Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Tsh πριν την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπερα! Τι σας εχει πει ο εξωσωματικος σας για τα επιπεδα της tsh πριν την ΕΤ;

Η δικη μου ειναι 1,86 τη τεσταρα χθες κι σε αυτν τν κυκλο ειχαμε πει να προχωρησουμε. Δεν εχω δει ακομη τον doc, θα του πω για την tsh .

Εσεις τι λετε; θυμαμαι οταν αρχισα τη συλλογη ( ειμαι σε προγραμμα φυσικου κυκλου) μου ειχε πει να ειναι κατω απο 2.50.

Ο,τι δεν σε σκοτωνει, σε κανει πιο δυνατό!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλησπερα! Τι σας εχει πει ο εξωσωματικος σας για τα επιπεδα της tsh πριν την ΕΤ;

Η δικη μου ειναι 1,86 τη τεσταρα χθες κι σε αυτν τν κυκλο ειχαμε πει να προχωρησουμε. Δεν εχω δει ακομη τον doc, θα του πω για την tsh .

Εσεις τι λετε; θυμαμαι οταν αρχισα τη συλλογη ( ειμαι σε προγραμμα φυσικου κυκλου) μου ειχε πει να ειναι κατω απο 2.50.

Καλησπέρα κορίτσι.Μια χαρά είναι η tsh σου,πρέπει να είναι από 2 και κάτω.Στο λέει η ειδική,έχω χασιμότο και ασχολούμαι πολύ με το θυροειδή.Οπότε μην ανησυχείς.

Μια χαρά είναι! Μόλις με το καλό μάθεις ότι είσαι έγκυος να την ελέγξεις αμέσως πάλι μαζί με την fT4 γιατί η χοριακή τον τρελαίνει τον θυρεοειδή! Γενικά, 1ο τρίμηνο πολύ στενή παρακολούθηση αλλά και στην πορεία να μην το αμελείς! Θα σου τα πει και ο γιατρός! Καλή επιτυχία!

I 'm a happy twin mom

usernamesooul 1 καλη επιτυχια! εφτασε η ωρα λοιπον.σε σκεφτομουν αυτες τις ημερες.τελικα ποσα καταφερατε να μαζεψετε? γρηγορα σε εφτασε ο σφακιανουδης εκει που ηθελε.😊 οσο για την tsh ναι,ειναι πολυ καλη η τιμη κ μπραβο του που το κοιταει.το λεω γιατι αυτες τις ημερες βγηκα απο τα ρουχα μου απο το θυμο μου.μας εγραψε την προηγουμενη εβδομαδα ,νομιζω, η annoulious οτι στο εμβρυογενεσις της εκαναν εμβρυομεταφορα με tsh 12!!!! αν ειναι δυνατον!κ φυσικα η κοπελα την ελεγξε απο μονη της,χωρις να της το πουν,κ οταν τους την εδειξαν δεν αντεδρασε καθολου.της εκαναν εμβρυομεταφορα. οπωσδηποτε ελεγχος της tsh πριν την εμβρυομεταφορα.

Διαφημίσεις

Χαρα, με το καλο τα διδυμακια σου!

Οκ, σ ευχαριστω θα το εχω υποψην μου, αυτο που λες!

Γεια σου μαγιοπουλαα! Τι κανεις; ναι εφτασε η μεγαλη ωρα κι η αγωνια ειναι στο κατακορυφο! Αφου περασαν κυκλοι οπου τη μια δεν υπηρχε ωαριο, την αλλη βρηκαμε αλλα δεν γονιμοποιηθηκε ή γονιμοποιηθηκε αλλα δεν εγινε βλαστοκυστη, προχωραμε με αυτα που ηδη εχουμε. Θα μεταφέρουμε 2 βλαστοκυστες! Αχ, για να δουμε!

Ναι, μου ειπε για tsh και βιταμινη d. Η βιταμινη d ειναι 35 τωρα, την ανεβασα απο 14 που ηταν. Λιγο ο ηλιος, λιγο το χαπακι , δουλιτσα κανανε!

Εμβρυομεταφορα με tsh 12 δεν εχω ξανακουσει! Τραγικο!

Μαγιοπουλα, λυπαμαι για τη φιλη σου. Ευχομαι να βρισκει το κουραγιο για τη συνεχεια.

Θυμαμαι οτι ειχε και μια βλαστοκυστη, δεν την μετεφερε;γιατι εβαλαν τα τριων ημερων κι οχι τη βλαστοκυστη;

Διαφημίσεις

η φιλη μου την εχει ακομη τη βλαστοκυστη.εβαλαν τριων ημερων γιατι στο παρελθον ειχε ξαναμεινει με εμβρυα τριτης ημερας.ξεχασα ομως κατι πολυ σημαντικο να σου πω.η φιλη μου εχει αντισταση στην ινσουλινη κ παρολο που ηταν υπο αγωγη ινσουλινης,εκανε υπογλυκαιμικα επεισοδια.αυτο θεωρηθηκε σημαντικος παραγοντας αποτυχιας κ απο το σφακιανουδη κ απο τον σουβατζογλου.εσυ απο τη στιγμη της μεταφορας να ξεκινησεις τις μετρησεις τεσσερις φορες την ημερα οπωσδηποτε.

εννοω οτι πρεπει να μετριεσαι με μηχανακι σακχαρου.αλλα κ παλι θα πρεπει να σε παρακολουθει καποιος ειδικος.κ χρειαζεται εννοειται κ διατροφη.για καθε ενδεχομενο.

σκεψου ομως θετικα.

Οκ, θα ρωτησω τον γιατρο. Εκανα καμπυλη σακχαρου περυσι και δεν ειχα καποιο θέμα. Γενικα με το ζαχαρο, καλα τα πάμε. Διατροφη ναι, μαζι σου. Παντα ειναι απαραιτητο να την προσεχουμε, ποσο μσλλον σε εγκυμοσυνη.