Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αλλεργία από αποκριάτικη στολή

Recommended Posts

καλημέρα σας,

δεν ξέρω σε ποια ενότητα να το βάλω αυτό το θέμα, ίσως να είμαι κ λάθος που το έβαλα εδώ.

τέλως πάντων, θέλω να ρωτήσω τις μανούλες εδώ εάν ποτέ είχαν αντιμετωπίσει θέμα αλλεργίας με τις αποκριάτικες στολές.

Συγκεκριμένα ΝΟΜΙΖΩ ότι ο γιός μου (5,5 ετών) βγάζει εξανθήματα από την στολή που την αγοράσαμε από γνωστό μεγάλο παιδικό πολυκατάστημα. Σημειώνω ότι την έχω πλύνει. Κάθε φορά που την φοράει (με εξαίρεση τις πρώτες 2 φορές) ή την ίδια μέρα ή την επόμενη βγάζει εξανθήματα που ξεκινάνε από τον λαιμό κ εξαπλώνονται στην πλάτη. Ευτυχώς σταματάνε εκεί - του δίνω Aerius, κατόπιν επικοινωνίας με την παιδίατρο.

όταν αρχικά τα είχα δει νόμιζα ότι ήταν από αντιβίωση (που την είχαμε σταματήσει πριν 2 μέρες) αλλά τώρα συνδυάζω τα "επεισόδια" κ νομίζω ότι είναι από αυτό αλλά δεν μπορώ να κ το πω με σιγουριά.

Εσείς το έχετε ποτέ αντιμετωπίσει αυτό ? (έχουμε βάλει κ άλλες στολές στο παρελθόν κ δεν είχε πάθει κάτι).

Διαφημίσεις

Αν κρίνω από εμένα που κάποια υλικά με ενοχλούν, πολύ πιθανό μου φαίνεται. Οι στολές, ακόμα και οι καλύτερες, ποιοτικά δεν είναι τόσο καλές όσο τα ρούχα μας. Πέρα από το ίδιο το υλικό, μπορεί να τον πείραξε το χρώμα.

Κάποιες φορές τα χρώματα που χρησιμοποιούν δυστυχώς δεν είναι κατάλληλα για επαφή με το δέρμα μας.

Περαστικά σας!

..... Πέρα από το ίδιο το υλικό, μπορεί να τον πείραξε το χρώμα.

Κάποιες φορές τα χρώματα που χρησιμοποιούν δυστυχώς δεν είναι κατάλληλα για επαφή με το δέρμα μας.

.....

Χμμ το χρώμα δεν το είχα σκεφτεί. Μαύρο στην συγκεκριμένη στολή.

Δεν μου έχει τύχει, αλλά φροντίζω πάντα να τους φοράω κάτω από τις στολές δικά τους ρούχα, ώστε να μην έρχονται σε επαφή με το δέρμα.

Κ εγώ τους φοράω τα ρούχα τους από μέσα, αλλά επειδή η στολή αυτή έχει γιακά προφανώς τον ενόχλησε ο γιακάς, γιατί του φορούσα μπλούζα με λαιμόκοψη - μάλλον πρέπει να του βάλω πουκάμισο ή μπλούζα τύπου πόλο. Αλλωστε τα εξανθήματα ξεκινούν από την βάση του λαιμού πάντα, οπότε μάλλον είναι εκεί που ακουμπάει το γυμνό δέρμα.

Έχουμε κ το πάρτυ του σχολείου βλέπετε κ το περιμένει πως κ πως κ έχει συνεννοηθεί με τους φίλους του να είναι όλοι το ίδιο.... γιατί έχω κ τις περσινή του στολή που του κάνει αλλά ούτε που να το ακούσει αυτό.

Εχω αλλεργία σε πολλά υφάσματα η ίδια. Δεν μπορεί να ακουμπήσει στο δέρμα μου οτιδήποτε έχει μέσα μαλλί, πολλά συνθετικά και οτιδήποτε έχει τραχιά υφή. Αν έπρεπε εγώ να βάλω ύφασμα σαν αυτά των αποκριάτικων στολών, θα φόραγα από μέσα ζιβάγκο με μακρύ μανίκι για να μην με ακουμπήσει πουθενά.

Διαφημίσεις

Κ εγώ τους φοράω τα ρούχα τους από μέσα, αλλά επειδή η στολή αυτή έχει γιακά προφανώς τον ενόχλησε ο γιακάς, γιατί του φορούσα μπλούζα με λαιμόκοψη - μάλλον πρέπει να του βάλω πουκάμισο ή μπλούζα τύπου πόλο. Αλλωστε τα εξανθήματα ξεκινούν από την βάση του λαιμού πάντα, οπότε μάλλον είναι εκεί που ακουμπάει το γυμνό δέρμα.

Μήπως ιδρώνει;

Μήπως ιδρώνει;

μπα - δεν νομίζω ότι έχει σχέση - γιατί την φοράει κ σπίτι για όχι περισσότερο από μισάωρο.

Βασικά μόνο σπίτι την φοράει :-P:razz::-P γιατί δεν μας έχει τύχει κάποιο πάρτυ ακόμα....

μπα - δεν νομίζω ότι έχει σχέση - γιατί την φοράει κ σπίτι για όχι περισσότερο από μισάωρο.

Βασικά μόνο σπίτι την φοράει :-P:razz::-P γιατί δεν μας έχει τύχει κάποιο πάρτυ ακόμα....

Τότε βάλε μπλούζα από μέσα που να μην ακουμπάει η στολή στο λαιμό. Είτε κάποιο ζιβάγκο, είτε πόλο.

έτσι όπως το περιγράφεις φαίνεται ότι κάποιου είδους αλλεργία του κάνει η στολή.... δυστυχώς αυτό που εγώ βλέπω είναι πως στην αγορά οι πιο πολλές που κυκλοφορούν (ακριβές / φτηνές) είναι αμφιβόλου ποιότητας..

όταν την έπλυνες "βγήκε" πολύ χρώμα?? αν ναι σίγουρα φταίει η βαφή... όντως φόρεσέ του κανένα ζιβαγκάκι από μέσα να μην έρχεται σε επαφή με το δέρμα...

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

καλημέρα σας,

δεν ξέρω σε ποια ενότητα να το βάλω αυτό το θέμα, ίσως να είμαι κ λάθος που το έβαλα εδώ.

τέλως πάντων, θέλω να ρωτήσω τις μανούλες εδώ εάν ποτέ είχαν αντιμετωπίσει θέμα αλλεργίας με τις αποκριάτικες στολές.

Συγκεκριμένα ΝΟΜΙΖΩ ότι ο γιός μου (5,5 ετών) βγάζει εξανθήματα από την στολή που την αγοράσαμε από γνωστό μεγάλο παιδικό πολυκατάστημα. Σημειώνω ότι την έχω πλύνει. Κάθε φορά που την φοράει (με εξαίρεση τις πρώτες 2 φορές) ή την ίδια μέρα ή την επόμενη βγάζει εξανθήματα που ξεκινάνε από τον λαιμό κ εξαπλώνονται στην πλάτη. Ευτυχώς σταματάνε εκεί - του δίνω Aerius, κατόπιν επικοινωνίας με την παιδίατρο.

όταν αρχικά τα είχα δει νόμιζα ότι ήταν από αντιβίωση (που την είχαμε σταματήσει πριν 2 μέρες) αλλά τώρα συνδυάζω τα "επεισόδια" κ νομίζω ότι είναι από αυτό αλλά δεν μπορώ να κ το πω με σιγουριά.

Εσείς το έχετε ποτέ αντιμετωπίσει αυτό ? (έχουμε βάλει κ άλλες στολές στο παρελθόν κ δεν είχε πάθει κάτι).

Kykloforei mia teτοια ιωση με κοκκιναδια που πανε και ερχονται.δες το λιγο και αυτο

7Ggjp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...