Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εντονοι πονοι

Recommended Posts

Καλησπέρα ρα σας,  εχω ενα θεμα που με εχει τρομαξει ιδιαιτερα πολυ και δεν ξέρω  πραγματικα πλεον τι να κανω.  Ειμαι 17 εβδομαδων και 4 μερες σχεδον 18. Πριν μια εβδομαδα αρχισα να εχω καποιους ελαφριους πονους εδω και εκει οπως μεση,  στην κοιλια μου ετσι απο πανω και απο τα πλαγια και λιγο κοντα στις ωοθηκες οπως οταν εχουμε περιοδο αλλα πολυ ελαφρα.  Μερα με την μερα οι πονοι αρχισαν να γίνονται εντονοι οχι οι υπολοιπο αλλα οι πονοι περιοδου. Μαλιστα αρχισα να ποναω κ εντονα σαν σφαχτης μεσα στον κολπο. Ταυτόχρονα ειχα και συχνοουρια αλλα οχι καποιο πονο στην ουριση. Πηγα στον γιατρο μου εκανε υπερηχο και κολπικο υπερηχο.μου ειπε οτι το μονο που βλεπει ειναι οτι ο τραχηλος ειναι ελαχιστα ποιο μικρος απο οσο περιμενε αλλα δεν ειναι λογος να ανησυχώ μου εδωσε utrogestan 3 φορες την ημερα από το στόμα, μου εγραψε καλλιεργεια ουρων και εξετασεις αιματος.  Μου ειπε απλα να ξεκουραζομαι και οτι ειναι φυσιολογικοι οι πονοι.  Εδω και μια μερα αγωγη οι πονοι στον κολπο εφυγαν σχεδον.  Ομως οι πονοι περιοδου εχουν γινει χειροτεροι.  Εδω και δυο μερες υποφερω κυριολεκτικα ειμαι ξαπλωμενη ολη μερα.  Νιωθω τετραπλασιο πονο απο αυτον που ενιωθα ατην πρώτη μερα της περιοδου. Δεν σταματαει σχεδον καθολου ο πονος τωρα που σας γραφω τον εχω τον πονο συνεχομενα εδω και μια ωρα σχεδον.  Απο το πρωι ποναω συνεχεια φανταστειτε τωρα ποιο εντονα. Εχω την εντυπωση οτι εχω ασπρισει τοσο πιλυ πονο τραβαω.  Ο γιατρος μου ειπε να μην ανυσυχω αν και θα παω αυριο απο εκει να κανουμε μια εξέταση κολπικου υγρου και θα του το αναφερω παλι ομως πραγματικα εχω φρικαρει παρα πολυ και φοβαμαι μην αποβαλω η κατι τετοιο.  Να διευκρίνησω οτι ο γιατρος μου ειναι απο τους καλυτερους εδω που βρισκομαι ομως δεν σας κρυβω οτι αισθανθηκα να παω να παρω και μια δευτερη γνωμη αλλου ομως ντρεπομαι εφοσον εχω ηδη γυναικολογο.  Πραγματικα δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω εφοσον μ λεειειναι φυσιολογικο και εγω ειμαι να πεθανω απο τον πονο. 

Διαφημίσεις

Γειά σας, εάν οι πόνοι που αντιμετωπίζετε είναι τόσο έντονοι που δεν τους αντέχετε, παρακαλούμε να επισκεφθείτε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο στην περιοχή σας, άμεσα, χωρίς καμία καθυστέρηση για να εξεταστείτε από παθολόγο. Υπάρχουν άλλες ασθένειες που πιθανόν να μην είναι αρμοδιότητα γυναικολόγου, όπως πχ πόνοι σκωληκοειδίτιδας - η οποία είναι κάτι πολύ επικίνδυνο & χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.   

Διαβάστε και εδώ 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Καλησπέρα σας,  ευχαριστώ πολυ γθα την απάντηση στο αρθρο οου μου στειλατε αναφέρονται πονοι δεξια κατω και στο νεφρο, εμετοι ανορεξια και μερικες φορες πυρετο. εγω δεν εχω κατι τέτοιο εμενα οι πονοι ειναι κυριος πλέον μονο περιοδου πανω στις ωοθηκες και επεκτινεται προς τα μπουτια δεν μπορω να το εξηγησω καλυτετα δυστηχως ειναι ακριβως σαν πονος περιοδου βαριας περιοδου ομως,  πριν τρεις μερες ο γιατρος μου εκανε κοιλιακο υπερηχο για το μωρο δεν ξερω κατα ποσο θα μπορούσε να δει κατι τετοιο. το πρωι εχω ραντεβου με τον γυναικολογο και φυσικα θα του το αναφερω αυτο που ειπατε διοτι πραγματικα εχω φοβηθει απιστευτα πολυ με την κατασταση αυτη.  Εν αναγκη θα παω και στο νοσοκομειο που βρισκεται ακριβως διπλα στο ιατρείο του

Κορίτσι μου πήγαινε άμεσα να σε δει καποιος γιατρός. Μην παίζεις με την υγεία τη δική σου και του μωρού σου. Από την στιγμή που πήρες τηλέφωνο τον γυναικολόγο σου και του είπες ότι έχεις τρομερους πόνους έπρεπε πάση θυσία να έκοβε το λαιμό του και να σε έβλεπε άμεσα.

Εγώ σε όλα αυτά θα προσθέσω και την πιθανότητα θρόμβωσης, η οποία αν γίνει ενδοπυελικά  (στα λαγόνια αγγεία ή σε άλλα αγγεία) δεν είναι εύκολο να διαγνωστεί αν δεν ψάξει κανείς ειδικά στα συγκεκριμένα αγγεία. Όπως έγραψε και ο συντονιστής περιεχομένου μιλήστε ξανά με το γιατρό σας και εν ανάγκη καταφύγετε στο εφημερεύον νοσοκομείο. 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...