Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

σε ευχαριστω που απαντησες.κοιτα ειναι ψηλο μωρο δεν φαινεται 3 μηνων αλλα ειδικα μια κοπελα που εχει ενα μωρο 5 μηνων 10 κιλα μου λεει συνεχεια οτι ειναι αδυνατος.δεν λαμβανει ομως υποψην της οτι ο δικος μου δεν γεννηθηκε 4 κιλα οπως ο δικος της.στενοχωριεμαι γιατι ειναι το πρωτο μου και δεν εχω και την μαμα μου (την εχασα 5 μερες αφου εμαθα οτι ημουν εγκυος) για να με καθησυχασει.ακουγεται πολυ παιδικο αυτο αλλα δεν θελω να μου λενε οτι το μωρο μου πρεπει να εχει προβλημα με το βαρος του!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο δικος μου ειναι 3,5 μηνων και ειναι 6500 κιλα και 67 εκατοστα.η γιατρος του εχθες που τον πηγα μου ειπε οτι ειναι μια χαρα αλλα οι περισσοτεροι οταν ακουν τα κιλα του μου λενε οτι ειναι αδυνατος.τι να κανω δεν ξερω.τρωει πεντε γευματα την ημερα με τελευταιο στις 9.30 που κοιμαται μεχρι το πρωι απο 150-210 ml την φορα.μηπως τρωει λιγο?εχω απελπιστει δεν ξερω τι σκ@@α να κανω.εχω αγχωθει παρα πολυ.ξεχασα να σας πω οτι γεννηθηκε 3150 και μονο 48 ποντους!!!

μια χαρα ειναι το μωρακι σου.ο δικος μου ειναι 3 και κατι[10-04] και οταν τον πηγα στη παιδ. 3μηνων ηταν 5550 και62εκ .το ανωτερο που πινει ειναι150 .η παιδ. το βρηκε καλο. εμεις ομως εχουμε πολλες αναγωγες.

σε ευχαριστω που απαντησες.κοιτα ειναι ψηλο μωρο δεν φαινεται 3 μηνων αλλα ειδικα μια κοπελα που εχει ενα μωρο 5 μηνων 10 κιλα μου λεει συνεχεια οτι ειναι αδυνατος.δεν λαμβανει ομως υποψην της οτι ο δικος μου δεν γεννηθηκε 4 κιλα οπως ο δικος της.στενοχωριεμαι γιατι ειναι το πρωτο μου και δεν εχω και την μαμα μου (την εχασα 5 μερες αφου εμαθα οτι ημουν εγκυος) για να με καθησυχασει.ακουγεται πολυ παιδικο αυτο αλλα δεν θελω να μου λενε οτι το μωρο μου πρεπει να εχει προβλημα με το βαρος του!!!

Μην αγχωνεσαι! :) Τι να πουν οι άλλες μαμάδες σε αυτό το θέμα! ;)

Δες σε αυτό το site http://www.argiriou.org/gc.php?lang=el

τις καμπύλες ανάπτυξης και βάλε τις μετρησεις του μωρού σου να δεις που βρίσκεται στις καμπύλες σε βάρος και σε ύψος. Νομίζω ότι είστε πάνω από το 50%. (βάλε το βάρος με τελεία γιατί αλλιώς δεν βγαίνει. πχ. 6.500)

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Μην αγχωνεσαι! :) Τι να πουν οι άλλες μαμάδες σε αυτό το θέμα! ;)

Δες σε αυτό το site http://www.argiriou.org/gc.php?lang=el

τις καμπύλες ανάπτυξης και βάλε τις μετρησεις του μωρού σου να δεις που βρίσκεται στις καμπύλες σε βάρος και σε ύψος. Νομίζω ότι είστε πάνω από το 50%. (βάλε το βάρος με τελεία γιατί αλλιώς δεν βγαίνει. πχ. 6.500)

τι ηθελες και εβαλες αυτο το site,μου εκανες τη καρδια περιβολι! αχ το παιδακι μου σε λιγο δε θα υπαρχει καμπυλη για αυτον!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

για μερικες εδω μεσα δεν υπαρχει και τωρα καμπυλη!!!!!!

Βερενικη , δε μπορουμε να εχουμε ολες γουρουνακια!!!! σορυ καλε αλλα 5 μηνων 10 κιλα????? αυτηνης η μεσουλα θα πιαστει σε λιγο! αστηνα να λεει

Δηλαδη η Α 19 μηνων 9700 τι να πω??????

kKZUp2.png

minion μου χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς. Μήν ανησυχείς όλα καλά θα πάνε με τις εξετάσεις σας :mrgreen::mrgreen:

Εμείς την γλιτώσαμε την βιοψία για κοιλιοκάκη προς το παρόν αρχίσαμε και βάζουμε και λίγο βάρος ας είναι καλά οι κοπέλες στο θηλασμό..................... φαϊ, β#Δ^ σημειώσατε χ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Όταν το παιδί δεν τρώει έχεις έναν καημό.......... το καταλαβαίνω........ άλλα να τρώει και να μην παίρνει βάρος σε πιάνει απελπισία :? :-?:?

Τώρα με τις ζέστες άρχισε να μου κάνει κολπάκια με το απογευματινό λέω να δοκιμάσω αυτό με το νερό στον νεροχύτη γιατί τώρα τελευταία τρώμε μόνο βλέποντας τα ζουζούνια να τραγουδάνε ακαζου πάμε στην χονολουλου και χορεύει η δόλια η μάνα με την μπουμπίτσα αγκαλιά :oops::oops::oops: μου πέσανε τα χέρια........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γατούλα σωστά τα λες............ καμπύλη?? που είναι η καμπύλη??

age οντως ο νεροχυτης πιανει! δωστου σφουγγαρακι πλαστηκα ποτηρακια-πιατακια και σιγουρα θα το φαει το φαγητακι!!

Παιδια ο νεροχυτης ειναι θαυματουργος!

Η δικη μου τον περασμενο μηνα εκλεισε τα 3 και ακομα με τον νεροχυτη τρωμε :confused::confused:

Θελει βεβαια να της βαλεις μια καρεκλα μπροστα και να πλενει με σφουγγαρι και σαπουνι τα παιχνιδια της! Αλλιως τρωμε με ζωγραφικη, παραμυθακια, να παιζει εκεινη κι εγω να την ταιζω κλπ κλπ

Αφου βλεπω αλλα παιδακια που τρωνε νορμαλ και ζηλευω, ασε που τωρα με την εγκυμοσυνη δεν εχω και τις ιδιες αντοχες με πριν!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

ευτυχώς 2 από τα 3 στερεά είναι στον σταθμό και εκεί μαζί με τα άλλα παιδάκια τρώει μια χαρά

marag θα το δοκιμάσω άμεσα :mrgreen: μέχρι να την βάλω και μέσα :mrgreen::mrgreen: αρκεί να μην μου φάει την ψυχή μέχρι να φάει

Γατούλα και εμένα μου αρέσουν τα ζουζούνια:mrgreen: :mrgreen: τουλάχιστον δεν προσβάλουν τα αυτιά μου με τραγούδια του στιλ ντρουλι χοντρούλι......... :?:-?:?

Βρε Christie μην στεναχωριέσαι αφού έχεις βρει αυτό τον τρόπο να τρώει πάλι καλά να λες

αααααα εγω εχω πιο εκτεταμενο ρεπερτοριο χαχαχαχα και του ντρουλι και η κατσικα και οοοοολαααααααααααα τα ακουω χαχαχαχαχα

ε ρε τι εχουμε να τραβηξουμε

στο μετα τα 2 εχουνε βαλει ενα τοπικ, τα ταιζουν ξεγελωντας τα με ονοματισμενα φαγητα!!!! μακαρονια μακ κουην και διαφορα τετοια !!!!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

γατονι, να σε ρωτησω κατι, αν ξερεις...

στην καμπυλη, ιδανικα (λεμε τωρα...........) που θα πρεπει να ειναι ενα παιδακι? στο 70, ή στο 50? ή θελουμε οπωσδηποτε, να ειναι ψηλα?

γμτ... 8400 ειναι η δικη μου... εχει μεν μεγαλο κεφαλι και τερααααααααστια μαγουλα, αλλα κατι χερακια και γαμπακια σα καλαμακια...

ειναι καθαρα στατιστικοι δεικτες, σαν στατιστικος θα ελεγα

στο 50% ειναι ο Μεσος Ορος του πληθυσμου

με μια αποκλιση +-25% εχουμε τους δεικτες 25% και 75%

με μια αποκλιση +-47% εχουμε τους δεικτες 3% και 97%

οσο μεγαλωνει η αποκλιση , τοσο λιγοτερο αποδεκτα ειναι τα αποτελεσματα

σα μαμα

πιστευω οτι οσο ειμαστε μεταξυ 25% και 75% ειμαστε τελεια!

οσο απομακρυνομαστε τοσο αποφασιζουμε αν θα το κυναγαμε εμεις στα γονατα η θα μας κυνηγα αυτο για μερεντα!

kKZUp2.png

α καλα!!!

ο Β ηπιε μετα απο 2 μηνες καπου 150 μλ γαλα!!!! και του εδωσα αλλα 100 οχι κρεμογαλα, αλλα γαλα με το κουταλακι ! το εκανε να! βεβαια καλο ειναι να ειναι γυμνος στη προσπαθεια γιατι λουζομαστε με γαλα στο στηθακι μας!!!!! αντε να τον μαθω να τρωει γαλα με κορνφλεικς! θα πεφτει γελιο!

kKZUp2.png

εσυ γενικα, εισαι αδυνατη? ησουν σαν παιδι? ταλαιπωρουσες τους δικους σου για να φας?? σε ρωταω, επειδη εγω, ναι μεν τωρα ειμαι σα καθιστη αγελαδα, αλλα πιτσιρικα ημουν τρομερα κακοφαγη και αδυνατη... και η μικρη μου κανει καρμπον, αυτα που εκανα εγω στη μανα μου..

μηπως ειναι κληρονομικη η κατασταση ρε παιδι μου, ή απο σενα η απο το μπαμπα τους πηραν το θεμα με το φαγητο

εγω ημουνα παντα φαγανο εκτος απο τα γαλακτοκομικα που απεχω και τωρα

τα αλλα γονιδια???? ....δε τα γνωριζω , σορυ!

(ειπα να μη γραψω αλλα για να μη αναρωτιεστε, τα μικρα μου ειναι με εξωσωματικη και εγω ανυπαντρη μαμα, οποτε εχω να εξηγω αργοτερααααααααααααααααααααααααααα)

kKZUp2.png

να δεις που κληρονομικο απο τον μιστερ θα ειναι!!! χεχεχεεχεχεχεεχ

μαζι με την απιστευτη ευφυια τους, βεβαιως βεβαιως!!! θα στα παρει η νασα βρε!! (ειδες, δεν ειπα ομορφια!! ε, κατι εκανες και συ!!!)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...