Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πάλι αίμα?

Nefeli2014

Recommended Posts

Δεν έχω σαραντησει ακόμα, είμαι 35 ημερών. Το αίμα δεν σταμάτησε ποτέ εντελώς ούτε είχα πάρα πολύ έκτος από τις μέρες στο μαιευτήριο. Δλδ σερβιέτες κανονικές φόρεσα μετά κι όχι αυτές τις τεράστιες. Αρχισε να μειώνεται και εδώ και δύο μέρες αίμα τρελό. Δύο δύο τις φοράω τις σερβιέτες κι αλλάζω κάθε μιάμιση ώρα. Μέσα στη νύχτα τώρα κοντεύω να ξεμείνω κι έβαλα πάνα της μικρής! Πήρα τον γιατρό και άρχισα μιτροταν, μου είπε ειναι ορμονικο εφόσον δε μυρίζουν κι εφόσον κάναμε καισαρική αποκλείεται να είναι κομμάτι πλακούντα. Μου είπε να τα πάρω μια βδομάδα τουλάχιστον κι αν δε μειωθεί να κάνω Καλλιεργεια λοχειων. Ο άντρας μου ανησύχησε και μου είπε να πάμε νοσοκομείο. Είναι φυσιολογικό να έχω τόσο αίμα μετά από τόσες μέρες? έχετε Εμπειρια? 

Επίσης δεν πονάω. Ούτε θηλάζω. 

Υπάρχει περίπτωση να ειναι και περίοδος? Αλλά είναι πάρα πολύ για περίοδο. Πιο πολύ λοχεια μου κάνουν. 

Έχω κουραστει αυτό το καιρό να σας πω, μια με τα μωρά μια με το στρες στη δουλειά. Σήκωσα και κάποια βάρη.. Για λίγο αλλά τα σήκωσα. Λέτε να έχω πάθει κάτι? :(

Edited by Nefeli2014

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Nefeli2014 είπε:

Δεν έχω σαραντησει ακόμα, είμαι 35 ημερών. Το αίμα δεν σταμάτησε ποτέ εντελώς ούτε είχα πάρα πολύ έκτος από τις μέρες στο μαιευτήριο. Δλδ σερβιέτες κανονικές φόρεσα μετά κι όχι αυτές τις τεράστιες. Αρχισε να μειώνεται και εδώ και δύο μέρες αίμα τρελό. Δύο δύο τις φοράω τις σερβιέτες κι αλλάζω κάθε μιάμιση ώρα. Μέσα στη νύχτα τώρα κοντεύω να ξεμείνω κι έβαλα πάνα της μικρής! Πήρα τον γιατρό και άρχισα μιτροταν, μου είπε ειναι ορμονικο εφόσον δε μυρίζουν κι εφόσον κάναμε καισαρική αποκλείεται να είναι κομμάτι πλακούντα. Μου είπε να τα πάρω μια βδομάδα τουλάχιστον κι αν δε μειωθεί να κάνω Καλλιεργεια λοχειων. Ο άντρας μου ανησύχησε και μου είπε να πάμε νοσοκομείο. Είναι φυσιολογικό να έχω τόσο αίμα μετά από τόσες μέρες? έχετε Εμπειρια? 

Επίσης δεν πονάω. 

Να πας στο νοσοκομείο. Ακόμη κ αν δεν είναι τπτ αιμορραγεις πολύ κ χρειάζεσαι ιατρική συνδρομή.

πρίν από 4 λεπτά , Lenia16 είπε:

Να πας στο νοσοκομείο. Ακόμη κ αν δεν είναι τπτ αιμορραγεις πολύ κ χρειάζεσαι ιατρική συνδρομή.

Τώρα να πάω η να περιμένω ως το πρωί? Έχω μπλοκάρει, όλοι κοιμούνται. Και που θα αφήσουμε τα παιδιά σκέφτομαι.. Πρέπει να τους ξυπνησω όλους. Μήπως να πάρω το γιατρό? Αλλά τέτοια ώρα? Εβαλα μια  πάνα πριν μια ώρα κι έχει γεμίσει το εν τρίτο σίγουρα.. :(

Nefeli μου να ξέρεις ότι περα όλων των άλλων ότι θες ιατρική βοήθεια κλπ που είπαν παραπάνω ότι ειναι πιθανό να ειναι και η πρώτη σου περίοδος να το πω έτσι,όπου συνήθως είναι πολύ βαριά. Τις οδηγίες του γιατρού σου για μιτροταν τις ακολουθείς κανονικά

Διαφημίσεις

Καλημέρα από το μαιευτήριο! Μου έκαναν εξετάσεις όλα καθαρά από κολπικά και υπέρηχο, πιθανόν να είναι λοχεια μαζεμένα η περίοδος αλλά περιμένω το αίμα να βγει, ο αιματοκρίτης.μακαρι να είναι κι αυτό οκ να πάω σπιτάκι μου γιατί πολύ έχω κουραστεί ένα μήνα τώρα, μια τα ξενύχτια, μια η αιμορραγία πολλή πίεση αντε να ησυχάσουμε λίγο. Θέλω να πάω και εκδρομή αύριο τρομάρα μου. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Μόλις έχω νεότερα θα γράψω! 

Edited by Nefeli2014
  • Like 3