Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε έγινε η ωορρηξία τελικά;;;


Recommended Posts

 

Κορίτσια Καλημέρα σε όλες!!!!! Έχω απορία και εύχομαι να γνωρίζετε να μου πείτε.  04/12 εκανα υπερηχο για να δω επειτα απο ληψη κλομιφαινης ωοθηλακια και ενδομήτριο. Οντως τα ωοθηλακια 3 αριστερα και 3 δεξια εκ των οποίων τα 3 αριστερά τελεια ωριμα ετοιμα να σκασουν .Εν τω μεταξύ λεω του γιατρου οτι νιώθω  τα συμπτώματα της ωορρηξίας. Εγώ θεώρησα ότι θα μου έλεγε να κάνω την ovitrell τότε.. Αυτός όμως που είπε και την έκανα την επόμενη μέρα. Τι γίνεται; ;; Εγώ χθες το βράδυ μετά τις τις 12:00 που θα γινόταν ωορρηξία προγραμματισμένη λογω ovitrell δεν αισθάνθηκα τίποτα απολύτως είναι λογικό; ;; Πάει κι αυτός ο μήνας; ; 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


@Tomy  το αποκλείεις δηλαδή να έγινε και να μην ένιωσες κάτι? Δεν έκανα ποτέ πρόκληση ωορηξίας, προχώρησα αμέσως σε σπερματέγχυση και μετά εξωσωματική οπότε δεν ξέρω να σου πω.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου kotsifikos!!!! Τι να πω... Πρώτη φορά προσπαθώ με την κλομιφαινη και υπέθεσα ότι από τη μια η λήψη των φαρμάκων και από την άλλη τόοοοσα ωοθηλακια θα την καταλάβαινα.. Το θέμα είναι αν έκανα ωορρηξία όντως 4/12 και ο γιατρός μου είπε 5/12 και έκανα την ενεση;;; Έχει νόημα ή τσάμπα πήγε η ένεση; ;; Τι να πω ρε γμτ θα μου πεις ο γιατρός ξέρει για να μου το πει Έτσι.. . Αλλά Και μένα πάλι δεν μου ταιριάζει και πολύ που το σκέφτομαι γι αυτό και σας ρωτάω.. 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κι εγώ μετά την ovitrelle δεν κατάλαβα τίποτα, ενώ 2 μέρες πριν, μετά τον τελευταίο υπέρηχο, είχα αυξημένες εκκρίσεις και είχα φοβηθεί ότι κάτι έγινε. Δεν νομίζω ότι ο γιατρός σου θα το άφηνε έτσι στην τύχη. Υπομονή και καλή επιτυχία!

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου Έσπερος σ ευχαριστώ για την απάντηση σου!!!!! Και γω όπως και συ 1 μέρα πριν κατάλαβα την ωορρηξία και την επομένη έκανα την ovitrelle. Ο γιατρός που με παρακολουθεί είναι Αθήνα και του έστειλα τον υπέρηχο τον είδε και μου είπε να κάνω την ένεση "αύριο ".. Ο γιατρός στην επαρχία όμως που μου έκανε τον υπέρηχο μου είπε ΚΑΝΕ την ένεση "σήμερα".Γι αυτό σου λέω είμαι μπερδεμένη όσο δεν πάει..

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν είπα ότι κατάλαβα την ωορρηξία, είπα ότι είχα ένα σύμπτωμα που θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως ωορρηξία. Τελικά φάνηκε εκ του αποτελέςματος ότι όλα έγιναν όπως τα προγραμμάτισαν οι γιατροί. Τώρα ό,τι και να σου πούμε, δεν σε βοηθάμε κατά βάθος γιατί οι απαντήσεις θα ερμηνεύονται ανάλογα με το αν είσαι αισιόδοξη ή απαισιόδοξη. Κάνε υπομονή όσες μέρες σου είπε ο γιατρός και μην κάνεις τεστ νωρίτερα! Αν έχεις κάποια αμφιβολία για τον γιατρό, συζήτησέ το μαζί του. 

Link to comment
Share on other sites

Χίλια συγγνώμη Κατά λάθος έγραψα ότι εσύ κατάλαβες την ωορρηξία σου δεν ήθελα να σε προσβάλω τόσο πολύ!!!! Και στην τελική ζητησα απόψεις από όποιες έχει τύχει δεν ζήτησα να μου βγάλετε ιατρική γνωμάτευση... Επίσης έχω και υπομονή και αισιοδοξία δόξα τω Θεό!!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλέ χαλάρωσε, τι προσβολή! Μάλλον είσαι πολύ αγχωμένη. Την έχω περάσει τη φάση της ανσμονής και ξέρω πως ό,τι και να πούμε είναι τετριμμένο. Πάντως μη διαβάζεις πολύ φόρουμ και ασχολήσου με κάτι άλλο!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...