύριο, την τύχη μου μέσα, θα πάρω ταξί και θα έρθω ......άμα ποια ..........6:30 μια χαρά :-P:razz:

Καλημέρα! Σας έχασα, ήμουν ξάπλα λόγω συσπάσεων και μικρής αποκόλλησης..τα ίδια όπως κια στην πρώτη..τώρα είμαι καλύτερα.

g. stone και γατούλα είχα μείνει που κάνατε εξετάσεις. Βγήκαν? Είναι εντάξει?

Εμείς παρόλο που είμαστε 10800 και 91.5 πόντους πήραμε σε 1 1/2 μήνα 400γρ.και 1 1/2 πόντο οπότε έχω να χαίρομαι..χαχαχα! Επίσης από εδώ και πέρα θα μετράμε ύψος όρθιες γμτ και ήταν 89.5. Μου το είπε εξ αρχής -2 πόντους και όταν την μέτρησε ξάπλα όντως ήταν 2 ποντους πιο ψηλή..Δεν γίνεται να κρατήσουμε το ξαπλωτό οεο???

Παρολο το 3 % με το ζόρι η παιδίατρος έδινε ευχες ''πάντα έτσι να είσαι κορίτσι μου! Να τρως και να μην παχαίνεις..'':shock::shock::shock: Για εξετάσεις ούτε λόγος γιατί λέει ''τρώει, ψυχοκινητικά είναι άψογη και παίρνει ύψος..'' Οπότε ηρεμούμε ξανά και προχωράμε! :lol:

Φιλιά σε όλες!

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

φιλενας....5,30 το αργοτερο θα φευγω απο καποδιστριου! εισαι??????

Αρμα εγω περιμενω ακομα

Ευχαριστώ για την σκέψη βρε :D:D άλλα άστο μην σε καθυστερήσω θα πάρω ένα ταξάκι και θα έρθουμε.

(άλλωστε η δουλειά που έχει ο καλός μου αύριο έχει σχέση με τα πεθερικά μου και αυτοί δεν είναι ποτέ συνεπείς οπότε μπορεί και να το ακυρώσουν και να έρθουμε μαζί) ;)

παρασκευη κανονιζετε?? κλαψ..

Εσύ έχεις τον γκαρσία αύριο χεχεχ τι κλαψουρίζεις :mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!!!!!

εχει πεσει πολυ δουλεια στο γραφειο τελευταια και δεν προλαβαινω να ποσταρω πλεον..... βλεπω κουκλες ετοιμαζετε κι αλλη αδυνατοσυναντηση..... γρρρρρ!ζουλευω..... εμεις ολο μεσα ειμαστε γιατι ειμαστε ακομα με τον βρωμοβηχα..... και η γιατρος ολο μια χαρα και τελεια ειναι ..... και να μην δωσεις αντιβιωση ουτε μασκα αλλα το παιδι καθε μερα γκουχου γκουχου...... ελεος!!!!! για πειτε καμια ιδεα για τον βηχα οι "παλιες"

αρμα να προσεχεις ...... ευχομαι καλη εγκυμοσυνη και με ενα γερο μωρακι!!!!

για θυμησε ποσο ειναι η δικια σου??? μα ολες πανω απο τα 10 κιλα πηγατε????μπραβο σας για τα ωραια νεα!!!!

παλι εγω θα ειμαι η τελευταια των τελευταιων???? εμεις ειμαστε 9 κιλα!!!! κλαψ κλαψ κλαψ .... ποτε θα δω διψηφιο νουμερο επιτελους????? και ειχα παρει θαρρος οτι κατι παει να γινει!!!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Καλημέρα!! Culte τι εννοείς ευκάλυπτος, ο ατμός από το βράσιμο? Αρρωστήσαμε:(... Αφαγία, γκρίνια, μυξούλες, μπούκωμα, βήχας συν το δόντι που ακόμα δεν έσκασε...

Λείπει και ο πατέρας που είναι σημαντική βοήθεια.......

εγώ έβρασα ζεστό νερό και πήρα σταγόνες από το φαρμακείο και έριξα καμμιά δεκαριά μέσα..

μας έκανε πολύ καλό...

εκ των υστέρων βέβαια μου είπαν ότι ο ευκάλυπτος "λέει" προκαλεί αλλεργίες και έπρεπε να ρωτήσω τον γιατρό..

η δικιά μου πάντως που είναι αλλεργική δεν έπαθε τίποτα!

και η γιατρός μου είπε οκ...

και αποθηλασε επιτελους!

εγώ έβρασα ζεστό νερό και πήρα σταγόνες από το φαρμακείο και έριξα καμμιά δεκαριά μέσα..

μας έκανε πολύ καλό...

εκ των υστέρων βέβαια μου είπαν ότι ο ευκάλυπτος "λέει" προκαλεί αλλεργίες και έπρεπε να ρωτήσω τον γιατρό..

η δικιά μου πάντως που είναι αλλεργική δεν έπαθε τίποτα!

και η γιατρός μου είπε οκ...

Κάτσε να δούμε πως θα πάει μέχρι το βράδυ. ΟΚ μην είμαι και υπερβολική, καλά κοιμήθηκε μπορώ να πω αλλά μετά από μια δόση ντεπόν. Απλά ξύπνησε λίγο κρυωμένη, είχε βήχα, πυρετό δεν έκανε αλλά πιθανά να κάνει, πήρε και βλεννοδιαλυτικό σιρόπι το πρωί όπως μου είπε ο γιατρός και πήγε σχολείο. Εάν προκύψει πρόβλημα θα με πάρουν τηλ.

ΥΓ. Σηκώθηκε και έφυγε και η γυναίκα που με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού και ... άντε να μην αρχίσω........

σκεκάκι στον σταθμό τον δικό μας πάντως όλα είναι άρρωστα...

όλο γκουχ γκουχ το πρωί στο σχολικό!

Ναι και σε μας μια από τα ίδια... Ευτυχώς που έρχεται ΣΚ να τη φροντίσω όσο μπορώ μπας και γλιτώσουμε την αντιβίωση.

άστα να πάνε!

εγώ την προηγούμενη εβδομάδα της έδωσα αντιβίωση την οποία την έκοψα τετάρτη...

και παρασκευή μια από τα ίδια!!!

Να έχουμε υπομονή όλες. Θα καταντήσω γραφική μ'αυτή τα φράση:lol:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...