Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Από Εξωσωματική isl

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , katia_l είπε:

Να ρωτησω κατι? Εκανα Πεμπτη 8/3 εμβρυομεταφορα με εμβρυα 3 ημερων (ωοληψια δευτερα). Χοριακη μου ειπαν σε 12 μερες... Δηλαδη Δευτερα 19 ή Τριτη 20?

καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλες μέσα από την καρδιά μου! Εγώ στην πρώτη μου προσπάθεια ενώ μου είχαν πει 14 μέρα πήγα τη 10η και έδειξε, Στη δεύτερη κρατήθηκα μέχρι τη 14η. ξεκινάω και μετράω σαν 1η μέρα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς, οπότε θεωρώ πως και Δευτέρα 19 να πας θα δείξει. Με το καλό μια θετική χοριακή!!!

12 hours ago, katia_l said:

Εμενα παντως δεν πετυχε τελικα... Δεν ξερω τι φταιει ομως, η εμβρυολογος μας ειχε πει οτι ειναι 2 αριστα εμβρυα.

Καλημέρα,

ήταν η πρώτη σου προσπάθεια?

Να ξέρεις πως ακόμα και αν όλες οι συνθήκες είναι τέλειες η επιτυχία σε μία εξωσωματική δεν είναι δεδομένη.

Εγώ θυμάμαι που την φορά που όλα ήταν τέλεια μου λέει ο γιατρός μου ''έχουμε 40% πιθανότητες να πετύχει, κανονικά είναι 30% αλλά λέω 40% καθαρά για ψυχολογικούς λόγους''. Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου, το έχω περάσει και εγώ, πάρε λίγο τον χρόνο σου, αν θεωρείς πως κάτι πήγε στραβά συζήτησε το με τον εξωσωματικό σου και όταν νιώσεις έτοιμη προχωράς σε επόμενη προσπάθεια.

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, katia_l είπε:

Εμενα παντως δεν πετυχε τελικα... Δεν ξερω τι φταιει ομως, η εμβρυολογος μας ειχε πει οτι ειναι 2 αριστα εμβρυα.

Λυπαμαι πολυ. Ειναι πολυ δυσκολο και απαντηση δεν ξερω αν μπορουν να σου δωσουν ξεκαθαρη. Μην το βαζεις κατω! Εχετε εμβρυα στην καταψυξη;

• 1 month later...

Παιδιά καλησπέρα,

Είχαμε κάποια έκτακτα οικογενειακά γεγονότα και με κράτησαν για λίγο μακριά..

Πως είστε ποια είναι τα νέα σας?

Θα χαρώ πολύ να μάθω σε τι φάση βρίσκεστε τώρα.

Εγώ έκανα εμβρυομεταφορά 1 έμβρυο

Βλαστοκύστη 5 ημέρας και είμαι στην άχαρη και δύσκολη αναμονή

Και απ΄ότι καταλαβαίνω είναι λες και παίζουμε στην ρουλέτα

όλα τυχερά!

Πολύ χάλια συναίσθημα!

On ‎8‎/‎3‎/‎2018 at 10:02 AM, kotsifikos said:

Kαλημέρα!

Καταρχήν καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου, εύχομαι να είναι η τυχερή σου.

Επειδή έχεις ήδη καταλήξει σε αυτό το κέντρο, και έχεις ξεκινήσει το πρόγραμμα σου, μην αναζητάς να μάθεις εντιπώσεις από άλλους. Σου το λέω με κάθε καλή διάθεση, δεν κάνω κριτική, απλά επειδή έχω περάσει από αυτό το στάδιο (της εξωσωματικής) ξέρω πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η καλή ψυχολογία και η εμπιστοσύνη στον γιατρό σου. Αν κάποιος σου πει κάτι αρνητικό, θα σε επηρεάσει, και ίσως σου χαλάσει  την ψυχολογία και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.

Για να το επιλέξεις σημαίνει πως σου καλύπτει τα δικά σου στανταρ..οπότε πάρε μια βαθιά ανάσα και κάνε μόνο θετικές σκέψεις.

Βασικά καταλαβαίνω πως το λες! Αλλα επειδή το συγκεκριμένο κέντρο κτλ μου το σύστησε ο γυναικολόγος μου δεν έψαξα ιδιαίτερα άλλα κέντρα κτλ και γιάυτό θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις...Πάντως όλο το προσωπικό που ε΄χω συναναστραφεί είναι αξιόλογο!

On ‎15‎/‎3‎/‎2018 at 12:00 AM, maraki1990 said:

Γεια σας κ απο μένα!

Τον περασμένο μηνα εκανα την πρώτη μου (αποτυχημένη) προσπάθεια στο ΙΑΣΩ με το κύριο Βασιλόπουλο. Σε γενικές γραμμές δεν εχω κάποιο παράπονο απ το κεντρο! Εχω κλείσει ραντεβού για υστεροσκοπηση τη Δευτερα κ στον επόμενο κύκλο θα ξαναπροσπαθησουμε! Εύχομαι καλη επιτυχια σε όλες!

Και εγώ τον κύριο Βασιλόπουλο έχω γιατρό!Όυτε εγώ έχω κάνει υστεροσκόπηση και είμαι στην φάση αναμονής μετά την εμβρυομεταφορά!

έκανες κάποιες άλλες επιπλέον εξετάσεις?με βλαστοκύστη ήταν η εμβρυομεταφορά?

Καλή επιτυχία σε ότι φάση είσαι τώρα!

On ‎10‎/‎3‎/‎2018 at 6:24 PM, elpida_kai_xamogelo said:

Καλησπέρα. Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου. Εγώ έχω κάνει όλες μου τις προσπάθειες στο Insitute of life. Δεν έχουν πετύχει αλλά δεν φταίει το κέντρο αλλά τα 48 μου χρόνια. Γι αυτό είμαι απόλυτα σίγουρη. Παρόλα αυτά επιμένω και θα κάνω άλλη μια προσπάθεια τον Ιούνιο. Έχω γιατρό τον κ. Ψαθά που τον εμπιστεύομαι απόλυτα καθώς είναι εξαιρετικός γιατρός και εκπληκτικός άνθρωπος.  Κυρίως είναι έντιμος. Γενικώς το κέντρο θεωρείται από τα καλύτερα και να ξέρεις ότι το εμβρυολογικό εργαστήρια είναι φτιαγμένο με πρότυπα Αυστραλίας και έχει πάρει ISO. Η επιτυχία μιας εξωσωματικής εξαρτάται κατά πολύ από το εμβρυολογικό εργαστήριο. Το μαιευτικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι εξαιρετικό και ιδιαίτερα υποστηρικτικό. Εγώ όταν πηγαίνω εκεί αισθάνομαι ότι γύρο μου έχω δικούς μου ανθρώπους. Το εμβρυολογικό εργαστήριο λίγο πριν την εμβρυομεταφορά θα σου δώσει γραπτώς πόσα ωάρια γονιμοποιήθηκαν σε ποιο στάδιο έφτασαν και θα έχεις εικόνες για το στάδιο της ανάπτυξής τους. Όλα γίνονται με απόλυτη υπευθυνότητα. Να έχεις πάντα στην άκρη του μυαλού σου ότι η εξωσωματική για να πετύχει, εκτός από καλή επιστημονική ομάδα χρειάζεται και λίγο τύχη. Να είσαι θετική για να την προκαλέσεις θετικά. Περιμένουμε ευχάριστα νέα!

Καλή επιτυχία για την νέα σου προσπάθεια τον Ιούνιο!Σου εύχομαι τα καλύτερα και μην το βάζεις κάτω!

Η ψυχολογία σου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτική σου ενημέρωση σχετικά με το κέντρο

On ‎21‎/‎3‎/‎2018 at 10:14 AM, ameliee said:

Ούτε εμένα πέτυχε εκεί, το ίδιο μου είχαν πει... για ένα αριστο εμβρυο

Ψυχολογία χάλια...εκλαιγα συνεχώς...

Απαντήσεις όπως θα ήθελα όμως δεν πήρα... με ενόχλησε το γεγονός ότι ήθελαν αμέσως να ξεκινησω πάλι με λιγοτερη δόση φαρμάκων... καλά καλά δεν είχε περάσει κάποιο διάστημα και ο οργανισμός μου δεν είχε συνέλθει από τα φάρμακα και την ωοληψία-εμβυομεταφορά..... δεν θέλω να πω περισσότερα... εύχομαι όλες μας που κάνουμε προσπάθειες να πετύχουμε.

Σου έκαναν επιπλέον εξετάσεις?

Καλή επιτυχία κορίτσι μου και καλή δύναμη

On ‎21‎/‎3‎/‎2018 at 4:44 PM, katia_l said:

Η εμβρυολόγος μας είχε πει 50/50, ο εξωσωματικός μας, μας είχε πει 60/40. Δεν με πήρε απο κάτω, εχω ήδη ένα παιδάκι με φυσιολογική σύλληψη. Όμως πλέον με μία ωοθήκη και 3 χειρουργεία απο τότε η φυσιολογική σύλληψη είναι όνειρο μακρυνό.

Στην προσπάθεια είχα κάνει μόνο 4 ωοθηλάκια, τα 2 "τζούφια" και έτσι είχαμε 2 ωάρια, που έγιναν 2 εμβρυάκια...  οποτε τα βάλαμε και τα 2 και δεν έχουμε στην κατάψυξη. Ακόμα δεν μίλησα με τον γιατρό, μάλλον απόψε.

Δεν ξέρω αν θα ξαναπροσπαθήσω, να δούμε...

Ελπίζω να καταφέρετε να ξαναπροσπαθήσετε και να έχετε καλά αποτελέσματα.ο γιατρός τι σας είπε τελικά?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Μπουλάκι είπε:

Και εγώ τον κύριο Βασιλόπουλο έχω γιατρό!Όυτε εγώ έχω κάνει υστεροσκόπηση και είμαι στην φάση αναμονής μετά την εμβρυομεταφορά!

έκανες κάποιες άλλες επιπλέον εξετάσεις?με βλαστοκύστη ήταν η εμβρυομεταφορά?

Καλή επιτυχία σε ότι φάση είσαι τώρα!

Στην ιδια φαση ειμαστε λοιπον! 

Εκανα τελικα υστεροσκοπηση το Μάρτιο, στον κύκλο του Απρίλη ξεκίνησα αγωγή, την περασμένη Πέμπτη εκανα την εμβρυομεταφορα δυο βλαστοκυστεων, κ τη Δευτέρα παω για χοριακη!

πως εισαι; Πως νιώθεις;

Επεξεργάστηκαν by maraki1990

Ωωω τέλεια νέα.Καλά αποτελέσματα!!!!!!!!

Η υστεροσκόπηση που ακριβώς βοηθάει? το κόστος?

Περίεργα νιώθω! Εσύ πως πέρασες αυτές τις δύσκολες μέρες?Σπίτι ή εργάζεσαι?

Πως νιώθεις?

πρίν από 8 λεπτά , Μπουλάκι είπε:

Ωωω τέλεια νέα.Καλά αποτελέσματα!!!!!!!!

Η υστεροσκόπηση που ακριβώς βοηθάει? το κόστος?

Περίεργα νιώθω! Εσύ πως πέρασες αυτές τις δύσκολες μέρες?Σπίτι ή εργάζεσαι?

Πως νιώθεις?

Η υστεροσκοπηση βλέπει αν υπάρχει κατι στη μήτρα (πχ πολύποδας, ινομοιωμα κλπ) κ «σκάβει» τη μήτρα κάνοντας την πιο γόνιμη! Γύρω στα 1000€ πηγε, μαζι γιατρός κ ΙΑΣΩ. 

Περιεργα ειμαι γενικα, κ με σκαμπανευασματα! Έκατσα σπίτι Πέμπτη-Κυριακή, κ απο Δευτέρα επέστρεψα στη δουλεια!  

Ποτε πας για χοριακη;

Διαφημίσεις

Μμμ 1000euro συγκλονίστηκα!

Εγώ έχω ινομυώματα και το ξέρω..για να δούμε

Λογικό να είσαι έτσι..είναι δύσκολο δεν νομίζω να το καταλαβαίνουν οι άλλοι.

εγώ σήμερα την έκανα και θα κάτσω σπίτι σήμερα και αύριο!

Από δευτέρα δουλειά και εγώ

εξέταση την επόμενη δευτέρα καλά κρασιά!

εσύ τον έφαγες τον γάιδαρο!

την πέρασες ξάπλα στην αρχή ή χαλαρά?

έχεις τίποτα ενοχλήσεις συμπτώματα?

Η ουρά ειναι η ζόρικη!

ταξιδεψα την ιδια μερα με πλοίο, γιατι ζω σε νησί, κ μεχρι την Κυριακή ήμουν κρεβατι-καναπές-καρέκλα... τωρα προσπαθώ να μην κανω βαριές δουλειές! 

Τι να σου πω, δεν θελω να δίνω σημαςια σε συμπτωματα, γιατι στο παρελθόν εχω υπάρξει πολλές φορες κατα φαντασίαν εγκυος!

το μονο που ειχα τωρα, κ μου πε ο γυναικολόγος μου πως ειναι πολυ θετικό, ηταν  καφε υγρά την Τριτη -Τεταρτη (χθες κ προχθες) στο σκούπισμα (δεν λέρωσα σερβιετακι) κ μου πε οτι ειναι οι μερες που γινεται η εμφύτευση, κ πολυ πιθανόν να μαι εγκυος! Τι να πω.. δεν θελω να παρω τα πανω μου κ μετα να φάω τα μούτρα μου!

Καλημέρα κορίτσι πως είσαι σήμερα?

Εγώ κάποια πονάκια έχω

Για να δούμε...

Έχω και ένα αγοράκι 5 χρονών και καταλαβαίνεις δεν μπορώ να είμαι και τελείως ξάπλα κτλ

Δεν γίνεται δηλαδή..ελπίζω για το καλύτερο!

Αυτό με τα υγρά που αναφέρεις πάντως το έχω ξαναδιαβάσει οπότε μάλλον παίζει!

Μακάρι πραγματικά

7 ώρες πρίν, Μπουλάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσι πως είσαι σήμερα?

Εγώ κάποια πονάκια έχω

Για να δούμε...

Έχω και ένα αγοράκι 5 χρονών και καταλαβαίνεις δεν μπορώ να είμαι και τελείως ξάπλα κτλ

Δεν γίνεται δηλαδή..ελπίζω για το καλύτερο!

Αυτό με τα υγρά που αναφέρεις πάντως το έχω ξαναδιαβάσει οπότε μάλλον παίζει!

Μακάρι πραγματικά

Α εσυ έχεις παιδάκι! Εγω οχι ακομα! 

Σημερα εχω παλι καφε υγρά, κ ο γιατρός μου πε να μην ανησυχώ! Άντε να δούμε..

εσυ πως εισαι;

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, annamariag77 είπε:

Καλα αποτελεσματα κοριτσια 

Μην κλεινεστε μεσα χαλαρες βολτουλες να ξεφευγετε

Ευχαριστούμε! 

Ευτυχως εχω πίεση στη δουλεια αυτές τις μερες κ βοήθησε καπως! 

Εσυ σε τι φαση εισαι;

Για να στο λέει ο γιατρός maraki 1990 μια χαρά θα είσαι!μπράβο!

Δευτέρα πρωί πας για την εξέταση?

Εγώ πέμπτη ήμουν σπίτι χθες πετάχτηκα μόνο να πάρω τον μικρό από το σχολείο

σήμερα βγήκαμε το πρωί για κάτι ψώνια όχι πολύ ώρα αλλά δεν ξέρω..

έχω μια ανησυχία η αλήθεια είναι αυτή!

3 ώρες πρίν, annamariag77 είπε:

Εγω μετα απο αρκετες αποτυχιες κανω pgs εν αναμονη αποτελεσματων 

Ετ μετα το καλοκαιρι αν ολα ειναι οκ

ευχαριστούμε πολύ!θα πάω δουλειά από δευτέρα και εκεί είναι λίγο πιεστικο το περιβάλλον αλλά οκ θα το παλέψουμε

νιώθω πολύ πρησμένη 

καλή συνέχεια τις προσπάθειες σου κορίτσι ότι καλύτερο σου εύχομαι. τι εξετάσεις κάνεις τώρα?

Γειά σας 

θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιήσετε την ενότητα / θέμα Καφέ εξωσωματικής  https://www.parentscafe.gr/forum/topic/17539-kafe-exosomatikis/

στο  Parentscafe.gr   για τα καθημερινά σας νέα.

Το Parents.org.gr έχει καταστατικό (http://parents.org.gr/news/a245 ) που ορίζει ότι οι συζητήσεις είναι μεταξύ άλλων ενημερωτικές σε θέματα ιατρικά, παιδαγωγικά κ.α.     και δυστυχώς δεν μπορεί να αντικαταστήσει την χρήση social media  -ενώ στο parentscafe.gr  δεν υπάρχουν τόσο αυστηροί κανόνες χρήσης  :-)

ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας! 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...