Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Μη στενοχωριέστε βρε κορίτσια..Εμένα ο μεγάλος μου γιος είναι 1,18εκ και 18 κιλά, ίσως το πιο αδύνατο παιδάκι της παραλίας!! Έτρωγε πάντα πολύ λίγο και με το ζόρι..Τα τελευταία χρόνια σταμάτησα να τον πιέζω, ας φάει όσο θέλει και όταν θέλει! Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο γιατί αυτό το τάισμα ήταν πολύ ψυχοφθόρο..ορκίστηκα να μην ξαναπεράσω τα ίδια στο μωράκι μας! Πάντως κατα τα άλλα είναι υγιέστατος και ο αιματοκρίτης του και σίδηρος-φεριτίνη άψογα! Γι αυτό το λέω, ας είναι καλά κι ας μην τρώνε..

4599150571.png6def44b14c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευκολα λεμε αστο και ας πεινασει! εναμιση χρονο δε το καταφερα, σιγουρα λαθος μου, αλλα δε μπορω ρε παιδια να τα αφησω αταιστα!!!!!

τουλαχιστον παμε καλυτερα

ξεχασα και να αγορασω κρακερς!

παλι θα ζητιανευουμε απο αλλους στις κουνιες! τα ξενα ειναι πιο νοστιμα χαχα

kKZUp2.png

thanks κορίτσια για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!!!

Σήμερα έφαγε 1 1/2 μπισκότο!!!!!!!

Ειμασταν από το πρωί μέχρι το απόγευμα για ψώνια (εκπτώσεις βλέπετε) και βγήκαμε οικογενειακώς να τα ψωνίσουμε..... Η Κατερίνα φυσικά δεν έφαγε τίποτα. Ουτε γάλα. Ειχε το μπισκότο της και το μασουλούσε σιγά σιγά, σιγά σιγά, σιγά σιγά. Καλά τα ρούχα της, το καρότσι της και γενικά ότιδήποτε ήτανε δίπλα της είχε γίνει χάλια, αλλά τα ξεπέρασα αυτά.........Ας φάει το παιδί και ας γίνει χάλια!!!!!!! Το απόγευμε που γυρίσαμε το ρούφιξε το γάλα της. Φυσικά για μία ακόμη φορά προσπάθησα να της δώσω κρέμα......

Γατούλα αυτό εννοούσα αλλά το έγραψα λάθος!!!!!!!!!!

Οι διάροιες σταμάτησαν. Ευτυχώς γιατί το ποπουδάκι της είχε γίνει χάλια!!!!!!

Age και η δικιά μου βγάζει δόντια.... Μακάρι να είναι από αυτό!!!!!

Τώρα βγάζουνε και τα δύο τους κυνόδοντες. Σύνολο 16 δόντια ο καθένας τους!!!!

Super!!!! Να μασούσανε κιόλας!!!!!

Γατούλα ούτε κι εγώ μπορώ να την αφήσω ατάϊστη. Το max που την άφησα ήτανε το σημερινό. 12 ώρες χωρίς τίποτα...

IeXep3.png

μες τη ζεστη βρε τ ακυκλοφορησατε????

εγω στις 5 βγηκα για 5 λεπτα με αυτοκινητο και εγραφε 39 βαθμοι!

συννενοηστε καθολου με την μικρη, καπως να βγαζεις καποια ακρη?????

ο Β δε λεει σχεδον τιποτα αλλα με την Α παμε πολυ καλα

εμεις ειμαστε στα 10 δοντια ακομα, μπροστινα πανω μονο 2 (αντι τα συνηθη 4) τα αλλα 2 δε ξερω τι τα εκανε!!!!!!

εδω και 3 μερες θελουν ολο μπισκοτακια

ψωμακι χωριατικο εχεις δοκιμασει????? αλλαξα φουρνο βρε! το δικο μου δε τους αρεσε!

kKZUp2.png

Στο The Mall είμασταν!!!!!

Εμείς συνεννοούμαστε με μουγκρίσματα....

Ο Σωτήρης λέει μπαμπά, γιαγιά, μπά(μπάλα), μαμά(σπάνια), Νιάνια(Κατερίνα), και κατι άλλα ακαταλαβίστικα... Λέει διάφορα στην αδελφή του που εμείς φυσικά δεν καταλαβαίνουμε. Η Κατερίνα από την άλλη λέει σχεδόν τα ίδια. Ισως κάτι λιγότερο. Δηλαδή....μπαμπα, μαμά, μπα. Και μουγκρίζει!!!!!! Ιδικά όταν δεν καταλαβαίνουμε αυτό που θέλει μουγκρίζει και χοροπηδάει από τσατίλα!!!!!!!

Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.... Εχω άπειρη υπομονή (με τα δίδυμα, όπως κι εσύ ξέρεις δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς).

Το ψωμί στα καλά της, της αρέσει. Μην φανταστείς φέτα ολόκληρη. ενα κομμάτι 2Χ2εκ.

Τώρα το κόβει και το φτύνει.....

IeXep3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!!

AGE ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ- ΠΟΛΥ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΕΣ....

CJ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΕ "ΞΕΦΥΓΕΙ".

ΤΡΩΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ (ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΑΡΕΑ...ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΑΜΕ ΕΣΤΡΩΣΕ!ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ,ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ!!!!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΟ 4 ΕΧΕΙ...

ΓΑΤΟΥΛΑ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ "ΖΗΛΕΥΤΗ"!!

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 22/07 ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ..

ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

με παρηγορειτε με αυτα που λετε για την ομιλια των ζουζουνιων καθως μονο μαμα , μπαμπα , γιαγια και μπα λα λεμε ...Θ α συμβιβαζόμουν με την ιδεα αρνησης του φαγητου αν οι επομενες εξετασεις ειναι καλες αν και φοβαμαι οτι αν κανεις την αρχη δυσκολα σταματας ..απο την αλλη "τρωγομαι" μηπως οντως κατι εχει η μικρη και συνεχιζουμε να

ψαχνουμε ...

σημερα εχω γεννεθλια και το μονο που επιθυμω να ειναι τα ζουζουνια μας γερα!!

Διαφημίσεις

δεν εχω διαβασει ολα τα ποστς απο την αρχη αυτου του τοπικ, εχω διαβασει αρκετα ομως... πολλες φορες πηγα να γραψω, αλλα δεν το εκανα για να μη με παρετε με τις ντοματες... καθοτι η δικια μου δεν ειναι μινιον, ειναι ομως ψυχοβγαλτρα στο φαι της, και εχω περασει 'δραματα' με το γαλα και τα φρουτα..

για αλλο λογο ομως μπηκα..

βρε κοριτσα, να προτινω κατι.. (δε ξερω κι ολας αν εχει ειπωθει)

αν και δεν ειναι ενδεδειγμενο, ουτε πολυ σωστο, εγω εδω και λιγο καιρο την ταιζω εχοντας στο ντι βι ντι το brainy baby ή το mozart einstein.. αφαιρειται και την μπουκωνω... (πολυ κακο σαν παιδαγωγικη μεθοδος το ξερω, αλλα οι απελπισμενοι γονεις χρησιμοποιουν απελπισμενες μεθοδους)

το εχετε δοκιμασει να τα ταιζετε οταν ειναι αφηρημενα ή απορροφημενα σε κατι?

Καλα..εγώ έχω κάνει και χειρότερα!!!!!

Το παιδί πάνω στον πάγκο της κουζίνας,τα πόδια μέσα στο νεροχύτη και η βρύση ανοιχτή.Έπαιζε με το νερό και έτσι έτρωγε.......αν μου έλεγε όχι,έκλεινε η βρύση, άρα το έτρωγε όλο!!!:?

Δεν είμαι και περήφανη για την λύση που βρήκα,αλλά έπιασε!;)

Φιστικι τα ντιβιντι κλπ κλπ ειναι περσινες ιδεες και φοβαμαι οτι τωρα δε πιανουνε πια!!!!!

Μαρια τι μου θυμισες! τα ιδια περσυ στο εξοχικο 8 μηνων πανω στο νιπτιρα του μπανιου , να την ταιζω την αναποδη!!!!!! και να μη βλεπω που παει η κουταλια

σημερα με εσκασε, τι στα γονατα , τι με το καλο τι με το αγριο, φαγαμε μεν αλλα με γκρινια

οσο για αυτο το στοματης, σου ανοιγει το στομα, ετοιμαζεσαι να χωσεις την κουταλια περιχαρης και μολις δτανει, βαζει τη γλωσα, τι σκ.... βαζει το ατιμο και τελικα μονο το 1/3 μενει μεσα, το αλλο το ξαναπερνεις πισω

τι ωραια που ανοιγει το στοματακι του ο Βασιλης, μωρε και κουταλι της σουπας χωραει σε αυτον, στο σπουργιτι τι να πω

MINION ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕ και του χρονου να μας κυνηγανε με ανοιχτο το στομα!!!!

φυστικι για δωσε αναλογιες του φυστικιου???

kKZUp2.png

8μιση μηνων ηταν 7900, και 72 ποντους.. τωρα δε ξερω... θα δουμε απο βδομαδα που θαρθει η γιατρος... (εκανα μια αποπειρα και ανεβηκα μαζι της στη ζυγαρια, και μου εδειξε οτι πηρε μονο 100 γραμμαρια, αλλα θελω να ελπιζω οτι εκανα λαθος, δε νομιζω ρε παιδι μου σε 2 μηνες να πηρε μονο τοσο..)

δεν φαινεται αδυνατη, ειδικα απο μαγουλια παμε καλα... (κωλαρακι, μπρατσακια, κοιλιτσες μηδεν βεβαια...)

τρωει σχετικα ευκολα το μεσημεριανο της, και ειμαστε οκ και με γιαουρτια...

φρουτα, γαλα, κρεμες, μπισκοτα.... δε παιζουν.... με το που τα βλεπει αρχιζει και με βριζει στη γλωσσα της.... μιλαμε για χοντρα καντηλια...

Διαφημίσεις

8,5 μηνων η Α ηταν 72 π και 7.500, σχετικα καλα και εσυ μια χαρουλα

αλλα για να φτασει τα 8.500 περασαν 5(!) ολοκληροι μηνες!!!!1

τωρα αρχιζουν και κοβουν ταχυτητα, ειναι και καλοκαιρι, βοηθαει δυστυχως

η Α εδω και 3 μερες πινει βραδυνο γαλα 220+!!!! ειναι στα ρεκορ μας!!!!

(μια φορα τη μερα πινει και πολυ μας ειναι, ο Β, 0000 γαλα!)

kKZUp2.png

αυτο που με βγαζει απο τα ρουχα μου, ειναι οταν το παιδι δεν εχει φαει, ή οταν ξερω οτι εχει φαει πολυ λιγο, που μου λενε οι γυρω μου 'αστο, δε πειραζει, μη το πιεζεις'... και γω ξερω, πως ειναι ικανη να μη φαει και τιποτα...

τες πα... θα δουμε

Καλησπέρα,πρώτη φορά γράφω αν και σας διαβάζω καιρό τώρα και παίρνω μέρος και στις δημοσκοπήσεις.Το κοριτσάκι μου είναι 1 έτους ακριβώς και ενώ τρώει πολύ καλά,και πίνει και πολύ γαλα,ζυγίζει μόνο 8400,και έχει ύψος 75π.Ο γιατρός μας λέει οτι είναι μια χαρά αλλά εγώ γιατί ανησυχώ;Όταν του το λέω μου απανταει ότι δε θέλουμε χοντρά παιδια,αλλά υγιή.

Doll 50% υψος και 25% βαρος, σε αυτο το τοπικ ειναι αρκετα καλοι δεικτες!!!!!

Κληρονομικα σαν γονεις, μεσο ορο πως πατε???? Γιατι μη περιμενεις ντε και καλα να κανουμε ντερεκια εεεεε! Αμα τρωει και ειναι ζωηρη, συνηθιζεις τι να κανεις!

Και η παιδιατρος μου τα ιδια ελεγε και εξακολουθει και μαλλον δικιο εχει...

kKZUp2.png

γατονι, πες μου λιγο

αυτοι οι δειχτες που αναφερεις, ειναι οι καμπυλες που υπαρχουν και στα βιβλιαρια υγειας?

δειχνουν στα ποσα στα εκατο, παιδακια, εχουν τις ιδιες ενδειξεις με το δικο σου?

ναι φυστικακι. Οταν ειναι κοντα στο 50% ειναι κοντα στο μεσο ορο

Οταν ειμαστε πανω απο 75% πλησιαζουμε σιγα σιγα στα πιο παχουλα μωρακια (25% απο την πανω κλιμακα) και κατω απο 25% στα αδυνατα αντιστοιχα.

Βεβαια οι παιδιατροι οσο ειμαστε μεσα στις κλιμακες δεν ανησυχουν. Και το 3% και το 100% αποδεκτα ειναι για αυτους!

Τι να πω για τον Β και τη κεφαλα του γυρω στο 110++ % (ελπιζω να εχει και λιγο νιονιο εκει μεσα!)

kKZUp2.png

ο δικος μου ειναι 3,5 μηνων και ειναι 6500 κιλα και 67 εκατοστα.η γιατρος του εχθες που τον πηγα μου ειπε οτι ειναι μια χαρα αλλα οι περισσοτεροι οταν ακουν τα κιλα του μου λενε οτι ειναι αδυνατος.τι να κανω δεν ξερω.τρωει πεντε γευματα την ημερα με τελευταιο στις 9.30 που κοιμαται μεχρι το πρωι απο 150-210 ml την φορα.μηπως τρωει λιγο?εχω απελπιστει δεν ξερω τι σκ@@α να κανω.εχω αγχωθει παρα πολυ.ξεχασα να σας πω οτι γεννηθηκε 3150 και μονο 48 ποντους!!!

δεν εχω διαβασει ολα τα ποστς απο την αρχη αυτου του τοπικ, εχω διαβασει αρκετα ομως... πολλες φορες πηγα να γραψω, αλλα δεν το εκανα για να μη με παρετε με τις ντοματες... καθοτι η δικια μου δεν ειναι μινιον, ειναι ομως ψυχοβγαλτρα στο φαι της, και εχω περασει 'δραματα' με το γαλα και τα φρουτα..

για αλλο λογο ομως μπηκα..

βρε κοριτσα, να προτινω κατι.. (δε ξερω κι ολας αν εχει ειπωθει)

αν και δεν ειναι ενδεδειγμενο, ουτε πολυ σωστο, εγω εδω και λιγο καιρο την ταιζω εχοντας στο ντι βι ντι το brainy baby ή το mozart einstein.. αφαιρειται και την μπουκωνω... (πολυ κακο σαν παιδαγωγικη μεθοδος το ξερω, αλλα οι απελπισμενοι γονεις χρησιμοποιουν απελπισμενες μεθοδους)

το εχετε δοκιμασει να τα ταιζετε οταν ειναι αφηρημενα ή απορροφημενα σε κατι?

φυστίκι εμένα η δικιά μου τρώει μόνο με διαφημίσεις!! είναι σχεδόν 9 κιλά και 72 πόντους και όλοι με κοροιδεύουν όταν τους λέω ότι δεν τρώει...εγώ έχω βρει το κόλπο της και ας όψεται και ο θηλασμός που όλη την μέρα πέφτει πάνω στο βυζί!!! άμα δεν έχουμε διαφημίσεις δεν τρώει με τίποτα..έξω με τίποτα...

και εγώ την μπουκώνω τώρα, γιατί από Σεπτέμβριο θα πάει βρεφονηπιακό και να δούμε τι κόλπα θα σκαρφιστούν εκεί...που δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει και πολύ

τι να πω , ξέρω ότι δεν κάνω καλά αλλά τι άλλο να κάνω?

και αποθηλασε επιτελους!

ο δικος μου ειναι 3,5 μηνων και ειναι 6500 κιλα και 67 εκατοστα.η γιατρος του εχθες που τον πηγα μου ειπε οτι ειναι μια χαρα αλλα οι περισσοτεροι οταν ακουν τα κιλα του μου λενε οτι ειναι αδυνατος.τι να κανω δεν ξερω.τρωει πεντε γευματα την ημερα με τελευταιο στις 9.30 που κοιμαται μεχρι το πρωι απο 150-210 ml την φορα.μηπως τρωει λιγο?εχω απελπιστει δεν ξερω τι σκ@@α να κανω.εχω αγχωθει παρα πολυ.ξεχασα να σας πω οτι γεννηθηκε 3150 και μονο 48 ποντους!!!

Μια χαρά μου ακούγεται το παιδάκι σου!Εμένα 4 και κάτι μηνών (πριν μια βδομάδα) ήταν 6700 και 64 πόντους. Και όλοι μας λένε ότι είναι στρουμπουλό μωρό, εχει κάτι μαγουλα..:). Μήπως επειδή είναι ψηλός φαίνεται αδύνατος? Εγω τον θηλάζω αλλά αυτο δεν έχει σημασία νομίζω.

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...