Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

xara75

Recommended Posts

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ... ΝΕΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ.. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ...ΚΟΛΛΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ..

ΘΕΜΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ.. ΟΣΕΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ.. ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ :)

Διαφημίσεις

καλώς ήρθες

εγω τα εφτιαξα με το photoshop

τι ακριβως θελεις να κάνεις;

ψαξε στο google για εικόνες του μικρού πρίγκιπα και να είναι σχετικά μεγάλου μεγέθους

αν θες αλλη βοηθεια με το προγραμμα πες μου ή βαλε καπου τη φωτο να στη φτιαξω

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

μπορεις επισης να βρεις ενα βιβλίο και να σκανάρεις μια εικόνα και στη συνέχεια να την επεξεργαστείς αν δεν βρείς κάτι στο google

http://images.google.gr/images?q=%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%82+%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CF%80%CE%B1%CF%82&gbv=2&ndsp=20&hl=el&sa=N&imgsz=

Διαφημίσεις

θα το παλέψω λοιπόν με το photoshop.. και αν κολλήσω θα ζητήσω βοήθεια σίγουρα...

και μετά θα σας παρουσάσω το αποτέλεσμα!!

Τώρα πρέπει να αποφασίσω για τα χρώματα.... της βάπτισης

Η μπομπονιέρα θα έχει λαχανί τούλι.. τώρα θα ήθελα την γνώμη σας λαχανί με εκρού όπως μου πρότειναν από το μαγαζί (για να είναι φωτεινό το καλάθι) ή με πορτοκαλί??

λαχανί με πορτοκαλί κατα τη γνωμη μου είναι πολύ έντονο και αν δεν πετύχεις τη σωστή απόχρωση δεν θα ειναι πολύ καλό. Προτιμώ λαχανί με εκρού, το εχω δει είναι πολύ ωραιο. Μου αρέσει

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...