Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

Recommended Posts

Καποιο παιδακι χτυπησε τη μικρη με δυναμη στην κοιλια στο σχολειο. Μου ειπε οτι την ποναγε για πολλη ωρα, τωρα της περασε ομως ο πονος.

Το θεμα ειναι οτι οταν την ειδα σημερα, πριν μου πει την ιστορια, αναρωτιομουν γιατι μου φαινεται πρησμενη η κοιλια της-ειναι αρκετα. Δεν ειναι κοκκινη ομως.

Τη ρωτησα πως αισθανεται και μου λεει οτι αισθανεται καλα και εφαγε κανονικα.

Σας εχει συμβει? Συμπτωματα που θα επρεπε να μας ανησυχουν??

Διαφημίσεις

Εχει κανει κακα? Μηπως γι αυτο ειναι πρισμενη η κοιλιτσα της? Τον μεγαλο μου γιο τον χτυπησε ενας φιλος του και σφαδραζε απο του πονους αλλα τελικα ειχε γαστριτιδα. Δηλαδη του ετυχαν και τα δυο την ιδια μερα και νομιζε οτι ο πονος ηταν απο την κλωτσια. Βεβαια επειδη ουρλιαζε τον ειχα παει στα επειγοντα. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα

Πάρε τον παιδίατρο καλύτερα να σου πει τι πρέπει να κάνεις, ή τι πρέπει να προσέξεις.

Πως είναι σήμερα το παιδί;

Από το σχολείο σου είπαν τίποτα;

Εχθες με το που εγραψα το ποστ, μου κοιμηθηκε κι ετσι ειπα να ηρεμησω και να το δω σημερα.

Το πρωι μου ειπε οτι αισθανεται καλα, ομως οταν φτασαμε στο νηπιαγωγειο, ρωτησα μια μαμα που ειναι γιατρος και μου ειπε οτι καμμια φορα αλλα σπανια, δεν φαινεται ενα προβλημα παρα μερες μετα. Κι οτι αν την πηγαινα Παιδων θα της εκαναν ενα σωρο εξετασεις.

Δεν ξερω...λεω να το αφησω θα δω. Αν βεβαια τη δω καπως ή μου διαμαρτυρηθει οτι ποναει κλπ, δεν το συζητω.

Παντως στη δασκαλα της, τα ειπα ενα χερακι. Το παιδακι το εχω παρατηρησει πολλες φορες, εχει καποιο προβλημα και πρεπει να αντιμετωπιστει. Της ειπα οτι αν την ξαπαπειραξει, θα κανω εγγραφη καταγγελια, και θα καλεσω κοινωνικη λειτουργο.

Εχθες με το που εγραψα το ποστ, μου κοιμηθηκε κι ετσι ειπα να ηρεμησω και να το δω σημερα.

Το πρωι μου ειπε οτι αισθανεται καλα, ομως οταν φτασαμε στο νηπιαγωγειο, ρωτησα μια μαμα που ειναι γιατρος και μου ειπε οτι καμμια φορα αλλα σπανια, δεν φαινεται ενα προβλημα παρα μερες μετα. Κι οτι αν την πηγαινα Παιδων θα της εκαναν ενα σωρο εξετασεις.

Δεν ξερω...λεω να το αφησω θα δω. Αν βεβαια τη δω καπως ή μου διαμαρτυρηθει οτι ποναει κλπ, δεν το συζητω.

Παντως στη δασκαλα της, τα ειπα ενα χερακι. Το παιδακι το εχω παρατηρησει πολλες φορες, εχει καποιο προβλημα και πρεπει να αντιμετωπιστει. Της ειπα οτι αν την ξαπαπειραξει, θα κανω εγγραφη καταγγελια, και θα καλεσω κοινωνικη λειτουργο.

Έχε το νου σου γενικά. Αν τρώει, αν δείχνει αδιάθετη κτλ.

Καλά τα είπες στη δασκάλα.

Διαφημίσεις

Καταλαβαίνω ότι δεν θέλεις να ταλαιπωρήσεις το παιδί αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι οι εξετάσεις σκοπό έχουν να αποκλείσουν το οτιδήποτε.. εγώ επειδή είμαι και λίγο αγχώδης άμα έβλεπα την κοιλιά του πρησμένη θα τον πήγαινα οπωσδήποτε εάν όχι στο Παίδων στον παιδίατρό του σίγουρα... δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά καλύτερα δεν είναι να σου πει ένας γιατρός την γνώμη του αφού την εξετάσει παρά εμείς?

Χαρα-Μαρία περαστικά στην μικρή...!!!

Ευχαριστω! Την ειχα υπο στενη παρακολουθηση αυτες τις μερες... Δεν μου εχει διαμαρτυρηθει απο τοτε και ειναι ευδιαθετη, τρωει, παιζει, τρεχει κλπ οποτε ηρεμησα κι εγω. Ειχα ισως αντιδρασει υπερβολικα, αλλα οπως μου τα ειχε πει αρχικα με ειχε τρομαξει. Ειχε και υποθερμια, ειπα κατι τρεχει. Ομως απο προχθες, και ξεπρηστηκε η κοιλια και η θερμοκρασια της ειναι οκ.

Θα την παω στο γιατρο για τσεκ απ που εχουμε κανονισει καιρο με εξετασεις αιματος κλπ την αλλη εβδομαδα και θα ρωτησω αναλυτικα το γιατρο, ποτε ανησυχουμε και ποτε οχι, δεν περιμενα να πρεπει να τα δω αυτα απο τωρα. :(