Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καροτσι με 3 ροδες

Recommended Posts

Κορίτσια έχει καμία καροτσι με 3 ρόδες; είναι ευχαριστημένη; γενικά είναι τόσο σταθερά όσο αυτά με 4 ρόδες; μου αρέσει το joie litetrax 3 αλλά διστάζω γιατί έχει 3 ρόδες. Καμία εμπειρία; 

Διαφημίσεις

1 hour ago, maria_tweety said:

Κορίτσια έχει καμία καροτσι με 3 ρόδες; είναι ευχαριστημένη; γενικά είναι τόσο σταθερά όσο αυτά με 4 ρόδες; μου αρέσει το joie litetrax 3 αλλά διστάζω γιατί έχει 3 ρόδες. Καμία εμπειρία; 

Έχω και τα 2, ένα με 3 ρόδες, ένα με 4. Είμαι περισσότερο ευχαριστημενη από αυτό με τις 4, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό έχει να κάνει με την μια ρόδα παραπάνω, αλλά με το ότι αυτό με τις 4 έχει μεγάλες ρόδες και αυτό ήταν για εμένα που έκανε την διαφορά. Σταθερό πάντως είναι και αυτό με τις 3 ρόδες. Στην θέση σου θα πήγαινα σε ένα κατάστημα και θα τα δοκίμαζα :) 

2 ώρες πρίν, maria_tweety είπε:

εχω το joie με 3 ροδες. ειναι παναλαφρο κλεινει με το μικρο σου δακτυλακι χωρις δυναμη καθολου παει παντου το εχω παει κ σε χωμα. στριβει πιο ευκολα απο αυτα με τεσσερις ροδες χωραει σε μικρο αμαξι. 

οταν λες σταθερο τι εννοεις? μια χαρα παει παντως εγω το εχω βολευτει

ααα κ παει με το ενα χερι σημαντικο

Επεξεργάστηκαν by ninaki80

2 ώρες πρίν, ninaki80 είπε:

εχω το joie με 3 ροδες. ειναι παναλαφρο κλεινει με το μικρο σου δακτυλακι χωρις δυναμη καθολου παει παντου το εχω παει κ σε χωμα. στριβει πιο ευκολα απο αυτα με τεσσερις ροδες χωραει σε μικρο αμαξι. 

Μάλλον για το ίδιο μιλάμε. Το κακό είναι ότι είμαι κρεβατωμενη λόγω προβλημάτων  άρα δεν υπάρχει δυνατότητα να το δω από κοντά. Γενικά δεν έχεις κάτι αρνητικό να πεις; σαν καροτσι είναι γερό και στιβαρό; σταθερο εννοώ να μην "ντελαπαρει" δεξιά ή αριστερά επειδή έχει 3 ρόδες, αν είναι σταθερό. Σ ευχαριστώ για την απάντηση. 

4 ώρες πρίν, maria_tweety είπε:

Ειναι το καροτσι μας!!! Η μπέμπα είναι μόλις 4 μηνών οπότε δεν έχει δοκιμαστει τόσο πολυ, παρόλα αυτά είναι άπαιχτο!!! Είναι ελαφρυ, κινείται πολύ ευκολα, ευελικτο, διπλωνει και ξεδιπλωνει ΟΝΤΩΣ με ένα χέρι (και αυτο μου χρειάστηκε όντως απο την πρώτη στιγμή), σταθερό και άνετο!!! Είναι οικονομικοτατο και δεν θα επαιρνα κάτι αλλο!!! 

2 ώρες πρίν, ninaki80 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα!!! Και εμεις πηγαμε καροτσαδα στο Τριτση μεσα σ χώμα και τα χαλικια και δεν καταλαβε τίποτα!!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , maria_tweety είπε:

Μάλλον για το ίδιο μιλάμε. Το κακό είναι ότι είμαι κρεβατωμενη λόγω προβλημάτων  άρα δεν υπάρχει δυνατότητα να το δω από κοντά. Γενικά δεν έχεις κάτι αρνητικό να πεις; σαν καροτσι είναι γερό και στιβαρό; σταθερο εννοώ να μην "ντελαπαρει" δεξιά ή αριστερά επειδή έχει 3 ρόδες, αν είναι σταθερό. Σ ευχαριστώ για την απάντηση. 

ναι για το ιδιο λεμε ειναι  πολυ σταθερο δεν ντελαπαρη με τιποτα γιατι οι ροδες απο ποσω ειναι πιο μεγαλες κ το τιμονι του ειναι ενιαιο. ειναι σου λεω σουπερ επιλογη. θα το ευχαριστηθεις τοσο ευκολο που ειναι  .

46 minutes ago, maria_tweety said:

Το είδα τώρα το καρότσι για να δω πως περίπου είναι. Αυτό που έχω με τις 3 ρόδες (britax agile 3) είναι παρόμοιο με αυτό που θέλεις να πάρεις. Εγω το πήρα ως καρότσι ταξιδιού γιατί είναι ελαφρύ και διπλώνει με το ένα χέρι όπως σου είπαν και γι αυτό που ενδιαφέρεσαι. Βέβαια βρίσκω τις ρόδες του μικρές όπως σου είπα. Αυτό εξαρτάται από την χρήση που θα κάνεις, που σκέφτεσαι να πηγαίνεις κλπ. Οι μεγάλες ρόδες βολεύουν για πιο off road καταστάσεις και για πολλά σκαμπανευασματα, ανέβα-κατέβα σε παιζοδρομια κλπ. Παρόλα αυτά, έβαλα το μωρό σε αυτό που μοιάζει με αυτό που θέλεις να πάρεις αφού είχε κλείσει τον 5ο μήνα. Νεογέννητο δεν θα το έβαζα. Όταν ήταν νεογέννητο ήταν μόνο στο πορτ μπεμπέ στο κανονικό μας καρότσι (4 μεγάλες ρόδες). Είχε μαλακή πλάτη, μπορούσε να ξαπλώσει τελείως και όταν κοιμόταν στην βόλτα και γυρνούσαμε σπίτι έβγαζα το πορτ μπεμπέ και την έβαζα μέσα στο σπίτι. Το καρότσι δεν το βάζω μέσα στους κυρίως χώρους του σπιτιού, σαλόνι, χαλιά, κλπ. Τι θα κάνεις όταν είστε έξω και κοιμάται (που θα συμβαίνει σχεδόν παντα τον πρώτο καιρό) και επιστρέφετε σπίτι; Συμβουλή πριν το πάρεις τσέκαρε αν έχει μαλακή πλάτη και αν γίνεται πέφτει η πλάτη τελείως για να ξάπλωσει με ασφάλεια ένα νεογέννητο :) επίσης προσωπική μου άποψη να έχει αναρτήσεις! Μειώνει πολύ τους κραδασμούς που θα νιώθει το μωρό. Αφού δεν μπορείς να πας σε κατάστημα όσο είσαι έγκυος έχεις κάποιον να σου δανείσει κανένα καρότσι για κάνα 2 βδομάδες στις αρχές μέχρι να γεννηθεί και να πας να δεις; το καρότσι θα το χρησιμοποιήσεις για 2 χρόνια τουλάχιστον και αν είσαι της βόλτας θα είναι το μέρος που θα περνάει πολλές ώρες το μωρό, είναι κρίμα να πάρεις κάτι χωρίς να το έχεις δοκιμάσει. 

Νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο τόσο πολύ ο αριθμός των ροδών όσο το μέγεθός τους και αν είναι μονές ή διπλές. Εγώ έλεγα ότι δεν μου αρέσουν καθόλου τα τρίροδα, από πλευράς αισθητικής. Τελικά μας έδωσαν ένα MacLaren 10ετίας (νομίζω είναι το techno xlr αλλά δεν θυμάμαι σίγουρα) που έχει 4  μικρές διπλές και ένα  Cangaroo Sarah τριετίας τρίροδο, που οι πίσω ρόδες είναι μονές μεγάλες και η μπροστά διπλή μικρή. Πολύ πιο ευκολοοδήγητο μου φάνηκε το cangaroo. Δεν ξέρω όμως απόλυτα αν οφείλεται στις ρόδες ή σε κάτι άλλο (πχ διαφορά ηλικίας)

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Ειναι το καροτσι μας!!! Η μπέμπα είναι μόλις 4 μηνών οπότε δεν έχει δοκιμαστει τόσο πολυ, παρόλα αυτά είναι άπαιχτο!!! Είναι ελαφρυ, κινείται πολύ ευκολα, ευελικτο, διπλωνει και ξεδιπλωνει ΟΝΤΩΣ με ένα χέρι (και αυτο μου χρειάστηκε όντως απο την πρώτη στιγμή), σταθερό και άνετο!!! Είναι οικονομικοτατο και δεν θα επαιρνα κάτι αλλο!!! 

Συμφωνώ απόλυτα!!! Και εμεις πηγαμε καροτσαδα στο Τριτση μεσα σ χώμα και τα χαλικια και δεν καταλαβε τίποτα!!! 

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ με βοηθάτε. Άρα αυτά με τις 3 ρόδες δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από αυτά με τις 4 ρόδες ως προς την σταθερότητα. Είναι στιβαρό κ γερό σαν καροτσι; αυτό που μου αρέσει είναι ότι έχει αναρτήσεις σε όλους τους τροχούς καθώς και το μικρό του βάρος. Επίσης λέει ότι έχει έξτρα στρώματακι για να είναι πιο άνετο το μωρό. Είναι καλό το στρώματακι η πήρες έξτρα άλλο; 

πρίν από 16 λεπτά , Chrysoum είπε:

Το είδα τώρα το καρότσι για να δω πως περίπου είναι. Αυτό που έχω με τις 3 ρόδες (britax agile 3) είναι παρόμοιο με αυτό που θέλεις να πάρεις. Εγω το πήρα ως καρότσι ταξιδιού γιατί είναι ελαφρύ και διπλώνει με το ένα χέρι όπως σου είπαν και γι αυτό που ενδιαφέρεσαι. Βέβαια βρίσκω τις ρόδες του μικρές όπως σου είπα. Αυτό εξαρτάται από την χρήση που θα κάνεις, που σκέφτεσαι να πηγαίνεις κλπ. Οι μεγάλες ρόδες βολεύουν για πιο off road καταστάσεις και για πολλά σκαμπανευασματα, ανέβα-κατέβα σε παιζοδρομια κλπ. Παρόλα αυτά, έβαλα το μωρό σε αυτό που μοιάζει με αυτό που θέλεις να πάρεις αφού είχε κλείσει τον 5ο μήνα. Νεογέννητο δεν θα το έβαζα. Όταν ήταν νεογέννητο ήταν μόνο στο πορτ μπεμπέ στο κανονικό μας καρότσι (4 μεγάλες ρόδες). Είχε μαλακή πλάτη, μπορούσε να ξαπλώσει τελείως και όταν κοιμόταν στην βόλτα και γυρνούσαμε σπίτι έβγαζα το πορτ μπεμπέ και την έβαζα μέσα στο σπίτι. Το καρότσι δεν το βάζω μέσα στους κυρίως χώρους του σπιτιού, σαλόνι, χαλιά, κλπ. Τι θα κάνεις όταν είστε έξω και κοιμάται (που θα συμβαίνει σχεδόν παντα τον πρώτο καιρό) και επιστρέφετε σπίτι; Συμβουλή πριν το πάρεις τσέκαρε αν έχει μαλακή πλάτη και αν γίνεται πέφτει η πλάτη τελείως για να ξάπλωσει με ασφάλεια ένα νεογέννητο :) επίσης προσωπική μου άποψη να έχει αναρτήσεις! Μειώνει πολύ τους κραδασμούς που θα νιώθει το μωρό. Αφού δεν μπορείς να πας σε κατάστημα όσο είσαι έγκυος έχεις κάποιον να σου δανείσει κανένα καρότσι για κάνα 2 βδομάδες στις αρχές μέχρι να γεννηθεί και να πας να δεις; το καρότσι θα το χρησιμοποιήσεις για 2 χρόνια τουλάχιστον και αν είσαι της βόλτας θα είναι το μέρος που θα περνάει πολλές ώρες το μωρό, είναι κρίμα να πάρεις κάτι χωρίς να το έχεις δοκιμάσει. 

Το συγκεκριμένο λέει ότι είναι από νεογέννητο. Επειδή μου έχουν δώσει καλαθουνα και καθίσματακι αυτοκινήτου έλεγα να πάρω σκέτο καροτσι. Επίσης λέει ότι έχει κ αναρτήσεις γι αυτό το σκέφτομαι. Ένα άλλο της inglesina που μου άρεσε δεν είχε αναρτήσεις και το απέρριψα. Γιατί λες ότι δεν θα έβαζες το νεογέννητο σε αυτό με τους 3 τροχούς; θα κοιτάξω κ αυτό που έχεις εσύ 

πρίν από 28 λεπτά , maria_tweety είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ με βοηθάτε. Άρα αυτά με τις 3 ρόδες δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από αυτά με τις 4 ρόδες ως προς την σταθερότητα. Είναι στιβαρό κ γερό σαν καροτσι; αυτό που μου αρέσει είναι ότι έχει αναρτήσεις σε όλους τους τροχούς καθώς και το μικρό του βάρος. Επίσης λέει ότι έχει έξτρα στρώματακι για να είναι πιο άνετο το μωρό. Είναι καλό το στρώματακι η πήρες έξτρα άλλο; 

Το συγκεκριμένο λέει ότι είναι από νεογέννητο. Επειδή μου έχουν δώσει καλαθουνα και καθίσματακι αυτοκινήτου έλεγα να πάρω σκέτο καροτσι. Επίσης λέει ότι έχει κ αναρτήσεις γι αυτό το σκέφτομαι. Ένα άλλο της inglesina που μου άρεσε δεν είχε αναρτήσεις και το απέρριψα. Γιατί λες ότι δεν θα έβαζες το νεογέννητο σε αυτό με τους 3 τροχούς; θα κοιτάξω κ αυτό που έχεις εσύ 

Εμενα δεν είχε έξτρα στρώμα τον Αύγουστο που το πηρα... Ισως να είναι μέρος της τωρινης προσφοράς... Παντως εγω τη μπεμπα την εβαζα απο ημερων μεσα διότι χρειάστηκε να κάνουμε πολλές μετακινήσεις από όταν το παιδι ηταν 4 ημεεων και δεν μπορούσα να την αφηνω... Ξαπλωνει μέχρι κατω τ καθισμα, αρα κάνει για νεογέννητο και το ρυθμίζεις εσυ στο ύψος που θες, χωρίς να έχει προκαθορισμενα επίπεδα!! Πολυ σταθερό ειναι, ακομα και οταν κρεμαω την τσάντα στη λαβη και δεν θα το αλλαζα με κανένα άλλο... Φιλη μου που επελεξε παντως ακριβη τριλογία, το εχει μετανιωσει γτ ουτε τη βολευτηκε, ουτε σταθερη ειναι και επιπλέον ειναι βαρια!!! Ειδικά τωρα που το μωρο της παχυνε κι αλλο (4 μηνων και ειναι 8μιση κιλα)!!! Εγω και 1000€ να μ εδιναν για καροτσι, παλι το ίδιο θα έπαιρνα και θα τσονταρα για ενα πιο καλο καθισμα αυτοκινήτου... Οπως και εκανα δηλαδή!!! :) 

Διαφημίσεις

13 hours ago, maria_tweety said:

Δεν είναι ότι δεν θα το έβαζα σε αυτό με τους 3 τροχούς ως νεογέννητο, δεν θα το έβαζα σε κάποιο που δεν έχει πορτ μπεμπέ. Το θεωρώ καλύτερη επιλογή για την μεταφορά και υπνο ένος νεογέννητου. Πιο μαλακή πλάτη, πιο κλειστό να μην μπάζει αέρας από παντού (αυτό σχετίζεται με την εποχή) και ξαπλωνει τελείως κάτω για τον ύπνο του. Επίσης εμένα με βόλεψε πολύ. Όπως σου είπα καναμε κάθε μέρα πολλαπλές βόλτες για να κοιμηθει και όταν επιστρέφαμε σπίτι, αφήνα το καρότσι στην είσοδο και έβαζα το παιδί που κοιμόταν στο πορτ μπεμπέ στο σαλόνι :) 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...