Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υπέρηχος doppler είναι υποχρεωτικός;

Recommended Posts

Γειά σας ήθελα να σας ρωτήσω η εξέταση doppler είναι υποχρεωτική? Είμαι στην 38 εβδομαδα αλλά δεν με έστειλε ο γιατρός. 

Just now, Πεγκούλα είπε:

Γειά σας ήθελα να σας ρωτήσω η εξέταση doppler είναι υποχρεωτική? Είμαι στην 38 εβδομαδα αλλά δεν με έστειλε ο γιατρός. 

Διαφημίσεις

Just now, Πεγκούλα είπε:

Kαλησπέρα και με το καλό το μωράκι σου,εγώ ακόμη αργώ για doppler,αλλά ξέρω από μια ξαδέρφη μου που γέννησε πέρσι ,ο γιατρός που της έκανε αυχενική και β επιπέδου της ειπε οτι το μωρό είναι μια χαρά και δεν χρειάζεται doppler κ έτσι δεν έκανε.Αν θέλεις να είσαι σίγουρη μπορείς να κάνεις!

Just now, Πεγκούλα είπε:

τωρα θα γεννησεις δεν εχει νοημα. ειναι καλο να γινετε γιατι ελενχει ποσο καλα τρεφετε το μωρο για να μην γινει τιποτα απροοπτο μπορει να στο εκανε ο ιδιος τον ελενχο κ να μην το καταλαβες οτι αυτο ηταν το doppler

Just now, ninaki80 είπε:

τωρα θα γεννησεις δεν εχει νοημα. ειναι καλο να γινετε γιατι ελενχει ποσο καλα τρεφετε το μωρο για να μην γινει τιποτα απροοπτο μπορει να στο εκανε ο ιδιος τον ελενχο κ να μην το καταλαβες οτι αυτο ηταν το dop

Βασικά τον ρωτησα και μου είπε ότι εφόσον δεν υπήρχαν ενδείξεις για κάτι δεν με έστειλε. Το βάρος του μωρού ήταν πολύ καλό όπως επίσης και το αμνιακό υγρό. Πρέπει να ανησυχώ? 

Καλησπέρα,συνήθως γίνεται στην 34 εβδομάδα,και εμένα δε με έστειλε ο γιατρός μου στον εμβρυολογο αλλά μου έκανε αυτός κάθε εβδομάδα για να βλέπουμε πως πάμε

Διαφημίσεις

Just now, Πεγκούλα είπε:

Βασικά τον ρωτησα και μου είπε ότι εφόσον δεν υπήρχαν ενδείξεις για κάτι δεν με έστειλε. Το βάρος του μωρού ήταν πολύ καλό όπως επίσης και το αμνιακό υγρό. Πρέπει να ανησυχώ? 

Την ίδια απάντηση πήρα και εγώ από το δικό μου γιατρό και δεν την έκανα την εξέταση. Κατά τη γνώμη του δεν είναι μια εξέταση που πρέπει απαραίτητα να γίνει αν δεν υπάρχει λόγος. Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν το έψαξα παραπάνω γιατί τον θεωρώ γενικά πολύ σχολαστικό και του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Χωρίς να ξέρω αν όντως είχε δίκιο για την ιστορία θα σου πω ότι το μωρό γενήθηκε υγειέστατο. Με το καλό!

Μακάρι να πάνε όλα καλά! Η αλήθεια είναι ότι και ο δικός μου ειναι πολύ σχολαστικός και γιαυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση! Εύχομαι να ειναι όλα καλά! Μέχρι που σκέφτομαι να πάω τώρα να το κανω

10 ώρες πρίν, Πεγκούλα είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά! Η αλήθεια είναι ότι και ο δικός μου ειναι πολύ σχολαστικός και γιαυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση! Εύχομαι να ειναι όλα καλά! Μέχρι που σκέφτομαι να πάω τώρα να το κανω

τωρα  παει σε μια εβδομαδα γεννας δεν υπαρχει λογος τωρα θα σε βλεπει κ συνεχεια ο γιατρος. αυτο εχει νοημα να το κανεις στις 32 εβδομαδες που δεν βλεπεις τον γιατρο καθε 5 μερες

Η εξέταση Doppler στην ουσία βλέπει την αιμάτωση των αρτηριών, αν τρέφεται σωστά το μωρό. Σε κάθε επίσκεψη το βλέπει αυτό ο γυναικολόγος απλά κάποιοι ζητάνε να στην κάνει κ ο εμβρυολογος που είναι πιο εξειδικευμένος κ με καλύτερα μηχανήματα. Αν είχε δει κάτι ανησυχητικό ο γιατρός θα στο έλεγε ο ίδιος. Με το καλό να γεννήσεις!

• 4 months later...

Κι εμενα δεν μου το προτειναν κ στις 2 εγκυμοσυνες οι 2 διαφορετικοι γυναικολογοι γιατι δεν υπηρχε ενδειξη ανησυχιας κ δεν το θεωρησαν απαραιτητο. Ο πρώτος μου γιος ειναι υγιεστατος, ο δευτερος ερχεται σε λιγες εβδομάδες!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...