Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενός έτους....Δώρο;;;

Recommended Posts

Η μικρούλα μου έφτασε ενός έτους!!!Για την ακρίβεια ίσα που ακουμπάει το 1..Σε λίγα λεπτά θα το κρατάει στα χεράκια της..Το πρόβλημα μου είναι το δώρο...Πήγαμε σήμερα σε πολυκατάστημα αλλά δε βρήκαμε κάτι να μας ενθουσιάσει αλλά  δυστυχώς ούτε κ τη μικρή..Δεν ξέρω τι πρέπει να της πάρουμε..Ποδήλατο έχει,πατίνι είναι λίγο μικρή ακόμα.Για πισίνα το σκεφτήκαμε αλλά μένουμε επαρχία κ έχουμε θάλασσα οπότε δεν έχει νόημα.Πιανακια κλπ που κάνουν ήχους κ μουσική έχουμε.Τραπέζι δραστηριοτήτων το ίδιο.Μονο ένα πακέτο με όργανα Μουσικής μου άρεσε λίγο αλλά δεν ηταν αυτό το ουαου που ήθελα.Τα βιβλία της αρέσουν τις τελευταίες μέρες να τα διαβάζουμε κ να κάνει  και εκείνη ότι διαβάζει κ να γυρίζει τις σελίδες αλλά έχουμε αρκετά αδιάβαστα ακόμα κ περιμένουμε να μας φέρουν κι άλλα.Επίσης περπατάει πολύ καιρό όποτε περπατουρες τύπου  σπρώχνω-εκπαιδευτικές δε νομίζω να ασχοληθεί ιδιαίτερα...

Καμία ιδέα;;;

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά!! Πολύχρονη κ να τη χαίρεσαι. Λοιπόν θα σου πω τρία παιχνίδια που της είχαν φέρει της δικής μου στα γενέθλια της κ ξετρελαθηκε. Το ένα είναι μια ξύλινη κιβωτός με το Νώε κ τα ζώα του. Έπαιζε μόνο μ'αυτο για ένα μήνα περίπου. Ξύλινη κουζίνα με ξύλινα φρούτα, τηγανι, κατσαρολιτσα κ κουτάλι - πιρούνι. Κάνει πως μαγειρεύει, ανακατεύει με το κουτάλι, μου δίνει να φάω, λέμε τα φρούτα κλπ. Κ μαγνητικός πίνακας ζωγραφικής. Έχει δεμένο το μαγνητικό μολύβι κ το έσερνε σε όλο το σπίτι όπου πήγαινε. Η hape έχει ωραία πραγματα, ψάξε λίγο στο ίντερνετ κ θα βρεις διάφορα. Να σου ζήσει!

πρίν από 20 λεπτά , Dust pink είπε:

Να την χαίρεσαι ,υγεία και καλή τύχη στην ζωή της! Μαγιό έχετε;

Εννοείται!!!Κάνουμε μπάνιο εδώ κ ένα μήνα περίπου..:-D:-P

πρίν από 18 λεπτά , Lenia16 είπε:

Χρόνια πολλά!! Πολύχρονη κ να τη χαίρεσαι. Λοιπόν θα σου πω τρία παιχνίδια που της είχαν φέρει της δικής μου στα γενέθλια της κ ξετρελαθηκε. Το ένα είναι μια ξύλινη κιβωτός με το Νώε κ τα ζώα του. Έπαιζε μόνο μ'αυτο για ένα μήνα περίπου. Ξύλινη κουζίνα με ξύλινα φρούτα, τηγανι, κατσαρολιτσα κ κουτάλι - πιρούνι. Κάνει πως μαγειρεύει, ανακατεύει με το κουτάλι, μου δίνει να φάω, λέμε τα φρούτα κλπ. Κ μαγνητικός πίνακας ζωγραφικής. Έχει δεμένο το μαγνητικό μολύβι κ το έσερνε σε όλο το σπίτι όπου πήγαινε. Η hape έχει ωραία πραγματα, ψάξε λίγο στο ίντερνετ κ θα βρεις διάφορα. Να σου ζήσει!

Η αλήθεια είναι η κιβωτός με εντυπωσίασε!!!!Τα κουζινικα κ γενικά ολόκληρη την κουζίνα τα είδαμε κ ηταν τα μονα που μας άρεσαν αλλα έλεγε 3+ και κολλήσαμε λίγο.Τον πίνακα τον είδα πριν λίγο κ μου άρεσε πολύ συν το οτι προσπαθεί να ζωγραφίσει σε χαρτί και χαίρεται οπότε παίρνει και αυτό ψήφο (να μην πω πώς γίνεται και αυτή κ τα ρούχα με το μελάνι...)

Επίσης κάπου είδα ενα ολόκληρο σπίτι δραστηριοτήτων (αν βρω που θα το χωρέσουμε ) και είναι κ αυτό υποψήφιο

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!

Μόλις ειδα της hape,έχεις δίκιο είναι πολύ ωραία και ξύλινα!!

Εμείς έχουμε μια κουζίνα απτό elc που είναι ή από 12 ή από 18 μηνών, δε θυμάμαι καλά. Έχει χοντρά ξύλινα τεμάχια που δεν μπορεί να φάει τπτ κ εχει κ ροδακια για να τη σέρνει. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αν το ρίξει στο πόδι σου πάει το δάχτυλο (μιλάει η πειρα:rolleyes:). Δες κ εκεί, έχει πολύ ωραία παιχνίδια.

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Elfer είπε:

Εννοείται!!!Κάνουμε μπάνιο εδώ κ ένα μήνα περίπου..:-D:-P

Η αλήθεια είναι η κιβωτός με εντυπωσίασε!!!!Τα κουζινικα κ γενικά ολόκληρη την κουζίνα τα είδαμε κ ηταν τα μονα που μας άρεσαν αλλα έλεγε 3+ και κολλήσαμε λίγο.Τον πίνακα τον είδα πριν λίγο κ μου άρεσε πολύ συν το οτι προσπαθεί να ζωγραφίσει σε χαρτί και χαίρεται οπότε παίρνει και αυτό ψήφο (να μην πω πώς γίνεται και αυτή κ τα ρούχα με το μελάνι...)

Επίσης κάπου είδα ενα ολόκληρο σπίτι δραστηριοτήτων (αν βρω που θα το χωρέσουμε ) και είναι κ αυτό υποψήφιο

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!

Μόλις ειδα της hape,έχεις δίκιο είναι πολύ ωραία και ξύλινα!!

Να την χαιρεσαι!!!

Η ανηψια νου τρελαινεται να παιζει με την κουζινα τησ!!! Κ τα κιυζινικα τησ..τησ υο πηραμε για για τα χριστουγεννα οταν ηταν 15 μηνων.

1 hour ago, Elfer είπε:

Η μικρούλα μου έφτασε ενός έτους!!!Για την ακρίβεια ίσα που ακουμπάει το 1..Σε λίγα λεπτά θα το κρατάει στα χεράκια της..Το πρόβλημα μου είναι το δώρο...Πήγαμε σήμερα σε πολυκατάστημα αλλά δε βρήκαμε κάτι να μας ενθουσιάσει αλλά  δυστυχώς ούτε κ τη μικρή..Δεν ξέρω τι πρέπει να της πάρουμε..Ποδήλατο έχει,πατίνι είναι λίγο μικρή ακόμα.Για πισίνα το σκεφτήκαμε αλλά μένουμε επαρχία κ έχουμε θάλασσα οπότε δεν έχει νόημα.Πιανακια κλπ που κάνουν ήχους κ μουσική έχουμε.Τραπέζι δραστηριοτήτων το ίδιο.Μονο ένα πακέτο με όργανα Μουσικής μου άρεσε λίγο αλλά δεν ηταν αυτό το ουαου που ήθελα.Τα βιβλία της αρέσουν τις τελευταίες μέρες να τα διαβάζουμε κ να κάνει  και εκείνη ότι διαβάζει κ να γυρίζει τις σελίδες αλλά έχουμε αρκετά αδιάβαστα ακόμα κ περιμένουμε να μας φέρουν κι άλλα.Επίσης περπατάει πολύ καιρό όποτε περπατουρες τύπου  σπρώχνω-εκπαιδευτικές δε νομίζω να ασχοληθεί ιδιαίτερα...

Καμία ιδέα;;;

Χρόνια πολλά με υγεία! Να την καμαρωνεις! 

9 ώρες πρίν, Lenia16 είπε:

Εμείς έχουμε μια κουζίνα απτό elc που είναι ή από 12 ή από 18 μηνών, δε θυμάμαι καλά. Έχει χοντρά ξύλινα τεμάχια που δεν μπορεί να φάει τπτ κ εχει κ ροδακια για να τη σέρνει. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αν το ρίξει στο πόδι σου πάει το δάχτυλο (μιλάει η πειρα:rolleyes:). Δες κ εκεί, έχει πολύ ωραία παιχνίδια.

Κι εμείς μια τέτοια είχαμε πάρει σε αυτή την ηλικία περίπου, είναι όντως πολύ ωραία. Το θέμα είναι ότι στην Μεσσηνία δεν έχει elc, αν την δεις όμως ηλεκτρονικά στο site και σου αρέσει μπορείς να την παραγγείλεις τηλεφωνικά.

πρίν από 9 λεπτά , Deena είπε:

Κι εμείς μια τέτοια είχαμε πάρει σε αυτή την ηλικία περίπου, είναι όντως πολύ ωραία. Το θέμα είναι ότι στην Μεσσηνία δεν έχει elc, αν την δεις όμως ηλεκτρονικά στο site και σου αρέσει μπορείς να την παραγγείλεις τηλεφωνικά.

Ναι δυστυχώς δεν έχει..αφού μπήκα σε πειρασμό να επικοινωνήσω για να κάνω franchise..χεχε

Τα έχω δει και μου αρέσουν πάρα πολύ!!!

να σου ζησει ελφερ

συμφωνω με την λενια.κουζινικα,η τα μπεμπε απο πλειμομπιλ 1-2-3,η λεγκο ντουμπλο η abrick εχω αγοριστικα,αλλα σιγουρα θα εχει κ κοριτσιστικα.για ζωγραφικη τεραστιο ρολο χαρτι που το βαζεις κ πατωμα,με μαρκαδορους νερου η δαχτυλομπογιες

Διαφημίσεις

Χρονιζει???? Να την χαίρεσαι... Εγώ θα σ πρότεινα κουνιστο αλογάκι (η μικρή μου όταν το είχαμε πάρει ολη μέρα πάνω σε αυτό ήταν), ή αν εχεις αυλή κάποια κούνια. Αν είσαι διατεθειμένη να δώσεις παραπάνω λεφτά θα μπορούσες να πάρεις κάποιο τραμπολίνο που θα το χαίρεται κ λίγο αργότερα!

πρίν από 37 λεπτά , mama16 είπε:

Χρονιζει???? Να την χαίρεσαι... Εγώ θα σ πρότεινα κουνιστο αλογάκι (η μικρή μου όταν το είχαμε πάρει ολη μέρα πάνω σε αυτό ήταν), ή αν εχεις αυλή κάποια κούνια. Αν είσαι διατεθειμένη να δώσεις παραπάνω λεφτά θα μπορούσες να πάρεις κάποιο τραμπολίνο που θα το χαίρεται κ λίγο αργότερα!

Αλογάκι είχαμε πάρει τα Χριστούγεννα που ήταν 6 μηνών και το έλιωσε...Για κούνια δεν το συζήτησα γτ είμαστε σε χωριό και είναι δίπλα η παιδική χαρά,άσε που  έχουμε και μεγάλη στην Αθήνα και θέλουμε να την φέρουμε.Το τραμπολινο το είδα αλλά το φοβήθηκα μην πέσει δεν ήξερα σε τι ηλικία απευθύνονται

https://www.moustakastoys.gr/gr/vrefika-paixnidia/diadrastika-ekpaideutika/little-tikes-spitaki-drastiriotiton-00103-401911047124/?tAge=2&cat=753

https://www.moustakastoys.gr/gr/vrefika-paixnidia/diadrastika-ekpaideutika/clementoni-baby-popi-to-pinakaki-1000-63198-851911063198/?cat=&tAge=2

https://www.moustakastoys.gr/gr/vrefika-paixnidia/perpatoures-kounista-ride-on/vtech-ekpaideutiko-treno-4-se-1-80-181910-401911081910/  

Κάποιο απο τα παραπάνω;;;Τι λέτε;;Εκτός απο τα κουζινικα που παίζουν πολύ..

Επίσης ωραίο δώρο είναι και αυτά τα τύπου αυτοκινητάκια που κάθονται πάνω και κάνουν μονα τους βότλα μέσα στο σπίτι, τα περισσότερα από  αυτά έχουν και κουμπιά με μουσική στο τιμόνι. Εμείς έχουμε τέτοιο και παίζει από όταν ήταν 1 μέχρι και σήμερα που κλείνει σε 3 μήνες τα 3.

Έχω διαβάσει πως τραμπολίνο πριν τα 6 δεν κάνει να κάνουν τα παιδιά διότι τα κόκκαλα τους πριν από αυτή την ηλικία μπορούν εύκολα να σπάσουν.

Να την χαίρεσαι!!!πολύχρονη !

Επεξεργάστηκαν by kotsifikos

πρίν από 4 λεπτά , kotsifikos είπε:

Επίσης ωραίο δώρο είναι και αυτά τα τύπου αυτοκινητάκια που κάθονται πάνω και κάνουν μονα τους βότλα μέσα στο σπίτι, τα περισσότερα από  αυτά έχουν και κουμπιά με μουσική στο τιμόνι. Εμείς έχουμε τέτοιο και παίζει από όταν ήταν 1 μέχρι και σήμερα που κλείνει σε 3 μήνες τα 3.

Έχω διαβάσει πως τραμπολίνο πριν τα 6 δεν κάνει να κάνουν τα παιδιά διότι τα κόκκαλα τους πριν από αυτή την ηλικία μπορούν εύκολα να σπάσουν.

Να την χαίρεσαι!!!πολύχρονη !

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δυστυχώς έχουμε και απο αυτό,οχι τοσο εξτριμ βέβαια...

Είναι η 1η σε όλη την οικογένεια και ενώ εμείς (μαμά-μπαμπάς) δεν παίρνουμε παιχνίδια εκτός γιορτών,έχουν φροντίσει οι υπόλοιποι...Και έτσι απο ενα δώρο ο καθένας τα Χριστούγεννα και οι γιαγιάδες το Πάσχα είμαστε φουλ..

Γι'αυτό και εγώ προβληματίζομαι....

Δύσκολη υπόθεση..

2 ώρες πρίν, Elfer είπε:

Γι'αυτό και εγώ προβληματίζομαι....

Δύσκολη υπόθεση..

Να σου ζησει λοιπον και να ειναι ευτυχισμενη!

Κατι για αναπτυξη δεξιοτητων;

Τρεχαλιτσα ή συρομενο (εχει πολυ ωραιες ξυλινες με αντικειμενα που κουνιουνται οσο την περπατας), παγκο σφυροκοπηματος, ξυλοφωνο (εχει και της hape ενα που ειναι παγκος σφυροκοπηματος με μεταλλοφωνο), κυβοι δραστηριοτητων ( ξυλινοι ή υφασματινοι stack tower ή κυβοι με διαφορετικες υφες), οι παγκοι ή κυβοι δραστηριοτητων ειναι πολυ ωραιοι αλλα μπορει να βαρεθει ευκολα, ο μαγνητικος πινακας που ειπωθηκε ειναι καλη ιδεα, ποδηλατακι για μεσα στο σπιτι (τρικυκλο), πυργος με κρικους, παιχνιδια νερου, κουζινικα, πολυ ωραια ξυλινα παιχνιδια οικολογικα εχουν η plantoys και η grimms. Επισης, πολυ ωραια εχει στις ιστοσελιδες letsplay.gr,  imaginarioum.gr,  paizw.gr,  αν θες να ριξεις μια ματια.

Eπισης, κατι ακομη που ο μικρος μου το επαιζε απο μηνων και το παιζει ακομη (με διαφορετικο τροπο ανα ηλικια) με πολυ ευχαριστηση ειναι τα δαχτυλοκουκλακια και οι υφασματινες γαντοκουκλες.

Επεξεργάστηκαν by Sentir...natureza

Διαφημίσεις

Ωραία είναι και αυτή : https://www.google.co.uk/search?q=ξυλινη+κουζινα+plan+toys&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en-gb&client=safari#imgrc=wMinr-CUZcHjMM:

Επίσης, αν έχεις κήπο και δεν σε νοιάζει ο αναπόφευκτος χαμός, πολύ ωραίο είναι και κάτι τέτοιο : https://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=28826

Δε ξέρω αν υπάρχουν ακόμη little people η ο,τι αντίστοιχο έχει βγει με φιγούρες, παιδάκια, ζωάκια κλπ. Είχαν τρελό σουξέ με τα παιδιά μου, και ειδικά τα οχήματα τύπου λεωφορείο, αυτοκίνητο, τρενάκι κλπ που τα φορτώνεις με κουκλάκια.

2 ώρες πρίν, Deena είπε:

Ωραία είναι και αυτή : https://www.google.co.uk/search?q=ξυλινη+κουζινα+plan+toys&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en-gb&client=safari#imgrc=wMinr-CUZcHjMM:

Επίσης, αν έχεις κήπο και δεν σε νοιάζει ο αναπόφευκτος χαμός, πολύ ωραίο είναι και κάτι τέτοιο : https://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=28826

Πραγματικά και τα δυο είναι υπέροχα!!!

@Sentir...natureza τα imaginarioum δεν τα ειχα στα υπόψη μου και με μια γρήγορη ματιά μου άρεσαν πάρα πολύ!!

Λοιπόν για να ενημερώσω,τελικά της πήραμε το τρένο 4σε1 της vtech.Απλά εκπληκτικό!!!Το έχει λιώσει απο εχθές.Απευθύνεται σε ηλικίες 6-36μ (ιδανικά για εμενα στους 12 λόγω λεπτής κινητικής ανάπτυξης) και επειδή τα παιδάκια που είχαμε ήταν μέχρι 3 ετών έπαιζαν ολα με αυτό.

Τα κουζινικα τελικά θα μας τα φέρει δώρο η θεία μου που είναι νηπιαγωγός και έχει περίσσευμα στο σχολειο.

2 ώρες πρίν, Elfer είπε:

Λοιπόν για να ενημερώσω,τελικά της πήραμε το τρένο 4σε1 της vtech.Απλά εκπληκτικό!!!Το έχει λιώσει απο εχθές.Απευθύνεται σε ηλικίες 6-36μ (ιδανικά για εμενα στους 12 λόγω λεπτής κινητικής ανάπτυξης) και επειδή τα παιδάκια που είχαμε ήταν μέχρι 3 ετών έπαιζαν ολα με αυτό.

Τα κουζινικα τελικά θα μας τα φέρει δώρο η θεία μου που είναι νηπιαγωγός και έχει περίσσευμα στο σχολειο.

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, να ειναι καλοτυχο και ευτυχισμένο!!!

Κάνε  μου την χάρη ομως να πεις στην θεία σου αν της περισσεύουν τα κουζινικά να τα πάει σε διπλανό νηπιαγωγείο που δεν θα έχουν τόσα. Αυτα τα κουζινικά αγοράστηκαν ή απο σχολική επιτροπή (μάλλον δύσκολο γιατι θα χρειαζόταν πρωτόκολλο καταστροφης) ή με δωρεά απο άλλους γονείς. Το σίγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να καταλήξουν σε κανενός παιδιού τα σπίτι. Στα δημόσια σχολεία ποτε δεν υπάρχουν περισσεύματα τα σκουπίδια του ενός, είναι ο θησαυρός του αλλου. 

3 ώρες πρίν, Κάντι είπε:

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, να ειναι καλοτυχο και ευτυχισμένο!!!

Κάνε  μου την χάρη ομως να πεις στην θεία σου αν της περισσεύουν τα κουζινικά να τα πάει σε διπλανό νηπιαγωγείο που δεν θα έχουν τόσα. Αυτα τα κουζινικά αγοράστηκαν ή απο σχολική επιτροπή (μάλλον δύσκολο γιατι θα χρειαζόταν πρωτόκολλο καταστροφης) ή με δωρεά απο άλλους γονείς. Το σίγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να καταλήξουν σε κανενός παιδιού τα σπίτι. Στα δημόσια σχολεία ποτε δεν υπάρχουν περισσεύματα τα σκουπίδια του ενός, είναι ο θησαυρός του αλλου. 

Αγαπητή μου Καντι οτι έχει αγοραστεί απο Δημόσια χρήματα ή απο γονείς,δωρεές κλπ παραμένουν στο σχολείο!Ότι απο αυτά κατά καιρούς έχει αγοράσει η θεία μου με δικά της χρήματα ,γιατί είναι απο αυτές που βάζουν απο την τσέπη της για να κανει αυτά που θέλει η ιδια στα παιδάκια, νομίζω μπορεί να τα πάρει πίσω..Μη βιαζόμαστε να κρίνουμε

Καλησπέρα, δεν έχω διαβάσει με λεπτομέρεια τα σχόλια παραπάνω, να σου πω εγώ τι έκανα στο γιο μου οταν έγινε ενός. Του εφτιαξα μια ινδιάνικη σκηνή. Χρησιμοποιήθηκε και σαν ντεκόρ για το πάρτι του που ειχε θέμα αντίστοιχα ινδιάνους κλπ. Εαν εχεις χρόνο ν ασχοληθείς δεν κοστίζουν πολυ τα υλικά και θα την καταευχαριστηθεί για πολλά πολλά χρόνια. 

7 ώρες πρίν, Elfer είπε:

Συγγνώμη αλλά το είδα αυτό και τρελάθηκα. Εχω κι εγώ δωρίσει κατά καιρούς πράγματα στο νηπιαγωγείο της περιοχής, σε άριστη κατάσταση που θα μπορούσα να τα είχα πουλήσει ή δώσει σε φίλους. Δεν περίμενα ότι οι δωρέες αυτές επαναδωρίζονται σε συγγενείς των νηπιαγωγών :( 

4 ώρες πρίν, Elfer είπε:

Αγαπητή μου Καντι οτι έχει αγοραστεί απο Δημόσια χρήματα ή απο γονείς,δωρεές κλπ παραμένουν στο σχολείο!Ότι απο αυτά κατά καιρούς έχει αγοράσει η θεία μου με δικά της χρήματα ,γιατί είναι απο αυτές που βάζουν απο την τσέπη της για να κανει αυτά που θέλει η ιδια στα παιδάκια, νομίζω μπορεί να τα πάρει πίσω..Μη βιαζόμαστε να κρίνουμε

Όλες μας βάζουμε το χέρι στην τσέπη για τον εναν ή τον άλλο λόγο, απλα το να αγοράσει κουζινικά για το σχολείο ειναι κατι που δεν το εχω δει ή ακούσει. Εμενα πχ η βιβλιοθήκη μου ειναι αρκετά μεγαλη αλλα δεν την εχω στο σχολείο πηγαινοφέρνω αυτα που χρειάζομαι, αντίστοιχα καποια brain box ή ακριβά memory. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν τα αφήνω στο σχολείο για να μην θεωρηθεί απο κανέναν οτι τα χάρισα ή ειναι περιουσία του σχολείου. Καθ ένας πράττει οπως κρίνει οτι ειναι το σωστό, απλα αυτο το περίσσευμα μου χτύπησε γιατι μόνο περίσσευμα υλικών δεν έχουμε στα νηπιαγωγεία .... Κατα βάση βγαίνουμε στην ζητιανιά.

1 ώρα πρίν, Κάντι είπε:

Όλες μας βάζουμε το χέρι στην τσέπη για τον εναν ή τον άλλο λόγο, απλα το να αγοράσει κουζινικά για το σχολείο ειναι κατι που δεν το εχω δει ή ακούσει. Εμενα πχ η βιβλιοθήκη μου ειναι αρκετά μεγαλη αλλα δεν την εχω στο σχολείο πηγαινοφέρνω αυτα που χρειάζομαι, αντίστοιχα καποια brain box ή ακριβά memory. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν τα αφήνω στο σχολείο για να μην θεωρηθεί απο κανέναν οτι τα χάρισα ή ειναι περιουσία του σχολείου. Καθ ένας πράττει οπως κρίνει οτι ειναι το σωστό, απλα αυτο το περίσσευμα μου χτύπησε γιατι μόνο περίσσευμα υλικών δεν έχουμε στα νηπιαγωγεία .... Κατα βάση βγαίνουμε στην ζητιανιά.

Επειδή λοιπόν βγαίνετε στη ζητιανιά πιστεύω καταλαβαίνεις οτι ενας εκπαιδευτικός με 30+ χρόνια προϋπηρεσία που έχει μάθει με άλλες συνθήκες και αγαπάει τη δουλειά του ,κάνει τα πάντα για να κανει τη διδασκαλία του σωστά και να δώσει να δώσει στα παιδιά όχι μόνο αυτά που πρέπει αλλά και αυτά που θέλει,βάζει και το χερι στην τσέπη αν χρειαστεί...Και μακάρι, χωρίς να θέλω να ανοίξω πληγές,να έβαζαν όλοι οι εκπαιδευτικοί τα παιδιά μπροστά και οχι τη βολεψη τους.

Έχει πάει τα πάντα στο σχολείο..Όσο για τα βιβλία που λες,όσο και τα παιχνίδια,επειδή όλα τα "παιδιά" στο σπίτι είμαστε αρκετά μεγάλοι και δεν τα χρειαζόμασταν ,μέχρι τωρα που ξεκινήσαμε και κανουμε παιδια,είναι μονιμα στο σχολείο για να μην τα πηγαινο-φερνει 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...