Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

450γρ ΣΕ 8 ΜΕΡΕΣ!!!

Recommended Posts

Κοριτσια σημερα ηρθε η παιδιατρος(πρωτη επισκεψη)και ζυγισε τον μικρο(12 ημερων) ο οποιος γεννηθηκε 2660,βγηκαμε απ το μαιετηριο 2560 και σημερα ηταν 3010 γρ!! :shock: Μεσα σε 8 μερες πηρε 450 γρ!Ζωη να χει το μωρο μου τρωει πολυ καλα και κοιμαται επισης πολυ!Η παιδιατρος ειναι κατευχαριστημενη αλλα βρε κοριτσια σαν πολυ δεν πηρε ο μικρος μεσα σε 8 μερες?Εγω νομιζα οτι το λιγοτερο ειναι 150 γρ την εβδομαδα κι εμεις πηραμε το τριπλασιο!!

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει korinaki !!!

Αστο μωράκι σου να φάει οσο θέλει και οποτε θέλει ! Ξερει αυτο τι κάνει μην σε απασχολεί τιποτα εσενα :D

Δεν χαιρεσαι που ειναι φαγανούλης και δεν ακους τις υπεροχες ατάκες " Δεν φτανει το γάλα σου ή ειναι αραιο το γάλα σου ?"

Καλη συνέχεια !!

VgL7.jpgIgLdp2.png

Αααα, μην ανησυχείς το πρώτο δίμηνο και εμένα έπαιρνε μέχρι και μισό κιλό την εβδομάδα...

Δεν θα είναι πάντα έτσι... :lol:

Και πρόσεχε μετά άμα αρχίσει να βάζει λιγότερο βάρος μην σου πει η παιδίατρος ότι δεν του φτάνει το γάλα σου! :lol::lol:

Να σου ζήσει Κορινάκι, καλή συνέχεια!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Να σου ζησει Κορινακι!

Μην ανησυχεις καλη μου ασε το μωρο να τρωει οσο θελει κ οποτε θελει!

Κ εμενα τους πρωτους 2-3 μηνες επενε απο 1.800.

Μετα εβαλε φρενο. Συνεχισε κ μην ακους κανεναν! Αν δεν επερνε βαρος θα στεναχωριοσουν κ θα σε πρηζανε για το γαλα.

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Διαφημίσεις

korinaki να σου ζησει.

το μωρο και εσυ τα πατε τελεια. μην ανησυχεις!

να θυμασαι ομως οτι δεν θα παιρνει για πολυ τοσο βαρος , και οτι αυτο επισης θα ειναι φυσιολογικο.

καλη συνεχεια :wink:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Κορινάκι να σου ζήσει!!!!

Μην ανησυχεις καλη μου ασε το μωρο να τρωει οσο θελει κ οποτε θελει!

Κ εμενα τους πρωτους 2-3 μηνες επενε απο 1.800.

Μετα εβαλε φρενο. Συνεχισε κ μην ακους κανεναν! Αν δεν επερνε βαρος θα στεναχωριοσουν κ θα σε πρηζανε για το γαλα.

Και μεις στα βήματα της Τζετζενούλας βαδίζουμε!!! :D:D:D

Έπαιρνε δηλ 480γρ/8 μέρες...

Μιά χαρά είστε,φτου φτου!!!

Άντε καλές πλάτες...!!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Βλεπω οτι δεν ειμαστε μονοι.. :D Ευχαριστω για τις απαντησεις κοριτσια!!Τα μωρακια σας οταν τα θηλαζετε τρωνε με λαιμαργια?Γιατι ο μικρος μου ειναι τρομερα λαιμαργος με αποτελεσμα να μου κανει συχνα γουλιες και εμετο,οπου βεβαια μετα ξαναπειναει και παλι απ την αρχη..Αφηστε που επειδη τρωει με λαιμαργια μαζι με το γαλα πινει και αερα,κι ετσι δειχνει οτι χορταινει γρηγορα,αλλα μολις ρευεται(στο τεταρτο)ξαναπειναει παλι με αποτελεσμα ο θηλασμος πολλες φορες να κραταει και 2 ωρες!!Η παιδιατρος μου ειπε οτι τωρα στην αρχη ειναι φυσιολογικο να συμβαινει αυτο και στην πορεια θα αλλαξει..Σας εχουν συμβει ολα αυτα και σε σας?

Βλεπω οτι δεν ειμαστε μονοι.. :D Ευχαριστω για τις απαντησεις κοριτσια!!Τα μωρακια σας οταν τα θηλαζετε τρωνε με λαιμαργια?Γιατι ο μικρος μου ειναι τρομερα λαιμαργος με αποτελεσμα να μου κανει συχνα γουλιες και εμετο,οπου βεβαια μετα ξαναπειναει και παλι απ την αρχη..Αφηστε που επειδη τρωει με λαιμαργια μαζι με το γαλα πινει και αερα,κι ετσι δειχνει οτι χορταινει γρηγορα,αλλα μολις ρευεται(στο τεταρτο)ξαναπειναει παλι με αποτελεσμα ο θηλασμος πολλες φορες να κραταει και 2 ωρες!!Η παιδιατρος μου ειπε οτι τωρα στην αρχη ειναι φυσιολογικο να συμβαινει αυτο και στην πορεια θα αλλαξει..Σας εχουν συμβει ολα αυτα και σε σας?

Το μωρό σου τρώει για 2,5 παιδιά οπότε θέλει το χρόνο 2,5 παιδιών! :)

Aglaia μου σ ευχαριστω για την απαντηση σου!Θ αλλαξει λες αυτο η θα ειναι ετσι συνεχεια?Δεν εχω παραπονο,ειμαι πολυ χαρουμενη που μπορω και θηλαζω,που εχω πολυ και καλο γαλα αλλα ταλαιπωριεται λιγο ο μικρος με το μπες βγες.. :?

Δεν νομιζω να ταλαιπωρειτε ο μικρος ..μια χαρα του αρέσει :D Για σενα δεν ειμαι σιγουρη .... :lol:

Δεν θα ειναι έτσι συνέχεια απλα ειναι πολυ νωρίς ακομα ..το μωράκι σου δεν ειναι ουτε 2 εβδομάδων ! :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Κι εμάς ήρθε σήμερα ο παιδίατρος πρώτη επίσκεψη...12 ημερών. Γεννήθηκε 3520 γρ. βγήκαμε 3300 και αισίως έφτασε τα 3900 (εννέα μέρες απο την έξοδό μας). Παρατρώει ε? :?

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω να ταλαιπωρειτε ο μικρος ..μια χαρα του αρέσει :D Για σενα δεν ειμαι σιγουρη .... :lol:

Δεν θα ειναι έτσι συνέχεια απλα ειναι πολυ νωρίς ακομα ..το μωράκι σου δεν ειναι ουτε 2 εβδομάδων ! :D

Ειμαι τοσο χαζομαμα που δεν με νοιαζει καθολου!Εχω παρα πολυ υπομονη(ειμαι ετσι και σαν ανθρωπος)και βοηθαει σε τετοιες περιπτωσεις.. :D

Aglaia μου σ ευχαριστω για την απαντηση σου!Θ αλλαξει λες αυτο η θα ειναι ετσι συνεχεια?Δεν εχω παραπονο,ειμαι πολυ χαρουμενη που μπορω και θηλαζω,που εχω πολυ και καλο γαλα αλλα ταλαιπωριεται λιγο ο μικρος με το μπες βγες.. :?

Παρομοίως και η κόρη μου με την πρόσληψη του βάρους. Ταλαιπωρήθηκε δε τόοοοσο πολύ σαν μωρό, που επιμένει ακόμη να θηλάζει :lol::lol:

Μην προβληματίζεσαι για το μέλλον, όλα θα έρθουν στην ώρα τους!

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Α, τον καημένο! από την ταλαιπωρία έμεινε τόσο αδύνατος! Τι να κάνουμε, ας είναι γερό! :lol:

(αυτός που λέεις τις εξυπνάδες από τι τό έπαθε και βγήκε τόσο έξυπνος;)

Κοριτσια καθε μερα και χειροτερα παει η κατασταση με τον θηλασμο..Εδω και μερικες μερες το δυορακι καθε φορα ειναι δεδομενο,εχουμε φτασει και στις 3 ωρες στο στηθος με το μπες-ρεψιμο-κλαμα-ξαναμπες και παει λεγοντας,και το αποτελεσμα ειναι ο μικρος να κλαιει ασταματητα,εγω να μην εχω αλλο γαλα πια...Πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να του δινω και συμπληρωμα..Σημερα του εδωσα και συμπληρωμα και ενα γευμα του εδωσα το γαλα μου που το ειχα βγαλει με θηλαστρο.Ειδα οτι το ηπιε σε χρονο ρεκορ ηταν πολυ ηρεμος και κοιμηθηκε αμεσως..Τι να κανω κοριτσια,βοηθηστε με..Να του το δινω με το θηλαστρο?

Κορινάκι μην αγχώνεσαι. Έτσι έκανε κι ο δικός μου στις αρχές. Όσο περνάει ο καιρός θα μειώνεται η ώρα που χρειάζεται για να χορτάσει. Στις αρχή κι εμείς εκεί στο 2ωρο παίζαμε. Ύστερα πιάσαμε τα 45 λεπτά και τώρα το 20λεπτο άντε το πολύ μισάωρο. Όσο μεγαλώνει το μωράκι τόσο πιο αποτελεσματικά θα θηλάζει. Υπομονή θελει.

Γιατί του δίνεις και συμπλήρωμα; Δεν παίρνει αρκετό βάρος; Δεν βρεχει/λερώνει ικανοποιητικές πάνες; Γνώμη μου είναι να μην μπεις στην ταλαιπωρία του θήλαστρου. Να θηλάζεις για όση ώρα θέλει το μωρό σου. Όταν κλαίει όπως λες ασταμάτητα, είναι σίγουρα από την πείνα; Μήπως πονάει; Μήπως νυστάζει; Μήπως τον ενοχλεί κάτι άλλο;

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Εγώ είχα φτάσει να θηλάζω μέχρι και 7 ώρες συνεχόμενα.... με ελάχιστα διαλλείματα....αφού πεινάει βάλε τον στο στήθος, γιατί να μπλέκεις με αντλήσεις? Υπομονή και όσο περνάει ο καιρός θα θηλάζεις πιο λίγη ώρα....

1wqFp3.png

ob3Kp3.png

Όταν θηλάζεις ξεχνάς και την πιο φυσική σου ανάγκη,τέλος!!! :lol::lol::lol:

Διαφωνώ! Διακόπτεις για λίγο αν χρειάζεται να πας στην τουαλέτα, να βάλεις κάτι να φας, να φροντίσεις αν έχεις μεγαλύτερο παιδί και συνεχίζεις και όλη τη μέρα αν χρειαστεί! Θα κλάψει λίγο το μωράκι, αλλά όλα θα γίνουν με υπομονή και επιμονή.

HXuSp2.pngaS46p2.png

Όταν θηλάζεις ξεχνάς και την πιο φυσική σου ανάγκη,τέλος!!! :lol::lol::lol:

Διαφωνώ! Διακόπτεις για λίγο αν χρειάζεται να πας στην τουαλέτα, να βάλεις κάτι να φας, να φροντίσεις αν έχεις μεγαλύτερο παιδί και συνεχίζεις και όλη τη μέρα αν χρειαστεί! Θα κλάψει λίγο το μωράκι, αλλά όλα θα γίνουν με υπομονή και επιμονή.

Σωστά...Σοφούκα ξέχασα τα άλλα παιδιά!!!Οσες έχουμε 1 παιδί μιλάμε έκ του ασφαλούς!!!

Θα χρειαστούμε τις συμβουλές σου στο μέλλον όμως!!! :D