Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπορουμε να βοηθήσουμε....Ευχαριστω

elpida76

Recommended Posts

Καλημέρα.,..παραθέτω ενα μήνυμα μιας φίλης που ζητάει την βοήθεια μας...με βαση τις εμπειρίες μας...και όχι μόνο.,...

Ελπιδα καλημέρα σε παρακαλώ ενα μπορείς ρωτά τα κορίτσια μήπως μπορούν να με βοηθήσουν είμαι σε απόγνωση.....

Λοιπον εκανα εμβρυομεταφορα στις 26.10 με βλαστοκυστες....

στις δέκα μέρες εκανα χοριακη η οποια βγήκε μόλις 45...

7 Νοεμβρίου παλι χοριακη πήγε στα 70.9

9 Νοεμβρίου αλλη χοριακη ...που πήγε 117

11 Νοεμβρίου ... 202

13 Νοεμβρίου ...394

16 Νοεμβρίου ...720

20 Νοεμβρίου.... 886 οπου εκανα και υπερηχο και είδα σάκο μικρο...

23 Νοεμβρίου .,χοριακη...1112

25 Νοεμβρίου υπέρηχο ... Σε αλλο γιατρο είδε σάκο 5 χιλιοστά μικροτερος λεει 1 εβδομαδα με βαση την μετρηση εξωσωματικου και είδε και λιθικικο ασκό ίσα ίσα μια κουκίδα

26 Νοεμβρίου χοριακη 1248

27 Νοεμβρίου σήμερα υπέρηχο και ο γιατρός είπε Δεύτερα αποξυση ..δεν μεγαλώνει ο σάκος....

Ωστόσο οιστραδιόλη απο 870 Δεύτερα ...πέμπτη πήγε 640....και προγεστερόνη απο 11.9 στα 7.9

Τι θα κάνατε στην θέση μου εφόσον η χοριακη ανεβαίνει έστω και λίγο....θα πηγαινατε για αποξυση ...Δεύτερα ή θα περιμενατε μήπως και πάρει μπροστά το μωρο μου....μηπως και γίνει ενα θαύμα....

Σας ευχαριστώ πολύ όλες και καμια να μην βρεθεί στην θέση μου......

;)Χαμογελα....αισιοδοξια...ονειρα....:wink:

Διαφημίσεις

θα πηγαινα κ σε δευτερο γιατρο...μαλλον...

Σε δυο έχει παει ....λες να πάρει και τρίτη γνώμη... Εχετε να της προτεινεται κάποιον καλό σε υπέρηχο τελευταίας γενιάς μπας και δει κατι παραπάνω.... Είναι Αθήνα τώρα και θα είναι για λιγες μέρες ακόμα....

Καλημέρα.,..παραθέτω ενα μήνυμα μιας φίλης που ζητάει την βοήθεια μας...με βαση τις εμπειρίες μας...και όχι μόνο.,...

Ελπιδα καλημέρα σε παρακαλώ ενα μπορείς ρωτά τα κορίτσια μήπως μπορούν να με βοηθήσουν είμαι σε απόγνωση.....

Λοιπον εκανα εμβρυομεταφορα στις 26.10 με βλαστοκυστες....

στις δέκα μέρες εκανα χοριακη η οποια βγήκε μόλις 45...

7 Νοεμβρίου παλι χοριακη πήγε στα 70.9

9 Νοεμβρίου αλλη χοριακη ...που πήγε 117

11 Νοεμβρίου ... 202

13 Νοεμβρίου ...394

16 Νοεμβρίου ...720

20 Νοεμβρίου.... 886 οπου εκανα και υπερηχο και είδα σάκο μικρο...

23 Νοεμβρίου .,χοριακη...1112

25 Νοεμβρίου υπέρηχο ... Σε αλλο γιατρο είδε σάκο 5 χιλιοστά μικροτερος λεει 1 εβδομαδα με βαση την μετρηση εξωσωματικου και είδε και λιθικικο ασκό ίσα ίσα μια κουκίδα

26 Νοεμβρίου χοριακη 1248

27 Νοεμβρίου σήμερα υπέρηχο και ο γιατρός είπε Δεύτερα αποξυση ..δεν μεγαλώνει ο σάκος....

Ωστόσο οιστραδιόλη απο 870 Δεύτερα ...πέμπτη πήγε 640....και προγεστερόνη απο 11.9 στα 7.9

Τι θα κάνατε στην θέση μου εφόσον η χοριακη ανεβαίνει έστω και λίγο....θα πηγαινατε για αποξυση ...Δεύτερα ή θα περιμενατε μήπως και πάρει μπροστά το μωρο μου....μηπως και γίνει ενα θαύμα....

Σας ευχαριστώ πολύ όλες και καμια να μην βρεθεί στην θέση μου......

θα πήγαινα κ σε 3ο γιατρό πρίν κάνω οτιδήποτε...κι εμένα θα με προβλημάτιζε πώς αφού ανεβαίνει η χοριακή μου λέει να κάνω απόξεση;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Κι εγω θα πήγαινα και σε άλλο γιατρό.

Φαίνεται βέβαια οτι δεν πάνε καλα τα πράγματα αλλα και πάλι όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση δεν σταματάς να ελπίζεις..

Λογικά δεν θα προχωρήσει. Αλλα αν προχωρήσει γιατι ηκοπελα να το έχει στο μυαλό της ότι μπορεί και να έκανε μωρό? να το τραβήξει όσο περισσότερο μπορεί, απόξεση γίνεται και αργότερα. Τι μπορεί να πάθει?

Κοριτσια μιλησε η κοπέλα με τον γιατρό μεν στην αρχή ήταν κάθετος ότι πρέπει να γίνει .Δεν υπάρχει ελπίδα....Αλλά με το ζόρι της κοπέλας συμφώνησε να πάει για υπέρηχο την Τετάρτη,,,,και μετα αποξυση ώστε να κερδίσει λιγο χρόνο....

κορίτσια έχετε ακούσει καμιά με τέτοια ιστορια που να πήγε καλά.,,άμα δει το έμβρυο και ακούσει καρδούλα ....ενω οι χοριακες της ειναι χαμηλές ,,,,θα έχει ελπίδες λέτε????

να στε καλά και εύχομαι όλες σύντομα μανούλες!!!!!

Κοριτσια μιλησε η κοπέλα με τον γιατρό μεν στην αρχή ήταν κάθετος ότι πρέπει να γίνει .Δεν υπάρχει ελπίδα....Αλλά με το ζόρι της κοπέλας συμφώνησε να πάει για υπέρηχο την Τετάρτη,,,,και μετα αποξυση ώστε να κερδίσει λιγο χρόνο....

κορίτσια έχετε ακούσει καμιά με τέτοια ιστορια που να πήγε καλά.,,άμα δει το έμβρυο και ακούσει καρδούλα ....ενω οι χοριακες της ειναι χαμηλές ,,,,θα έχει ελπίδες λέτε????

προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει ελπίδα κ να περιμένει...κ να πάει κ σε άλλο γιατρό...τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα...δε θα μπορούσα να βλέπω ν'ανεβαίνει η χοριακή μου έστω κ λίγο κ να πάω να το ρίξω...γιατί έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις που το έμβρυο παλλινδρομεί αλλά αυτό φαίνεται κι απ'τη χοριακή(πέφτει..δεν ανεβαίνει)...εκτός αν ήταν εξωμήτριο που εκεί είναι επικίνδυνο κ πρέπει οπωσδήποτε να γίνει αυτό...ας ρωτήσει κι άλλο γιατρό κ αν έχει περιθώριο να περιμένει ή αν θα έχει επιπτώσεις αυτό...

προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει ελπίδα κ να περιμένει...κ να πάει κ σε άλλο γιατρό...τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα...δε θα μπορούσα να βλέπω ν'ανεβαίνει η χοριακή μου έστω κ λίγο κ να πάω να το ρίξω...γιατί έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις που το έμβρυο παλλινδρομεί αλλά αυτό φαίνεται κι απ'τη χοριακή(πέφτει..δεν ανεβαίνει)...εκτός αν ήταν εξωμήτριο που εκεί είναι επικίνδυνο κ πρέπει οπωσδήποτε να γίνει αυτό...ας ρωτήσει κι άλλο γιατρό κ αν έχει περιθώριο να περιμένει ή αν θα έχει επιπτώσεις αυτό...

Απ ότι μου είπε η κοπέλα που σας ευχαριστεί μέσα απο την ψυχή της για τις συμβουλές σας....Δεν ειναι Εξωμήτριος...ο σάκος βρίσκεται στον πυθμένα ψηλά στην μήτρα...δεν ειναι τόσο μεγάλος όσο δείχνει η μέτρηση με βάση την εμβρυομεταφορα....Ο ένας ο γιατρός της ειπε ειναι μικρός ο σάκος Δεν μπορούμε να δούμε Τιποτα ακόμα και ο άλλος επειδή ειναι μικρός ο σάκος πρέπει να κάνουμε αποξυση( ο εξωσωματικος της)....πήρε παραταση μέχρι Τετάρτη....τι να πω μακάρι να γίνει κάτι..ειναι αδικία να προσπαθεις πως και πως να πιάσεις μετα απο τόσες εξωσωματικες και όταν πιάσεις να το χάνεις.....κριμα...

κορίτσια να στε καλά....ξέρετε κανέναν καλο υπερηχογραφιστη....που να έχει μηχανήματα τελευταίας γενιάς....?

Διαφημίσεις

Εγώ δε θά κανα τίποτα. Θα πήγαινα στην 6η εβδομάδα για υπέρηχο. Είναι πάρα πολύ αγχωτικό και παρεμβατικό όλο αυτό και της τσακίζει την ήδη καταπονημένη ψυχολογία της. Και θα περίμενα να γίνει μόνη της η αποβολή αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Να (ξανα)εμπιστευτεί το κορμί της και να αφήσει τη φύση να κάνει τη δουλειά που ξεκίνησε η επιστήμη.

Υπερήχους εδώ http://fetus.gr/doctors/athena_souka/

FLcUp3.png0BQfp3.png

Εγώ δε θά κανα τίποτα. Θα πήγαινα στην 6η εβδομάδα για υπέρηχο. Είναι πάρα πολύ αγχωτικό και παρεμβατικό όλο αυτό και της τσακίζει την ήδη καταπονημένη ψυχολογία της. Και θα περίμενα να γίνει μόνη της η αποβολή αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Να (ξανα)εμπιστευτεί το κορμί της και να αφήσει τη φύση να κάνει τη δουλειά που ξεκίνησε η επιστήμη.

Υπερήχους εδώ http://fetus.gr/doctors/athena_souka/

Μα είναι ηδη στην 7η εβδομαδα...και εμβρυακα στοιχεια δεν είχε δει την προηγούμενη τέταρτη γιατι ο σάκος ηταν μονο πεντε χιλιοστά ....και η χοριακη 1248

Ευχαριστω πολύ να σαι καλα

Μα είναι ηδη στην 7η εβδομαδα...και εμβρυακα στοιχεια δεν είχε δει την προηγούμενη τέταρτη γιατι ο σάκος ηταν μονο πεντε χιλιοστά ....και η χοριακη 1248

Ευχαριστω πολύ να σαι καλα

Καλημέρα, η τιμή της χοριακης για την εβδομαδα που βρίσκεται δυςτυχως ειναι υπερβολικά χαμηλή. Η γνώμη μου ειναι να μην περιμένει άλλο κ να προχωρήσει σε οτι της πει ο γιατρος της. Με την υγεία μας δεν παίζουμε! Τώρα, αν θέλει να πάρει κ μια επιπλέον γνώμη καλώς. Θα συμφωνήσω να επισκεφτεί την Κα Σούκα ή τον συνεργάτη της κο Πιλάλη οι οποίοι ειναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους.

jTRQp2.png KPxIp3.png

Καλημέρα, η τιμή της χοριακης για την εβδομαδα που βρίσκεται δυςτυχως ειναι υπερβολικά χαμηλή. Η γνώμη μου ειναι να μην περιμένει άλλο κ να προχωρήσει σε οτι της πει ο γιατρος της. Με την υγεία μας δεν παίζουμε! Τώρα, αν θέλει να πάρει κ μια επιπλέον γνώμη καλώς. Θα συμφωνήσω να επισκεφτεί την Κα Σούκα ή τον συνεργάτη της κο Πιλάλη οι οποίοι ειναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους.

Να σαι καλά της έχω διαβάσει όλα τα μηνηματα σας.. .και ευχαριστεί πολύ...

Να ρωτησω την γιατρό αυτή μπορεί να την βρει και στο δημόσιο ...στο αττικό ξέρετε παραπάνω πληροφορίες ...χίλια ευχαριστώ

Ναι έχω ακούσει για παρόμοια περίπτωση και τελικά άκουσε καρδιά!!!,

Και μια άλλη κοπέλα μέσα από το φόρουμ πήγαινε για απόξεση γιατί ημερολογιακά ήταν 9 εβδομάδων και δεν έβλεπε ο γιατρός της τπτ. Λίγο πριν το χειρουργείο έκανε υπέρηχο και άκουσε καρδιά!!!! Το αποτέλεσμα ήταν ότι ημερολόγιακα έπρεπε να ήταν 9 εβδομάδων αλλα υπερυχογραφιακα μόλις 6. Προβληματίζοταν γιατί οι χοριακης της ανέβαιναν λίγο αλλα πάντα ανέβαιναν κατα 60 τις εκατό που είναι και όριο. Το ίδιο βλέπω και στις χοριακες της κοπέλας. Και κάτι ακόμη ο σάκος φαίνεται με χοριακη 1500 όποτε είναι λογικό να είναι ακόμα μικρός. Εύχομαι να πάνε ολα καλα!!!!!

aOhpp3.png

Διαφημίσεις

Και κάτι ακόμη, έκανε χοριακη στις δέκα μέρες! Γιατί? ας είναι βλαστοκυστες η χοριακη γινεται μετα από 14 μέρες! Και το αποτέλεσμα θα ήταν 117 που είναι πολυ καλή χοριακη!

Ξέρω πολυ κοντινά μου πρόσωπα που έβαλαν βλαστοκυστες και στις 14 μέρες η χοριακη ήταν 80 και η δεύτερη 380 και πήγαν πολυ καλα!!!!

aOhpp3.png

Και κάτι ακόμη, έκανε χοριακη στις δέκα μέρες! Γιατί? ας είναι βλαστοκυστες η χοριακη γινεται μετα από 14 μέρες! Και το αποτέλεσμα θα ήταν 117 που είναι πολυ καλή χοριακη!

Ξέρω πολυ κοντινά μου πρόσωπα που έβαλαν βλαστοκυστες και στις 14 μέρες η χοριακη ήταν 80 και η δεύτερη 380 και πήγαν πολυ καλα!!!!

Κοπέλα μου να σαι καλά..μακάρι να γινει κάτι καλο γιατι βασανίζεται πολλά χρόνια και έχει κάνει πολλές εξωσωματικής....

στην 10η μέρα έκανε χοριακη για αυτο που λες ...ειχε βάλει βλαστοκυστες....

επισης και εγω ήξερα πανω απο 1500 βλέπει σακο....κι όμως η κοπέλα ειδε σακο περίπου στην 6η εβδομάδα...με χοριακη 800 κατι....

τι να πω ή παναγιά να κάνει ότι καλύτερο ....μακάρι να γεμίσουν όλες οι άδειες αγκαλιές!!!

Κορίτσια η κοπελα δεν έχει πάει ακόμα για υπέρηχο για να περάσουν λιγες μέρες....μηπως και γίνει το θαύμα της...ωστόσο σήμερα έκανε κι άλλη χοριακη ...και απο 1248 που ηταν την πέμπτη σήμερα είναι 1538 .....ανεβαίνει μς αργό ρυθμο....πολυ αργό...βρε κορίτσια γινεται να ανεβαίνει..... Αμα.παει για παλλιδρομη...έχει τύχει σς καμια...έχετε ακούσει κατι παρόμοιο..

Πάει να τρελαθεί....σας ευχαριστώ εκ μέρους τους

Κορίτσια η κοπελα δεν έχει πάει ακόμα για υπέρηχο για να περάσουν λιγες μέρες....μηπως και γίνει το θαύμα της...ωστόσο σήμερα έκανε κι άλλη χοριακη ...και απο 1248 που ηταν την πέμπτη σήμερα είναι 1538 .....ανεβαίνει μς αργό ρυθμο....πολυ αργό...βρε κορίτσια γινεται να ανεβαίνει..... Αμα.παει για παλλιδρομη...έχει τύχει σς καμια...έχετε ακούσει κατι παρόμοιο..

Πάει να τρελαθεί....σας ευχαριστώ εκ μέρους τους

Ελπίδα εγω που ειχα μια παλινδρομη πρόσφατα κατέβηκε σε μια μέρα απο 33000 σε 11000.Μου φαινεται περίεργο που ανεβαίνει έστω κ αργά.δε ξερω τι μπορει να ειναι.

Εχω διαβάσει εδώ μεσα μια παρόμοια ιστορία που τελικά πήγε καλα η κύηση.

Ευχομαι ολόψυχα να παει καλα και στη φίλη σου.

Αν ήμουν στη θέση της φίλης σου θα επέμενα.μπορει κ να έπαιρνα κι αλλη γνώμη.

Ελπίδα μου...προσωπικά θα άλλαζα γιατρό...κ με τίποτα δε θα πήγαινα για απόξεση απ'τη στιγμή που ανεβαίνει η χοριακή...τώρα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το έμβρυο αυτό θα φανεί πιστεύω με εξετάσεις που γίνονται στις αρχές τις εγκυμοσύνης(κ στην αυχενική κ σε άλλες εξετάσεις που κάνουν) κ άν υπάρχει σοβαρός λόγος τότε θα είναι η τελευταία της λύση αυτή...πές της να προσέχει...να πάρει κι άλλη γνώμη...κ δε ξέρω αν πρέπει να παίρνει κ προγεστερόνη κτλ.φαντάζομαι θα έχει ρωτήσει ε;

Κοριτσάκια η κοπέλα συνεχίζει κανονικά τα χάπια με την συμβουλή της αιματολογους της..και προγεστερόνη.....Επίσης θα πάει να κάνει την Τετάρτη υπέρηχο...και εύχομαι και προσεύχομαι να δουν έστω το μωρο και να ακούσουν την καρδούλα του...γιατι με το τελευταίο υπέρηχο την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ μικρός ο σάκος και δεν μπορούσαν να δουν τίποτα....

Να στε καλά και ειλικρινά έστω και να υπάρχει μια ελπίδα μακάρι να πάνε όλα καλά....σιγουρα....και εμένα μου φαίνεται περίεργο που ανεβαίνει η χοριακη έστω και λίγο...της είπαν ότι μεγαλώνει ο σάκος γι αυτό ανεβαίνει η χοριακη και σιγουρα θα πάει για παλλλιδρομη....

Σας ευχαριστώ πολυ

Κορίτσια να στε καλά χιλια Ευχαριστώ ....

Η κοπέλα πήγε σε έναν αρκετά αξιόλογο γιατρό ο όποιος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ανευεμβρυακι κύηση...δεν φαίνονται εμβρυακα στοιχειά ενω με βάση την κύηση θα έπρεπε να υπάρχει έμβρυο 12 χιλιοστά...περίπου...Δυστυχώς ο σάκος ήταν 7 χιλιοστά....που θα ήταν τελείως της είπε ο γιατρός για 5 εβδομάδων κύηση....θα κάνει αποξυση καθως και καρυοτυπο εμβρύου...βιοψια...κτλ παρόλο που δεν φαίνονται εμβρυακα στοιχειά μπορούν να πάρουν απο το σάκο λαχνες και να γίνει η εξέταση....

μακάρι να μην διαβάζουμε τέτοιες καταστάσεις!!!!

να στε καλά όλες και εύχομαι σύντομα όλες μανούλες!!!

Κορίτσια να στε καλά χιλια Ευχαριστώ ....

Η κοπέλα πήγε σε έναν αρκετά αξιόλογο γιατρό ο όποιος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ανευεμβρυακι κύηση...δεν φαίνονται εμβρυακα στοιχειά ενω με βάση την κύηση θα έπρεπε να υπάρχει έμβρυο 12 χιλιοστά...περίπου...Δυστυχώς ο σάκος ήταν 7 χιλιοστά....που θα ήταν τελείως της είπε ο γιατρός για 5 εβδομάδων κύηση....θα κάνει αποξυση καθως και καρυοτυπο εμβρύου...βιοψια...κτλ παρόλο που δεν φαίνονται εμβρυακα στοιχειά μπορούν να πάρουν απο το σάκο λαχνες και να γίνει η εξέταση....

μακάρι να μην διαβάζουμε τέτοιες καταστάσεις!!!!

να στε καλά όλες και εύχομαι σύντομα όλες μανούλες!!!

Ευχομαι τουλάχιστον να μην βρούν κάτι κακό στις εξετάσεις και να ήταν τυχαίο γεγονός όπως συνηθίζουν να λένε οι γιατροί.Δώσε κουράγιο στη φίλη σου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...