Κόστος σε δημόσιο και καλοί γιατροί
Από
ΧρύσαΜ, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
-
-
- 3 απαντήσεις
- 81 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 486 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 9.405 εμφανίσεις
-
- 30 απαντήσεις
- 21.675 εμφανίσεις
-
- 247 απαντήσεις
- 118.942 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 122 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 231 εμφανίσεις
-
Αίτηση στα ΕΣΠΑ για παιδικό σταθμο
Από dama87, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 9 απαντήσεις
- 666 εμφανίσεις
-
- 24 απαντήσεις
- 12.332 εμφανίσεις
-
- 24 απαντήσεις
- 15.932 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 209 εμφανίσεις
-
- 27 απαντήσεις
- 7.948 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από Εύη-Εύη,Καλημέρα σας,
Ξέρει κάποια από εσάς κάποιο γιατρό υπογονιμότητας σε κρατικό νοσοκομείο στην Αττική? Κατά προτίμηση στο Έλενα, ή στο Αλεξάνδρα?
Ευχαριστώ πολύ. -
Από Αναιδα,Κοριτσια
Επειδη πιεζομαι πολυ οικονομικα και βεπω οτι μαλλον δεν θα τα καταφερω να κανω υστεροσκοπηση και εξωσωματικη στον γιατρο μου, αρχιζω και το ψαχνω για δημοσιο νοσοκομειο.
Γνωριζετε γιατρους εξειδικευμενους στην υπογονιμοτητα σε δημοσια νοσοκομεια στην Αθηνα , που να κανουν υσεροσκοπηση και εξωσωματικη.
Τουλαχιστον την υστεροσκοπηση να μπορουσα να την εκανα σε δημοσιο νοσοκομειο.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων. -
Από catherine78,Καλημέρα!Ξερει κάποιος ποιες ειναι οι τιμες για τις κλινικες Καπακη-Γαβριλακη-Τσεπετη στα Χανια και τι περιλαμβανεται σε αυτες?Θα με ενδιεφερε και για φυσιολογικο τοκετο και για καισαρικη.Ευχαριστω!
-
Από kolibigi,Θα ήθελα πληροφορίες με πμ, σχετικά με γυναικολόγους στα Χανιά.
Με ενδιαφέρουν τόσο οι ιδιώτες όσο και του νοσοκομείου.
Και επειδή δεν έχω ιδέα από Χανιά, όποια άλλη πληροφορία, περί κλινικών, νοσοκομείου κλπ, δεκτή. -
Από faki,Γεια σας κορίτσια!
Ψάχνω μαιευτήρα - γυναικολόγο σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα.
Έχετε να προτείνετε κάποιον ή κάποια συγκεκριμένα, από προσωπική εμπειρία; -
Από Μελιτάκι,Καλησπέρα κ απο μένα! Θέλω τη βοήθεια σας σε κάτι.
Είμαι 32 χρονών, δεν έχω μείνει έγκυος ακόμα κ έχω ένα ινομύωμα 5 εκατοστών εξωμήτριο. Με, σχεδόν, ομόφωνη άποψη τεσσάρων γυναικολόγων θα πρέπει να προχωρήσω σε αφαίρεση πριν την εγκυμοσύνη.
Επισκέφθηκα το Νοσοκομείο Αλεξάνδρα όπου κ με ενημέρωσαν ότι για τη συγκεκριμένη επέμβαση θα πρέπει να γίνει εισαγωγή για εξετάσεις 10 μέρες πριν την επέμβαση συν 4 μέρες παραμονή μετά την επέμβαση.
Μου φαίνεται υπερβολικό να μείνω τόσες μέρες μέσα! Έχει κάποια απο σας κάποια παρόμοια εμπειρία? Θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη σας.
Ευχαριστώ!!! -
Από cleo,Αναζητώ πληροφορίες και εμπειρίες από τα δημοτικά σχολεία του Παγκρατίου και συγκεκριμένα για το 2 (στη Δαμάρεως) αφού μάλλον σε αυτό υπαγόμαστε. Είναι κάποια μανούλα από την περιοχή με παιδάκι στο δημοτικό; Για ιδιωτικό σχολείο δεν ξέρω αν τα οικονομικά μας (που πέρα από δύσκολα είναι και αβέβαια...) μπορούν να αντέξουν και θέλω να μάθω τι γίνεται με τα δημόσια της περιοχής.
Ακόμη και την προοπτική να μετακομίσουμε, με μοναδικό κριτήριο ένα καλό δημόσιο σχολείο στην περιοχή σκεφτόμαστε...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια πληροφορία
-