Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δώρο γενεθλίων για 6χρονη

Recommended Posts

• 3 months later...

Διαφημίσεις

Σίγουρες επιλογές είναι οι γνωστές μάρκες lego friends & playmobil city.  

Αν θές να πας σε κάτι πιο δημιουργικό ψηφίζω τα plus plus.   

Προφανώς τρελλαίνονται τα κορίτσια και με κούκλες,  υπάρχει η μικρή barbie   (είναι σαν να είναι πχ παιδί της barbie).     ένα σετ playdoh ειναι επισης πάντα καλοδεχούμενο σε κάθε σπίτι.  

Για ακόμα πιο high (σε πορτοφόλι και γούστο) επιλογές θα ψήφιζα πράγματα που έχει το κατάστημα  "το παιχνίδι", έχει πάντα εξεζητημένα παιχνίδια εισαγωγής και μεγάλη ποικιλία ιδιαίτερων δώρων για κορίτσια,  και για αγόρια, που δεν υπάρχουν αλλού,   (πραγματικά πολύ πολύ ιδιαίτερα....!)   τα χαζεύω και εγώ η ίδια.  

κάτι εντελώς καινούριο που πρέπει να έχει έρθει πρόσφατα από εξωτερικό και ειναι μαγικό κάπως είναι τα aquabeads  κολλάνε με νερό.  (αν το ψαξεις στο διαδίκτυο θα σου βγάλει επιλογές και βίντεο.    (μας το είχαν κάνει δώρο, ήταν τέλειο & ακόμα τώρα στα 9 τα χρησιμοποιεί, αγοράσαμε refill φυσικά)

Θεαματικό δώρο και μεγάλο είναι ενα ζευγάρι καλά πατίνια  ( μάρκας πχ powerslide (ευρωπαικη)  ή rollerblade ( usa) ή αθλοπαιδια (εισαγωγής κινέζικο αλλά κάνει και αυτό) που είναι πλέον και ευρέως διαδεδομένα  σε μεγεθος που να αλλάζει  μέγεθος 25-28 ειναι νομιζω το πρωτο κ κανει για αυτη την ηλικία ,  μαζί με κράνος και προστατευτικά,  

Εγώ αυτό είχα επιλέξει κάποτε για την ανηψιά μου σε τέτοια ηλικία! 

22 ώρες πρίν, belleblue είπε:

Σίγουρες επιλογές είναι οι γνωστές μάρκες lego friends & playmobil city.  

Αν θές να πας σε κάτι πιο δημιουργικό ψηφίζω τα plus plus.   

Προφανώς τρελλαίνονται τα κορίτσια και με κούκλες,  υπάρχει η μικρή barbie   (είναι σαν να είναι πχ παιδί της barbie).     ένα σετ playdoh ειναι επισης πάντα καλοδεχούμενο σε κάθε σπίτι.  

Για ακόμα πιο high (σε πορτοφόλι και γούστο) επιλογές θα ψήφιζα πράγματα που έχει το κατάστημα  "το παιχνίδι", έχει πάντα εξεζητημένα παιχνίδια εισαγωγής και μεγάλη ποικιλία ιδιαίτερων δώρων για κορίτσια,  και για αγόρια, που δεν υπάρχουν αλλού,   (πραγματικά πολύ πολύ ιδιαίτερα....!)   τα χαζεύω και εγώ η ίδια.  

κάτι εντελώς καινούριο που πρέπει να έχει έρθει πρόσφατα από εξωτερικό και ειναι μαγικό κάπως είναι τα aquabeads  κολλάνε με νερό.  (αν το ψαξεις στο διαδίκτυο θα σου βγάλει επιλογές και βίντεο.    (μας το είχαν κάνει δώρο, ήταν τέλειο & ακόμα τώρα στα 9 τα χρησιμοποιεί, αγοράσαμε refill φυσικά)

Θεαματικό δώρο και μεγάλο είναι ενα ζευγάρι καλά πατίνια  ( μάρκας πχ powerslide (ευρωπαικη)  ή rollerblade ( usa) ή αθλοπαιδια (εισαγωγής κινέζικο αλλά κάνει και αυτό) που είναι πλέον και ευρέως διαδεδομένα  σε μεγεθος που να αλλάζει  μέγεθος 25-28 ειναι νομιζω το πρωτο κ κανει για αυτη την ηλικία ,  μαζί με κράνος και προστατευτικά,  

Εγώ αυτό είχα επιλέξει κάποτε για την ανηψιά μου σε τέτοια ηλικία! 

Φοβερά αυτά τα αquabeads.λεπτη κινητικότητα συγκέντρωση κ ανά παραγωγή μοτιβου.μουσταξας κ max τα έχουν?

6 ώρες πρίν, μαγιοπουλας είπε:

Φοβερά αυτά τα αquabeads.λεπτη κινητικότητα συγκέντρωση κ ανά παραγωγή μοτιβου.μουσταξας κ max τα έχουν?

δεν έχω ιδέα μας τα είχαν φέρει από το εξωτερικό και μετά παραγγείλαμε σε επόμενη επίσκεψη τα refill .

να πω εδώ ότι τα no name refill   κάνουν δουλειά,   δεν είναι όμως εξίσου όμορφα  (χρώμα και σχήμα κλπ) με τα αυθεντικά.  

μετά όταν ξαναπήραμε  (δεν μείναμε στο πρώτο refill) πήραμε τα αυθεντικά. 

για μικρό παιδάκι 5-6  μια χαρα ειναι τα no name,  για μεγαλύτερο 7-8  που κρατάει ή χαρίζει τα artworks  όχι.

• 2 εβδομάδες μετά...
On 16/7/2022 at 7:32 ΜΜ, belleblue είπε:

δεν έχω ιδέα μας τα είχαν φέρει από το εξωτερικό και μετά παραγγείλαμε σε επόμενη επίσκεψη τα refill .

να πω εδώ ότι τα no name refill   κάνουν δουλειά,   δεν είναι όμως εξίσου όμορφα  (χρώμα και σχήμα κλπ) με τα αυθεντικά.  

μετά όταν ξαναπήραμε  (δεν μείναμε στο πρώτο refill) πήραμε τα αυθεντικά. 

για μικρό παιδάκι 5-6  μια χαρα ειναι τα no name,  για μεγαλύτερο 7-8  που κρατάει ή χαρίζει τα artworks  όχι.

Πήρα κι εγώ ένα αλλά δεν έχει μέσα το στυλό τοποθέτησης.ουτε το πουλούσαν ξεχωριστά.Πως βάζετε τις μπίλιες?

Διαφημίσεις

εγώ είχα το στυλό από την πρώτη συσκευασία των αυθεντικών. Κάθε μικρή αυθεντική συσκευασία έχει και στυλό συνήθως ακόμα και μικρό δοκιμαστικό κουτί να είναι. Έχει κάτι εποχιακά θέματα μικρές συσκευασίες που είναι οικονομικές κ έτσι τελειώνεις με το στυλό. 

Έτσι και αλλιώς όμως θελεις και μια τσιμπίδα τσιμπιδάκι φρυδιών για επανατοποθετήσεις... νομίζω τώρα  τα κάνει εξ ολοκλήρου με τσιμπιδάκι. 

3 ώρες πρίν, belleblue είπε:

εγώ είχα το στυλό από την πρώτη συσκευασία των αυθεντικών. Κάθε μικρή αυθεντική συσκευασία έχει και στυλό συνήθως ακόμα και μικρό δοκιμαστικό κουτί να είναι. Έχει κάτι εποχιακά θέματα μικρές συσκευασίες που είναι οικονομικές κ έτσι τελειώνεις με το στυλό. 

Έτσι και αλλιώς όμως θελεις και μια τσιμπίδα τσιμπιδάκι φρυδιών για επανατοποθετήσεις... νομίζω τώρα  τα κάνει εξ ολοκλήρου με τσιμπιδάκι. 

Οχι δεν τονεχουν.το αναφέρουν σαν έξτρα.εγω πήρα μια μεγάλη συσκευασία που έχει μέσα κάτι σαν πλάνο με ροδέλα.αυτο την ίδια δουλειά κάνει?

3 ώρες πρίν, belleblue είπε:

Οχι δεν τονεχουν.το αναφέρουν σαν έξτρα.εγω πήρα μια μεγάλη συσκευασία που έχει μέσα κάτι σαν πλάνο με ροδέλα.αυτο την ίδια δουλειά κάνει?

4 ώρες πρίν, belleblue είπε:

Οχι δεν τονεχουν.το αναφέρουν σαν έξτρα.εγω πήρα μια μεγάλη συσκευασία που έχει μέσα κάτι σαν πλάνο με ροδέλα.αυτο την ίδια δουλειά κάνει?πήρα το rainbow pen station

οχι , αφου ειναι απο κάτω....  δεν θέλει πολύ νερό! θέλει λίγο...  αλλιως ειναι σαν να ξεπλένεις τις μπαλίτσες.  Τι ηλικία είναι ;

ναι το είδα, δεν εχουμε τέτοιο. Την ίδια δουλειά κανει. Αλλά σου λέω όταν μεγαλώσουν ξέρουν ότι δεν χρειάζεται το στυλο, με ενα τσιμπιδακι ειναι το ίδιο και μαλιστα χρειαζεσαι έτσι και αλλιώς ένα τσιμπιδάκι για να μετακινήσεις τα λαθάκια.  Είναι και ότι πρέπει για την λεπτη κινητικότητα. 

Επεξεργάστηκαν by belleblue

Διαφημίσεις

On 27/7/2022 at 10:45 ΜΜ, belleblue είπε:

οχι , αφου ειναι απο κάτω....  δεν θέλει πολύ νερό! θέλει λίγο...  αλλιως ειναι σαν να ξεπλένεις τις μπαλίτσες.  Τι ηλικία είναι ;

ναι το είδα, δεν εχουμε τέτοιο. Την ίδια δουλειά κανει. Αλλά σου λέω όταν μεγαλώσουν ξέρουν ότι δεν χρειάζεται το στυλο, με ενα τσιμπιδακι ειναι το ίδιο και μαλιστα χρειαζεσαι έτσι και αλλιώς ένα τσιμπιδάκι για να μετακινήσεις τα λαθάκια.  Είναι και ότι πρέπει για την λεπτη κινητικότητα. 

Είναι 4.5.ξετρελαθηκε.χρησιμοποιησεψανεσως το τσιμπιδακι φρυδιών.ειναι πολύ ωραίο.

Μπράβο σου που το έγραψες.πες μας κι άλλα.

• 1 month later...

Η κόρη μου σημερα άνοιξε ξανά ένα παιχνίδι που το χαμε κανει παραγγελία από φίλη που γύρισε απο αμερική, και λέγεται latchkits (latch hook craft kit).  εδώ και 3 χρόνια το φτιάχνει, λίγο λίγο, που θα πάει κάποια στιγμή θα το τελειώσει :-)  κ ελπίζω να το κάνει μαξιλάρι. Είναι χαλαρωτικό και ωραίο για στιγμές ησυχίας.  αν είχα χρονο θα έκανα και εγώ :-)   https://www.amazon.com/PlayMonster-LatchKits-Unicorn-Easy-Learn/dp/B06XRRN4VL

μακάρι να το φτιάξει και κάποιος εδώ σαν αντιγραφή, πχ, γιατί είναι κάτι πολύ απλό σαν ιδέα, στην ουσία... 

Ίσως θα ήταν ενδιαφέρον και κάποια που να ξέρει να μας δείξει πως μπορούμε και μόνες μας να κάνουμε κάτι τέτοιο. Θελω να πω ίσως σε μαγαζί με ραφτικά υπάρχουν τέτοια  υλικά. Το μαλλί είναι κομμένο ήδη στο σωστό μήκος, αυτό πχ είναι κάτι σημαντικό κ βοηθητικό που θέλει κοπίδι χάρακα κλπ για να το κάνεις μόνη σου. 

a.... ψαχνοντας στο ιντερνετ για refill των aquabeads  είδα ότι βγήκαν και σε τετράγωνα.  δηλαδή σαν κυβάκια και κολλάνε και τα λένε pixobitz. 

δυστυχώς πανάκριβα, θέλω να πω ,  σε όποιον πάρει, τελειώνουν πολύ γρήγορα και μετά μένεις με την ευχή για περισσότερα. Μακάρι μέσω του ανταγωνισμού  κάαααποια στιγμή να βγουν πιο φτηνά. 

Ήδη τα φτηνότερα aquabeads είναι κινέζικα, είδα ότι παίρνεις κάπου refill με 6000 κομμάτια με 37 ευρώ κάπως έτσι...  

μη σας μπερδεύουν τα πολλά μηδενικά,  φεύγουν πολύ γρήγορα αυτά, ειδικά πχ αν έρθει άλλο ένα παιδάκι και παίζουν μαζί, ή φτιάξει ένα πιο μεγάλο.  

Τέλος πάντων τα παίρνεις μια φορά για να έχεις. 

Έχει φάει κόλλημα μεψτα aquabeads που μου πρότεινες.παιρνει το τσιμπιδακι των φρυδιών κ τα τελειώνει στο αψε σβήσε .τελείωσαν σχεδόν οι πέρλες.θα δω κ τα pixobiz.

πρίν από 3 λεπτά , μαγιοπουλας είπε:

Έχει φάει κόλλημα μεψτα aquabeads που μου πρότεινες.παιρνει το τσιμπιδακι των φρυδιών κ τα τελειώνει στο αψε σβήσε .τελείωσαν σχεδόν οι πέρλες.θα δω κ τα pixobiz.

Pixobidz

Belleblue γιατί δεν μου εμφανίζονται?

αχ συγνώμη, pixobitz   !!! 

βασικά για τα aquabeads πάρε το μεγάλο πακέτο πέρλες που είναι κινέζικες, να τελειώνεις. το μονο που ειναι διαφορετικο στα aquabeads brand ειναι τα crystal aquabeads,  αυτά είναι πολύ πιο όμορφα στο κανονικό τους brand. 

Αν έπαιρνα τώρα, θα έπαιρνα τα κινεζικό σετ, αλλα  επιπλέον και τα διαφανή να είναι aquabeads γιατί φαίνονται όντως πολύ πιο ωραία. 

ναι είδες τελειώνουν γρήγορα. είναι βέβαια η αρχή, κάποια στιγμή θα το βαρεθεί και δεν θα το κάνει τόσο συχνά όσο στην αρχή και θα κάνει και αυτοσχεδιασμούς, αυτό είναι το ενδιαφέρον. Μαθαίνουν το σύστημα και μετά κάπως το εξελίσσουν.  Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό, μαθαίνεις την τεχνική πρώτα και μετά λειτουργεί η φαντασία. 

Αν είχαμε περισσότερα (κ μας τελειώνουν τώρα) θα έκανε σίγουρα και 3d γιατί αυτά επίσης κολλάνε το ένα πάνω στο άλλο. μπορείς δηλαδή να κάνεις πλαίσια και να τα κολλήσεις ενα πανω στο άλλο. 

Ομως παραμορφώνονται φυσικά... τα pixobitz θα έχουν τρελλό ενδιαφέρον εκεί, θα είναι πιο σταθερά στην κάθετη,... αλλά,.... πολλά χρήματα...  

Τώρα ψάχνω κορνίζα για να τα βάλω όλα τα aquabeads  μαζί έτσι σαν χρωματιστό έκθεμα... 

Όπως και να έχει στο τέλος κάνει φυσικά και pearler beads ή αλλιώς της hama beads , (αυτά που έχει και το ικεα σε σετ) 

και αυτό φυσικά είναι κάτι που κρατάς για όλες τις ηλικίες κ εχει πολύ δημιουργικότητα.  και για αγόρι, αντίστοιχα σε άλλα χρώματα ίσως ! δεν είναι μόνο για κορίτσι, γενικά και τα δυο, είναι θέμα μάρκετινγκ απλώς το πως τα πουλάνε για να είναι πιο ελκυστικά σε κάθε φύλο.  έχω δεί καταπληκτικά έργα και σε φίλη που είχε 2 αγόρια και μάλιστα μεγαλύτερο κιόλας και 12 ετών.    Αυτό είναι σιγουράκι  κ πιστεύω πρώτα από όλα αυτό είναι καλό να έχεις, και είναι και πιο οικονομική λύση. 

Επεξεργάστηκαν by belleblue

πρίν από 25 λεπτά , belleblue είπε:

αχ συγνώμη, pixobitz   !!! 

βασικά για τα aquabeads πάρε το μεγάλο πακέτο πέρλες που είναι κινέζικες, να τελειώνεις. το μονο που ειναι διαφορετικο στα aquabeads brand ειναι τα crystal aquabeads,  αυτά είναι πολύ πιο όμορφα στο κανονικό τους brand. 

Αν έπαιρνα τώρα, θα έπαιρνα τα κινεζικό σετ, αλλα  επιπλέον και τα διαφανή να είναι aquabeads γιατί φαίνονται όντως πολύ πιο ωραία. 

ναι είδες τελειώνουν γρήγορα. είναι βέβαια η αρχή, κάποια στιγμή θα το βαρεθεί και δεν θα το κάνει τόσο συχνά όσο στην αρχή και θα κάνει και αυτοσχεδιασμούς, αυτό είναι το ενδιαφέρον. Μαθαίνουν το σύστημα και μετά κάπως το εξελίσσουν.  Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό, μαθαίνεις την τεχνική πρώτα και μετά λειτουργεί η φαντασία. 

Αν είχαμε περισσότερα (κ μας τελειώνουν τώρα) θα έκανε σίγουρα και 3d γιατί αυτά επίσης κολλάνε το ένα πάνω στο άλλο. μπορείς δηλαδή να κάνεις πλαίσια και να τα κολλήσεις ενα πανω στο άλλο. 

Ομως παραμορφώνονται φυσικά... τα pixobitz θα έχουν τρελλό ενδιαφέρον εκεί, θα είναι πιο σταθερά στην κάθετη,... αλλά,.... πολλά χρήματα...  

Τώρα ψάχνω κορνίζα για να τα βάλω όλα τα aquabeads  μαζί έτσι σαν χρωματιστό έκθεμα... 

Όπως και να έχει στο τέλος κάνει φυσικά και pearler beads ή αλλιώς της hama beads , (αυτά που έχει και το ικεα σε σετ) 

και αυτό φυσικά είναι κάτι που κρατάς για όλες τις ηλικίες κ εχει πολύ δημιουργικότητα.  και για αγόρι, αντίστοιχα σε άλλα χρώματα ίσως ! δεν είναι μόνο για κορίτσι, γενικά και τα δυο, είναι θέμα μάρκετινγκ απλώς το πως τα πουλάνε για να είναι πιο ελκυστικά σε κάθε φύλο.  έχω δεί καταπληκτικά έργα και σε φίλη που είχε 2 αγόρια και μάλιστα μεγαλύτερο κιόλας και 12 ετών.    Αυτό είναι σιγουράκι  κ πιστεύω πρώτα από όλα αυτό είναι καλό να έχεις, και είναι και πιο οικονομική λύση. 

Πως τα βρίσκω τα διαφανη κ πως τα κινέζικα?έχει το public?

πρίν από 9 λεπτά , μαγιοπουλας είπε:

Πως τα βρίσκω τα διαφανη κ πως τα κινέζικα?έχει το public?

Επίσης που πουλάνε pixobidz I 

Διαφημίσεις

γειά σου, για να μη βαζω συνδεσμους, με μια αναζητηση των brands  / names θα σου βγούν τα πάντα. τα aquabeads βγαίνουν μόνο σε δυο παραλλαγές. opaque και διαφανή, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Υπάρχουν και τα sites συγκρισης τιμων.  Πηγαίνεις άμαζον βλέπεις τις παρουσιάσεις των προιόντων και μετά ξέρεις τι συμπεριλαμβάνει στο περίπου η συσκευασία που πουλούν εδώ με τραγικές φωτό κλπ. 

Τα δεύτερα, δεν νομίζω να έχουν κυκλοφορήσει ακόμα Ελλάδα. Άρα... ψάχνεις. Νομίζω μόνο amazon θα το έβρισκες.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...