Λύση Συμφύσεων & Λεπτό Ενδομήτριο μετά από Απόξεση
Από
MatinaS, in Θέλω να γίνω μαμά/μπαμπάς
-
-
- 41 απαντήσεις
- 32.708 εμφανίσεις
-
- 30 απαντήσεις
- 5.411 εμφανίσεις
-
- 7.448 απαντήσεις
- 206.455 εμφανίσεις
-
Δεν είμαι καλή μαμά; Τα κάνω όλα λάθος;
Από kiriaki11, in Συχνοί προβληματισμοί, ειδικές περιπτώσεις
- 59 απαντήσεις
- 1.945 εμφανίσεις
-
Διπλό όνομα: προκαλείται σύγχυση στο παιδί;
Από Chrysoum, in Ήθη και Έθιμα & Διαδικαστικά θέματα, Ιεροί Ναοί
- 96 απαντήσεις
- 2.077 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 87 εμφανίσεις
-
- 987 απαντήσεις
- 238.669 εμφανίσεις
-
- 534 απαντήσεις
- 173.414 εμφανίσεις
-
- 112 απαντήσεις
- 68.952 εμφανίσεις
-
- 3.765 απαντήσεις
- 467.030 εμφανίσεις
-
- 95 απαντήσεις
- 77.465 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 3.348 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από Guest andro2,Καλημέρα,
πόσο καιρό μετά από απόξεση (λογω παλίνδρομης) σας επισκέφτηκε η περίοδός σας; -
Από sissy_geo,Καλησπέραα!! αν και δεν ξέρω πια πού να απευθυνθώ, γιατί βλέπω πως δεν είναι και τόσο συχνό εδώ στο forum το θέμα της διαφραγματικής μήτρας, θέλω να ρωτήσω κάποια κοπέλα εδω μέσα που να έκανε επεμβατική υστεροσκόπηση, πόσες μέρες μετά της ήρθε η πρώτη περίοδος. Και τι μορφή είχε. Στις 30 Ιουνίου έκανα αφαίρεση διαφράγματος και πριν λίγες μέρες ξεκίνησαν τα συμπτώματα περιόδου με πρήξιμο στο στήθος κτλ κτλ, και κάποια πονάκια χαμηλά στην κοιλιά. Χθες εμφανίστηκε λίγο καφετί αιμα και χάρηκα, είπα οκ ήρθε η περίοδος, επανέρχεται το "σύστημα" στα κανονικά του. (Να σημειωθεί ότι πάντα είχα πολύ καλό σταθερό κύκλο κάθε 28 ημέρες, και περίοδο που διαρκεί 5 μέρες με νορμάλ ροή αίματος). Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι θα υπάρχει κάποια καθυστέρηση λόγω της επέμβασης αλλά μετά την πρώτη περίοδο όλα θα στρώσουν. Πέρασε λοιπόν μια ολόκληρη μέρα με ελάχιστα καφετιά αντι για αίμα, όμως ταυτόχρονα νοιώθω σαν να έχω κανονική περίοδο. Είναι νορμάλ; Να πάρω τον γιατρό μου ή να περιμένω; Αν έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία παρακαλώ ας μου πει την άποψη της.
-
Από DORA32,καλησπερα σε ολες..βρισκω τις απαντησεις σας εξαιρετικες και θαθελα να βοηθησετε και μενα!!καταρχας εχω 2 παιδακια μικρα σχετικα.Λοιπον γυρω στα τελη ιουνιου αναγκαστικα να κανω διακοπη κυησης.Ειχα ελαχιστο αιμα κανα 2 μερες και μετα τιποτα.ταυτοχρονα με επιασε και τρομερη φαγουρα στον κολπο και εκανα θεραπεια με χαπια και αλοιφη.μετα απο κανα 5ημερο μου ξαναρθε λιγο αιματακι.ο γιατρος με διαβεβαιωσε πως ειναι φυσιολογικο.απο τοτε δεν εχω δει περιοδο..καλα διαβαζετε..5 μηνες!
αρχες αυγουστου μου δινει λοιπον ο γιατρος τα primolut τα παιρνω και περιμενω τπτ.τα ξαναπαιρνω τπτ.πηγαινω στο γιτρο για κολπικο υπερηχο και ψηλάφιση ολα καλα μου λεει θα τα παρεις,τα primolut ακομα 1 φορα και θα σουρθει.τα ξαναπαιρνω λοιπον τπτ.ξαναπαω επισκεψη ολα καλα τα βλεπει.μου δινει τα gynofen 35 kai μου λεει πως μαυτα οπωσδηποτε τπτ και με αυτα.τωρα βρισκομαι στην φαση που παιρνω για δευτερο κυκλο τα gynofen με την ελπιδα οτα θαχω περιοδο!!εχω αρχισει να νησυχω παρα πολυ κατι ανεφερε ο γιατρος για τυχον συμφυσεις.απο τοτε δεν μπορω να ησυχασω.μπιανω στο internet na μαθω περισσοτερα αλλα πανικοβαλλομαι περισσοτερο.αν υπαρχει καποια κοπελα που γνωριζει η που τιςεχει τυχει κατι τετοιο ας με βοηθησει.πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.φταιει ο γιατρος εγω τι???υπαρχει πιθανοτητα να μουρθει τελειωνοντας το δευτερο gynofen35 να το ξεχασω?παρακαλω περιμενω με αγωνια τις συμβουλες και τις απαντησεις σας ευχαριστω και συγνωμη ανα κουρασα με το μεγαλο κειμενο -
Από boomer,Καλησπέρα!!!
Είμαι καινούργια στο forum και θα ήθελα τη βοήθειά σας! Χθες έκανα σαλπιγγογραφία και βρέθηκε η αριστερή μου σάλπιγγα βουλωμένη ενώ η δεξιά έχει μάλλον κάποιες συμφύσεις. Ο γυναικολόγος μου είπε ότι θα ήταν καλυτερο να προχωρήσω σε εξωσωματική γιατί αν συλλάβω κανονικά (που είναι και δύσκολο) υπάρχει φόβος για εξωμήτριο. Έχω αγχωθεί πολύ!!! Είμαι 34 ετών και δεν έχω παιδιά!
Υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια περίπτωση με τη δική μου;
-