Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που να ξερω ποιες ηταν... στις σκαλες ηταν, πισω απο τη μαρια και τη νονα της.. παραπισω εγω, γι αυτο τις ακουσα... :evil:

Τίποτα χοντρές θα ήτανε :evil:

Αύριο άμα γίνει καμμιά Σκλεναρίκοβα η Μαρία θα τους πέσει η μασέλα.

χαιρετω τα αδυνατοπληθη.....

το σαββατο το απογευμα πηγαμε μολλ εμεις, με τη νονα μας...

και κατι πιτσιρικες, γυρω στα 15-16... κοροιδευανε τη μικρη... σνιφφ.. οτι δεν εχει κωλαρακι, και τα ποδαρακια της ειναι καλαμακια και τετοια....

ηθελα να τις πλακωσω στα φαπιδια, αλλα κρατησα την ψυχραιμια μου...

κατα τ αλλα, απο την διαρροια περασαμε στη δυσκοιλιοτητα... 3η μερα σημερα, δεν εχει κανει τιποτα......................................

ουφ...

ναι, καλα..

γι'αυτο ολα τα 16χρονα ειναι υπερβαρα και με κυτταριτιδα:mrgreen::mrgreen:

14 μηνων και 8600 η Μελινα. Μια χαρα! που να παρει γραμμαριο, ολη μερα στο τρεξιμο :lol::lol:

MD1op3.png

χαιρετω τα αδυνατοπληθη.....

το σαββατο το απογευμα πηγαμε μολλ εμεις, με τη νονα μας...

και κατι πιτσιρικες, γυρω στα 15-16... κοροιδευανε τη μικρη... σνιφφ.. οτι δεν εχει κωλαρακι, και τα ποδαρακια της ειναι καλαμακια και τετοια....

ηθελα να τις πλακωσω στα φαπιδια, αλλα κρατησα την ψυχραιμια μου...

κατα τ αλλα, απο την διαρροια περασαμε στη δυσκοιλιοτητα... 3η μερα σημερα, δεν εχει κανει τιποτα......................................

ουφ...

Ωστε έτσι ε; ήρθες από τα μέρη μου στο MALL και δεν σφύριξες μπας και σε πετύχουμε πουθενά με το Μαράκι ε;......:lol::lol: τέλοσπάντων σε συγχωρώ!

Όσο για τα σχόλια εγώ να δείς τι έχω ακούσει...ότι θέλει λέει ο καθένας...μερικές άσχετες μου έχουν πεί καλέ τι ψηλό που είναι; φτού φτού :shock::shock: επειδή είναι καλαμάκιας τους φαίνεται ψηλός:lol: ναι ναι λέω από μέσα μου φασούλας είναι πράγματι! μια μέρα μου λέει μια θείτσα μέσα στο ασανσέρ του MALL καλέ κρίμα τι αδύνατο που είναι! γκρρρρρρρρρ!!!μη μιλήσουμε για την παραλία που του φορούσα μαγιό-σπλιπάκι για 12 μηνών με λάστιχο στη μέση και τον κοιτούσαν κάτι κοπέλες και είχαν σκάσει στα γέλια! και λέει ένα αγόρι από την παρέα '' ωχ! θα του πέσει το μαγιώ!'' :evil:

Διαφημίσεις

α ενταξει ειστε 3,5 χαχαχαχαχχα

περσυ φοραγε 9-12 του τζαμπο

φετος νομιζω το 2 του μαδερ και θα μας κανει και του χρονου φυσικα

αλλα ο Β φοραγε το 12 μ του τζαμπο!!!!

kKZUp2.png

το γέλιο ....είναι ότι τώρα το χειμώνα δεν βρίσκω παντελόνια που να του πάνε στη μέση

Του ταιριάζουν τα νούμερο για 2χρονών το πολύ αλλά δεν του πάνε στο ύψος (ευτυχώς δηλαδή γιατί εάν του πηγαίνανε και στο ύψος κλάψτε με) γιατί μη νομίζετε ζυγιστήκαμε χτες και είμαστε 12800 μώλις και από ύψος χαμήλα στους 97,5πόντους

wWPdp2.png

Διαφημίσεις

πωπω κάτι χοντρά παιδιά!

και το μεγάλο μού άγχος... ότι ο μικρός μεγαλώνει και σε λίγο θα έιναι σα δίδυμα....δε θέλω να σκέφτομαι την περίπτωση του να έχει κόμπλεξ ο Γιωργάκης μου

Να σου πω και το άλλο?

Η μικροβιολόγος μου έχει δίδυμα, αγόρι - κορίτσι, νομίζω 12 ετών.

Το αγόρι 1,35 και 38 κιλά

Το κορίτσι 1,60 και 58 κιλά

Μιλάμε ο μικρός πολύ κόμπλεξ. Η μία πολύ ψηλή για την ηλικία της (και χοντρή) και ο άλλος το αντίθετο!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα 89 είπαμε και άστη να λέει !!!

Εμείς ζυγιστήκαμε σήμερα το πρωί φτάσαμε αισίως στα 12 κιλά !!! γουπι !!!:P:p

μια χαρά είστε!!

εμείς 12300 και ολίγον χοντρούλες!!

και αποθηλασε επιτελους!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...