Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χορήγηση βεβαίωσης πιθανής ημερομηνίας τοκετού σε εγκυμοσνούσες


FairyMaya

Recommended Posts

Μεγάλη ανησυχία τον τελευταίο καιρό έχω για τη χορήγηση της βεβαίωσης πιθανής ημερομηνίας τοκετού. Συγκεκριμένα, επειδή από 19/1/2014 θα πρέπει να είμαι σε άδεια κυοφορίας και λόγω του ότι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ θα έχουν απεργία μέχρι 17/1/2014 (τουλάχιστον) αγχώθηκα τις τελευταίες μέρες πάρα πολύ!

Ευτυχώς μετά από μια σειρά τηλεφωνημάτων έμαθα ότι στις 9/1/2014 ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΕΟΠΥΥ Ιωάννης Βαφειάδης έστειλε επιστολή σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη ανακοινώνοντας ότι για τη διευκόλυνση της διαδικασίας η χορήγηση βεβαίωσης πιθανής ημερομηνίας τοκετού (ΠΗΤ) σε εγκυμονούσες μπορεί να γίνεται από μαιευτήρες - γυναικολόγους των Κρατικών Νοσοκομείων, από συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ καθώς και από μη συμβεβλημμένους με τον ΕΟΠΥΥ.

 

Την επιστολή μπορείτε να τη διαβάσετε στην ακόλουθη σελίδα: http://www.eopyy.gov.gr/Έγγραφα%20ΕΟΠΥΥ/Νέα%20-%20Ανακοινώσεις%20-%20Δελτία%20Τύπου/ΧΟΡΗΓΗΣΗ%20ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ%20ΠΙΘΑΝΗΣ%20ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ%20ΤΟΚΕΤΟΥ%20ΣΕ%20ΠΕΡΙΟΔΟ%20ΑΠΕΡΓΙΑΣ%20Η%20%20ΕΛΛΕΙΨΗΣ%20ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΩΝ%2009-01-2014.pdf

 

Συγκεκριμένα, αύριο το πρωί θα πάω σε κέντρο μάνας και παιδιού με τη βεβαίωση ΠΗΤ του γυναικολόγου μου, ο οποίος δεν είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ και θα σας ενημερώσω σχετικά! Ελπίζω να μην μου δημιουργήσουν πρόβλημα στη γραμματεία. Καλού κακού θα έχω τυπωμένη και την επιστολή του Βαφειάδη, αν και νομίζω πως θα είναι ενήμεροι!

 

:-)

as1cCvH0g411210Mjc3ZHwwMDc1NmR8VG9kYXkgTWF5YSBpcw.gif
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...