Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΡΙΑΝΤΑΛΕΠΤΟΣ ΥΠΝΟΣ?????

log-2

Recommended Posts

Καλησπέρα!Εχω ένα αγοράκι σχεδόν 5 μηνων.Από 5 ημερών ειχε θέμα με κολικους και ησυχαζε μονο με αγκαλιά κ κουνημα κάτι που έμεινε μέχρι τωρα κ ετσι κοιμαται.Την ημέρα κοιμαται ανα 1,5 ωρα περίπου για 30 λεπτά.

Ούτε λεπτο παραπάνω και το βράδυ πρέπει να το ξανακοιμηζουμε συνέχεια.

Το θέμα ειναι οτι μάλλον ειναι υπερκινητικο και χτυπιέται και αναγκαζομαι να το τυλίγω για να μην χτυπιέται και να το κουνάω.Και αυτό γινεται σε κάθε υπνο του.Επίσης κλαίει κιόλας τελευταια.Στην αρχή νόμιζα ότι δεν ηθέλε να κοιμηθει οπότε το άφηνα παραπάνω και φυσικα γινόταν χειρότερα.Το έβαζα στο κρεβάτι του με απαλή μουσικούλα μπας και ηρεμήσει αλλα τιποτα.Γινόταν πιο νευρικό.

Δεν ξέρω αν πρέπει να κανω υπομονη η να ψάξω λίγο το γεγονος ότι χτυπιέται και δεν μπορει να χαλαρώσει.Αγχώνομαι μήπως υπαρχει νευρολογικο πρόβλημα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!Εχω ένα αγοράκι σχεδόν 5 μηνων.Από 5 ημερών ειχε θέμα με κολικους και ησυχαζε μονο με αγκαλιά κ κουνημα κάτι που έμεινε μέχρι τωρα κ ετσι κοιμαται.Την ημέρα κοιμαται ανα 1,5 ωρα περίπου για 30 λεπτά.

Το θέμα ειναι οτι μάλλον ειναι υπερκινητικο και χτυπιέται και αναγκαζομαι να το τυλίγω για να μην χτυπιέται και να το κουνάω.Και αυτό γινεται σε κάθε υπνο του.Επίσης κλαίει κιόλας τελευταια.Στην αρχή νόμιζα ότι δεν ηθέλε να κοιμηθει οπότε το άφηνα παραπάνω και φυσικα γινόταν χειρότερα.Το έβαζα στο κρεβάτι του με απαλή μουσικούλα μπας και ηρεμήσει αλλα τιποτα.Γινόταν πιο νευρικό.

Δεν ξέρω αν πρέπει να κανω υπομονη η να ψάξω λίγο το γεγονος ότι χτυπιέται και δεν μπορει να χαλαρώσει.Αγχώνομαι μήπως υπαρχει νευρολογικο πρόβλημα!

Να σου ζήσει!

Τα πράγματα είναι μάλλον πολύ πιο απλά από ό,τι φαντάζεσαι. Το παιδί έμαθε να κοιμάται με κούνημα κι έτσι κάθε φορά που ξυπνάει μέσα στον ύπνο του (τα μωρά έχουν πολύ μικρούς κύκλους ύπνου) χρειάζεται πάλι κούνημα για να ξανακοιμηθεί.

Θα σου πρότεινα να αρχίσεις να προσπαθείς να τον κοιμίζεις απευθείας στην κούνια του χωρίς πολλά νανουρίσματα. Δηλαδή όταν δεις ότι νυστάζει, βάλε τον στην κούνια με ησυχία και σκοτάκι, αν κλάψει, περίμενε 1'-2' μήπως ηρεμήσει, αλλιώς σήκωσέ τον και ηρέμησέ τον λίγο, αλλά βάλε τον πάλι στην κούνια πριν αποκοιμηθεί στα χέρια. Στόχος σου πρέπει να είναι να αποκοιμηθεί μόνος του στην κούνια. Αφαίρεσε κάθε είδους εξωτερικά ερεθίσματα που μπορεί να τον αποσπούν (π.χ. κρεμαστό παιχνίδι πάνω από την κούνια, παιχνίδια μέσα στην κούνια, ακόμα και την μουσική αφού βλέπεις ότι τον αναστατώνει), σβήσε τα φώτα, εξασφάλισε ότι δεν έχει θόρυβο (ίσως βοηθήσει να βάλεις κάποιου είδους white noise) και δώσε του την ευκαιρία να αποκοιμηθεί μόνος του χωρίς την δική σου παρέμβαση.

Κάτι παρόμοιο έκανα εγώ στην κόρη μου και λειτούργησε πολύ άμεσα, ΑΛΛΑ η μικρή έκλαψε για κάποιες μέρες, όχι για πολλή ώρα για τα δικά μου δεδομένα αλλά δεν ξέρω αν το θες και αν μπορείς να το αντέξεις. Επίσης, εμένα γενικά με βοήθησε να την κοιμίζω μπρούμυτα, όσο κι αν το φοβόμουν, αλλά αλλιώς η μικρή δεν ηρεμούσε με τίποτα, κουνούσε χέρια και πόδια ασταμάτητα, τιναζόταν κ.λπ.

log-2, καλημέρα, εάν έχεις θορυβηθεί τόσο, περίγραψε την κατάσταση στον/ην παιδίατρο σου, να δεις τι θα σου πει και πώς θα σε κατευθύνει.

Πάντως, να σου πω πως και η κόρη μου κατά τη διάρκεια της ημέρας κοιμάται ανάμεσα στα γεύματα για 35' ΑΚΡΙΒΩΣ!!!! Λες και της έχεις βάλει ξυπνητήρι. Σπάνια θα κοιμηθεί για περισσότερο τη μέρα. Το βράδυ, βέβαια, μετά τις 21:00 "κατεβάζει ρολλά", δεν έχουμε αντίστοιχο θέμα με το νυχτερινό ύπνο.

Προσπάθησε σιγά σιγά να τον αφήνεις να κοιμηθεί μόνο του στην κούνια, είτε με κάποια μουσική, είτε να του δίνεις να σου κρατά για λίγο το χέρι, είτε χαϊδεύοντας τον για λίγη ώρα μήπως αποκοιμηθεί με αυτόν τον τρόπο.

Εχω προσπαθήσει να τον αφήσω άλλα χτυπιεται πιο πολυ!Και με σκοτάδι και με ηχο- πάντα έτσι κοιμαται με συγκεκριμένο ήχο.Αν δεν κουνιοταν τοσο έντονα θα ηταν πιο ευκολα τα πράγματα.Κουνάει χέρια ποδια συνεχεια.Τον έχω αφήσει να κλάψει άλλα τιποτα.Χειρότερα έγινε..αν ηρεμήσει τον αφήνω στο κρεβάτι του άλλα τι γίνεται μέχρι να ηρεμησει.Και τωρα καλοκαιριαζει δεν μπορω να τον τυλιγω άλλο....

Εχω προσπαθήσει να τον αφήσω άλλα χτυπιεται πιο πολυ!Και με σκοτάδι και με ηχο- πάντα έτσι κοιμαται με συγκεκριμένο ήχο.Αν δεν κουνιοταν τοσο έντονα θα ηταν πιο ευκολα τα πράγματα.Κουνάει χέρια ποδια συνεχεια.Τον έχω αφήσει να κλάψει άλλα τιποτα.Χειρότερα έγινε..αν ηρεμήσει τον αφήνω στο κρεβάτι του άλλα τι γίνεται μέχρι να ηρεμησει.Και τωρα καλοκαιριαζει δεν μπορω να τον τυλιγω άλλο....

Έχεις δοκιμάσει μπρούμυτα?

Διαφημίσεις

Μπρούμυτα γενικα δεν καθεται.Προσπαθω να τον βαζω ξυπνιο να συνηθιζει αλλα πανω απο 2 λεπτα με τιποτα.Παλια βεβαα δεν καθόταν καθόλου.Ξερετε πιο πολυ απο εμπειρια πότε ωριμαζουν νευρολογικα?Δηλαδη αυτο κουνημα χεριων κ ποδιων χωρις λογο..

Νομίζω πως το παιδάκι σου μεγάλωσε και δεν του χρειάζεται καλέ τόσος ύπνος!!! 5 μηνών ήμαρτον, ξυπνα το πρωί, πίνει το γαλατάκι του, θέλει να κάτσει μισοόρθιο στο ρηλάξ να χαζέψει τα χρώματα που του φαίνονται τόσο παράξενα, τα σχήματα, τους ήχους κλπ. Να αγγίξει τη μαμά, να γελάσουν μαζί και αφού φάει να ξαναπάρει τον δεκατιανό του υπνάκο. Για λίγο μόνο.

Μετά πάλι τα ίδια. Το παιδί χρειάζεται ερεθίσματα, ανακαλύπτει τον κόσμο και σε καμία περίπτωση δεν θα κάτσει να κοιτάζει το ταβάνι χωρίς να κλαίει.

Μην το φασκιώνεις!! μα τι κάνεις; αν σου δέσουν τα πόδια καλέ θα αντέξεις;;;;; άσε το παιδί να κουνηθεί!!! αν ήταν κάτι υπερβολικό θα το έιχε καταλάβει ο παιδίατρος που σας παρακολουθεί, τα ελέγχουν αυτά κάθε μήνα.

Βάλε το στο γυμναστήριο, στο ρηλάξ στην ψηλή θέση και με δόνηση αν έχεις, βάλε του κάτι να βλέπει, πολύχρωμο, με ήχο, κάτι που κουνιέται, βάλε μια κουβέρτα της πλέϊσκουλ να κοιτάζει και ίσως να προσπαθήσει να αγγίξει, βάλε στα ποδια του τα ειδικά παιχνιδάκια που κάνουν ήχους όταν τα κλωτσήσει κλπ.

Παιδάκι είναι! Φυσιολογικές αντιδράσεις!! Ολα τα μωράκια το κάνουν αυτό!

Δεν τα τυλίγουμε σαν σουβλάκια!

Τώρα το θέμα του ύπνου, ναι, κάποια παιδιά είναι λίγο ανήσυχα. Το πρώτο μου παιδί κοιμόταν και μονο του. Το δεύτερο; κάθε 10 λεπτά ξυπνούσε, κάθε 5 λεπτά κάποιες φορές, 2,5 φτάσαμε κι ακόμη την κοιμίζω κάποιες φορές. Μερικά παιδιά είναι πιο ανασφαλη. Μπορεί να θέλει την αγκαλιά της μαμάς - τι να κάνουμε; Γιαυτό είσαι εκεί, για να το ησυχάζεις!! Ολα θα περάσουν σταδιακά!

Βρε σύ, τι εννοείς «κουνάει χέρια-πόδια συνέχεια»? Έτσι κάνουν τα μωρά ΟΛΗ μέρα (δεν ξέρω πώς αντέχουν!). Έχει σπασμούς? Αν όχι, είναι φυσιολογικό να κουνιέται όπως περιγράφεις. Όσο για το φάσκιωμα, θα συμφωνήσω ότι μπορεί να τον εκνευρίζει περισσότερο. Ίσως και αυτό να φταίει για τις αντιδράσεις του.

Πλέον δεν καθεται σε ριλαξ και γενικα δεν πολυκαθεται.Παρολο που παιζουμε τραγουδάμε του λεω ιστοριές.Μονο στο μαρσιπο λιγο παραπανω.Τωρα για παραδειγμα ειναι η ώρα του άρχισε να τριβει τα ματια του, χασμουρήθηκε τον πήρα αγκαλια, τον χαλαρωσα κάπως και μολις τον άφησα στο κρεβάτι άρχισε να χτυπιέται σαν το ψαρι έξω απο το νερο...Σε λιγο θα αρχισει το κλάμα..

Η άληθεια ειναι πως ντρέπομαι που τον φασκιώνω και αισθάνομαι άσχημα άλλα όσες φορές προσπάθησα να μην το κάνω δεν κοιμηθήκε και γινόταν ακόμα πιο νευρικος!Σπασμους δε νομιζω οτι ειναι.Μπορει το φάσκιωμα να τον εκνευρίζει αλλα πραγματικα δεν μπορω να τον κοιμησω αλλιως!

Επίσης, επειδή έχει συμβεί σε όλες μας να κουραστούμε από ένα μωρό που δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν ηρεμεί και δε σταματάει να κλαίει, και να χάσουμε την ψυχραιμία μας, καλό είναι να αναλαμβάνει κάποιος άλλος να συνεχίσει τη διαδικασία ηρεμίας του μωρού. Τα παιδιά αντιλαμβάνονται την αγανάκτησή μας, και δε βοηθά στο να εκτονωθεί η κατάσταση. Όσες φορές νιώθω ότι δε μπορώ άλλο αναλαμβάνει ο άντρας μου, και το αντίστροφο. Άσε, δε, που μπορεί ο ένας μας να την έχει για ώρα προσπαθώντας να την κοιμήσει και αυτή να γκρινιάζει (με κλειστά μάτια...), και με το που θα την πάρει αγκαλιά ο άλλος τότε να ηρεμήσει και να κοιμηθεί ακαριαία!!!:shock:

Διαφημίσεις

Δεν τον κοιμηζω πάντα εγω αλλα κανένας μας δεν έχει καταφέρει χωρίς φάσκιωμα εκτος και αν κοιμηθει μονο στην αγκαλιά...

Για δοκίμασε να τον αφήσεις κάποιες μέρες χωρίς φάσκιωμα, ώστε να καταλάβει μετά από 1-2 ημέρες ότι τελείωσε αυτή η διαδικασία. Πάντως, να σου πω, κι εμένα η μικρή μου πέρασε από τη φάση που κοιμόταν στην αγκαλιά, και μόλις την έβαζες κάτω ξύναγε και έκλαιγε, αλλά πέρασε. Μην απελπίζεσαι θα φτιάξει τον ύπνο του

Το δοκιμάσα αλλα κοιμαται μονο στην αγκαλιά έτσι.Κ αντε για κανα μισαωρο αντέχεται, το βράδυ όμως τι κάνω?!Τωρα ας πουμε τον ακουω τον άφησα μονο του και αρχιζει το κλάμα ενω ειχε ζαλιστει καλά στην αγκαλιά μου...Για αυτό έχω απογοητευτει.Ηλπιζα μέχρι τώρα να ειχαμε σταματήσει το φάσκιωμα αλλα δεν ξέρω πως θα την αλλαξω αυτην την συνήθεια.Φοβάμαι οτι δεν θα αποφύγω το ''ελεγχομενο κλάμα'' και ειναι κατι που δενθέλω.

log-2, καταρχήν για να αλλάξεις την οποιαδήποτε συνήθεια (είτε είναι φάσκιωμα, είτε οτιδήποτε) δε γίνεται από τη μία ημέρα στην άλλη, θέλει υπομονή. Το παιδί αυτή τη στιγμή (αν του φταίει το φιάσκιωμα) δεν ξέρει ότι σκοπευεις να το σταματήσεις, οπότε και ίσως έχει νευρικότητα γιατι το περιμένει.

Επίσης, μην ξεχνάς ότι βρίσκεται μεν στην ηλικία που σιγά-σιγά περνούν οι κολικοί, αλλά ξεκινούν τα δόντια, οπότε μπορεί για τη γκρίνια του να ευθύνονται και αυτά.

Πήγαινε κάτσε δίπλα του στο ρηλάξ να σε βλέπει, δώσε του να παίξει με τα παιχνίδια του, για να απασχοληθεί. Επίμεινε με ηρεμία.

Όσον αφορά στον ύπνο, προσπάθησε όλα αυτά που σου αναφέραμε όλες (μουσική, χάιδεμα, κάποιο ύφασμα στο πρόσωπο, κάποιο παιχνίδι, πιπίλα), και βέβαια μην περιμένεις να τον βάλεις απόψε στην κούνια να τον χαιδέψεις στην πλάτη και να αποικοιμηθεί κατευθείαν. Θέλει ημέρες και υπομονή. Κι εγώ επιμένω: να τα συζητήσεις και με τον/ην παιδίατρό σου. Θα σου δώσει κι άλλες συμβουλές.

Υπομονή, φάση είναι, θα περάσει!

Το δοκιμάσα αλλα κοιμαται μονο στην αγκαλιά έτσι.Κ αντε για κανα μισαωρο αντέχεται, το βράδυ όμως τι κάνω?!Τωρα ας πουμε τον ακουω τον άφησα μονο του και αρχιζει το κλάμα ενω ειχε ζαλιστει καλά στην αγκαλιά μου...Για αυτό έχω απογοητευτει.Ηλπιζα μέχρι τώρα να ειχαμε σταματήσει το φάσκιωμα αλλα δεν ξέρω πως θα την αλλαξω αυτην την συνήθεια.Φοβάμαι οτι δεν θα αποφύγω το ''ελεγχομενο κλάμα'' και ειναι κατι που δενθέλω.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ! συμφωνώ με την osin.

Πέρασαν πολλές νύχτες με το μωρό στην αγκαλιά. Ακουμπούσα σε μαξιλάρια, σε ημικλινή θέση για να κοιμάμαι κι εγώ. Πέρασαν νύχτες που επέμεινα να την αφήνω - να ξυπνάει - να την ξαναπαίρνω αγκαλιά. Ξανά και ξανά και ξανά.

πέρασαν νύχτες που παραδόθηκα και κοιμηθήκαμε αγκαλιά εγώ στο πλάι και το παιδί μες την αγκαλιά μου.

Βάλε ένα ρούχο στου στην κούνια του, βάλε το να κοιτάζει κάτι όντα στο ρηλάξ, κάτι πολύχρωμο!

Σου ξαναλέω για το γυμναστήριο, είναι πολύ σημαντικό. και στο πλάι αν το βάλεις πανω σε κουβερτούλα πολύχρωμη με 2-3 παιχνιδάκια κοντά θα απασχοληθεί για λίγο χαρούμενο.

Προφανώς έχεις κουραστεί λίγο αλλά σε διαβεβαιώνω ότι έρχονται οι καλύτερες μέρες. :D

ΥΓ η μικρή μου 2 ετών ήταν φορεμένη επάνω μου, ακόμη και στο μαγείρεμα. Είναι στο παιδί. Αν την ρωτήσεις τώρα, στα 2,5 προς 3, γιατί τα κάνει αυτά που και που και θέλει να κοιμάται αγκαλιά μου, θυμώνει και σου λέει "θέλω να είμαι με τη μα-μα μου θυνέχεια και να με αφήθετε ήθυχη!" :mrgreen:

Τι να το κάνω...!!! :rolleyes:

Διαφημίσεις

Να σας ευχαριστησω για τις απαντήσεις σας!Σιγουρα τα έχετε περάσει και ξέρετε.Οσο για το γυμναστηριο νευριαζει 1) γιατί δεν φτάνει να φάει τα παιχνιδια και 2) οταν τα φτάνει νευριαζει γιατι δεν μπαινουν στο στομα του.Και μασητικα και άλλα που του πήρα δεν ασχολειται πάνω απο 5 λεπτα.Στο ριλαξ καθόταν πιο μικρος και του ήθελε να κοιμαται εκει.Τωρα γκρινιάζει και σηκωνει τη μέση του για να κατέβει.Οσο μπορω τον απασχολω με λόγια και τραγουδια αλλα κάποια στιγμη δεν περνανε.Απο τις 13.30 που ηταν να κοιμηθει τωρα κοιμηθηκε και φυσικά κέρδισε αυτός....

Να σας ευχαριστησω για τις απαντήσεις σας!Σιγουρα τα έχετε περάσει και ξέρετε.Οσο για το γυμναστηριο νευριαζει 1) γιατί δεν φτάνει να φάει τα παιχνιδια και 2) οταν τα φτάνει νευριαζει γιατι δεν μπαινουν στο στομα του.Και μασητικα και άλλα που του πήρα δεν ασχολειται πάνω απο 5 λεπτα.Στο ριλαξ καθόταν πιο μικρος και του ήθελε να κοιμαται εκει.Τωρα γκρινιάζει και σηκωνει τη μέση του για να κατέβει.Οσο μπορω τον απασχολω με λόγια και τραγουδια αλλα κάποια στιγμη δεν περνανε.Απο τις 13.30 που ηταν να κοιμηθει τωρα κοιμηθηκε και φυσικά κέρδισε αυτός....

1. Είναι έξυπνος!!!

2. Είναι πανέξυπνος!

Αφησε τον να προσπαθήσει, θα θυμώσει και θα ξαναπροσπαθήσει, θα στριγγλίσει και θα κλωτσάει απ'τον θυμό του σαν κατσικάκι, έτσι κάνουν.

Τα μασητικά θα τα θυμηθεί μετά τους 8 μήνες. Παρόλα αυτά του χαρίζουν χρώμα και τώρα ο μικρούλης θέλει να δει, θέλει να ακούει, θέλει να παρατηρεί, γνωρίζει έναν τεράστιο μαγικό κόσμο. Το μυαλό του μωρού και οι επιθυμίες του είναι βήματα πιο μπροστά απ'οσα του επιτρέπει το σώμα του να κάνει, γιαυτό συμβαίνουν αυτά.

Ψυχραιμία λοιπόν και υπομονήηηηη!!!

Έτσι ακριβώς γίνεται και με εμάς!

Έχουμε μία ζέβρα frienemy, μόνο αυτή θέλει, όλο με αυτή παίζει, κι όταν ξαφνικά της τη βιδώσει ότι θέλει να τη φάει και δε μπορεί να την κουμαντάρει γιατί (προφανώς!) δε χωράει όλο το κουκλί στο στόμα της, νευριάζει τόσο πολύ που την πιάνει γκρίνια! Και μετά ακαριαία πάλι το ξεχνάει και προσπαθεί με μανία να τη βάλει στο στόμα της πάλι, κάτι προλαβαίνει και δαγκώνει με λύσσα, και τότε ικανοποιείται.

Έτσι είναι μωρέ τα περισσότερα παιδάκια! Μπορεί άλλα να είναι λίγο περισσότερο γκιριάρικα από άλλα, ορισμένα πιο βολικά, αλλά όλα πάνω-κάτω κάνουν τα ίδια.

Ούτε έχει κάποιο πρόβλημα το παιδί σου, ούτε τίποτα. Απλά είναι μικρούλι ακόμα.

Α, στις βόλτες με το καρότσι δεν κοιμάται; Εμάς ξεραίνεται! Αλήθεια, μήπως στο καρότσι του μπορεί να αποκοιμιέται για αρχή και μετά να τον μεταφέρεις στην κούνια?

Στο καρότσι κοιμόταν όπως όλατα παιδακια...Ξαφνικά μια μέρα αποφάσισε πως θέλει να τον κουνάω πανω κατω για κανα 20 λεπτο!Να ρωτησω και κάτι ακόμα..μπορει να σας φανεί χαζο αλλα ειναι το πρωτο μου και δεν έχω εμπειρία απο παιδιά....παιζει συνέχεια με τα χείλια και πετάει σάλια όπως όταν θέλουμε να κοροιδέψουμε κάποιον δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε...ειναι νορμαλ?

Καλέ, γιατί θες ντε και σώνει να βγάλεις ότι το παιδί έχει πρόβλημα???? Ναι, αυτό που κάνει είναι απολύτως φυσιολογικό, και φαντάσου να ξυπνάς με αυτόν τον υπέροχο ήχο πολλές φορές, που φτάνει απευθείας μέσα στα αυτιά σου ενώ είσαι στα βάθη του ύπνου, μέσω ενδοεπικοινωνίας…..

Μάλλον είσαι λίγο κουρασμένη και τα βρίσκεις όλα περίεργα. Χαλάρωσε!

Κ κουραση έχω κ αυπνια και όλα μου φαίνονται βουνο!Φυσικά κ δενθέλω να έχει κάτι αλλα λόγω άγνοιας δεν ξέρω τι ειναι φυσιολογικο κ τι δεν ειναι.:(:(

Δεν εχεις καποια μαμα, πεθερά,συγγενή η φιλη με μωρο, ώστε να σε βοηθήσει σε αυτούς τους βασικούς προβληματισμούς σου με το μωρο; από όσα περιγράφεις κ μπορω να καταλάβω, εχεις ένα καθ ολα φυσιολογικό μωρο, παντως

Επίσης,μην ξεχνάς οτι ειναι βρέφος κ μην Εχεις απαιτήσεις στη συμπεριφορά του,αντίστοιχες με εκείνες που θα ειχες απο ένα παιδι η ενήλικα

Και σου ξαναλέω, την επόμενη φορα που θα βρεθείς με τον παιδίατρο συζήτησε τα ολα αυτα μαζι του, θα σου δωσει σιγουρα πολλές συμβουλες.

Δυστυχώς η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ο άντρας μου και φυσικα κ αυτος οταν γυρνάει απο τη δουλειά!Ο παιδίατρος ενώ τον εμπιστεύομαι σαν γιατρό όταν του λέω διαφορα τέτόια μου απαντάει πως εγω έχω προβλημα κ πως αν συνεχισω να αγχωνομαι το παιδι θα αντιδραει και άλλο.Και ξέρω πως έχει δίκιο άλλα δεν ξερω αν όλα αυτα που κανει ειναι νορμαλ.Επειδη πέρασα άσχημη ψυχολογικα εγκυμοσυνη νομιζω οτι του έχω δημιουργησει προβληματα.

Αυτό πάντως που θέλω να ρυθμισω προς το παρον ειναι ο υπνος του!

Δυστυχώς η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ο άντρας μου και φυσικα κ αυτος οταν γυρνάει απο τη δουλειά!Ο παιδίατρος ενώ τον εμπιστεύομαι σαν γιατρό όταν του λέω διαφορα τέτόια μου απαντάει πως εγω έχω προβλημα κ πως αν συνεχισω να αγχωνομαι το παιδι θα αντιδραει και άλλο.Και ξέρω πως έχει δίκιο άλλα δεν ξερω αν όλα αυτα που κανει ειναι νορμαλ.Επειδη πέρασα άσχημη ψυχολογικα εγκυμοσυνη νομιζω οτι του έχω δημιουργησει προβληματα.

Αυτό πάντως που θέλω να ρυθμισω προς το παρον ειναι ο υπνος του!Εχω μια φιλη που τα μωρα της ειναι πολυ ήσυχα κ μια άλλη που ο μικρος της ειναι αυτιστικος οπότε δεν ξέρω αν μπορω να δω κοινα γιατί ειναι ιδιαιτερες περιπτωσεις,Οτι διαβάζω απο δω μεσα!

Αυτό πάντως που θέλω να ρυθμισω προς το παρον ειναι ο υπνος του!Εχω μια φιλη που τα μωρα της ειναι πολυ ήσυχα κ μια άλλη που ο μικρος της ειναι αυτιστικος οπότε δεν ξέρω αν μπορω να δω κοινα γιατί ειναι ιδιαιτερες περιπτωσεις,Οτι διαβάζω απο δω μεσα!