Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπερδεμένη ιστορία

Rusu

Recommended Posts

Μια χαρα νεος ειναι 53 ετων και εννοειται δεν ειναι με το ενα ποδι στον ταφο...ομως η κοπελα ειναι 25 ετων.

Μα δεν είπα κάτι σε σχέση με την κοπέλα... Οκ ο καθένας έχει τις απόψεις του και με βάση αυτές, γράφει.. Μίλησα μόνο για τις συγκεκριμένες εκφράσεις, που τις βρίσκω λίγο άκομψες ενπάσει περιπτώσει, και όχι για τις απόψεις του καθενός...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 65
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα δεν είπα κάτι σε σχέση με την κοπέλα... Οκ ο καθένας έχει τις απόψεις του και με βάση αυτές, γράφει.. Μίλησα μόνο για τις συγκεκριμένες εκφράσεις, που τις βρίσκω λίγο άκομψες ενπάσει περιπτώσει, και όχι για τις απόψεις του καθενός...

Νιαρα οι εκφράσεις ειναι σχετικές με το θέμα μας!!!

Δεν άνοιξα άλλο θέμα να πω οτι οι πενηντάρηδες ειναι παπουδες!!

Και εγω που ειμαι 40 αν ρώτουσα για τη σχέση μου με ενα 16χρονο (αν και 30 χρόνια ειναι λιγότερο! ) θα με λέγανε γριά σει σχέση με ενα πιτσιρίκα

Μπορει να μην εχει σαπίζει τωρα αλλα σε 15 χρόνια που αυτη θα ειναι γυναικάρα αυτος θα ειναι σιγουρα σαπίλα!!!

Μπορεί να έχετε δίκιο σε όλα αυτά που γράψετε , μάλλον δεν με βλέπει σοβαρά εγω ξεγελαστηκα ( περνάει την κάθε του μέρα μαζί μου, πηγαίνουμε μαζί στους γονείς του και σε κάθε τ έξοδο κλπ). Απο σημερα μάλλον τελείωσε ... Ο λόγος ; Αστείος. Με είπε μωρό μου στις προσωπικές στιγμές μας κ ... Ξενερωσα .. Κ το πρωί δεν μιλούσε καθόλου κ μ είπε όταν τον ρώτησα αν θα μιλήσουμε το απόγευμα κ μ απάντησε ναι θα μιλήσουμε κάποια στιγμή....κατάλαβα ...

Νομιζω οτι το θεμα (οπως και σε καθε σχεση) ειναι τι σχεδια εχει ο καθενας για το μελλον.

Αν ας πουμε η θεματοθετρια θελει παιδια και οικογενεια θα πρεπει καποια στιγμη να το συζητησει με τον συντροφο της και να ζητησει μια ξεκαθαρη απαντηση. Επισεις θα πρεπει να δεχθει αυτη την απαντηση και να πραξει αναλογα γιατι δυστυχως ο χρονος ειναι παντα σε βαρος της γυναικας. Εγω εχω παραδειγμα με μολις 2 χρονια διαφορα ηλικιας, μια ιστορια που ξεκινησε στα 20 και η γυναικα ολο και ελπιζε. Τωρα στα 46 αγχωνεται για το αν θα κανει παιδι (με αλλον ειναι πλεον αλλα ουτε αυτος ειναι ξεκαθαρος)...

Διαφημίσεις

Μπορεί να έχετε δίκιο σε όλα αυτά που γράψετε , μάλλον δεν με βλέπει σοβαρά εγω ξεγελαστηκα ( περνάει την κάθε του μέρα μαζί μου, πηγαίνουμε μαζί στους γονείς του και σε κάθε τ έξοδο κλπ). Απο σημερα μάλλον τελείωσε ... Ο λόγος ; Αστείος. Με είπε μωρό μου στις προσωπικές στιγμές μας κ ... Ξενερωσα .. Κ το πρωί δεν μιλούσε καθόλου κ μ είπε όταν τον ρώτησα αν θα μιλήσουμε το απόγευμα κ μ απάντησε ναι θα μιλήσουμε κάποια στιγμή....κατάλαβα ...

Κακό ήταν που σε είπε έτσι? Κοπελιά, το είπα και χτες, είπες κάπου ότι πολλές φορές προσπάθησες να φύγεις, να κι άλλη μία, άντε κάντο και να τελειώνει το πανηγύρι και βρες έναν άνθρωπο που να είναι η σχέση σου νορμάλ.

Καλή τύχη εύχομαι.

Νομιζω οτι το θεμα (οπως και σε καθε σχεση) ειναι τι σχεδια εχει ο καθενας για το μελλον.

Αν ας πουμε η θεματοθετρια θελει παιδια και οικογενεια θα πρεπει καποια στιγμη να το συζητησει με τον συντροφο της και να ζητησει μια ξεκαθαρη απαντηση. Επισεις θα πρεπει να δεχθει αυτη την απαντηση και να πραξει αναλογα γιατι δυστυχως ο χρονος ειναι παντα σε βαρος της γυναικας. Εγω εχω παραδειγμα με μολις 2 χρονια διαφορα ηλικιας, μια ιστορια που ξεκινησε στα 20 και η γυναικα ολο και ελπιζε. Τωρα στα 46 αγχωνεται για το αν θα κανει παιδι (με αλλον ειναι πλεον αλλα ουτε αυτος ειναι ξεκαθαρος)...

Μια ένσταση φίλη.......ξέρεις δεν το βάζουνε και σε ταμπέλα το "περνάω τον καιρό μου μικρό και τριανταφυλλένιο μου και μετά θα σε αφήσω".......γάμους τάζουν, παιδιά και οικογένειες τάζουν, να σήμερα να αύριο και περνάνε τα χρόνια.... Κοινή λογική ;););)

Ναι δεν το εξηγησα καλα. Στην φιλη μου ειχε ξεκαθαρισει ο ανθρωπος οτι δεν θελει οικογενεια. Αυτη ειχε κολλησει. Γιαυτο και ειπα οτι πρεπει να δεχομαστε και την αποφαση του αλλου. Και βεβαια La Latina εχεις δικιο. Υπαρχει και το ιστρορικο "στριβειν δια του αρραβωνος". Γιαυτι ειναι στην γυναικα να αποφασισει στο ποσο καιρο θα διαθεσει σε καθε σχεση.

Rusu το παραδειγμα ηταν για να σου πω οτι προβληματα υπαρχουν και χωρις διαφορα ηλικιας και αν βλεπεις οτι δεν παει εκει που θελεις οσο πιο γρηγορα ξεκοψεις τοσο καλυτερα για σενα

Το θεμα δλδ ειναι πως σε βλεπει αυτος? Αν σε βλεπει σοβαρα η αν απλα περναει το χρονο του?Γιατι για μενα αυτο δεν εχει και πολυ σημασια.Το θεμα ειναι τι θελεις εσυ απο τη ζωη σου.Ας πουμε οτι σε βλεπει σοβαρα...αυτος στην τελικη τι εχει να χασει? Μονος ειναι...στα 53 του τι καλυτερο ξαφνικα να εχει κι ενα γκομενακι 25 χρονων.Και σ αγαπαει και σε λατρευει και δεν εχει και θεμα να σε παντρευτει κιολας.Δεχεται να κανετε κι ενα παιδι σουλεω εγω.Αυτο θα σε κανει ευτυχισμενη? Να βρεθεις παντρεμενη με ενα μεσηλικα? Να εχεις ενα παιδι που ο μπαμπας του θα εχει 60 χρονια διαφορα μαζι του?Στα 35 σου που θα εισαι στην καλυτερη σου σα γυναικα θα θελεις να κοιμασαι με τον αλλον 65 ετων...που απορω και τωρα δλδ πως το κανεις.Τα παντα στη ζωη κοριτσι μου ειναι θεμα επιλογων.Πιστεψε με κι εγω δεν εχω κανει τις καλυτερες επιλογες στη ζωη μου...γι αυτο κιολας εχοντας περασει οσα εχω περασει σου λεω...μη ξεκινας τη ζωη σου σε λαθος βασεις.

Παρεπιπτοντως το οτι σε ειπε μωρο μου και ενοχληθηκες δεν το καταλαβα.

Το θεμα δλδ ειναι πως σε βλεπει αυτος? Αν σε βλεπει σοβαρα η αν απλα περναει το χρονο του?Γιατι για μενα αυτο δεν εχει και πολυ σημασια.Το θεμα ειναι τι θελεις εσυ απο τη ζωη σου.Ας πουμε οτι σε βλεπει σοβαρα...αυτος στην τελικη τι εχει να χασει? Μονος ειναι...στα 53 του τι καλυτερο ξαφνικα να εχει κι ενα γκομενακι 25 χρονων.Και σ αγαπαει και σε λατρευει και δεν εχει και θεμα να σε παντρευτει κιολας.Δεχεται να κανετε κι ενα παιδι σουλεω εγω.Αυτο θα σε κανει ευτυχισμενη? Να βρεθεις παντρεμενη με ενα μεσηλικα? Να εχεις ενα παιδι που ο μπαμπας του θα εχει 60 χρονια διαφορα μαζι του?Στα 35 σου που θα εισαι στην καλυτερη σου σα γυναικα θα θελεις να κοιμασαι με τον αλλον 65 ετων...που απορω και τωρα δλδ πως το κανεις.Τα παντα στη ζωη κοριτσι μου ειναι θεμα επιλογων.Πιστεψε με κι εγω δεν εχω κανει τις καλυτερες επιλογες στη ζωη μου...γι αυτο κιολας εχοντας περασει οσα εχω περασει σου λεω...μη ξεκινας τη ζωη σου σε λαθος βασεις.

Παρεπιπτοντως το οτι σε ειπε μωρο μου και ενοχληθηκες δεν το καταλαβα.

Με κάλυψες. Rusu κοπέλα μου μην υποτιμάς έτσι τον εαυτό σου. Εσύ θα διαλέξει σύντροφο και όχι το αντίστροφο ;)

csdRp2.png

SpIfp2.png

Διαφημίσεις

Στα 35 σου που θα εισαι στην καλυτερη σου σα γυναικα θα θελεις να κοιμασαι με τον αλλον 65 ετων...που απορω και τωρα δλδ πως το κανεις.

Κάτσε μπορει να ειναι Bratt Pitt!!!!

Ναι δεν το εξηγησα καλα. Στην φιλη μου ειχε ξεκαθαρισει ο ανθρωπος οτι δεν θελει οικογενεια. Αυτη ειχε κολλησει. Γιαυτο και ειπα οτι πρεπει να δεχομαστε και την αποφαση του αλλου. Και βεβαια La Latina εχεις δικιο. Υπαρχει και το ιστρορικο "στριβειν δια του αρραβωνος". Γιαυτι ειναι στην γυναικα να αποφασισει στο ποσο καιρο θα διαθεσει σε καθε σχεση.

Rusu το παραδειγμα ηταν για να σου πω οτι προβληματα υπαρχουν και χωρις διαφορα ηλικιας και αν βλεπεις οτι δεν παει εκει που θελεις οσο πιο γρηγορα ξεκοψεις τοσο καλυτερα για σενα

Και στο τελος ουτε παιδια ουτε τιποτα;;

Δυστυχώς απο τέτοια πολλα και δυστυχώς τα θύματα οι γυναίκες!!

Θα ήθελα πολυ ρε γμτ ο άντρας να τραβολογιεται για είκοσι χρόνια και μετα να μην μπορει να κανει παιδι!!

Μην παρεξηγηθώ κιόλας αλλα παντα εμεις οι γυναίκες κλαίμε!

Διαφημίσεις

Ποοοοοο με αυτα που διαβασα μεσσημεριατικα με πιανει εμενα κριση ηλικιας στα 41......εγερασα μωρε παιδια.....

Αν μας έλεγες ότι τα έχεις με μια κοπέλα 13, τα ίδια θα σου λέγαμε και θα σε κλείναμε και μέσα!:P:p:p

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...