Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΠΥ

Recommended Posts

Δυο στα δυο. Προσπαθησα να κλεισω για πρωτη φορα σε γιατρο ιδιωτη συμβεβλημενο στον ΕΟΠΠΥ, μου λεει εχω ξεπερασει το πλαφον. Ηταν εκτακτο, ηθελα μια αδεια. Πληρωσα 30 ευρω. Οταν επεστρεψα σπιτι, μπηκα στη σελιδα του ΕΟΠΠΥ, ειχε 114/200 ραντεβου ελευθερα!! https://apps.ika.gr/eFindDoctor/ Πηρα τηλεφωνο, επεμενε με φωνες και υβρεις.

Λιγες εβδομαδες αργοτερα, σε αλλη ειδικοτητα, πηρα τηλεφωνο σημερα, μου ειπαν τα ιδια. Στο ιντερνετ, φαινεται οτι εχει 54 ραντεβου! Διαμαρτυρηθηκα, αλλα ο γιατρος και παλι επιμενει οτι δεν ξερω πως λειτουργει, και οτι ειναι οντως κλεισμενα.

Εδω στο μεταξυ, λεει οτι οφειλουν να δηλωνουν και τα προγραμματισμενα ραντεβου. http://www.odigostoupoliti.eu/diathesimotita-episkepseon-giatroi-eopyy-pedi/

Ξερετε κατι σχετικα?

Διαφημίσεις

Δυο στα δυο. Προσπαθησα να κλεισω για πρωτη φορα σε γιατρο ιδιωτη συμβεβλημενο στον ΕΟΠΠΥ, μου λεει εχω ξεπερασει το πλαφον. Ηταν εκτακτο, ηθελα μια αδεια. Πληρωσα 30 ευρω. Οταν επεστρεψα σπιτι, μπηκα στη σελιδα του ΕΟΠΠΥ, ειχε 114/200 ραντεβου ελευθερα!! https://apps.ika.gr/eFindDoctor/ Πηρα τηλεφωνο, επεμενε με φωνες και υβρεις.

Λιγες εβδομαδες αργοτερα, σε αλλη ειδικοτητα, πηρα τηλεφωνο σημερα, μου ειπαν τα ιδια. Στο ιντερνετ, φαινεται οτι εχει 54 ραντεβου! Διαμαρτυρηθηκα, αλλα ο γιατρος και παλι επιμενει οτι δεν ξερω πως λειτουργει, και οτι ειναι οντως κλεισμενα.

Εδω στο μεταξυ, λεει οτι οφειλουν να δηλωνουν και τα προγραμματισμενα ραντεβου. http://www.odigostoupoliti.eu/diathesimotita-episkepseon-giatroi-eopyy-pedi/

Ξερετε κατι σχετικα?

Αν όντως πρέπει να δηλώνουν και τα προγραμματισμένα ραντεβού και να φαίνονται στη διαδικτυακή βάση, τότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις επώνυμη τηλεφωνική ή έγγραφη καταγγελία για τους συγκεκριμένουν γιατρούς.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Με κάθε επιφύλαξη, έχω ακούσει ότι συνήθως τα "κρατανε" για να εξυπηρετήσουν τακτικούς πελάτες ... :?

Δικαιολογημένη η αγανάκτησή σου...

Όποιο και αν είναι το κίνητρο, προφανώς πρέπει να γίνει καταγγελία. Σε άλλη περίπτωση, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Με κάθε επιφύλαξη, έχω ακούσει ότι συνήθως τα "κρατανε" για να εξυπηρετήσουν τακτικούς πελάτες ... :?

Δικαιολογημένη η αγανάκτησή σου...

Μάλλον αποφεύγουν τον εοπυυ γιατί δεν τους πληρωνει

Διαφημίσεις

αυτό ακριβώς! προτιμούν τα ραντεβού εκτός εοππυ. το άλλο κουλό που μου έχει τυχει είναι που πήρα να κλεισω ραντεβού σε έναν ενδοκρινολόγο και λέω έχει εοππυ ε; μου λέει ναι αλλά επειδή είναι ''πιστοποιημένος του εοππυ'' παίρνει 30 ευρώ την επίσκεψη. φυσικά δεν πήγα, πήγα αλλού, και ποτέ δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής.

Κράτα το

Κράτα το

αυτό ακριβώς! προτιμούν τα ραντεβού εκτός εοππυ. το άλλο κουλό που μου έχει τυχει είναι που πήρα να κλεισω ραντεβού σε έναν ενδοκρινολόγο και λέω έχει εοππυ ε; μου λέει ναι αλλά επειδή είναι ''πιστοποιημένος του εοππυ'' παίρνει 30 ευρώ την επίσκεψη. φυσικά δεν πήγα, πήγα αλλού, και ποτέ δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής.

Αυτό με την πιστοποίηση το έχει καθιερώσει ένα διαγνωστικό κέντρο στην γειτονιά μου. Πληρώνεις αν θυμάμαι 3? και καλά....

Γιατρός ιδιωτικού νοσοκομείου μου είπε πως ο εοπυυ χρωστάει ένα τεράστιο πόσο στο νοσοκομείο, οπότε το νοσοκομείο αποφεύγει να δέχεται παραπεμπτικα του εοπυυ κλείνοντας πχ ραντεβού για εξετάσεις πολυυυυυυυ καιρό μετά

Δυστυχώς αυτός που πληρώνει τη νύφη είναι ο ασφαλισμένος :?

Όποιο και αν είναι το κίνητρο, προφανώς πρέπει να γίνει καταγγελία. Σε άλλη περίπτωση, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Συμφωνώ 1000%...

Αααα, σωστό...αυτό δεν το είχα σκεφτει...

... ''πιστοποιημένος του εοππυ'' [...] και ποτέ δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής.

Κι εγω θα σε ρωταγα τι ειναι αυτό!

πιστοποιημενος εοπυ, σημαινει οτι ο γιατρος ειναι ιδιωτης και εχει απλα την εγκριση του εοπυ ως προς την συνταγογραφηση φαρμακων και εξετασεων...πληρωνετε ομως σαν ιδιωτης γιατρος απο τους ασθενεις και δεν παιρνει κανενα χρηματικο ποσο απο τον εοπυ...οι περισσοτεροι ιδιωτες γιατροι πια, ειναι πιστοποιημενοι ...οποτε ρωτατε οταν κλεινετε ραντεβου, αν ο γιατρος ειναι απλα πιστοποιημενος για συνταγογραφηση, ή αν ειναι συμβεβλημενος με τον εοπυ...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Καλημέρα,

μήπως να έκανες καταγγελία στον Εοππυ απευθείας ή στον συνήγορο του πολίτη;;;;

Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει!!!

Διάβασα σε ένα άρθρο πως όταν βρείς τέτοια περίπτωση γιατρού κλείνεις το ραντεβού πάς πληρώνεις και με την απόδειξη του κάνεις καταγγελία..ταλαιπωρία βέβαια.

rhIYp3.png

Διαφημίσεις

Οι περισσότεροι γιατροί που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΠΥΥ το κάνουν αυτό.

Κουβεντιαζα το θέμα με συγγενή μου πρόσφατα, μου είπε πως παίρνει τηλέφωνο, οι περισσότεροι λένε ψέμματα πως το έχουν περάσει ενώ στο σύστημα δεν φαίνεται έτσι, και τότε τους λέει να της κλείσουν για τον επόμενο μήνα. Κάποιοι έτσι θυμώνουν και της λένε "καλά, ελάτε και θα σας γράψω στον επόμενοι μήνα" ή πως ακυρώθηκε ραντεβού και μπορεί να πάει.

Εχω διαβάσει και αυτό:

http://pekp.gr/?p=57747

Αλλά δεν ξέρω τι υπηρεσιες παίρνεις μετά.

Προσωπικά πάντως, έχω κάποιον παθολόγο που παίρνει 10 ευρώ για τις υπηρεσίες του αυτές στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥΥ και κάνω την δουλειά μου.

πιστοποιημενος εοπυ, σημαινει οτι ο γιατρος ειναι ιδιωτης και εχει απλα την εγκριση του εοπυ ως προς την συνταγογραφηση φαρμακων και εξετασεων...πληρωνετε ομως σαν ιδιωτης γιατρος απο τους ασθενεις και δεν παιρνει κανενα χρηματικο ποσο απο τον εοπυ...οι περισσοτεροι ιδιωτες γιατροι πια, ειναι πιστοποιημενοι ...οποτε ρωτατε οταν κλεινετε ραντεβου, αν ο γιατρος ειναι απλα πιστοποιημενος για συνταγογραφηση, ή αν ειναι συμβεβλημενος με τον εοπυ...

ααααα μάλιστα. το μάθαμε και αυτό! ήταν όμως στη λίστα με ενδοκρινολόγους θεσσαλονίκη ραντεβού με εοππυ εκεί είναι το κουλό.

Κράτα το

Κράτα το

ααααα μάλιστα. το μάθαμε και αυτό! ήταν όμως στη λίστα με ενδοκρινολόγους θεσσαλονίκη ραντεβού με εοππυ εκεί είναι το κουλό.

μην το χλευαζεις λουκουμαδακι! ειναι μεγαλη εξυπηρετηση να μπορεις να επιλεξεις τον γιατρο που θα πας (αν προκετε για ιδιωτη )και να μπορει να σου συνταγογραφησει εξετασεις -κυριως- και φαρμακα...

σε αλλη περιπτωση,επρεπε να πας στον γιατρο της επιλογης σου και μετα να κανεις ιδιωτικα τις εξετασεις ή να ξαναπας σε γιατρο του ικα και αν ηθελε θα σου εγραφε οτι εξετασεις εκεινος ηθελε και θα σου εβγαζε και την ψυχη...

οσο για την λιστα που βρηκες τον γιατρο, ναι αυτο ειναι παραξενο αλλα φανταζομαι οτι δεν ξεχωριζουν πια τους συμβεβλημενους απο τους πιστοποιημενους και αφηνουν τους ασθενεις να ρωτανε οταν επικοινωνουν για ραντεβου

μην το χλευαζεις λουκουμαδακι! ειναι μεγαλη εξυπηρετηση να μπορεις να επιλεξεις τον γιατρο που θα πας (αν προκετε για ιδιωτη )και να μπορει να σου συνταγογραφησει εξετασεις -κυριως- και φαρμακα...

σε αλλη περιπτωση,επρεπε να πας στον γιατρο της επιλογης σου και μετα να κανεις ιδιωτικα τις εξετασεις ή να ξαναπας σε γιατρο του ικα και αν ηθελε θα σου εγραφε οτι εξετασεις εκεινος ηθελε και θα σου εβγαζε και την ψυχη...

οσο για την λιστα που βρηκες τον γιατρο, ναι αυτο ειναι παραξενο αλλα φανταζομαι οτι δεν ξεχωριζουν πια τους συμβεβλημενους απο τους πιστοποιημενους και αφηνουν τους ασθενεις να ρωτανε οταν επικοινωνουν για ραντεβου

δλδ υπάρχει περίπτωση να πας σε γιατρό και να σου πει δεν μπορώ να γράψω εξετάσεις; πρώτη φορά το ακούω! έχω σταθερούς γιατρούς εδώ και χρόνια και μόνο όταν έψαξα καινούριας ειδικότητας έπεσα σε αυτό το φαινόμενο. έχουν αλλάξει πολλά από ότι φαίνεται! νόμιζα φτάνει ο ασφαλιστικός φορέας και ο γιατρός απλά γράφει ότι πρέπει να γράψει! τι να πεις! μη σε βρει η ταλαιπωρία μαζί με την ανάγκη μόνο!

Κράτα το

Κράτα το

δλδ υπάρχει περίπτωση να πας σε γιατρό και να σου πει δεν μπορώ να γράψω εξετάσεις; πρώτη φορά το ακούω! έχω σταθερούς γιατρούς εδώ και χρόνια και μόνο όταν έψαξα καινούριας ειδικότητας έπεσα σε αυτό το φαινόμενο. έχουν αλλάξει πολλά από ότι φαίνεται! νόμιζα φτάνει ο ασφαλιστικός φορέας και ο γιατρός απλά γράφει ότι πρέπει να γράψει! τι να πεις! μη σε βρει η ταλαιπωρία μαζί με την ανάγκη μόνο!

Καλησπέρα λουκουμαδάκι.Ναι υπάρχει περίπτωση να πας σε γιατρό και να μη μπορεί να σου γράψει εξετάσεις και φάρμακα.Εμένα ο ενδοκρινολόγος που πάω δε γράφει μέσω ΕΟΠΥΥ,όπως και ένας καρδιολόγος που είχα πάει.Και εγώ απόρησα γιατί πίστευα ότι όλοι γράφουν.Άσε άμα μπλέξεις με γιατρούς αυτά τραβάς.Ευτυχώς ο γυναικολόγος μου είναι συμβεβλημένος με τον εοπυυ.'Οχι ότι δε πληρώνω τον υπέρηχο,αλλά για αναρρωτικές άδειες και εξετάσεις είμαι καλυμμένη.

Διαφημίσεις

ναι λουκουμαδακι, ετσι δεν γινοταν παλια??κανεις ιδιωτης γιατρος δεν συνταγογραφουσε μεσω ικα τοτε ή εοπυ τωρα...σου εγραφε τις εξετασεις σε δικο του επιστολοχαρτο και επρεπε να τις πληρωσεις για να τις κανεις...τωρα ομως οι περισσοτεροι εχουν την δυνατοτητα να στις γραψουν μεσω εοπυ και να πληρωσεις απλα την συμμετοχη σου στο διαγνωστικο...για να μην μπερδευομαστε, μιλαμε για τους ιδιωτες γιατρους...

ναι λουκουμαδακι, ετσι δεν γινοταν παλια??κανεις ιδιωτης γιατρος δεν συνταγογραφουσε μεσω ικα τοτε ή εοπυ τωρα...σου εγραφε τις εξετασεις σε δικο του επιστολοχαρτο και επρεπε να τις πληρωσεις για να τις κανεις...τωρα ομως οι περισσοτεροι εχουν την δυνατοτητα να στις γραψουν μεσω εοπυ και να πληρωσεις απλα την συμμετοχη σου στο διαγνωστικο...για να μην μπερδευομαστε, μιλαμε για τους ιδιωτες γιατρους...

δεν θυμάμαι καθόλου κορίτσι! πήγαινα πολύ σπάνια και σε γιατρούς επαρχίας φίλων των γονιών μου σχεδόν όλοι,δεν θυμάμαι ούτε λεφτά ούτε εξετάσεις αν πλήρωνα και τι. τα τελευταία χρόνια που άρχισα μόνη μου με την δική μου ασφάλεια δεν έτυχε να μη μου γράψουν ότι χρειαζόταν! πληρώνω επίσκεψη εκεί που πάω μόνη μου αλλά για εξετάσεις που έκανα μια στο τόσο πιο παλιά δεν με βοηθάει η μνήμη μου καθόλου τελικά!

Κράτα το

Κράτα το

Καλησπέρα λουκουμαδάκι.Ναι υπάρχει περίπτωση να πας σε γιατρό και να μη μπορεί να σου γράψει εξετάσεις και φάρμακα.Εμένα ο ενδοκρινολόγος που πάω δε γράφει μέσω ΕΟΠΥΥ,όπως και ένας καρδιολόγος που είχα πάει.Και εγώ απόρησα γιατί πίστευα ότι όλοι γράφουν.Άσε άμα μπλέξεις με γιατρούς αυτά τραβάς.Ευτυχώς ο γυναικολόγος μου είναι συμβεβλημένος με τον εοπυυ.'Οχι ότι δε πληρώνω τον υπέρηχο,αλλά για αναρρωτικές άδειες και εξετάσεις είμαι καλυμμένη.

oly μου τι κάνεις; βρήκες καμιά άκρη; έχουμε μέρες να τα πούμε!

Κράτα το

Κράτα το

oly μου τι κάνεις; βρήκες καμιά άκρη; έχουμε μέρες να τα πούμε!

Λουκουμαδάκι καλησπέρα.Καλά είμαι,εσύ πώς είσαι?Σας διαβάζω καθημερινά,απλά δεν έχω κανένα νέο.Στις 24 του μηνός έχω άδεια 11 μέρες και θα ξεκουραστώ λιγάκι.Τέλη του μήνα θα κανονίσω ραντεβού στο embryolab και ο Θεός βοηθός.Ο γιατρός μου μου είπε να μιλήσω γι'αυτόν,είναι φίλος του ο γιατρός με τον οποίο θα κλείσω ραντεβού.Ανυπομονώ να ακούσω τί τιμή θα μου πει,γιατί από εκεί θα εξαρτηθεί ποιο μήνα θα ξεκινήσω.Δυστυχώς την ένεση δε βρήκα ακόμα να την αλλάξω και είμαι λίγο στεναχωρημένη.Εσύ τί κάνεις?

Δεν μιλαω για τετοια περιπτωση, δεν την γνωριζω καν.

Η γραμματεας του μου ειπε οτι αν κλεισω τον αλλο μηνα, δεν θα πληρωσω ουτε ενα ευρω. Και οτι γραφει εξετασεις.

Προφανως ειναι αυτο που λετε παραπανω, τα κρατανε για γνωστους ή/και γενικα τα αποφευγουν...οπως ηταν αναμενομενο, λυπαμαι που το λεω. :evil:

Τελικα για την αδεια πηγα σε εναν αλλο γιατρο επισης συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΠΥ, και δεν πληρωσα τιποτα. Με εξετασε κανονικα.

Πηρα τηλεφωνο στον ΕΟΠΠΥ και μου ειπαν α) οτι οσοι γιατροι ειναι στη βαση που ειδα, ειναι συμβεβλημενοι και δεν πληρωνεις δεκαρα, αρκει να εχουν ραντεβου και β) αν ενας σου πει οτι δεν εχει ραντεβου, ενω στη βαση φαινεται οτι εχει, κανεις καταγγελια.

Λυπαμαι που ημουν ανενημερωτη και πληρωσα τον πρωτο γιατρο, πριν ενα μηνα...