Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΟΥΝΙΑΣ και ΑΛΛΩΝ

Recommended Posts

Ωχ...έχεις δίκιο! Έχω πάρει άπειρα πράγματα, αλλά επειδή ξέρω γερμανικά δεν έτυχε ποτέ να αναζητήσω να το γυρίσω στα αγγλικά και όντως δεν έχει επιλογή!!!

Αν το αποφασίσεις, στείλε μου πμ να σε βοηθήσω.

οκ σ ευχαριστώ πολύ..Αμάν με την american express.. Πουθενα δεν τη δεχονται..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 277
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα εγώ πήρα 3 σε 1 καρότσι γιατί θα γεννήσω τέλη Μαίου και θα αρχίσουμε τα Σαββατοκυριακα στη Χαλκιδική οπότε θεώρησα ότι το πορτ μπεμπέ θα το χρειαστώ για να τον κοιμίζω εκεί και στις βόλτες!

Κι εγώ το ίδιο έκανα, κοίμιζα στο πορτμπεμπέ του καροτσιού 3 σε 1.

Το κατα-ευχαριστηθήκαμε και μας βόλεψε πάρα πολύ, απλώς μετά τους 3 μήνες δεν πολυ-χωράει το μωρό. Αρχίζει να στριμώχνεται...

με το καλό κορίτσια να γεννήσετε όλες!

Σοκολατάκι όταν λες πήρατε έξτρα στρωματάκι για ύπνο, εννοείς για το πορτ μπεμπε; Γιατί το αποφασίσατε αυτό; Σε ρωτάω γιατί θέλω κι εγώ να χρησιμοποιήσω πολύ το πορτ μπεμπε και διαβάζω πολλές να έχουν πάρει κι έξτρα στρώμα, αλλά δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα του. ίσως είναι κάτι που δεν έχω σκεφτεί και να μου χρειαστεί τελικά...

Διάβαζα κι εδώ οτι χρειάζεται αλλά μου το πρότειναν και στο καταστημα γιατί ειναι καλύτερο λέει για τη σπονδυλική του στήλη ...

Το κατα-ευχαριστηθήκαμε και μας βόλεψε πάρα πολύ, απλώς μετά τους 3 μήνες δεν πολυ-χωράει το μωρό. Αρχίζει να στριμώχνεται...

Ευχαριστώ πολύ..

Διάβαζα κι εδώ οτι χρειάζεται αλλά μου το πρότειναν και στο καταστημα γιατί ειναι καλύτερο λέει για τη σπονδυλική του στήλη ...

Α, κατάλαβα. Και πώς το ζητάς, στρωματάκι για πορτ μπεμπε;;;(για να δω πως θα το ψάξω και στο ίντερνετ) Μήπως ξέρεις και τι τιμές παίζουν;

Διαφημίσεις

Γενικώς οι απόψεις γύρω από το πορτ-μπεμπέ ΚΑΡΑδιίστανται, θα ακούσεις τα καλύτερα και τα χειρότερα :lol:

Τυχεροί όσοι έχουν φίλους και συγγενείς που τους δίνουν μεταχειρισμένα, διότι πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις πού θα κοιμηθεί τελικά το μωρό :shock:

Εμείς πήραμε το anex sport. έχει αρκετά μεγάλο πορτ μπεμπέ βέβαια έχω αρχίσει να τρομάζω για το τι μωρά θα βγάλω! χαχαχχα ο γυναικολόγος μου τον βλέπει για τεράστιο στους υπέρηχους! Σε όλες τις μετρήσεις είναι παραπάνω από ότι θα έπρεπε! μάλλον μοιάζει στο μπαμπά του που γεννήθηκε 4600 κιλά και 57 πόντους! :o :o :o

Α, κατάλαβα. Και πώς το ζητάς, στρωματάκι για πορτ μπεμπε;;;(για να δω πως θα το ψάξω και στο ίντερνετ) Μήπως ξέρεις και τι τιμές παίζουν;

Δε θυμάμαι γιατι το πήρα μαζί με καρότσι 3 σε ενα και φορμάκια και βασεις αυτοκινήτου και κατι δώρα για φίλη με παιδάκι.. Καθολου δε θυμαμαι..Σίγουρα ήταν της ίδιας εταιρίας με το καρότσι αυτό που πήρα εγω.

Εμείς πήραμε το anex sport. έχει αρκετά μεγάλο πορτ μπεμπέ βέβαια έχω αρχίσει να τρομάζω για το τι μωρά θα βγάλω! χαχαχχα ο γυναικολόγος μου τον βλέπει για τεράστιο στους υπέρηχους! Σε όλες τις μετρήσεις είναι παραπάνω από ότι θα έπρεπε! μάλλον μοιάζει στο μπαμπά του που γεννήθηκε 4600 κιλά και 57 πόντους! :o :o :o

:shock::shock::shock::shock:

ΦΤ θα κάνεις?? Πότε γεννάς? Αγόρι ή κορίτσι?

Πότε με το καλό? Αγόρι ή κορίτσι?

Διαφημίσεις

Ιδιες διαστάσεις έχουν ε? Ισως να χωρούσε αν βγάλουμε κομοδίνο και κολλήσει το κρεβάτι στο τοιχο.. δε ξέρω.. πάντως αν φέρναμε τη κουνια θα ήταν σκατα και τα δύο δωμάτια και το δικο μας και της μπεμπας για ενα εξάμηνο και δε ξέρω αν θα τα αντέξουμε .. Τουλάχιστον με ενα εξτρα επιπλο θα είναι μονο το δικο μας δωμάτιο σκατα και της μπεμπας τζιτζι.. :P

Η καλύτερη λύση θα ήταν ενα μεγαλυτερο πτυσσομενο λικνο ώστε να χωράει σίγουρα ενα εξάμηνο και μετα να παει στο δωμάτιο της..

Αν έχεις σκοπό να πάρεις κούνια μετατρεπόμενη σε προεφηβικό κρεβάτι, οι διαστάσεις της είναι 140Χ70, τα παρκοκρέβατα είναι 120Χ60. Αν νομίζεις ότι χωράει, είναι καλή λύση γιατί το παρκοκρέβατο είναι κάτι που θα χρειαστείς σίγουρα.

Κάπου είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ ότι μια μαμά είχε κάνει μια πατέντα για να ανεβάσει το στρώμα, νομίζω ότι είχε αγοράσει κανονικό καλό στρώμα και από κάτω έβαζε πολλές διπλωμένες κουβέρτες, οπότε ανυψωνόταν και έτσι δεν χρειαζόταν να σκύβει.

Να σου πώ και κάτι άλλο, από το να πάρεις το next to me που είναι πανάκριβο πάρε καλύτερα μια μικρή κούνια ΙΚΕΑ τύπου http://www.ikea.gr/paidiko-ikea/vrefiko-domatio/kounies/sniglar-koynia-18913/30248537/ ή http://www.ikea.gr/paidiko-ikea/vrefiko-domatio/kounies/flitig-koynia-56698/60226138/ (αν χωράνε) με ένα απλό στρώμα και όταν την πας στο κρεβάτι της πήγαινε την κούνια στην γιαγιά. Δεν ξέρω, τα 250 ευρώ για ένα μικρό κρεβατάκι μου κάθονται στον λαιμό!

Υ.Γ. : Άντε γιατί με όλη αυτή την συζήτηση για μωρουδιακά μου άνοιξε η όρεξη για τρίτο μωρό, πάω να την καταπνίξω ;););)

Κι εγώ πήρα έξτρα στρώμα για το πορτ μπεμπέ αλλά και για το λίκνο, τόσο για τη σπονδυλική του στήλη όσο και γενικά για την καταλληλότητα των υλικών του στρώματος. Ήμουν από τις τυχερές που της δάνεισαν και λίκνο και πορτ μπεμπέ και κούνια οπότε τα έχωσα στα στρώματα.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

:shock::shock::shock::shock:

ΦΤ θα κάνεις?? Πότε γεννάς?

Ελπίζω αν όλα πάνε καλά να γεννήσω φυσιολογικά και ο γιατρός μου δεν το συζητάει για καισαρική εκτός και αν στραβώσει κάτι! Αγόρι έχω!

Και μία φίλη μου γέννησε Γερμανία φυσιολογικά το Σεπτέμβρη κι εκείνη 4500 κιλά αγόραρο έβγαλε! Μόνο εγώ είχα γεννηθεί σαν κουνελάκι? 2700 με το ζόρι!

Αν έχεις σκοπό να πάρεις κούνια μετατρεπόμενη σε προεφηβικό κρεβάτι, οι διαστάσεις της είναι 140Χ70, τα παρκοκρέβατα είναι 120Χ60. Αν νομίζεις ότι χωράει, είναι καλή λύση γιατί το παρκοκρέβατο είναι κάτι που θα χρειαστείς σίγουρα.

Κάπου είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ ότι μια μαμά είχε κάνει μια πατέντα για να ανεβάσει το στρώμα, νομίζω ότι είχε αγοράσει κανονικό καλό στρώμα και από κάτω έβαζε πολλές διπλωμένες κουβέρτες, οπότε ανυψωνόταν και έτσι δεν χρειαζόταν να σκύβει.

Να σου πώ και κάτι άλλο, από το να πάρεις το next to me που είναι πανάκριβο πάρε καλύτερα μια μικρή κούνια ΙΚΕΑ τύπου http://www.ikea.gr/paidiko-ikea/vrefiko-domatio/kounies/sniglar-koynia-18913/30248537/ ή http://www.ikea.gr/paidiko-ikea/vrefiko-domatio/kounies/flitig-koynia-56698/60226138/ (αν χωράνε) με ένα απλό στρώμα και όταν την πας στο κρεβάτι της πήγαινε την κούνια στην γιαγιά. Δεν ξέρω, τα 250 ευρώ για ένα μικρό κρεβατάκι μου κάθονται στον λαιμό!

Υ.Γ. : Άντε γιατί με όλη αυτή την συζήτηση για μωρουδιακά μου άνοιξε η όρεξη για τρίτο μωρό, πάω να την καταπνίξω ;););)

Αν σε παίρνει οικονομικά why not... Μακάρι! Είναι ωραίες οι μεγάλες οικογένειες.. Τι παιδάκια έχεις? Ηλικίες?

Ελπίζω αν όλα πάνε καλά να γεννήσω φυσιολογικά και ο γιατρός μου δεν το συζητάει για καισαρική εκτός και αν στραβώσει κάτι! Αγόρι έχω!

Και μία φίλη μου γέννησε Γερμανία φυσιολογικά το Σεπτέμβρη κι εκείνη 4500 κιλά αγόραρο έβγαλε! Μόνο εγώ είχα γεννηθεί σαν κουνελάκι? 2700 με το ζόρι!

Πότε γεννάς? Αγόρι ή κορίτσι?

Διαφημίσεις

Πλάκα έχουν αυτές οι κουνίτσες.. και παραγγέλνω και ένα στρώμα 60*120 καλό και τελειώνει η υποθεση.. λένε κοκοφοίνικα καλύτερα.. ε?

Αν σε παίρνει οικονομικά why not... Μακάρι! Είναι ωραίες οι μεγάλες οικογένειες.. Τι παιδάκια έχεις? Ηλικίες?

Καλά...λέμε και καμιά βλακειούλα να περνάει η ώρα:D:D:D

Έχω έναν γιο 4,5 ετών και μια κόρη 2,5 ετών σχεδόν, για τρίτο αφενός δεν βγαίνουμε οικονομικά, αφετέρου και πέρα από την πλάκα, έχω μπουχτίσει μωρουδίλα, δεν γυρνάω πίσω τώρα που τα ξεπέταξα!

Με το καλό σε όσα κορίτσια περιμένετε!

Ξέρεις τι γίνεται, δεν είναι ότι θα βάζεις το μωρό και δε θα χωράει μετά από τους 3 μήνες, απλώς θα το βλέπεις ότι είναι λίγο στριμωχτά, λίγο αποπνικτικά. Δηλαδή, θα μπαίνει, μεν, απλα εμένα μου έδινε την αίσθηση ότι περιοριζόταν. Ε, και τότε τη μεταφέραμε στην κούνια της!

Τώρα αν είναι και κανένα μεγαλούτσικο μωράκι, μπορεί αυτό να γίνει νωρίτερα!:)

Πότε γεννάς? Αγόρι ή κορίτσι?

24 Μαίου έχω ΠΗΤ, αγόρι! κοριτσάκι έχεις ε?

Κ εγώ κοριτσάκι πίστευα αλλά το ένστικτο της μάνας σε μένα δε δούλεψε!

χαχαχαχ! Τώρα τον περιμένω πως κ πως βέβαια! εσύ πότε με το καλό?

Πλάκα έχουν αυτές οι κουνίτσες.. και παραγγέλνω και ένα στρώμα 60*120 καλό και τελειώνει η υποθεση.. λένε κοκοφοίνικα καλύτερα.. ε?

Σοκολατάκι... μου φαίνεται κι εσύ ανοίγεις συνέχεια τον ασκό του Αιόλου!!! ;):D:D:D

Τώρα ρωτάς και για κοκοφοίνικα... εδώ να δεις πόσες διαφορετικές απόψεις θα ακούσεις για στρωματάκια!

Να, πάρε την πρώτη: εγώ πήρα ένα με κοκοφοίνικα που από τη μια πλευρά είχε λατεξ!

Σοκολατάκι... μου φαίνεται κι εσύ ανοίγεις συνέχεια τον ασκό του Αιόλου!!! ;):D:D:D

Τώρα ρωτάς και για κοκοφοίνικα... εδώ να δεις πόσες διαφορετικές απόψεις θα ακούσεις για στρωματάκια!

Να, πάρε την πρώτη: εγώ πήρα ένα με κοκοφοίνικα που από τη μια πλευρά είχε λατεξ!

Κ εγώ τέτοιο πήρα και το πορτ μπεμπέ του καροτσιού έχει επίσης κοκοφοίνικα!

Μα έχω ερωτήσεις..χαχαχα

οκ... το κρατάω υπόψη

24 Μαίου έχω ΠΗΤ, αγόρι! κοριτσάκι έχεις ε?

Κ εγώ κοριτσάκι πίστευα αλλά το ένστικτο της μάνας σε μένα δε δούλεψε!

χαχαχαχ! Τώρα τον περιμένω πως κ πως βέβαια! εσύ πότε με το καλό?

Εγώ έχω ακόμα 28/7 Πητ .. Γι αυτό κι έχω πάρει μόνο καρότσι αλλά έχω καιρό...

Ναι κοριτσάκι.. Το ήθελα σαν τρελή αλλά κι εγώ νόμιζα οτι έχω αγόρι..χαχαχα

Για κούνια τι έκανες? Αλλαξιέρα αγόρασες?

Καλά...λέμε και καμιά βλακειούλα να περνάει η ώρα:D:D:D

Έχω έναν γιο 4,5 ετών και μια κόρη 2,5 ετών σχεδόν, για τρίτο αφενός δεν βγαίνουμε οικονομικά, αφετέρου και πέρα από την πλάκα, έχω μπουχτίσει μωρουδίλα, δεν γυρνάω πίσω τώρα που τα ξεπέταξα!

Με το καλό σε όσα κορίτσια περιμένετε!

Τέλεια! Αφού έχεις και ένα κι ενα δεν έχεις κανα καημό..χαχαχα.. Πολλές που έχουν 2 ίδιου φύλου προσπαθούν μια ακόμη για το διαφορετικό.. και συνήθως τη ξαναπατανε..χαχαχα

Ευχαριστούμε πολύυυυ

Εγώ έχω ακόμα 28/7 Πητ .. Γι αυτό κι έχω πάρει μόνο καρότσι αλλά έχω καιρό...

Ναι κοριτσάκι.. Το ήθελα σαν τρελή αλλά κι εγώ νόμιζα οτι έχω αγόρι..χαχαχα

Για κούνια τι έκανες? Αλλαξιέρα αγόρασες?

Πήρα μία κούνια με συρτάρια από κάτω γιατί είναι το πρώτο μας και θέλαμε να χαρούμε μωρουδίστικα έπιπλα! Γι αυτό δεν πήραμε τα πολυμορφικά που είναι και προεφηβικά! Πήρα μία συρταριέρα-αλλαξιέρα η οποία θα μπει στο δωμάτιο του και ντουλάπα επειδή οι παιδικές είναι τέρμα μικρές πήρα κανονική μεγάλη και θα τη βάλουμε στον ξενώνα για να μην πνιγεί το δωμάτιό του! Να χει χώρο ελέυθερο! Και μας κάναμε "δώρο" πολυθρόνα θηλασμού την οποία τη λιγουρεύεται από τώρα ο μπαμπάς μας ότι εκείνος θα κάθεται!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...