Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ιδεες για τριημερο

strada

Recommended Posts

καλησπερα.μηπως εχει να μου προτεινει καποια μανουλα καποιον προορισμο για φθινοπωρινη αποδραση τριμερου;θα ηθελα να εχει πολλη φυση,να κανουμε ποδηλατο κι αλλες δραστηριοτητες κι οχι απλα να τριγυρναμε για καφε και φαγητο.εχουμε ενα κοριτσακι σχεδον 3 χρονων.εχουμε ηδη παει τρικαλα κορινθιας,λιμνη πλαστηρα,πηλιο,καρπενησι.επισης θα ηθελα να μην ειναι πολυ μακρια,δηλαδη ιδανικα μεχρι 2,5 ωρες το πολυ.δεν χρειαζεται να ειναι κατι ιδιαιτερα γνωστο και δημοφιλες οπως η δημητσανα π.χ.,αν εχετε καποιον 'θησαυρο' να μου προτεινετε,ευχαριστως να το ψαξω

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Να φανταστώ ότι είσαι από Αθήνα, οπότε ίσως Μέτσοβο? Δεν έχω πάει πρόσφατα, αλλά το κοιτάω και εγώ γιατί από εμάς(Θεσσαλονίκη) δεν είναι μακρυά. Αν ήσουν από Βόρεια, θα σου έλεγα Κερκίνη-Πορό'ι'α, πολύ όμορφα μέρη. Επίσης, Καστοριά-Πρέσπες-Φλώρινα. Όταν κοιτούσα για Μέτσοβο, βρήκα και τα τζουμέρκα, πολύ όμορφα μέρη φαίνονται αλλά δεν ξέρω πόση ώρα είναι από Μέτσοβο. Κάποιες κοπέλες πάνε συχνά νομίζω προς Μέτσοβο, οπότε ίσως βοηθήσουν πιο πολύ. Και το δικό μου μέρος που νομίζω αν πάω, δεν θα φύγω ποτέ είναι τα Ζαγοροχώρια. Λέω άντε να μεγαλώσει η μικρή να πάμε επιτέλους. ;) Ας μας πουν και οι υπόλοιπες που έχουν πάει σε διάφορα μέρη.

καλησπερα.μηπως εχει να μου προτεινει καποια μανουλα καποιον προορισμο για φθινοπωρινη αποδραση τριμερου;θα ηθελα να εχει πολλη φυση,να κανουμε ποδηλατο κι αλλες δραστηριοτητες κι οχι απλα να τριγυρναμε για καφε και φαγητο.εχουμε ενα κοριτσακι σχεδον 3 χρονων.εχουμε ηδη παει τρικαλα κορινθιας,λιμνη πλαστηρα,πηλιο,καρπενησι.επισης θα ηθελα να μην ειναι πολυ μακρια,δηλαδη ιδανικα μεχρι 2,5 ωρες το πολυ.δεν χρειαζεται να ειναι κατι ιδιαιτερα γνωστο και δημοφιλες οπως η δημητσανα π.χ.,αν εχετε καποιον 'θησαυρο' να μου προτεινετε,ευχαριστως να το ψαξω

Η Δημητσάνα είναι εξαιρετική εκδρομή και προσφέρει απίθανες διαδρομές (με το αυτοκίνητο όμως) στο Μαίναλο. Μπορείτε να δείτε το μουσείο Υδροκίνησης (αν και το κοριτσάκι σου είναι αρκετά μικρό για να κατανοήσει όλα αυτά που θα δει εκεί), το σπήλαιο στα Κάψια, η Βυτίνα είναι πολύ όμορφη και σχετικά flat οπότε μπορείτε να την γυρίσετε με ποδήλατα πιστεύω. Για ένα 3ήμερο είναι καλά νομίζω. :D

Στην Βυτίνα (που δεν μου αρέσει, αλλά όπως λέει κ η φίλη πάνω, είναι επίπεδη κ "εύκολη") υπάρχει ξενοδοχείο λίγο πιο έξω από την πόλη, με εσωτερικό παιδότοπο που μπορούν να πηγαίνουν κ παιδιά που δεν ειναι πελάτες (τουλάχιστον πριν 2-3 χρόνια που είχαμε πάει εμείς). Αν θέλεις, σου στέλνω πμ.

Επίσης έξω από τα Καλάβρυτα (που ούτε κ αυτά είναι ιδιαίτερα γραφικά), έχει ένα χωριό (ή περιοχή - δεν θυμάμαι καλά) που λέγεται Πλανητέρο με ποταμάκι κ ταβέρνες που είχαν πέστροφες μέσα (κ να δεις κ να φας), ήταν πολύ ωραία. Θα διασκέδαζε το κοριτσάκι σου.

Αγόριανη Παρνασσού - εναλλακτικά αντί για αράχωβα - μικρό χωριό με αρκετά μεγάλη πλατεία.

ακούω πολλά κ για το Ράντζο στο σοφικό κορινθίας αλλά δεν έχω προσωπική άποψη - ας πει καμμία άλλη μανούλα που έχει πάει.

Λοιπόν προτεινω να πάτε στην Παυλιανη..Δύο ώρες από την Αθήνα..Έχει ωραίους ξενώνες, μια ταβέρνα στην πλατεία με εξαιρετικό μαγειρευτό φαγητό, λέγεται Κατερίνα...Δύο μονοπάτια διαμορφωμένα για βόλτες, περπάτημα, για οικογένειες, ποτάμι, γεφυράκια κλπ...

στο εικοσάλεπτο είναι το καταφύγιο οίτη..ένας παράδεισος μέσα στο αλπικό τοπίο..για καφέ, γλυκό, τζάκι, αναρρίχηση για τα παιδιά, νοικιάζεις ποδήλατο αν θες κάθεσαι όλη μερα..κοντά και η καλοσκοπή με ωραία πλατεία και λαογραφικό μουσείο..

Διαφημίσεις

Λοιπόν προτεινω να πάτε στην Παυλιανη..Δύο ώρες από την Αθήνα..Έχει ωραίους ξενώνες, μια ταβέρνα στην πλατεία με εξαιρετικό μαγειρευτό φαγητό, λέγεται Κατερίνα...Δύο μονοπάτια διαμορφωμένα για βόλτες, περπάτημα, για οικογένειες, ποτάμι, γεφυράκια κλπ...

στο εικοσάλεπτο είναι το καταφύγιο οίτη..ένας παράδεισος μέσα στο αλπικό τοπίο..για καφέ, γλυκό, τζάκι, αναρρίχηση για τα παιδιά, νοικιάζεις ποδήλατο αν θες κάθεσαι όλη μερα..κοντά και η καλοσκοπή με ωραία πλατεία και λαογραφικό μουσείο..

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ιδεες σας κοριτσια.απο αθηνα ειμαι γι'αυτο και τα πανεμορφα ζαγοροχωρια θα τα επισκεφτουμε οταν θα εχουμε πιο πολυ χρονο στη διαθεση μας,εχω ακουσει οτι την ανοιξη ειναι πιο ομορφα απο ποτε.τη δημητσανα την ειχα σκεφτει κι εγω αλλα θα βαρεθει λιγο το παιδι κι επισης ολοι οι καλοι ξενωνες δεν εχουν δωματιο ηδη!!!καλαβρυτα επισης τα ιδια.η ιδεα για την παυλιανη μου φανηκε πολυ καλη,μου αρεσε πολυ και το καταφυγιο (δεν το ειχα ακουσει) αλλα ουτε εκει εχει δωματια μεσω booking(κριση καταραμενη).επειδη ειναι εκει κοντα το χωριο της μητερας μου ισως καταληξουμε εκει και παμε μονοημερη στο καταφυγιο γιατι ειναι μια ωριτσα με τις στροφες.ευχαριστω πολυ και παλι

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ιδεες σας κοριτσια.απο αθηνα ειμαι γι'αυτο και τα πανεμορφα ζαγοροχωρια θα τα επισκεφτουμε οταν θα εχουμε πιο πολυ χρονο στη διαθεση μας,εχω ακουσει οτι την ανοιξη ειναι πιο ομορφα απο ποτε.τη δημητσανα την ειχα σκεφτει κι εγω αλλα θα βαρεθει λιγο το παιδι κι επισης ολοι οι καλοι ξενωνες δεν εχουν δωματιο ηδη!!!καλαβρυτα επισης τα ιδια.η ιδεα για την παυλιανη μου φανηκε πολυ καλη,μου αρεσε πολυ και το καταφυγιο (δεν το ειχα ακουσει) αλλα ουτε εκει εχει δωματια μεσω booking(κριση καταραμενη).επειδη ειναι εκει κοντα το χωριο της μητερας μου ισως καταληξουμε εκει και παμε μονοημερη στο καταφυγιο γιατι ειναι μια ωριτσα με τις στροφες.ευχαριστω πολυ και παλι

Petra & fos - Μανη

Anohora - Ορεινή Ναυπακτία

Ονειρο Ζαχλωρους -Καλαβρυτα

Ξενώνας εποχες - Αμπελωνια Μεσσηνίας

Απειρες επιλογες και στην ευβοια εχει απίστευτου κάλλους δάση.

καλο τριημερο!