Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τοκετός

Pegodou

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια , ήθελα να κάνω μια ερώτηση ή να μου πείτε τυχόν εμπειρίες.

Στα 17 μου είχα κάνει μια εγχείρηση καρδιάς μεσοκολπική επικοινωνία τώρα είμαι 25 ετών και είμαι έγκυος στον 4ο μήνα μου , έχω ρωτήσει 2 γυναικολόγους αυτόν που με παρακολουθεί και αυτήν που μου έκανε αυχενική διαφάνεια. Ρώτησα αν γίνετε να γεννήσω φυσιολογικά η με καισαρική ο δικός μου ,μου απάντησε πως θα το δούμε μετ' και να μιλήσω με το Ωνάσειο (το νοσοκομείο που έκανα την εγχείρηση) η άλλη γιατρός μου είπε πως δεν υπάρχει θέμα.... Εμένα μου είπαν πως να αποφεύγω τις δυνατές συγκινήσεις και το ζορισμα.

Διαφημίσεις

Δεν με βλέπει καρδιολόγος πλέον μια στο τόσο πάω όπως όλοι μας. Εφόσον έγινε η εγχείρηση είμαι καλά απλά αυτά να προσέχω... Προσπάθησα να βρω και τους καρδιοχειρουργους που με εγχείρησαν αλλά μάταια. 

Καλημέρα! Χωρίς να εχω καθόλου γνωση της καταστασης, θα σου πω τι θα εκανα εγω στη θεση σου. Θα πηγαινα σε εναν καλο καρδιολογο να μ εξετασει φουλ και θα ζητουσα επισημη γνωματευση για το αν επιτρέπεται ή οχι ο φυσιολογικός τοκετος... Αν και ο φυσιολογικός τοκετος φαντάζομαι εχει αρκετο ζορισμα και εσυ αναφέρεις πως σου έχουν πει να το αποφεύγεις... 

10 ώρες πρίν, Γεωργία Π. είπε:

Δεν με βλέπει καρδιολόγος πλέον μια στο τόσο πάω όπως όλοι μας. Εφόσον έγινε η εγχείρηση είμαι καλά απλά αυτά να προσέχω... Προσπάθησα να βρω και τους καρδιοχειρουργους που με εγχείρησαν αλλά μάταια. 

Ε τώρα είναι η στιγμή να πας :) Έτσι κι αλλιώς πριν να γεννήσεις καλό είναι να σε δει καρδιολόγος, απλά εσύ πήγαινε λίγο πιο νωρίς να είσαι προετοιμασμένη, να έχει και ο γυναικολόγος οδηγίες για κάθε ενδεχόμενο, μην τρέχεις τελευταία στιγμή αλλά να έχεις από τώρα ό,τι εξέταση χρειάζεται, χωρίς βιασύνη και πανικό της τελευταίας στιγμής.

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημέρα! Χωρίς να εχω καθόλου γνωση της καταστασης, θα σου πω τι θα εκανα εγω στη θεση σου. Θα πηγαινα σε εναν καλο καρδιολογο να μ εξετασει φουλ και θα ζητουσα επισημη γνωματευση για το αν επιτρέπεται ή οχι ο φυσιολογικός τοκετος... Αν και ο φυσιολογικός τοκετος φαντάζομαι εχει αρκετο ζορισμα και εσυ αναφέρεις πως σου έχουν πει να το αποφεύγεις... 

Ναι οι γιατροι που με χειρουργησαν τότε μου το είχα πει ( στους γονείς μου) αυτό σκέφτομαι να κάνω από αύριο κιόλας.. έχω και ένα θέμα μεγάλο με τις κράμπες σε οοολο το σώμα και ο γιατρός μου είπε ότι γενικά είμαι καλά και δεν θέλει να μου δώσει αλλά χάπια εκτός από φυλλικό οξύ και τη προγεστερόνη που παίρνω .

Ο κατάλληλος γιατρός για να κρίνει την κατάσταση είναι ο καρδιολόγος κ όχι ο γυναικολόγος ή ο εμβρυολογος. Αν μπορείς να επικοινωνήσεις κ με τους γιατρούς που ξέρουν την περίπτωση σου, είναι καλο. Αλλά πιστεύω πως όλα κρίνονται στις τωρινές καρδιολογικες εξετάσεις που έτσι κι αλλιώς πρέπει να υποβληθείς πριν τον τοκετό, αν δεν κάνω λάθος είναι απαραίτητες για όλες μας. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...