Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θέλω να χωρίσω..

elepet

Recommended Posts

Η κατάσταση έχει ως εξής..θέλω να χωρίσω.Θέλω να χωρίσω γιατι δεν υπάρχει πλέον σεβασμός μεταξύ μας..δεν υπάρχει κατανόηση..δεν υπάρχει διεκδίκιση...δε λέγεται σχέση αυτό που έχουμε δυστυχώς.Έχουμε προσπαθήσει και προσπαθούμε να τα βρούμε..να είμαστε καλύτερα.ΤΙΠΟΤΑ όμως..ένα μεγάλο κενό!Θέλω να χωρίσω..αλλά πως???? Είμαι 29 ετών..δεν εργάζομαι..δεν έχω δικά μου χρήματα..μόνο ένα σπίτι έχω δικό μου,αυτο στο οποίο μένουμε.Είχαμε κανονίσει να βρω δουλειά και να κρατάει η πεθερά μου τη μικρή.Ακόμα δεν έχω βρει κάτι αλλά περιμένω απάντηση απο μια δουλεια που μάλλον θα με πάρει.Αν χωρίσω όμως πως θα πάω να δουλέψω???Θα τη κρατάει η πεθερά μου ενώ θα ξέρει οτι δεν είμαι με τον γιο της??Δυστυχώς παιδικό σταθμο δεν μπορω να τη πάω γιατι όλο αρρωσταίνει και δεν θα εχω κανένα να μου τη κραταει για να δουλευω όταν θα είναι άρρωστη :cry:

Έχω μπλοκάρει τελειως...τι να κάνω?? Δε μπορω να είμαι άλλο μαζί του,δε περνάω καλά..νιωθω πως δε με θέλει..πως δε με διεκδικει.Στη πραγματικότητα θέλω πολύ να τον ταρακουνήσω..να δω αν πραγματικά θέλει να ναι μαζι μου ή μένει για το παιδι και για όλα όσα μας δένουν σαν οικογένεια.Δώστε μου μια αισιοδοξη και δυναμικη πρόταση..όπως είπα έχω μπλοκάρει..θέλω να αλλάξω τη ζωή μου..και με τρελαίνει ότι είμαι εξαρτώμενη απο κείνον! Πως θα μπορούσα να τα καταφέρω με τη μικρή μόνη μου?? Είναι πρακτικά έφικτό απο όσα σας περιγράφω...ή θα καταλήξω να τον παρακαλαω να επιστρέψει?? Αυτη τη στιγμη μακαρι να είχα κάποιον να μου κρατάει τη μικρή.να μπορω να δουλέψω και να γυρίσω να του πω..Δε σε χρειαζομαι..δεν είμαι δεδομένη κανενός..μπορω και μόνη μου.. :cry::cry:

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Του το εχεις πει :?:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Ελεπετ... δεν θες να χωρισεις. Τον αντρα σου τον αγαπας. Θελεις απλα να αλλαξουν καποια δεδομενα στη σχεση σας, γιατι εισαι δυναμικος και ανεξαρτητος ανθρωπος και η σχεση σας σε πνιγει. Δουλεια να βρεις και ολα θα στρωσουν. Μεινετε και λιγες μερες χωρια να καθαρισεις τις σκεψεις σου, αλλα εγω που σε παρακολουθω τοσον καιρο στο φορουμ, που ειμαι απ' εξω και ισως η ματια μου να ειναι πιο καθαρη απ' την δικη σου αυτη την στιγμη σου το εγγυωμαι. ΔΕΝ θες να χωρισεις. Επαναπροσδιορισμο της σχεσης θες.

.Στη πραγματικότητα θέλω πολύ να τον ταρακουνήσω..να δω αν πραγματικά θέλει να ναι μαζι μου ή μένει για το παιδι και για όλα όσα μας δένουν σαν οικογένεια.:

Για μενα με την παραπανω φραση σου μου δειχνει οτι ΔΕΝ θελεις να χωρισεις...

Διαφημίσεις

Ναι αλλά νομίζω ότι δεν το πιστεύει...και απλα προχωράει παρακατω πιστευωντας πως δεν το εννοω.Η αλήθεια είναι ότι για τους λόγους που προανέφερα δεν μπορω να του το πω ως τετελεσμένο γεγονός .Ξέρει και ο ίδιος ότι δε πάμε καλά..αλλά νομίζω οτι απλά κάνει υπομονη και συμβιβάζεται για ευνόητους λόγους.Εγώ όμως ασφυκτιώ στη σχέση αυτη..αντιδρω και δεν εχω τη δικη του παθητικη σταση.Έχω σκεφτει να τον γράψω και να κανω τη ζωη μου χωρις να τον λαμβανω υπ όψιν αλλα δεν μπορω..δεν ειναι του χαρακτηρα μου.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Νομίζω ότι αυτό που θέλεις σε πρώτη φάση είναι να βρεις μιά δουλειά. Με τη δουλειά θα αλλάξει η ψυχολογία σου, η σχέση σου με το "σπίτι" και με τον άντρα σου.

Μάλλον θέλεις μιά αλλαγή στη ζωή σου. Ξεκίνα από τη δουλειά και αν αυτό δεν σου επαναπροσδιορίσει πράγματα, περνάς και στα επόμενα.

Οταν εμεινα έγκυος σταμάτησα τη δουλειά. 6 μηνες μετά τη γέννηση του μικρού ειχα σχεδον τα πραγματα έτοιμα για να την κάνω. Το σπίτι δε με χωρούσε, το αυτοκίνητο μου το ειχε ολη μέρα ο αντρας μου και δεν μπορουσα να κινηθω, οικονομικά ήμουν απόλυτα εξαρτημένη και ολα αυτά για μια νέα μανούλα οπως εμένα εμοιαζαν δυσβάσταχτα. Οσον αφορά το θέμα της δουλειάς, ξαφνικά δεν ήθελε η γυναίκα του δεν ήθελε να δουλέυει!

Εγώ δεν είχα καλό τρόπο να τον προσεγγίσω. Πήρα το μωρο και πήγα στους γονεις μου να τους τα πω ολα και στον αντρα μου ειπα οτι χωριζουμε απο το τηλέφωνο. Πέρασαν μέρες μέχρι να καθήσουμε να μιλήσουμε, και κάποιες φορές οχι ευχαριστες. Τελικά του ειπα οτι σαν ανθρωπος νιωθω αχρηστη, δεν δουλευω, το μυαλο μου μένει στάσιμο και νιωθω σαν καμια κατινουλα στο σπιτι να περιμενω ποτε θα έρθει και καποια στιγμη χάθηκε και αυτο το ενδιαφερον.

Δεν χρειαζοντουσαν ολα τα τραγικα τελικά. Με μια καλη συζητηση θα ειχαν ολα φτιαξει, αν το ειχα κανει απο την αρχη.

Τελικά ολα εφτιαξαν και τωρα ειμαστε μια χαρα...

Είναι δύσκολες εποχές για να ψάχνεις δουλειά ! Έχουν παγώσει τα πάντα !

Αισθάνεσαι εγκλωβισμένη και έχεις τάσεις φυγής. Συζήτησέ το μαζί του, οτι χρειάζεται να ξεσκάσεις λίγο γιατί σε τρελλαίνει το σπίτι... Αν μπορεί να κρατάει το παιδί για να κάνεις κάτι διαφορετικό. Ψάξε και δουλειά βέβαια, μπορεί να είσαι τυχερή.

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Είναι δύσκολες εποχές για να ψάχνεις δουλειά ! Έχουν παγώσει τα πάντα !

.

Πρωτη φορα έχω στείλει τόσα βιογραφικά και δεν με πέρνει κανείς τηλεφωνο.Όντως έχουν παγωσει τα πάντα! Θέλω να δράσω και δεν μπορω..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν είχα καλό τρόπο να τον προσεγγίσω. Πήρα το μωρο και πήγα στους γονεις μου να τους τα πω ολα και στον αντρα μου ειπα οτι χωριζουμε απο το τηλέφωνο. ..

Αποκλείεται να πάω στους δικους μου..όχι ότι δε έχω καλές σχέσεις..απλά υποστηρίζουν πολύ τον άντρα μου.Τον υπεραγαπάνε...τον θεωρούν άμεμπτο..ικανό..καλό παιδι..και έτσι είναι δεν είπα το αντίθετο.Αλλά δεν έχουν σχέση συντροφική μαζι του..και δεν μπορω να κατσω να τους πω ότι είναι καλος άνθρωπος άλλο όχι και τόσο καλός σαν σύντροφος για μένα.Θ α γυρίσουν και θα μου πουν οτι φταιω και υπερβάλλω..και το τελευταιο που θελω είναι καποιον να με επικρίνει.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Ελεπετ... δεν θες να χωρισεις. Τον αντρα σου τον αγαπας. Θελεις απλα να αλλαξουν καποια δεδομενα στη σχεση σας, γιατι εισαι δυναμικος και ανεξαρτητος ανθρωπος και η σχεση σας σε πνιγει. Δουλεια να βρεις και ολα θα στρωσουν. Μεινετε και λιγες μερες χωρια να καθαρισεις τις σκεψεις σου, αλλα εγω που σε παρακολουθω τοσον καιρο στο φορουμ, που ειμαι απ' εξω και ισως η ματια μου να ειναι πιο καθαρη απ' την δικη σου αυτη την στιγμη σου το εγγυωμαι. ΔΕΝ θες να χωρισεις. Επαναπροσδιορισμο της σχεσης θες.

Συμφωνω σε πολλά απο όσα λες...θελω να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωης μου και περισσότερο με το θέμα της δουλειας.Αλλά νομίζω ότι και δουλεια να βρω..θα εξακολουθω να έχω προβλημα μαζι του.Για να μείνουμε χώρια πρέπει να φύγει εκείνος..και δεν μπορω να του πω κατι τέτοιο απο τη στιγμη που δεν εχει που να παει..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Ολες εχουμε περάσει τη φάση που περνάς.Εγω την περασα μενοντας μεσα στο σπιτι ενα χρονο αν και ηξερα οτι ειμαι σε αδεια και θα γυρισω στη δουλεια.Νομιζω οτι πρεπει να βαλεις τον εαυτο σου στη διαδικασια να φανταστεις τη ζωη σας μακρια απο τον αντρα σου και να αναρωτηθεις εαν το αντεχεις.ΟΧΙ πρακτικα, γιατι θεωρω οτι πρακτικα βρισκουμε τις λυσεις αν πραγματικα θελουμε και το γεγονος οτι εχεις δικο σου σπιτι ειναι πολυ σημαντικο, ΑΛΛΑ συναισθηματικα.Σου χει τελειωσει?Γιατι εγω απο οτι εχω διαβασει και απο οσο εχουμε μιλησει δεν το πιστευω.Θα εισαι ευτυχισμενη μονη σου?Και αν οχι μηπως πρεπει να αναζητησεις τροπους να τον κανεις να σε διεκδικησει? Φυσικα δεν εννοω να προκαλεις ζηλια αλλα μερικες φορες το να προκαλουμε και να γινομαστε απροβλεπτες τους ταρακουναει.Εγω σημερα οδηγουσα για τη δουλεια και ακουγα ενα τραγουδι στη διαπασων. Τον πηρα και του λεω ακου στο αφιερωνω.Εμεινε. 7;30 το πρωι να του κανω τετοια.Μετα μου εστελνε μηνυματα.

Δεν ξερω αν βοηθησα αλλα πραγματικα πιστευω οτι δεν αποτελειτε μια προβληματικη οικογενεια που θα ηταν καλυτερα να διαλυθει.Κανε ο,τι ειναι δυνατο ωστα να μη νιωθεις οτι μπορουσες να προσπαθησεις κι αλλο και δεν το εκανες

hGbPp3.png

Αποκλείεται να πάω στους δικους μου..όχι ότι δε έχω καλές σχέσεις..απλά υποστηρίζουν πολύ τον άντρα μου.Τον υπεραγαπάνε...τον θεωρούν άμεμπτο..ικανό..καλό παιδι..και έτσι είναι δεν είπα το αντίθετο.Αλλά δεν έχουν σχέση συντροφική μαζι του..και δεν μπορω να κατσω να τους πω ότι είναι καλος άνθρωπος άλλο όχι και τόσο καλός σαν σύντροφος για μένα.Θ α γυρίσουν και θα μου πουν οτι φταιω και υπερβάλλω..και το τελευταιο που θελω είναι καποιον να με επικρίνει.

Λοιπόν όταν η αδερφή μου χώρισε ήτανε στη Γερμανία και σε εμένα το είπε κάτι μήνες μετά, γιατί πίστευε ότι όλη η οικογένεια θα πάρει το μέρος τού άντρα της. Μέχρι τότε όλοι της έλεγαν να προσπαθήσει να σώσει το γάμο της, ότι ο άντρας της είναι καλό παιδί (όντως είναι!) και άλλα τέτοια. Αντικειμενικά η εικόνα που περνάγανε στον έξω κόσμο ήταν το "καλό παιδί" και η "υστερικιά"! Γυρίζω λοιπόν στην Ελλάδα και ένα βραδάκι πιάνω τη μαμά μου χαλαρά και το λέω! Έγινε στο σπίτι χαμός. Ανεβάσανε πίεση, κλαίγανε χτυπιόντουσταν :shock: χάααλια!!! Εγώ σταθερά τους έλεγα ότι την κόρη τους πρέπει να υποστηρίξουν γιατί με αυτή θά μείνουν (όχι με το γαμπρό) και ότι δεν πρέπει να κλαίνε γιατί δεν πεθανε κανείς! Τράβηξα ένα ζόρι που κράτησε λιγότερο απο 10 μέρες. Μετά σιγά σιγά αρχίσανε να σκέφτονται την άλλη όψη του νομίσματος. Μήπως το ήρεμο καλοσυνάτο παιδί είναι τόσο καλοσυνάτο γιατί πάντα κάνει αυτό που θέλει γράφοντας τους πάντες? Μήπως η υστερικιά είναι υστερικιά γιατί δεν μπορεί να συζητήσει τίποτα με τον αντρα της και να καταλήξει σε ένα λογικό συμπέρασμα? Να μην στα πολυλογώ τελικά συμπαραστάθηκαν στην αδερφή μου και πήραν το μερος της! Απλά την κίνηση την έκανε με τις δικές της πλάτες και χωρίς να ρωτήσει κανέναν γιατί εκείνη ήθελε να χωρίσει! Εσύ νομίζω κι εγώ πρέπει να το παλέψεις, και να κατασταλάξεις αν θέλεις (κι εγω πιστεύω ότι θέλεις να σώσεις το γάμο σου)

ssttaa

Δε ξέρω ...δεν ειμαι τόσο αποφασισμενη να χωρίσω.Περισσότερο θέλω να τον ταρακουνήσω γερα και ας είμαστε κάτω απο την ίδια στέγη.Αν δε πιάσει τότε θα το παρω κι εγω απόφαση. Έτσι κι αλλιως λείπει όλη μερα στη δουλεια..έτερον εκατερων...και το βραδυ τις περισσότερες μερες κοιμόμαστε χώρια αφου τσακωνόμαστε.Σήμερα πχ λείπει ταξίδι και θα έρθει 12 το βράδυ.Χαιρετίσματα...

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Είμαστε σπίτι...χωρίς την μικρή,την κρατησε η μαμα μου για σήμερα.

Τα νέα δεν είναι καλά Αύριο το πρωι θα κανουμε εισαγωγη στο νοσοκομείο. Ο γιατρός βρίσκει πρησμένους λεμφαδένες και συκώτι

Δε ξέρει λέει τι εχει..πρεπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Με εχει καταβαλλει το πιο οδηνηρό συναίσθημα που εχω νιωσει στη ζωή μου...

γιατί να συμβεί όλο αυτό?? τι να έχει?? φοβάμαι για τα χειρότερα....

Νομίζω ότι δεν θα μπορέσω να του σταθώ..οτι θα καταρεύσω. Φοβάμαι να μου πουν τα αποτελεσματα των εξετάσεων..δε θέλω να ακούσω τίποτα..θέλω μόνο να έρθει ξανα υγεία στο σπίτι μου

Όταν έμπαινα στο φόρουμ ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μόνο χαρές που είχαν να κάνουν με το παιδί μας..τι τρώει..πως το τρώει...και το χειρότερο που μοιράστηκα ήταν ίσως κάποια ιωσούλα της μικρής..πόσο χαζα μου φένονται τώρα όλα αυτά...ποσο χαζά και πόσο όμορφα

....Και τώρα αυτό..δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έγραφα κάτι τετοιο.

Δε ξέρω τι να σκεφτώ..φοβαμαι και μόνο φοβάμαι..δε θέλω να του συμβεί τίποτα..τώρα να πάρει χαιρόμαστε την μικρή μας ...τώρα αρχίζουν τα ωραία..ας βάλει ο θεός το χέρι του..

Στο βαζω να το διαβασεις γιατι εισαι η ιδια γυναικα που εγραφε τοτε και ειμαι σιγουρη οτι και τα συναισθηματα ειναι ιδια...δεν αλλαζουν ετσι ευκολα...αλλο ειναι το προβλημα σου και ειμαι σιγουρη οτι θα το δεις μολις ηρεμησεις. κανε λιγο υπομονη για τη δουλεια...

να σου πω επισης οτι ο αντρας μου ειναι ελαιοχρωματιστης...με τη γενικοτερη κριση εχει να παρει δουλεια 3 εβδομαδες. τα νευρα του ειναι κροσσια. σημερα το πρωι δεν επαιρνε το αιρκοντισιον μπροστα και αρχισε να το χτυπαει :shock::shock:

του εκλεισα κ εγω το γενικο και εκανα το κινεζο!!

δεστο κ απο την αλλη πλευρα. και αυτος μπορει να νοιωθει ασχημα αλλα δε παραταει τα οπλα.. ειστε μαζι και τα καλυτερα ερχονται... :wink:

Να ρωτησω κατι?

εχεις την αισθηση οτι συμβαινει κατι αλλο , δηλαδη καποιο τριτο προσωπο?

Μια γνωστη μου περασε μια τετοια φαση και ενω δεν δουλευε τα εβλεπε ολα μαυρα . αισθανοταν μπλοκαρισμενη , ειχε βεβαια βοηθεια απο τα πεθερικα της και την πληρη υποστηριξη τους.Καποια στιγμη βρηκε δουλεια , η κατασταση η ιδια , η ψυχολογια της ομως καλυτερη .Καποια μερα αποφασισε οτι δεν παει αλλο .Τον ενημερωσε απλα και τον αναγκασε να φυγει απο το σπιτι χωρις καβγαδες και εντασεις.

Περασε δυσκολη φαση με τα παιδια αλλα εχει την ησυχια της.

Το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι διαπιστωσε οτι ο < καλος της> ειχε σχεση με αλλη γυναικα οσα χρονια ηταν παντρεμενοι.

Δεν εχω τέτοια αίσθηση...θεωρω ότι δεν θα μου έκανε κατι τέτοιο..και δεν ειναι οτι δε με θελει ..είναι ότι με θεωρεί δεδομένη και δεν με διεκδικει.Νομίζει ότι δεν θα με χάσει ποτε ή ότι τώρα με το παιδι μεγάλωσαν οι ευθυνες και το άγχος του και γι αυτο ειναι στο κόσμο του λέει καμια φορα..αν υπάρχει και άλλη τι να πω...εξάλλου δεν υπάρχει τρόπος να το μάθω ακόμα και να ισχύει.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

any way !!!!!!!!

κουκλα μου πιστευω οτι ολα θα φτιαξουν αν βρεις δουλεια .Θα νιωσεις πιο δυνατη και ανεξαρτητη , θα κουραζεσε βεβαια και θα γκρινιαζεις οπως κανουμε εμεις .

Και τοτε θα ερθει και η διεκδικηση , αλλα το δεδομενη μην το λες ειναι αδικο για τον εαυτο σου.

Κανεις δεν ειναι κανενος αυτο να το θυμασαι.

Αν ανατρεξεις στην περιπτωση της αγκαλιστας που ειναι βεβαια διαφορετικη απο την δικη σου θα διαπιστωσεις οτι αλλαζοντας τακτικη , τον επιασε στον αιφνιαδιασμο και αισθανεται καλυτερα.

Για εμενα σταματα τους καβγαδες , βγες βολτες , κανε τα ψωνια σου γιορτες ερχοντε, στειλε τα βιογραφικα σου και ολα θα πανε καλα

Δεν εχω τέτοια αίσθηση...θεωρω ότι δεν θα μου έκανε κατι τέτοιο..και δεν ειναι οτι δε με θελει ..είναι ότι με θεωρεί δεδομένη και δεν με διεκδικει.Νομίζει ότι δεν θα με χάσει ποτε ή ότι τώρα με το παιδι μεγάλωσαν οι ευθυνες και το άγχος του και γι αυτο ειναι στο κόσμο του λέει καμια φορα..αν υπάρχει και άλλη τι να πω...εξάλλου δεν υπάρχει τρόπος να το μάθω ακόμα και να ισχύει.

Καλή μου elepet προσωπικά νιώθω και πιστεύω ότι αυτός δεν είναι λόγος να χωρίσεις..

Η γνώμη μου είναι να τον ταρακουνήσεις και όταν και αυτός συνειδητοποιήσει τι ακριβώς σου συμβαίνει, θα αλλάξει τη στάση του..

Μίλα του όμορφα, απλά, όπως ακριβώς αισθάνεσαι και θα δεις θα καταλάβει....

Θεωρώ ότι απλά περνάτε μια κρίση..απ΄τη δική σου πλευρά λόγω δουλειάς και ευθυνών στο σπίτι και από τη δική του ίσως η δική του δουλειά και οι αρμοδιότητές του ως πατέρας..

Έχετε μπλοκάρει..χρόνο θέλετε και πολύ κουβέντα με ήσυχο και όμορφο τρόπο..

Όλα θα διορθωθούν αφού υπάρχει αγάπη μεταξύ σας....

πριν μερικες μερες αισθανομουν κι εγω το ιδιο.

διαβασε τη δημοσιευση που εγραψα,ομως με της συμβουλες απο τα κοριτσια εσωσα το γαμο μου,και ειμαστε πολυ καλυτερα τωρα.

δειξε υπομονη,και κουβεντιασε με τον αντρα σου για αυτα που αισθανεσε.

οτι συμβουλες και να σου πουνε τα κοριτσια του foroum να της ακουσεις :wink:

για να ειναι ενας γαμος ευτυχισμενος δεν θελει ΚΟΠΟ θελει ΤΡΟΠΟ

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Αν και νομίζω πως είμαι το πλέον ακατάλληλο άτομο να σου πεί την γνώμη του-σκέφτομαι κι εγώ πάνω κάτω τα ίδια, χωρίς παιδί όμως- θα σου πώ την φάση της μαμάς μου...

Γνωρισε τον μπάμπά μπου στα 20 και τον ερωτεύτηκε τρελά,πιστεύει πως και αυτός το ίδιο...γέννησε τον αδερφό μου στα 26 και εμένα στα 29. Και οι δύο ήταν σπουδαγμένοι...ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (τότε).

Ο μπαμπάς μου της ζήτησε να σταματήσει την δουλεία που ήταν 10 χρόνια για να μεγαλώσει εμάς και αυτή το έκανε.

Δεν παιρνούσε καλά. Μέσα στο σπίτι και με τα πεθερικά απο κάτω... έκανε κάποιες δουλειες αλλα ο καιρός περνούσε.

Νομίζω πως πάντα υπήρχε κάποιο βαθύτερο πρόβλημα μεταξύ τους για καταλήξει έτσι...

Στα 55 της αποφάσισε ο μπαμπάκας πως δεν θέλει άλλο μια γυναίκα που έχει ξεχάσει τον εαυτό της κτλ κτλ κτλ.

Εφυγε απο το σπίτι...η μαμά δεν μπορεί να πάρει σύνταξη γιατι δεν έχει συμπληρωμένα τα ένσημα, όπως είναι φυσικο....

Ζει με ότι της δώσει,όταν της το δώσει...

Θα μου πείς άσχετη η περίπτωση? Δεν ξέρω...αυτό που ξέρω είναι ότι αν πραγματικά αισθάνεσαι ΤΟΣΟ πνιγμένη και δεν πάιρνεις ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά που περιμένεις απο τον άνδρα σου, συναισθηματικά εννοώ, και φυσικά δεν μπορείς να το παλέψεις άλλο - γιατι έχεις και ένα μωρό - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!Πως θα συντηρίσεις τον ευατό σου???Δεν αναφέρεις και κατα πόσο θα μπορούσαν να βοηθήσουν οι δικοί σου....

Δεν σου λέω να κάτσεις σε μια σχέση που δε σου δίνει τίποτα...απλά σκέψου το μετά...γι αυτό ανέφερα τη φάση της μαμάς μου....

Είσαι νεότατη ακόμη...είτε μείνεις είτε αποφασίσεις να φύγεις ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!

ειχε αρρωστησει τις προαλλες ο αντρας σου η κανω λαθος,σε μπερδευω με αλλη κοπελα? μετα απο εκεινη τη φαση,δεν ηρθατε πιο κοντα??

Μετά απο την αρρώστια του απομακρυνθηκαμε περισσότερο.Άρχισε να μου βγαίνει σε νεύρα και ενταση όλο αυτό που περάσαμε μέχρι να τελείωσει η ιστορία με την αρρώστια του.Εκείνος δεν καταλαβα να ήρθε πιο κοντά μου..

Νομίζω ότι κι εκείνος έχει απομακρυνθεί απο μενα απλά έχει παθητική στάση και συμβιβάζεται ενω εγω αντιδρώ σε αυτη την απομάκρυνση.

A3Oip2.png

MzPrp2.png