Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χηνιάδης σε Μητέρα/Ρέα

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Καμία γνώμη για τον γιατρό; Εμπειρίες ή μαρτυρίες φίλων και συγγενών;

Σε έναν βαθμό η κρίση για τους γιατρούς είναι υποκειμενική αλλά από την άλλη, το τι λένε οι πολλοί έχει κάποια αξία.

Ευχαριστώ!

• 6 months later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Έχω κάνει ήδη μία εξωσωματική και σκέφτομαι να προχωρήσω στη δεύτερη με το συγκεκριμένο γιατρό στο Μητέρα. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες από κοπέλες που έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Θετικά: είναι συμπαθητικός ως άνθρωπος και προσιτός (αυτό λογικά το είδες), ξέρει καλά το αντικείμενό του, η μονάδα στο Μητέρα αποτελείται από καλούς και συμπαθητικούς επαγγελματίες, η μαία του είναι εξυπηρετική και γλυκιά.

Εγώ έκανα μία προσπάθεια μαζί του αλλά πήγα αλλού στη δεύτερη για τεχνικούς λόγους που είχαν κυρίως να κάνουν με το εργαστήριο. Αν σου εμπνέει εμπιστοσύνη και νιώθεις ότι μπορείτε να συνεργαστείτε καλά, γιατί όχι; Δυστυχώς στην εξωσωματική δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Μπορείς πάντα να ρωτήσεις τον ίδιο για τα ποσοστά επιτυχίας του.

Θετικά: είναι συμπαθητικός ως άνθρωπος και προσιτός (αυτό λογικά το είδες), ξέρει καλά το αντικείμενό του, η μονάδα στο Μητέρα αποτελείται από καλούς και συμπαθητικούς επαγγελματίες, η μαία του είναι εξυπηρετική και γλυκιά.

Εγώ έκανα μία προσπάθεια μαζί του αλλά πήγα αλλού στη δεύτερη για τεχνικούς λόγους που είχαν κυρίως να κάνουν με το εργαστήριο. Αν σου εμπνέει εμπιστοσύνη και νιώθεις ότι μπορείτε να συνεργαστείτε καλά, γιατί όχι; Δυστυχώς στην εξωσωματική δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Μπορείς πάντα να ρωτήσεις τον ίδιο για τα ποσοστά επιτυχίας του.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Μου έκανε θετική εντύπωση ότι ήταν ιδιαίτερα φιλικός και διαθέσιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας. Αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά στο διαδίκτυο σχόλια γι' αυτόν (είτε θετικά είτε αρνητικά), για να σχηματίσω μια εικόνα για τα ποσοστά επιτυχίας του.

Πολύ αγχωτική η επιλογή γιατρού.

• 11 months later...

Διαφημίσεις

Σας παρακαλώ την γνώμη σας για Χηνιαδη στο Μητέρα?? Να εμπιστευτώ αυτόν και την έμβρυολογικη τους μονάδα ?? κάποια πρόσφατη συνεργασία μαζί τους??

Γεια σου, Bouli.

Βλέπω πως δεν σου απαντάει κανείς οπότε θα σου πω τη γνώμη μου αν και πάνε σχεδόν δύο χρόνια από την προσπάθειά μου μαζί του. Εγώ εκεί -όπως και μετά σε άλλο κέντρο- είχα βιοχημική κύηση (πρώτο τεστ θετικό αλλά δεν προχώρησε). Είναι καλός γιατρός και το προσωπικό στο Μητέρα, όπως και το κλίμα, είναι πολύ καλό. Αν δεν θες μεγάλο κέντρο, νομίζω πως είναι μια καλή επιλογή. Βέβαια εξαρτάται και από τη φύση του προβλήματός σας. Με την έννοια ότι αν είναι κάτι δύσκολο ίσως ένα μεγάλο όνομα να είναι πιο ενδεδειγμένο (αν και αυτό ακόμα είναι σχετικό...).

Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσετε!

Indyla...

Ευχαριστω πολύ που μου απάντησες ,πίστεψα προς στιγμή πως καμία φίλη μας δεν έχει δοκιμάσει στο συγκεκριμένο γιατρό..

Πραγματικά εύχομαι να έχεις υγεία και ένα μωράκι σύντομα! Απο καρδιάς...

Επισκέφτηκα και τον Παντο στο Γενεσις..δεν έχω αντίρρηση να συνεργαστώ και με αυτόν..

Φοβάμαι την πολυκοσμία και όλο το χαρέμι που πρέπει να περνώ κάθε φορά που θα χρειάζομαι επικοινωνία μαζί του

Ίσως στο Μητέρα είναι πιο ήρεμα??

Το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι ότι αποφασίζουμε στα 44 να γίνουμε γονείς...

Τουλάχιστον να δοκιμάσουμε..

Είναι η πρώτη μου προσπάθεια ..

Σ' ευχαριστώ πολύ, καλή μου. Και για εσάς να πάνε όλα κατ' ευχήν. Είναι ένας γιατρός που θέλει αρκετά να τον ακούς και να συμμορφώνεσαι με αυτά που σου λέει. Όπως προείπα όμως, θεωρώ πως είναι καλός.

Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Καλημερα Indyla

Ξύπνησα και αμέσως πήγα να δω αν έχω απάντηση!!Ποσο ανάγκη έχουμε να μοιραστούμε αυτά που βιώνουμε !!

Σε ευχαριστω πολύ που μιλάμε ...

Διάβασα όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις σου και στάθηκα στο ότι ο εμβρυολογος στο Μητέρα δεν κάνει βιοψία βλαστοκυστης ? Πιστεύεις ότι η έμβρυολογικη μονάδα στον Παντο είναι περισσότερο ενδελεχής ??Πραγματικα δύσκολη η επιλογή κέντρου ???

Καλημερα Indyla

Ξύπνησα και αμέσως πήγα να δω αν έχω απάντηση!!Ποσο ανάγκη έχουμε να μοιραστούμε αυτά που βιώνουμε !!

Σε ευχαριστω πολύ που μιλάμε ...

Διάβασα όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις σου και στάθηκα στο ότι ο εμβρυολογος στο Μητέρα δεν κάνει βιοψία βλαστοκυστης ? Πιστεύεις ότι η έμβρυολογικη μονάδα στον Παντο είναι περισσότερο ενδελεχής ??Πραγματικα δύσκολη η επιλογή κέντρου ???

καλησπερα, δεν εχω εμπειρια απο τον Χηνιαδη αλλα εχω απο το Μητερα. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Ναι, είναι πράγματι μία καλά οργανωμένη μονάδα που έχει και ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα. Τα ποσοστά τους όμως δεν τα γνωρίζω καθόλου. Αν και αυτό το θέμα είναι αμφιλεγόμενο μια που πολλοί τα "μαγειρεύουν" ή τα φέρνουν στα μέτρα τους (π.χ. μετράνε τις βιοχημικές ως επιτυχίες).

Bouli, να υποθέσω ότι θέλετε να κάνετε προεμφυτευτικό έλεγχο. Όντως είναι ένα μειονέκτημα το ότι δεν κάνουν βιοψία βλαστοκύστης, τόσο γιατί η βιοψία την 5η-6η μέρα είναι λιγότερο "τραυματική" για το έμβρυο όσο και γιατί δίνει καλύτερα ποσοστά εμφύτευσης από τη βιοψία 3ης μέρας. Κατά τα άλλα ο Άγγλος εμβρυολόγος τους θεωρείται αρκετά καλός.

Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο είμαι στη διάθεσή σου.

Σας ευχαριστω πολύ που μου δίνετε απαντήσεις και στήριξη..

Indyla,με συγκινεις ...πολύ σε ευχαριστω!!

Είσαι τόσο ενήμερη σε όλες αυτές τις ιδιαιτερότητες και δυσκολίες ...

Θα είναι πολύ τυχερό το μωράκι σου που θα έχει τόσο διαβασμένη μητερα!

Σου αξίζει και θα έρθει Indyla μου....

Καλη αρχή με το πρωτόκολλο για μένα απο σήμερα!

Πέρασα την μέρα στο Μητερα με το γιατρό

Δέχομαι οδηγίες για το τι πρέπει να προσέξω με Golal F...

Σας ευχαριστω,καλό βράδυ

Διαφημίσεις

Ναι, είναι πράγματι μία καλά οργανωμένη μονάδα που έχει και ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα. Τα ποσοστά τους όμως δεν τα γνωρίζω καθόλου. Αν και αυτό το θέμα είναι αμφιλεγόμενο μια που πολλοί τα "μαγειρεύουν" ή τα φέρνουν στα μέτρα τους (π.χ. μετράνε τις βιοχημικές ως επιτυχίες).

Bouli, να υποθέσω ότι θέλετε να κάνετε προεμφυτευτικό έλεγχο. Όντως είναι ένα μειονέκτημα το ότι δεν κάνουν βιοψία βλαστοκύστης, τόσο γιατί η βιοψία την 5η-6η μέρα είναι λιγότερο "τραυματική" για το έμβρυο όσο και γιατί δίνει καλύτερα ποσοστά εμφύτευσης από τη βιοψία 3ης μέρας. Κατά τα άλλα ο Άγγλος εμβρυολόγος τους θεωρείται αρκετά καλός.

Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο είμαι στη διάθεσή σου.

για τα ποσοστα να αναφέρω μονο οτι σε βίντεο νοσοκομείου εγραφε 10.000 εμβρυομεταφορες με 3.000 γεννήσεις! νομιζω αυτο εχει σημασια να το παρεις αγκαλιτσα το μωρακι σου!!! πολλα κεντρα προσθετουν σαλτσες και κατι επιτυχιες πανω απο 50%!!!

Bouli, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια που κι εμένα με συγκίνησαν διαβάζοντάς τα. Αν και δεν σε γνωρίζω, μπορώ να καταλάβω ότι είσαι μία συναισθηματικά γενναιόδωρη γυναίκα και αυτό είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της καλής μάνας.

Καλή επιτυχία και δύναμη σε όλες μας!

Καλή εβδομάδα,

Μόνο ένα καλό ωάριο έχω στην όγδοη μερα διέγερσης μεγέθους 18

Τι να κάνω? να προχωρήσω στην Ωοληψια μόνο με αυτό ? ποια είναι η γνώμη σας?

Καλή εβδομάδα,

Μόνο ένα καλό ωάριο έχω στην όγδοη μερα διέγερσης μεγέθους 18

Τι να κάνω? να προχωρήσω στην Ωοληψια μόνο με αυτό ? ποια είναι η γνώμη σας?

καλησπερα Bouli, δεν ηταν να παρετε 5;;;τι σου είπε ο γιατρος που το εναποθετει;;;

και εγω καπως ετσι εμενα βεβαια ηταν λιγες η μοναδες 175gonal και ειχαμε καταληξει σε δυο ωριμα ωοθυλακια, και τελικα πηραμε μονο ενα!!! εγινε αριστο εμβρυακι!!!

τι να πω, ειναι ρισκο σίγουρα, αν εισαι πανω απο 40 μπορει να μην βγει και καλο ποιοτηκα, πρεπει να τα βαλεις κατω, οικονομικα αξιζει;, μηπως το βαζατε καταψυξη...

Βιολέτα μου,καλησπέρα,

Μόνο ένα έχει φτάσει στα 17,5 και φαίνεται καλό μου είπε ,τα υπόλοιπα για κάποιο λόγο δεν αναπτύχθηκαν ,ο κ.Χηνιαδης έχει προγραμματίσει ωοοληψια για την Τετάρτη το πρωί ,κι εγώ σκέφτομαι την κατάψυξη μια και το αναφέρεις

Είμαι 44

Επίσης δεν μου είπαν να ελέγξω οιστραδιολη...το ξέχασαν ??

Πως θα ξέρω ότι είναι ώριμο??

κοριτσακι μου, εγω θα ρωταγα γιατι;;; ειναι σημαντικο να ξερεις οιστραδιόλη, περιεργο;;;:roll:

ο γιατρος σε ρωτησε αν θα προχωρήσετε σε ωοληψια;;;ή το θεωρησε δεδομενο;;;

πολλες κοπελες εδω οταν φτάνουν σε τετοια νουμερα οι γιατροι προτεινουν καινουργια θεραπεια!!!

οτι και αν αποφασίσετε, ευχομαι να πανε ολα Τελεια!!!

Bouli, μην αγωνιάς. Αφού εμπιστεύτηκες τον γιατρό, εμπιστεύσου τον μέχρι τέλους. Όποιες απορίες ή αμφιβολίες έχεις, να του τις εκφράσεις ανοιχτά. Δυστυχώς ή ευτυχώς το forum δεν μπορεί να υποκαταστήσει την επικοινωνία με τον γιατρό μας.

Καλή επιτυχία!

Καλή σας μερα,

Βιολέτα σε ευχαριστω πολύ ..ρώτησα μου είπε δεν θα δείξει κάτι

Indyla καλημερα,σε ευχαριστω...κατανοώ απόλυτα την απάντηση σου !