Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΘΕΡΑΣ

mybabygirl

Recommended Posts

Καλημέρα,έχω ξαναγράψει ότι με τη πεθερά μου δεν τα πάω καλά και δεν έχω πολλά πολλά ιδίως από τότε που πήγα τη κόρη μου σταθμό οπότε και δε χρειάζεται να τη κρατάει όταν δουλεύω παρά μονο σε έκτακτες περιπτωσεις που αργω να γυρισω και εγω και ο άντρας μου.Έτσι λοιπον πίστευα πως ησύχασα αλλα που τετοια τύχη.Χτες εκει που καθομασταν και παιζαμε με τη κορη μου χτυπαει το κουδουνι και ερχεται η πεθερα με την αλλη της εγγονη την οποια κραταει ολη μερα χωρις να παραπονιεται καθολου ενω σε εμας τη κραταει δυο ωρες τη βδομαδα και αν και μουρμουραει.Πηρε τη κορη μου απο τα παιχνιδια της για να παιξει ντε και καλα με τη ξαδελφη της.Ηκορη μου αρχισε να γκρινιαζει και μολις τη πηρα αγκαλια μου λειει αστη πια να παιξουμε λιγο.Εγω φαινομουνα οτι ειχα στραβωσει γιατι δε πηρε ενα τηλ πριν να μας ρωτησει αν μπορουμε να ερθει και μου εκανε και κουμαντο στο σπιτι μου .Στον αντρα μου δεν ειπα τιποτα αλλα δε ξερω πως να φερθω για να καταλαβει οτι δε γινεται να ερχεται οποτε θελει.Στη κορη της καθεται ολη μέρα σπιτι της αλλα εκεινη δε δουλευει και ο αντρας της δε τη βοηθαει καθολου οποτε παει εκει απο το πρωι και φευγει το βραδυ. :(

Διαφημίσεις

αυτο το πραγμα να σκανε μυτη, χωρις τηλ. με τρελαινει!!!!! μου γυρναει ο εγκεφαλος!!! λογω τιμης, πιστευω οτι το κανουν επιτηδες!!! για να μου τη σπασουν!! για να βρουν το σπιτι ανω κατω, εμενα χαλια, μια κατασταση πανικου... αντλουν ευχαριστηση!!!

Κοριτσια,καποια ψυχιλογος μια μερα ελεγε πως αν εχουμε προβλημα με τα πεθερικα μας,να το συζυταμε με τον συζυγο και να βαζουμε εκεινον να λυνει το θεμα.Αν σου ειναι δυσκολο,δοκιμασε τα κλασικα,ξερεις να ριξεις το αλατι,σκουπιζε απο πισω της,κτλ.Ξερω,δεν ειναι αστειο το προβλημα σου,σπαστικο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ,απλα ειπα να το ελαφρυνω λιγο.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Κοριτσια,καποια ψυχιλογος μια μερα ελεγε πως αν εχουμε προβλημα με τα πεθερικα μας,να το συζυταμε με τον συζυγο και να βαζουμε εκεινον να λυνει το θεμα.

Εγώ με το σύζυγό μου ευθύς εξαρχής κάνουμε αυτό το πράγμα...Όπου υπάρχει πρόβλημα με τους δικούς του μιλάει αυτός και όποτε με τους δικούς μου, εγώ...

Πιστέψτε με, είναι ότι καλύτερο και δεν δημιουργούνται ποτέ παρεξηγήσεις.....

(εκτός βέβαια αν θέλουμε να δημιουργηθούν, μπας και ξεκόψουν μια και καλή :lol::lol::lol::lol: )

Διαφημίσεις

εγώ δεν έχω βέβαια πεθερά αλλά η ιδέα μου είναι ότι πρέπει να λέμε το παράπονο μας ευγενικά αλλά ατάκα κι επί τόπου. "Μητέρα εσείς καλά σκεφτήκατε να μας έρθετε αλλά ένα τηλέφωνο πριν θα εξυπηρετούσε κι εμένα" ή "Κρίμα που δεν μπορείτε να καθήσετε για πολύ αφού έχουμε κανονίσει να πάμε στον παιδότοπο. Άλλη φορά ένα τηλέφωνο πρίν θα μας παίρνετε να είμαστε εύκαιρες!".

τι λέτε? ευτυχώς που δεν έχω πεθερα ε? δεν θα μου μίλαγε

ssttaa

τι λέτε? ευτυχώς που δεν έχω πεθερα ε? δεν θα μου μίλαγε

:lol::lol::lol:

Εξαρτάται την πεθερά....Μερικές είναι έτοιμες να πιαστούν από μια κλωστίτσα και να την κάνουν τριχιά...Και αν παρεξηγηθείς μια φορά....το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω....από κει και πέρα μόνο προβλήματα δημιουργούν...

Είμαι πάντα της άποψης φύλαγε τα ρούχα σου, για να χεις τα μισά!!!!!

Υπάρχουν όμως και πιο λογικές περιπτώσεις πεθεράς...αν είσαι τυχερός και πέσεις πάνω τους..σώθηκες....

Τη προηγούμενη φορά που το είχε κάνει της το είχα πεί διακριτικά ότι καλό θα ήταν να μας έπαιρνε ένα τηλ και η απάντηση της ήταν ότι η εγγονή της που κρατάει ήθελε βόλτα και γκρίνιαζε και λέει που να παμε που να παμε ας παμε στη ξαδέρφη σου.Είναι και δίπλα και έρχονται με ευκολία.Καμιά από τις φορές που έχει ερθει έτσι δεν της έχω πει να κάτσει και να τη κεράσω κάτι επιτηδες μπασ και το καταλαβει.Κάνω δουλειες ενω κάθεται με το γιο της και τα παιδια αλλα ουτε που τη νοιαζει.Τι να πω τυχερες οσες δεν εχουν πεθερες ή ειναι μακριά.

Τι να πω τυχερες οσες δεν εχουν πεθερες ή ειναι μακριά.

αυτό ξαναπές το.

Εχω καταλήξει στο ότι ή δεν καταλαβαίνουν (πράγμα που δεν πιστεύω για ανθρώπους που κρύβουν τέτοια πονηριά) ή δεν τους ενδιαφέρει αν σου φθείρουν την σχέση.

Καλύτερα να της κάνεις μια εξήγηση ευθεία και ό, τι βγει.

Την επόμενη φορά που θα έρθει της λες "με πρόλαβες στην πόρτα, τι κρίμα δεν ήξερα ότι θα έρθεις και είχα κανονίσει να βγω/πάω σούπερ μάρκετ κτλ" και φεύγεις. Πας μια βόλτα στο τέραγωνο, στις κούνιες κτλ και επιστρέφεις σπίτι.

Διαφημίσεις

Εμένα ο πεθερούλης μου έχει κάτι τέτοιες τάσεις. Να σκάει μύτη δηλαδή χωρίς τηλέφωνο αλλά επειδή ο άντρας μου το ήξερε του είπε πως αν το κάνει δεν θα του ανοίξουμε και πως θα αναγκαστεί να γυρίσει πίσω...! Και επειδή δεν είναι και δίπλα και είναι και σίγουρο πως ο άντρας μου θα τον άφηνε απ'έξω, δεν τόλμησε να το κάνει...! :lol::lol:

Βασικά, γιατί ανοίγεις την πόρτα;;; Κάνε πως δεν είσαστε εκεί, κι αν σου πει "γιατί δεν άνοιξες;" πες της ότι δεν περίμενες κανέναν και πίστεψες ότι θα ήταν για τίποτα φυλάδια...!

Ο μπαμπάς μου χτυπάει κανά κουδούνι καμιά φορά γιατί είναι το γραφείο του κάτω από το σπίτι μου αλλά αν δεν γουστάρω, τον ξαποστέλνω....! Εύκολα!! :wink::lol: Εντάξει, είναι διακριτικός, δεν λέω αλλά δεν έχουμε την όρεξη του όλη την ώρα....! Θέλουμε και να κάνουμε και κανά παιδί...! Πότε θα γίνω μάνα;; Παραλληρώ το ξέρω.....! :lol::lol::lol:

Εμένα συνήθως πρώτα θα πάρουν τηλ. και μετά θα έρθουν. Βέβαια υπάρχουν και φορές που έρχονται έτσι, του τύπου "περνούσα είδα φως και μπήκα." Αυτές τις φορές λοιπόν εγώ, ενω αυτοί κάθονται στο σαλόνι με τον άντρα μου, εγώ συνεχίζω κανονικά το προγράμμά μου, δηλ. μπορεί εκείνη την ώρα να σκουπίζω ή να κάνω μπάνιο το παιδί, ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά να σα πω και κάτι δεν με νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ αν θα με βρούν άνω κάτω, αν δεν τους ερέσει ας μην ξανάρθουν. Εγώ έμαθα από τους γονείς μου να βάζω σε προτεραιότητα τους ανθρώπους και οχι τη σκόνη.... (χωρίς να σημαίνει ότι βρωμάμε..)

Εμένα για να έρθουν πρέπει να κάνουν αίτηση μέσω του άντρα μου, να την συζητήσουμε και να βεβαιωθεί οτι εχω όρεξη και δεν θα μουτρώσω.

Το θέμα ειναι εαν θα κρατηθεί το πρωτόκολλο και μετα τη γέννα ή θα πρέπει να κρατήσω πιο σκληρή στάση :roll:

Το πρόβλημα μου δεν είναι αν θα δει το σπιτι ανω κάτω αλλα το ότι δε θέλω να έρχεται έτσι και επισης δε θέλω πολλά νταλαβέρια.Ο αντρας μου το ξέρει και συμφωνει μαζί μου αλλά τουλάχιστον μπροστά μου δεν έχει πει τιποτα.

Διαφημίσεις

Εμένα πάντος θέλει πάρα πολύ να είμαστε με τους γονείς του. Να φαντατείτε κάθε Σάββατο μεσημέρι τρώμε ΕΚΕΙ... Απίστευτο;;;;; Πριν παντρευτούμε δεν τον ένοιζε καθόλου το που θα φάει... Τι να πω ....

το να τρως εκει, δε πειραζει...

το να ρχονται εκεινοι σπιτι σου, καθε τρεις και λιγο, ακαλεστοι, ειναι πακετο!!!

δε μπορουμε να παμε πουθενα γιορτη, γενεθλια, πασχα, χριστουγεννα, καθαρα δευτερα, της αγιας πατατας.... τσουυυυυυυυυυυυυυυπ.... νατοι!! κι αν πουμε οτι παμε καπου και λειπουμε... εκει να δεις μουτρα...

(τα οποια και ψιλοαγνοουμε και σηκωνομαστε και φευγουμε τωρα τελευταια... χ____καμε!!)

Να της πεις με ευγενέστατο τρόπο να παίρνει ένα τηλέφωνο πριν έρθει, γιατί μπορεί να λείπετε, οπότε να μην ταλαιπωρείται άσκοπα. Φυσικά, παρουσία του συζύγου σου ωστε να μην προκύψει θέμα ραδιο-άρβηλου.

το να ρχονται εκεινοι σπιτι σου, καθε τρεις και λιγο, ακαλεστοι, ειναι πακετο!!!

δε μπορουμε να παμε πουθενα γιορτη, γενεθλια, πασχα, χριστουγεννα, καθαρα δευτερα, της αγιας πατατας.... τσουυυυυυυυυυυυυυυπ.... νατοι!! κι αν πουμε οτι παμε καπου και λειπουμε... εκει να δεις μουτρα...

(τα οποια και ψιλοαγνοουμε και σηκωνομαστε και φευγουμε τωρα τελευταια... χ____καμε!!)

Κοριτσια μη λεμε για τις πεθερες γιατι εγω εχω κατι τετοια απο τους γονεις μου.Κολημενοι σαν τις βδελες επανω μας ( εμενα και την αδελφη μου) δεν λεω μας αγαπουν και μας εχουν βοηθησει αλλα συνεχεια πρεπει να σκεφτομαστε για να παμε καπου .Αν δεν το πουμε μας ψαχνουν σαν τρελοι και αν το πουμε αρχιζουν το παιχνιδι των 10 ερωτησεων, του τυπου με ποιους θα πατε , ποσο κανει το δωματιο και αλλα τετοια κουλα...

Οχι ρε φιλε αυτό ειναι τρελό πακέτο!!!!

Η πλάκα ειναι οτι εμείς με τους δικούς μου πάμε συνέχεια βόλτες, ανετα θα πάμε εκδρομές κτλ γιατι ειναι μοντέρνοι άνθρωποι και δεν μας πρήζουν τα π)()_()()( αλλα με τους δικούς του ουτε σε γάμο δεν θα πήγαινα!!!!!!

Εδω μου έκατσε εντελώς στραβά που μετά το γλέντι του γάμου μας γυρίσαμε μαζί τους με το ίδιο αυτοκίνητο γιατι το δικό μας χάλασε....δεν ξερετε ΠΟΣΟ ΞΕΝΕΡΩΣΑ...και μου ειπε και το κουλό η πεθερά βγαίνοντας απο το αυτοκίνητο "να μου τον προσέχεις, ε"...καλα φυσικά απάντησα "εκείνος πρέπει να με προσέχει" :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Ρε συ yogini σε πάω με χίλια!!! Θα μπορούσα ν'αναγνωρίσω τον τρόπο γραφής σου ανάμεσα σε 1000. Εντάξει κοριτσάκια με πείσατε... είστε σε πολύ χειρότερη μοίρα απο μένα σ' αυτή την περίπτωση...

fistikaki... δεν μπορώ να πω, τα δικά μου πεθερικά δεν είναι βδέλες... ορισμένες φορές σ' αφήνουν ελέυθερο, μετά όμως πρέπει να κάνουμε ενταντικά μαθήματα για να συμπληρώσουμε τις ώρες που "χασαμε" μακρυά τους.. χιχιχιχ :):shock:

ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΩ ΕΜΕΙΣ!ΔΙΠΛΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ! Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!

ΗΡΘΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ!

ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ:

ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ

ΕΚΑΝΑ ΛΑΧΑΝΟ ΣΑΛΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΛΙΓΟ:

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

Εμένα μου ανακοίνωσε οτι αν την Κυριακή βρέχει, θα έρθει να κρεμάσουμε τις κουρτίνες μας που έπλυνε :lol::lol:

Αχ! να μη βρέχει... :lol::lol:

Φυσικά απο και κλείεται να κάνουμε κουρτίνες Κυριακάτικα. Απλά δεν έχει παρέα, καταλαβαίνετε.. Πείτε με αχάριστη, αλλά ακόμη και να μου κάνει δουλειές, εγώ δεν θέλω πάνω από 1 ή 2 φορές την εβδομάδα να τη βλέπω.

Και να φανταστείτε οτι τη συμπαθώ ... Αν δεν τη δώ 2 βδομάδες (να λείπε δηλαδή) μπορεί και να μου λείψει :oops::lol:

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Εμένα για να έρθουν πρέπει να κάνουν αίτηση μέσω του άντρα μου, να την συζητήσουμε και να βεβαιωθεί οτι εχω όρεξη και δεν θα μουτρώσω.

Το θέμα ειναι εαν θα κρατηθεί το πρωτόκολλο και μετα τη γέννα ή θα πρέπει να κρατήσω πιο σκληρή στάση :roll:

Μπορεί να χρειάζεσαι λίγη βοήθεια. Σίγουρα και να μη θέλεις όμως θα δυσκολέψουνε πολλυυυυυ τα πράγματα :lol::lol: Η μία μέρα απουσίας θα τους φαίνεται μήνας :lol:

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Μπορεί να χρειάζεσαι λίγη βοήθεια. Σίγουρα και να μη θέλεις όμως θα δυσκολέψουνε πολλυυυυυ τα πράγματα :lol::lol: Η μία μέρα απουσίας θα τους φαίνεται μήνας :lol:

Χτες μου λεει ο άντρας μου θέλουν να έρθουν οι γονεις μου να σε δουν...γιατί; του λέω....ε μου λεει ολοι σε ειδαν εκτος απο εκείνους...δεν πειράζει λεω εγω μετά τη γέννα, άσε μη μου σπάσουν τίποτα νερά απο τα νευρα μου πριν μπούμε στο ζώδιο του Τοξότη!!!! Οσο πάω και χειροτερεύω σε μουλαριά και το χειροτερο ειναι οτι δεν νιωθω και άσχημα!!! :lol:

Το καλό με εμας ειναι οτι ο άντρας μου ειναι ναυτικός οπότε μπορει να έρχονται όταν ειναι εδω (2-3 φορες σε 1 χρόνο :D και μένουν στα 50μ δεν επιτρέπω παραπάνω) αλλα μολις ξαναπαει στη δουλειά θα με χάσουν :D