Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΟΛΑ!!!!!!!

athens2006

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 146
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να πω βρε κορίτσια όλες τις προτείνε να φύγει .....και να χωρίσει και μετά να είναι μια μάνα με ένα παιδί που θα παει και θα κατσικωθεί στην αρχή στους γονεις της και επειτα βλέπουμε οπως λέτε οι πιο πολλες.

Νομίζω πως παντα είναι εύκολο να λέμε στους άλλους "χωρισε" ή σηκω και φύγε να γλιτώσεις.Αλλα συνήθως το μέτα είναι επείσης δύσκολο.

Αυτός ο άνθρωπος που εντάξη και γω συμφωνω ότι δεν εχει καταφέρει να προσφέρει στην οικογένεια του αυτά που πιθανόν θα ήθελε και ο ίδιος.

Για εμένα δεν εχει βρεί το σωστό τρόπο. Κατι που πιθανόν όλες θα μου πείτε ..στρώσου ανθρωπέ μου στη δουλειά και άσε τα μαγαζιά .

Ναι συμφωνώ και γώ . Αλλά ολοι οι άντρες θέλουν κάτι δικό τους να κάνουν και ξεκινούν χωρις πολλές φορές να έχουν υπολογίσει σωστά τα έξοδα.

Ας μην ρίχνουμε όλο το φταίξιμο σε αυτόν όμως.. διότι τις κινήσεις δεν τις έκανε μόνος του....Μέχρι κάποιο σημείο τουλάχιστον ήταν και η Ειρήνη μας σύμφωνη στις ενέργειές του.Δεν νομίζω να πήρε με το ζόρι τα δάνεια και το Μαγαζί στο όνομά της.

Επομένως συμφωνουσε μαζί και τον βοηθούσε στα σχέδια που ο ίδιος έκανε.

Τώρα η Ειρήνη κουράστηκε και δίκιο έχεις γιατί η όλη κατάσταση εχει γίνει πολύ φορτική και κουραστική.

Με μία όμως κουβέντα μεταξύ τους αρκετά εκτενή και περιεκτική της όλης κατάστασης, έτσι ώστε να του δώσει να καταλάβεί ακριβώς πως ή ίδια αισθάνεται και πως έχουν τα πράγματα θα μπορέσουν να διορθωθούν πολλά πράγματα.

Ειρήνη θεωρώ ότι την λύση στο θέμα σου την ξέρεις εσύ πολλή καλυτερα απο όλες εμας. Και επείσης θεωρώ ότι μέχρι τώρα ήσουν πολύ μαλακιά στα δικά σου "θέλω" ένταντι τα "θέλω " του συζύγου σου.

Βαλε τις σωστές προτεραιότητες στην ζωή σου και ξεκίνα να δείχνεις τον σωστό δρόμο στον σύζυγό σου.

Ειμαι σίγουρη πως απλά εχει χάσει για λίγο τον προσανατολισμό του.

Με εσένα και τον γιο σας για πυξίδα και την αγάπη σας να σας στηρίζει είμαι σίγουρη πως όπως μεχρι τώρα τα έβγαλες πέρα μπαίνοντας σε μία σχέση με δυο παιδιά και καταφέρνοντας τα(εγώ οπως και πολλές άλλες σε θαυμαζουμε!!!!)

ειμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις και θα τους βάλεις όλους στην θέση τους. Και απο δώ και πέρα η ζωή σου περνάει ΣΤΑ ΔΙΚΑ σου τα χέρια και τίποτε και κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει την ευτυχία που έχεις ονειρευτεί.

Υ.Γ. Μην με πείτε υπερβολική αισιόδοξη....παρα μα παρα πολλά απο αυτά που λέω τα λέω εκ πειρας .

Υ.Γ. (2) (και οχι δεν ζω σε ένα ροζ συννεφάκι)

Kατ'αρχην καλημερα σε ολες.Εδω και αρκετη ωρα διαβαζω για το προβλημα της Ειρηνης.Συμφωνω απολυτα με Νινεττα και Melina.

Ειναι σιγουρο Ειρηνη μου οτι αντιμετωπιζεις μια πολυ δυσκολη κατασταση.

Νομιζω ομως οτι σε αυτο το σημειο φτασατε μαζι με τον συζυγο.Θελω να πω

οτι εχεις και εσυ ενα μερος ευθυνης γιατι φανηκες υπερβολικα ανεκτικη.

Ανελαβες περισσοτερες ευθυνες απο αυτες που μπορουσες .Δανεια,χρεη,

2 παιδια του συζυγου,1 νεο μελος...ειναι παρα πολλα.Το ασχημο βεβαια

ειναι οτι στη χειροτερη στιγμη της ζωης σου δεν εχεις τη βοηθεια της

οικογενειας σου.Νομιζω ομως οτι θα επρεπε να τους μιλησεις , να τους

δωσεις την ευκαιρια να σταθουν στο πλευρο σου.

Οσο αφορα τον συζυγο σου θεωρω και εγω οτι δειχνει λιγο ανωριμος.

Αποφασισε να κανει επαγγελματικα ανοιγματα χωρις να σκεφτει τις

επιπτωσεις στην οικογενεια..Κυνηγαει το ονειρο του χωρις να σκεφτει το

κοστος ,οικονομικο και ψυχολογικο.Ισως και αυτος να προσπαθει για

κατι καλυτερο γι'αυτον και την οικογενεια σας..αλλα με λαθος τροπο!!

Βεβαια εσυ τον ξερεις καλυτερα και σιγουρα θα εχει και καλα στοιχεια

γι΄αυτο και τον αγαπησες και τον αγαπας και αρνεισαι να τον εγκαταληψεις

Συγνωμη αν ο τροπος μου ειναι λιγο αποτομος..σε καμια περιπτωση δεν

θελω να κρινω τις επιλογες σου (ολοι καποια στιγμη εχουμε παρει λαθος

αποφασεις).Αυτο ομως που με εξοργιζει ειναι οτι αυτη τη στιγμη δειχνεις να

σηκωνεις μονη σου ολο αυτο το φορτιο.

ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΜΗΝ

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ.

ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!

Και βεβαια εισαι αξια μανα...εκανες 9 μηνες υπομονη για να το φερεις στον κοσμο και υπομενεις τοσα ακομα!!!

ΣΥΝΕΛΘΕ! Βαλε προτεραιοτητες ...Βαλε το συζυγο σου κατω...απεναντι σου

ισος προς ισον και συζητηστε σοβαρα...Παρε ενα ενα τα προβληματα και

λυνε ενα τη φορα...Βαλε ενα οριο σε αυτα που μπορεις που να αναλαβεις

και να αντεξεις...Κανε τον συζυγο σου να καταλαβει οτι αυτα που λες

τα εννοεις και δεν ειναι απλα λογια..

Εισαι νεα και εχεις πολλα ακομα να κανεις και να προσφερεις στον εαυτο

σου και την οικογενεια σου..Αλιμονο αν απο τωρα παραιτηθεις.

Εχεις ΥΓΕΙΑ !!!Με την δικη σου προσπαθεια και τη βοηθεια του Θεου

μπορεις να κανεις π ο λ λ α

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! :roll:

matina

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ.

Ποιο γάμο βρε παιδιά???

Αφού ΔΕΝ υπάρχει γάμος!!! (Αν δεν κάνω λάθος)

Πρακτικά ΔΕΝ υπάρχει τίποτα!! Όλα είναι στον αέρα! Μόνο τα χρέη είναι στα χαρτιά χειροπιαστά!!

Καλοί οι έρωτες και οι αγάπες αλλά η ζωή είναι σκληρή!

Η πραγματικότητα πονάει!

irene-stathis μπήκες σε πολύπλοκη κατάσταση από την αρχή, η οποία θα απαιτούσε ιδιαίτερους χειρισμούς, υπομονή και υποχωρήσεις ούτως ή άλλως. Και ας ήταν τα υπόλοιπα τέλεια. Πόσο μάλλον τώρα που υπάρχουν και αυτά τα προβλήματα!! Φυσικά και είσαι ΠΟΛΥ μικρή για να τα επωμιστείς όλα αυτά και είναι κρίμα!!

(Και μαγαζί εν΄όψη κρίσης... πολύ ρίσκο).

Γνώμη μου είναι ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου.

Γι' αυτό υπάρχουν οι οικογένειες. Για να αλληλοστηρίζονται στα δύσκολα.

ΠΡΕΠΕΙ έστω να βρεις ένα αποκούμπι! Φαντάζομαι εάν κάποτε το μάθουν, ή το μάθουν από τρίτους θα στεναχωρηθούν και θα αντιδράσουν! Για όνομα... Γονείς σου είναι.

Φέρε τους υπόλοιπους εμπρός των ευθυνών τους δίνοντας μία μικρή διορία. Δες αν έχει αποτέλεσμα. Εάν όχι δήλωσε πως φεύγεις.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ.

Ποιο γάμο βρε παιδιά???

Αφού ΔΕΝ υπάρχει γάμος!!!

Ούτε το παιδί δεν έχει αναγνωρίσει. Και συγνώμη βρε Ειρήνη , δεν καταλαβαίνω γιατι ο δικηγόρος του τον συμβούλεψε να μην το κάνει. Είχε να μοιράσει περιουσία με την πρώην; Αν ναι τότε να χρησιμοποιήσει το μερίδιό του για να ξεχρεώσει. Ή μήπως έχει να πληρώσει διατροφή; Αφού τα παιδιά αυτός τα κράτησε........Για ποιο λόγο δεν έπρεπε να αναγνωρίσει το δικό σου παιδί;

Διαφημίσεις

Καταρχήν, θέλω να σας ευχαριστώ ολους που μου απαντήσατε ειτε ανοιχτά ειτε με πμ.

Το να χωρίσω ειναι δυσκολη απόφαση και τα οικονομικά προβλήματα βαραίνουν αυτή την απόφαση.

Προσπαθω αρχικά να βάλω τα πραγματα κάτω, να δω ακριβώς τι πρεπει να γίνει, λαμβάνω συμβουλές απο το φορουμ και εκτος, απο δικηγορους και λογιστες για να δω πως πρεπει να κινηθω.

Δεν θέλω να χωρισω και στην τελική δεν θελω να του χαρίσω και τα χρέη.

Οσον αφορά την αναγνωριση του παιδιού, δεν ξέρω γιατι ο δικηγορος τον συμβουλευσε να μην το αναγνωρισει. Ημουν παρουσα οταν το ειπε.

Ουτε περιουσια ειχε να χωρισει, ουτε διατροφη να πληρωσει. Ποιος ξέρει γιατι το ειπε, περνάει και η ιδέα απο το μυαλο μου μήπως ήθελε στην τελική να προφυλαξει εμένα...

Ερχονται Χριστουγεννα, ειμαι τοσο μπερδεμενη, προσπαθω απεγνωσμένα να βρω ενα τροπο να βρω λεφτά, οχι να κλεψω, να βρω λεφτά. Αλλά μου τη δινει που και αυτο εγώ πρεπει να το κάνω, και το μαγαζι για να διαφημιστει εγώ πρεπει να ασχοληθω με την σελιδα στο ιντερνετ, με διαφημιστικη καμπανια και χιλια μυρια. Κατσε καλέ μου και παρε τηλεφωνα γνωστους και αγνωστους να τους ενημερωσεις.

Οσον αφορά τα παιδια, δυο μέρες τωρα δεν εχουν παει στο μαγαζι, τους κακοφανηκε το βετο που ασκησα αλλά δεν ιδρωσε ιδιαιτερα το αυτάκι τους. Τώρα σκεφτομαι να ασκήσω και βέτο στο χαρτζιλικι, για να δουμε χωρις λεφτα τι θα μπορουν να κανουν. Δεν θα ψαξουν για δουλεια;

Και παλι ευχαριστώ για ολες τις απαντησεις σας και να ξέρετε οτι δεν παρεξηγω το υφος κανενος. Διαβαζοντας καποιες απαντησεις αναγνωριζω το υφος της μητερας μου, σε καποιες αλλες διαβαζω τις απαντησεις που θα εδινα εγώ αν ήταν καποια αλλη στη θεση μου...

εγραψες,

δεν θελω να του χαρίσω και τα χρέη.

μα....

Δεν του τα χαριζεις αν εχω καταλαβει σωστα,δικα του ειναι και απλα πηρες δανειο αντι να το παρει εκεινος

εγραψες,

Οσον αφορά την αναγνωριση του παιδιού, δεν ξέρω γιατι ο δικηγορος τον συμβουλευσε να μην το αναγνωρισει. Ημουν παρουσα οταν το ειπε.

Ουτε περιουσια ειχε να χωρισει, ουτε διατροφη να πληρωσει. Ποιος ξέρει γιατι το ειπε, περνάει και η ιδέα απο το μυαλο μου μήπως ήθελε στην τελική να προφυλαξει εμένα....

μα...

απο τι?

:?

Ειρήνη μου καλησπέρα...διαβάζω κ εγώ για την περιπέτειά σου κ σκέφτομαι τι να σου απαντήσω....

Όσον αφορά τον σύντροφό σου θα ήθελα να επισημάνω ότι όποτε αναφέρεσαι σε εκείνον υπάρχει ένα αλλά...."με αγαπάει αλλά....", "είναι τρυφερός με εμένα και το παιδί αλλά....", "θέλω να τον υποστηρίξω αλλά....."....μήπως τελικά αυτή η αγάπη έχει ξεφτίσει;;;;;

Καλά κάνεις και συμβουλεύεσαι ειδικούς γιατί η κατάσταση το απαιτεί αλλά θα ήταν χρήσιμο να κάνεις και μια πρώτη νίξη στους γονείς σου....Καταλαβαίνω την ανησυχία σου για τον μπαμπά σου και για το ότι χτίζει σπίτι και πληρώνει δάνειο αλλά φαντάζομαι ότι εσύ και το μωρό σου είστε πιο σημαντικοί από τα ντουβάρια....

Συγνώμη αν σε κούρασα....μπορεί κ να μη βοήθησα καθόλου...

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Οσον αφορά τα παιδια, δυο μέρες τωρα δεν εχουν παει στο μαγαζι, τους κακοφανηκε το βετο που ασκησα αλλά δεν ιδρωσε ιδιαιτερα το αυτάκι τους. Τώρα σκεφτομαι να ασκήσω και βέτο στο χαρτζιλικι, για να δουμε χωρις λεφτα τι θα μπορουν να κανουν. Δεν θα ψαξουν για δουλεια;

Δεν το καταλαβαινω αυτο.Απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν λεφτα δεν υπαρχει και χαρτζιλικι-απλα πραγματα.Δεν εχω ,δεν δινω .Ουτε βετο ,ουτε εξηγησεις ουτε τιποτα.!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;;

Τι να πω;;;;

QJZup3.png

bxuCp3.png

Διαφημίσεις

Ρένα διαβάζω εδώ και μέρες και δεν ξέρω τι να γράψω... Σε καταλαβαίνω όταν λες ότι δεν θέλεις να πας στους δικούς σου για βοήθεια αλλά συμφωνώ με όλα τα κορίτσια που λένε ότι πρέπει να του τρίξεις λίγο τα δόντια...

Όσο για τα παιδιά του πολύ απλά ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που αυτός δεν μπορεί να τους χαρτζιλικώνει (που είναι ο πατέρας τους τους ) δεν μπορείς και συ γιατί αυτό που έχει προτεραιότητα τώρα είναι το μικρούλη σας και ο παιδικός, τελεία και παύλα. :?

Καταλαβαίνω ότι έχεις την ανάγκη να ωραιοποιείς λίγο τα πράγματα για να μπορέσεις και συ η ίδια να αντέξεις και θέλεις να αντέξεις να σταθείς δίπλα στον άνθρωπο που διάλεξες... μην φορτώνεσαι όμως όλες τις ευθύνες...

Στη θέση σου ίσως έκανα λίγο πίσω (αφού πρώτα είχα εξασφαλίσει το παιδί μου για αυτά που χρειάζεται) και παραχωρούσα την "διαχείριση" σε εκείνον για να καταλάβει από πρωτο χέρι τι γίνεται... Δεν ξέρω πάλι, όταν αντιμετωπίζεις την κατάσταση από μέσα τα πράγματα είναι διαφορετικά... :?:?:?

Στη θέση σου αυτο που θα προείχε για μένα θα ήταν να αποφασίσω τι ζωή θέλω για μένα και για το παιδί μου και από τη στιγμή που θέλω να συνεχίσω με αυτόν τον άνθρωπο να του το εξηγήσω και να αποφασίσει να διεκδικήσει αυτός το μερίδιο του στη ζωή μου... γιατί αν δεν το κάνει και αυτό... :(:(

Φυσικά και αυτή που θα αποφσίσει να μείνει ή να φύγει είσαι εσύ αλλά σκέψου και λίγο τον εαυτό σου σε αυτή την απόφαση... μη βάζεις μπροστά συνέχεια τους άλλους...

Aso4p2.pngplWtp2.png

Δεν το καταλαβαινω αυτο.Απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν λεφτα δεν υπαρχει και χαρτζιλικι-απλα πραγματα.Δεν εχω ,δεν δινω .Ουτε βετο ,ουτε εξηγησεις ουτε τιποτα.!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;;

Τι να πω;;;;

Τα "παιδιά" του έχουν μάνα και πατέρα για να τα φροντίσουν. Εσύ δεν είσαι η μανούλα τους και να κοιτάς μόνο το παιδί σου. Είσαι 28 και ο γιος του 17,5: θα μπορούσες να τον είχες γκόμενο.

ΥΓ: Καταλαβαίνω ότι είμαι λίγο επιθετική στα post μου, αλλά με τον ίδιο τρόπο θα μιλούσα και στην αδερφή μου για να την ταρακουνήσω

διαβάζω όλα αυτά που έχουν γραφτεί και η μόνη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα ματάκια του παιδιού σου, με θλίβει πάρα πολύ η σκέψη του να μην μπορεί να πάει στον παιδικό επειδή τα λεφτά πάνε στο χαρτζιλίκι αυτών που θα μπορούσαν μόνοι τους να αποκτήσουν το χαρτζιλίκι τους δουλεύοντας και όχι κλέβοντάς το από το παιδί σου που το έχει ανάγκη. Η γυναίκα από την στιγμή που γίνεται μάνα δεν βάζει τίποτα άλλο εμπόδιο στις ανάγκες του παιδιού της και γίνεται σκύλα και βγάζει και νύχια όπου βλέπει ότι καταπατούνται τα δικαιώματά του, τα δικαιώματα για κοινωνικοποίηση με άλλα παιδάκια, όπου τώρα δεν υπάρχει λόγω απουσίας από τον παιδικό, τα δικαιώματα να νιώθει ήρεμη την μαμά του κια όχι κουρέλι σωματικά και ψυχικά.

Όσο και να αγαπάω τον άντρα μου και είμαι απόλυτη σε αυτό και ας κακοχαρακτηριστώ, δεν θα δεχόμουν καν να μπω σε αυτή την κατάσταση πόσο μάλλον να διαιωνίζεται κιόλας. Όση αγάπη και να υπάρχει για τον σύντροφό σου, το παιδί σου έχει ανάγκες που αργότερα αν δεν υπάρξει αλλαγή ίσως χειροτερέψουν, και τώρα είναι μικρό ακόμη να αντιδράσει, όταν μεγαλώσει και καταλαβαίνει τί συμβαίνει τί απαντήσεις θα έχεις να του δώσεις για την δεκτικότητά σου εις βάρους του και της ψυχικής σου ηρεμίας? ή θα ήθελες να μεγαλώσει έχοντάς τον σαν πρώτυπο? κάπου θα οδηγήσει όλο αυτό αν δεν αλλάξει είτε μιλώντάς του σοβαρά όμως και με προτάσεις από μεριάς σου και εγγυήσεις από μεριάς του ότι θα γίνουν αλλαγές, είτε χωρίζοντας, κάτι όμως που δεν ξέρω τί επίπτωση θα έχει στο παιδί σου να φύγει ο μπαμπάς του για αυτό και το βάζω σαν 2η εκδοχή.

Όπως και να χει, εύχομαι να επιδιώξεις μια αλλαγή.

Φιλικά

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Εγω στην θεση σου

θα ρωτουσα για τα χρεη ειδικους οπως και εσυ

Θα πουλουσα το μαγαζι

Θα προσπαθουσα να ειμαι απολυτα σωστη στην δουλεια μου.

Θα ελεγα κριμα που τον αγαπω,μα πρεπει να φυγω.

Θα λυπομουν πολυ που δεν θελει το παιδι του,και γιάυτο δεν το εχει καν αναγνωρισει τοσο καιρο.

Θα λυπομουν πολυ που εβαλα τον εαυτο μου σε αυτη την διαδικασια

μα στο τελος μετα το κλαμα,το αγχος την θλιψη θα΄χα κερδισει την ζωη μου.

Δυνατη απο την εμπειρια,καθολου μονη μα παρεα με το παιδι μου,θα ξεκινουσα απο την αρχη μια ζωη χωρις αυτον τον αντρα που δεν με στηριξε πουθενα,που δεν με αγαπησε αρκετα.

Ελευθερη πια θα εψαχνα να βρω γιατι μπηκα σε αυτο το "λουκι" ωστε να μην το ξαναπαθω.

Τελος θα ημουν περηφανη που θα μπορουσα να προσφερω στο παιδακι μου την ζωη που του αξιζει,και να μας βγαλω απο το αδιεξοδο.

συμφωνω απολυτα με την νινεττα

Νομίζω ότι θα σε βοηθούσε να σκεφτείς τι ήταν αυτό που πραγματικά σε τράβηξε σε αυτόν τον άνθρωπο όταν τον πρωτογνώρισες.

Τα τρια παιδιά που έχετε είναι δικά σας άσχετα από το πόσα βγάζετε το μήνα.

Όπως χρειάζεται τον παιδικό σταθμό το μικρό σου, έτσι χρειάζεται και τα αδέλφια του και τον πατέρα του.

Κόψε λοιπόν στους έφηβους το χαρτζιλίκι για να πιεστούν και δώσε προτεραιότητα όπως πολύ σωστά έγραψες στα δικά σου χρέη.

Είναι στην ανθρώπινη φύση μας Ειρήνη μου να επαναπαυόμαστε όταν κάποιος άλλος προσφέρεται να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Αυτός ο άνθρωπος είναι οικογένεια σου όπως και οι γονείς σου.

Όσον αφορα την αναγνώριση έχω την εντύπωση ότι εν μέσω του δικού του διαζυγίου, καλά έκανε ο δικηγόρος και δεν την προχώρησε.

Αν θέλεις μια μέση λύση, όπως έκανε μια φίλη μου που έχει παιδί χωρίς γάμο αλλά αναγνωρισμένο, δώστου και τα δυο ονόματα.

Καλή δύναμη!

line_m122_beg_17_time_1131080400_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

line_feet_beg_40_time_1262494800_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

ωχ,αγχώθηκα τώρα!!!!!

γλυκιά μου έχουμε την ίδια ηλικία και δεν μπορώ να με φανταστώ να μεγαλώνω 2 μαντράχαλους,για να μην πω τίποτα χειρότερο, και να έχω και χρέος 100.000 και το σπουδαιότερο ο άντρας μου να μην νοιάζεται..

το μόνο που θα με ένοιαζε θα ήταν το παιδάκι μου,η δουλίτσα μου και το ανοιχτό πανεπιστήμιο..τι σόι στήριγμα του σπιτιού είναι που δεν ξέρει πόσα χρωστάει :?:? αδιανόητο!!!σε εκμεταλέυεται όσο δεν πάει!!!

τί θα έκανα:

-τα παιδάκια θα έπιαναν δουλειά.λεφτά τέλος!!!!!σε βενζινάδικο,500 ευρώ το μήνα ο καθένας,μια χαρά είναι.θα είχαν και μεγάλο χαρτζιλίκι

-ο λεγάμενος, αν δεν ήθελε να έχει 2η δουλειά,θα αναλάμβανε τα πάντα γύρω από την τωρινή δουλειά..δεν φτάνει που κάνεις τα πάντα, κάνεις και τη δουλειά του!!!!!!!τραγικό.

-αναγνώριση του παιδιού..μπορεί τα παιδί να έχει το δικό σου επίθετο και να το αναγνωρισει.όσο πιο σύντομα γίνεται.

-θα το έλεγα στους γονείς μου.μη φοβάσαι και ο δικός μου έχει ζάχαρο και καρδιά..και έχει περάσει πάααααρα πολλά,όντας άρρωστος.δεν θα ζητούσα λεφτά να με ξεχρεώσουν αλλά να ξεμπλέξω από τα χρέη(νομικές συμβουλές κυρίως).σαν τους γονείς δεν μας αγαπάει κανένας..

όλοι κάνουμε λάθη.αν και πιστεύω πως παρόλο που δεν τους το έχεις ομολογήσει,ξέρουν τί συμβαίνει.δεν μου δίνουν την εντύπωση πως θα άφηναν το παιδί τους αβοήθητο:wink:

-αφού θα ξέμπλεκα με όλα αυτά,θα επαναπροσδιόριζα τη σχέση μου...πρέπει να σε έχει στα πούπουλα, μικρούλα και ομορφούλα!!!!!

συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

τι να πεις...πολύ άσχημες καταστάσεις..εμένα με έχει εξοργίσει πάρα πολύ και η στάση των 2 μεγαλύτερων παιδιών που κάθε άλλο παρά παιδιά είναι..θα μπορούσαν κάλλιστα να δουλεύουνε και να είστε και εσείς πιο άνετα..αν σκεφτώ τώρα ότι θα θ ελουν και εξόδους και καφέδες ίσως και τσιγάρα κλπ κλπ μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...΄θλίβομαι πάρα πολύ..ξερω ότι θα επικριθώ για αυτό που θα πω αλλά τελικά ίσως δεν πρέπει να χαλάμε τις σχέσεις με την οικογένεια μας για έναν άντρα..ίσως αυτοί εβλεπαν κα΄τι που εσύ λόγω έρωτα δεν μπορούσες να δεις..τελοσπάντων αυτο εγινε τώρα..κηφήνας είναι ο άντρας σου και δυστυχώς τέτοια χουγια πολύ δυσκολα αλλάζουν..τί θα πει δική του δουλειά??εδώ φάγαμε τα χρόνια μας στα θρανια στα πανεπιστήμια και στα μεταπτυχιακα και αρκούμαστε σε μια δουλεια υπαλληλίσκου όπως θα έλεγε ο άντρας σου, αυτός πρέπει να βρει ΤΗ δουλειά??ας ανοίξει τα μάτια του να δει την κρίση την παγκόσμια πρώτα και μετά ας προσγειωθεί...όσο για το ότι δεν έχει αναγωνρίσει το παιδί σου...τί ειναι αυ΄το πάλι??συγνώμη αλλά εσύ φταις σε αυτό!!!πώς το δέχτηκες??πρακτικά δηλαδή τώρα δεν είστε τίποτα!!και αν αυτός αποφασίσει να φύγει επειδή έτσι του βάρεσε εσύ τότε τι θα κάνεις μου λες? δεν είναι όλα ερωτας σε αυτή τη ζωή!!χρειάζεται να πατάμε και λίγο στα πόδια μας!και πολύ περισσότερο να σκεφτόμαστε και την εξασφάλιση των παιδιών που φέρνουμε στον κόσμο..δεν είναι μόνο δικό σου το παιδί! σε εμενα που είμαι απεξω αυτό που βλέπω είναι ένας άντρας που σε εκμεταλλεύεται καθαρά, δεν ξέρω και τί αισθήματα τρέφει από τη στιγμή που τόσο καιρό δεν έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον το παιδί (με διακιολογια που ούτε εσύ καλά καλά δεν ξέρεις, αλλά συγχώρεσε με ούτε μπήκες στον κόπο να ψάξεις για να δεις αν ευσταθεί) και εσύ συνεχίζεις να παραμένεις σε αυτή τη σχέση να τρέφεις αυτόν και τα παιδιά του...δηλαδή κατ εσένα πώς εκδηλώνεια υτός την αγάπη του?? με το ότι μπορεί να σε βοηθάει που και που με το παιδί??εδώ βρε Ειρήνη μου πρακτικά και για την πολιτεία δεν του είναι τίποτα! καια υτός αντί να θέλει πάση θυσία να το φωνάξει ότι είναι δικό του και καλά βρισκει προφάσεις...τι χρέη να του χαρίσεις και τι...και τι...καλός ο έρωτας αλλά όχι και να τυφλωνόμαστε!για μένα πολύ απλά και ξεκάθαρα θα στο πω: θα συμβουλευόμουνα δικηγόρο για το αν μπορώ κάπως να εξασφαλιστώ με σκοπό να ΦΥΓΩ.και αν θέλει ας τρέξει αυτός για ΄σενα...με 2 άντρες γιους και να αφήνει εσενα να τους συντηρείς..! άντρας είναι αυτό?ΕΛΕΟΣ πια

συγνώμη που επανέρχομαι αλλά έχει σκεφτεί καμιά σας ότι το παιδί μπορεί αν μην το αναγνώρισε γιατί αυτό αυτόματα επισύρει και ευθύνες διατροφές κλπ κλπ σε περίπτωση που χωρίσουν??δεν το χωράει το μυαλό μου ένας άνθρωπος που και καλά σε αγαπάει και καλά αγαπάει το παιδί του δεν θέλει να δώσει το ονομά του στο παιδί του...τί ψαχνετε μετά???τί χρεη τι δουλειές τι τι!!!!

Τι να πεις. Οταν βλεπεις παιδια πολυτεκνων οικογενειων να δουλευουν πρωι και να πανε το βραδυ νυχτερινο σχολειο και να τα καταφερνουν και στα δυο για να βοηθανε τα σπιτια τους τα λογια ειναι περιττα.

lcWup3.png

Επειδή δεν τον βλέπω να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, βρες έναν καλό λογιστή και κοίτα το χρέος να μειωθεί στο ελάχιστο. Αφού το δάνειο είναι στο όνομά σου, το μαγαζί δικό σου, όταν το πουλήσεις κάτι θα βγει δεν μπορεί... Βγες από αυτή την κατάσταση άμεσα!!!

g4BDp3.pngyCdLp3.png

• 1 month later...

Εχουν γίνει πολλές συζητήσεις μεταξύ εμένα και του συζύγου αλλά και των παιδιών. Πρεπει να καταλάβουν ολοι σε τι κατασταση βρισκομαστε. Τους εθεσα επι ταπητος οτι προτεραιοτητα στο σπιτι εχει οτι αφορα το μικρουλη και απο εκει και περα ολα τα υπολοιπα.

Εχω κάνει και καποιες ρυθμισεις για τα χρεη που διευκολυνουν λιγο τη κατασταση.

Το καλύτερο από ολα ειναι ο αντρας μου αρχισε να ασχολείται περισσοτερο με τη δουλειά και αυτό ειχε και καποια επιθυμειτα αποτελεσματα. Καποια χρηματα ήρθαν, καποια χρεη μειωθηκαν, μη φανταστειτε τιποτα τραγικο αλλά από τη στασιμοτητα των 800,00 κατι ειναι και αυτό.

Και βέβαια εκει που πατησα ποδι και ημουν καθετη ήταν οτι το οικονομικο του μαγαζιου αλλα και του σπιτιου θα το διαχειριζομαι εγώ. Μεχρι στιγμης παει καλά, ελπίζουμε...

Οσον αφορά τα παιδιά, ψάχνουν λέει για δουλειά, δουλεψαν και καποιο διαστημα αλλά δεν μπορουν να βρουν λένε. Οταν έχει δουλεια ο συζυγος παίρνει τον ενα μαζί του οποτε βοηθανε καπως να γλυτωνουμε κανενα μεροκαματο βαρβατο.

Ολα αυτά βέβαια δοκιμαστικά. Προθεσμία ζωής του μαγαζιού εδωσα 6 μηνες, αν σε αυτο το διαστημα τα πραγματα δειξουν οτι υπάρχει δουλειά, εχει καλώς διαφορετικά το καλοκαίρι κλείνει και ψαχνουν ολοι για δουλεια.

Αυτά τα νέα μας, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου...

Ειρήνη χαίρομαι που είναι αισιόδοξες οι εξελίξεις.. Πραγματικά, χαίρομαι πολύ... Όλα να πάνε καλά εύχομαι...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Δε γινόταν διαφορετικά, τα χρέη με πνίγαν και τώρα με πνίγουν αλλά έπρεπε να κάνουμε κάτι. Αφου λοιπόν δεν θέλει να είναι υπάλληλος του δίνω αλλους 6 μήνες διορία να αποδείξει οτι μπορεί να τα καταφέρει σαν αφεντικο έχοντας ομως κάνει και κάποια πράγματα, ενοικια-παιδικος σταθμος-λογαριασμοί ΔΕΚΟ απαραίτητα στην ώρα τους. Επίσης η μία τράπεζα έχει ήδη τακτοποιηθεί και ετοιμάζω διακανονισμό και με τη δεύτερη. Και ολα αυτά που αφορούν ΤΕΒΕ-ΙΚΑ-ΕΦΟΡΙΑ από εβδομάδα θα αρχίσουν να τακτοποιούνται ολα.

Απλά αυτό που κατάλαβα ήταν οτι λόγω των χρεών με είχε πάρει εντελώς από κατω, δεν μπορούσα ουτε να διεκδικήσω πράγματα που δικαιούμαι, οχι μόνο από τον άντρα μου. Για να καταλάβετε, ενα αλλο προβλημα με τους διακανονισμους ΙΚΑ.. ήταν ο λογιστής που μου κρατούσε τα βιβλία. Επικοινωνησα με την εφορια και μολις το ανέφερα σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, μου στελνει οτι χρειαζομαι. Και επειδη καμια χαζή δεν είμαι, μία χαρά μπορώ να κάνω τουλάχιστον τη μισή δουλειά που έκανε ο λογιστής και να εχω έτσι τον πλήρη έλεγχο.

Για αρχή λοιπόν ολα καλά φαίνονται...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...