Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑΣ

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!! δεν μπόρεσα να βρω αντίστοιχο σχετικά νεο θέμα οπότε ανοιγω καινουργιο.Είμαι δηλωμενη 4 ωρη στην εταιρια που δουλευω και εχω βγει σε αδεια κυησης.η απορια ειναι η εξής πως υπολογίζω το επίδομα κύησης??? 

Διαφημίσεις

Το επίδομα κύησης που παίρνεις από ικα-οαεδ-εργοδοτη είναι όσο ο μισθός σου περίπου για ένα 4μηνο κ μετά το επίδομα του ΟΑΕΔ είναι το μισό από όσο αν δουλευες πλήρες ωράριο δλδ περίπου 250 ευρώ το μήνα για 6 μήνες.

Εννοείται ότι δικαιούσαι τον πρώτο μήνα της άδειας την διαφορά από αυτό που θα πάρεις από το ικα.

Επίσης μετά την γένα θα καταθέσεις στον οαεδ χαρτιά για να πάρεις το συμπληρωματικό.

• Like 1

• 5 months later...

Γεια σας κορίτσια. Ανοίγω νέο θέμα γιατί δεν βρήκα κάτι πρόσφατο... Έχω ΠΗΤ 25/8 και πήγα τα δικαιολογητικά στο ΙΚΑ στις 3/7 και δεν έχει μπει τίποτα ακόμα στο λογαριασμό μου. Γνωρίζει κάποια να μου πει ποτε μπαίνουν ή αν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες;; θέλουν και την απόφαση από τη δουλειά μου..

Διαφημίσεις

11 hours ago, Fairy♏️ said:

Γεια σας κορίτσια. Ανοίγω νέο θέμα γιατί δεν βρήκα κάτι πρόσφατο... Έχω ΠΗΤ 25/8 και πήγα τα δικαιολογητικά στο ΙΚΑ στις 3/7 και δεν έχει μπει τίποτα ακόμα στο λογαριασμό μου. Γνωρίζει κάποια να μου πει ποτε μπαίνουν ή αν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες;; θέλουν και την απόφαση από τη δουλειά μου..

Eίναι πολύ νωρίς ακόμη. Εμένα και το κυοφορίας και το λοχείας μπήκαν περίπου ενάμιση μήνα μετά. Βέβαια αν σου λείπει κάποιο δικαιολογητικό, δεν νομίζω να το προχωρήσουν για πληρωμή. Σου είπαν πως θα το δρομολογήσουν ?

Πέρα από τη βεβαίωση του γιατρού κ εργοδότη κ λογαριασμό τράπεζες δεν μου ζήτησαν κάτι άλλο. Το μόνο που μου είπε είναι ότι αν εγκριθεί θα μπουν μέχρι 4/8. Τι αν εγκριθεί; αφού ξέρω ότι έχω τα ένσημα. Απλά σκεφτόμουν μήπως μπουν νωριτερα επειδή βρίσκομαι στην Ζάκυνθο και δεν έχει πολύ κίνηση. Θα περιμένω μέχρι τότε και βλεπουμε... εσυ είσαι στην Αθήνα;

• 1 month later...