Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 388
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΥΡΙΟ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Γεια σου ΛΙΝ,

εμείς έχουμε επισκεφτεί το γιατρό 3 φορές στο νοσοκομείο (ΑΧΕΠΑ). Ξέρω ότι έχει και ιατρείο αλλά σε ωθεί να τον επισκέπτεσαι στο νοσοκομείο, όπου αν είσαι περίπτωση για αναπαραγωγή σε βλέπει συνήθως στο τέλος στο γραφείο του στο επάνω όροφο.

Είναι συζητήσιμος και τον ενδιαφέρει ο τομέας της ανοσολογίας στην αναπαραγωγή. Αν θέλεις κάτι άλλο και μπορώ να βοηθήσω, ρώτα με.

Καλησπερα κοριτσια σας ευχαριστω για της απαντησεις σας!!

Ο λογος που πηραμε την αποφαση ειναι επειδη εχω στο ιστορικο μου πολλες αρνητικιες προσπαθεις συν 3 εγκυμοσυνες οι οποιες δυστηχος δεν ειχαν αισιο τελος.

ο εξωσωματικος που ειμαι τωρα (πολυ γνωστος) οπως κ οι υπολοιποι γιατροι μας εχουν πει οτι ειμαστε απο τα ζευγαρια με ''εξηγητη υπογονιμοτητα''

Απο ενα σωρο εξετασεις που εχουμε κανει δεν υπαρχει καποια αιτια κ ετσι ο εξωσωματικο μας προτεινε να μας δει κ ενας ανοσολογος ο κυριος δανιηλιδης ο οποιος πηγαινει στο κεντρο μια φορα το μηνα ετσι τον επισκευτηκαμε κ εμεις ο οποιος μας ζητησε το ιστορικο μας οντως ηταν πολυ συζητησημος ειδε οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα κ ετσι μας εδωσε καποιες αλλες εξετασεις μηπως βρεθει η αιτια των αποτυχιμενων προσπαθειων. Μας εδωσε να κανουμε και εγω κ ο συζηγος γονιδιακιες εξετασεις απο της οποιες δεν εχουμε παρει ακομα τα αποτελεσματα,ενω απο της υπολοιπες οπως ανοσολογικιες, ορμονολογικιες, ηλεκτρ. αιμοσφαιρινης, ορολογιακιες ειναι οκ!

Τα ΝΚ τα ειχα κανει ειδη τα οποια ειναι κ αυτα οκ! ουτε εχω θρομβοφιλια.

Εχω περασει παρα πολλα εδω κ πεντεμιση χρονια εχω παιδευτει παρα πολυ κ θελω πριν κανουμε νεα προσπαθεια να το ψαξουμε ακομα περισσοτερο γιατι δεν θα αντεξω αλλη αποτυχια 'η εγκυμοσυνη η οποια δεν θα εχει αισιο τελος.

Θελω να πω σε ολα κοριτσια που το παλευουμε να συνεχιζουμε γιατι ειμαστε δυνατες αφου διαλεξαμε αυτο το δρομο της υποβοηθουμενης αναπαραγωγης

οσο και να ειναι σωματικα κ ψυχικα ψυχοφθορο

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!;)

8HiKp2.png

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω...έχω και εγώ 5 αποβολές και ΄πως καταλαβαίνεις φοβάμαι...5 χρόνια και εμείς ταλαιπωριώμαστε...εμένα πάντως όλες σταματούσαν στην αρχή, δηλαδή άντε βαριά στην 7-8 εβδομάδα. Εσένα?

Όλες αυτές τις εξετάσεις που λες τις κάναμε και εμείς. Τα λεφτά είναι το λιγότερο που έχουμε ξοδέψει σε αυτή την υπόθεση..

Διαφημίσεις

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω...έχω και εγώ 5 αποβολές και ΄πως καταλαβαίνεις φοβάμαι...5 χρόνια και εμείς ταλαιπωριώμαστε...εμένα πάντως όλες σταματούσαν στην αρχή, δηλαδή άντε βαριά στην 7-8 εβδομάδα. Εσένα?

Όλες αυτές τις εξετάσεις που λες τις κάναμε και εμείς. Τα λεφτά είναι το λιγότερο που έχουμε ξοδέψει σε αυτή την υπόθεση..

εμενα οι δυο ηταν παλλινδρομες κ η μια ηταν αποβολη στην αρχη ηταν ολες.

εσενα τι σου εχουν πει για της αποβολες γιατι δεν ειναι ουτε μια ουτε δυο για το τι μπορει να φταιει?

8HiKp2.png

Και εμένα έτσι ήταν..παλίνδρομες, αποβολές κτλ...τι να πουν και οι γιατροί; σάμπως μπορούν να πουν με σιγουριά οτι φταίει το ένα ή το άλλο...ο ένας λέει ίσως τελικά να φταίνε οι πολυκυστικές, ο άλλος λέει οι πολυκ. δεν κάνουν αποβολές, ο άλλος λέει τα αντιπατρικά και ο άλλος δεν τα πιστεύει...βγάλε άκρη τωρα...εσύ έκανες τα αντιπατρικά; Τον έλεγχο εννοώ. Και περιμένεις τι γονιδιακές; Σου είπε οτι υπάρχει περίπτωση να είστε σαν αδέρφια ε?

Καλημερα κοριτσια. Παω κ εγω στον κυριο Δανηιλιδη. Ειχα 2 αποβολες μεσα σε 2 μηνες στην 6η βδομαδα και με εστειλε ο γυναικολογος μου. Τα αντισωματα μου επιτιθονται στα εμβρυα γιατι εχουν και το dna του αντρα μου κ τα βλεπουν σαν ξενο σωμα. Μετα τα Χριστουγεννα θα ξεκινησω εμβολια με τα λεμφοκυτταρα του αντρα μου. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τον γιατρο και απο ενδιαφερον και απο εξυπηρετηση. Πηγαινε κ ενα φιλικο ζευγαρι με καποιο προβλημα. Εκαναν την θεραπεια κ τωρα εχουν το νινακι τους!!!

Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Κι αν δεν πάνε, απλά δεν έχει έρθει το τέλος!

Καλημέρα!

Ναι, φαίνεται πολύ καλός άνθρωπος και πάνω απο όλα σε αντιμετωπίζει όχι σαν γιατρός αλλά σαν άνθρωπος, είναι δηλαδή φιλικός και απλός.

Εσύ αλήθεια πόσα εμβόλια σου είπε να κάνεις;

Και αν επιτρέπεται ποιος είναι ο γιατρός σου;

Εμένα με πιάνουν και οι φόβοι μου, οτι δηλαδή μπορεί και να μην γίνει κατι τελικά και αγχώνομαι.

Μου ειπε 4 μεσα σε 2 μηνες, μετα μπορω να μεινω εγκυος για 6 μηνες κ οταν μεινω αλλα 5. Αν δεν μεινω στο 6μηνο θα κανουμε αλλο 1 που κραταει για αλλους 6 μηνες. Ο γυναικολογος μου ειναι ο κ. Μπαρμπας στην Εδεσσα. Επισης εξαιρετικος κ πανω απο ολα ανθρωπος.

Γιατι αγχωνεσαι;; Τα ιδια εμβολια κανεις κ εσυ;; Προσπαθησε οσο δυσκολο κ να ειναι να διωξεις το αγχος σου. Μια καλη ψυχολογια σιγουρα μετραει πολυ!! Εγω πλεον σκεφτομαι θετικα. Εχω καλο γυναικολογο, καλο ανοσολογο, καλο αντρα κ πολυ πεισμα κ πιστη. Θα τα καταφερουμε κ θα εχουμε τα μπεμπε μας, θα δεις!! :wink:

Διαφημίσεις

Ναι, κάνω τα ίδια εμβόλια και μάλιστα και εγώ 4 κάνω. Μάλιστα την Παρασκευή θα κάνω το τελευταίο. Αυτό, το ότι θα κάνεις 5 μόλις μείνεις έγκυος, δεν το είχαμε συζητήσει αλλά μάλλον κάτι τέτοιο θα μου πει και εμένα.

Έχεις δίκαιο για το θέμα του άγχους και μου άρεσε πολύ έτσι όπως το έθεσες. Έτσι θα το σκέφτομαι και εγώ!

Ξερεις ποσος καιρος περασε για να τα σκεφτω αυτα; Απο 15/3 που απεβαλλα το πρωτο! Τα νευρα μου τωρα συνερχονται. Εχασα τα 2 μωρακια μου, αν χασω και τον εαυτο μου τι θα εχω να δωσω στο επομενο που θα ειναι γερο και θα το γεννησω;; :wink: Εσυ απο που εισαι??

Και εγώ Θεσσαλονίκη μεγάλωσα αλλά δουλεύω στη νησιωτική ελλάδα.

Είναι δύσκολο πάντως να το χειριστείς. Σκέψου οτι εγώ είχα 5 αποβολές....καταλαβαίνεις τι ψυχολογία μπορεί αν έχω..Τέλος πάντων, τώρα πάμε για τα καλύτερα.

Αυτό το ζευγάρι που έλεγες έκαναν τα αντιπατρικά? Και πόσες αποβολές είχαν?

Καλημερα, οσες εχετε κανει γονιδιακιες εξετασεις στον Κυριο Δανιηλιδη ποσες μερες περασαν μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα?

Εχουν περασει 25 μερες και ακομα δεν εχουμε παρει καμια απαντηση εχω πολυ αγωνια κ αν δεν παρω τα αποτελεσματα δεν μπορω να ξενινησω προσπαθεια για εξωσωματικη γιατι μας ειχε πει ο Κυριος Δανιηλιδης οτι μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα να μην κανουμε καμια προσπαθεια. Λεμε να ξεκινησουμε Πρωτα Ο Θεος το φεβρουαριο κ ακομα δεν εχω ξεκινηση τη διαδικασια για να αποκτησω τα φαρμακα.

Τα αντιπατρικα τι ακριβως ειναι? ειναι το ιδιο με της γονιδιακιες εξετασεις?

Ευχομαι με τη νεα χρονια που θα εχουμε

καθε επιθυμεια μας κ καθε ονειρο μας να εκπληρωθει!!!

για ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, οσες εχετε κανει γονιδιακιες εξετασεις στον Κυριο Δανιηλιδη ποσες μερες περασαν μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα?

Εχουν περασει 25 μερες και ακομα δεν εχουμε παρει καμια απαντηση εχω πολυ αγωνια κ αν δεν παρω τα αποτελεσματα δεν μπορω να ξενινησω προσπαθεια για εξωσωματικη γιατι μας ειχε πει ο Κυριος Δανιηλιδης οτι μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα να μην κανουμε καμια προσπαθεια. Λεμε να ξεκινησουμε Πρωτα Ο Θεος το φεβρουαριο κ ακομα δεν εχω ξεκινηση τη διαδικασια για να αποκτησω τα φαρμακα.

Τα αντιπατρικα τι ακριβως ειναι? ειναι το ιδιο με της γονιδιακιες εξετασεις?

Ευχομαι με τη νεα χρονια που θα εχουμε

καθε επιθυμεια μας κ καθε ονειρο μας να εκπληρωθει!!!

για ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

Καλημερα!!! Τις εξετασεις τις εκανες στην βιορευνα που ειναι απεναντι; Τα αποτελεσματα βγαινουν σε 20 μερες εργασιμες και μη αν θυμαμαι καλα. Παρε τηλεφωνο να τους ρωτησεις δεν σε παιρνουν να σου πουν. Τα αντιπατρικα ειναι εμβολια που γινονται στην γυναικα με τα λεμφοκυτταρα του συζυγου γιατι τα αντισωματα της δεν κρατανε το εμβρυο επειδη εχει και το dna του συζυγου. Ετσι ξεγελιεται το ανοσοποιητικο κ εχει η γυναικα ως 80% πιθανοτητες να κρατησει το εμβρυο. Εγω αυτο το προβλημα εχω.

Κανατε και καρυοτυπο; Νομιζω αυτο ειναι που θελει κανα 20ημερο. Απ'οτι βλεπεις εχω ρωτησει τα παντα χαχαχα. Εγω πηγα μεσα Σεπτεμβριου για αποτελεσματα. Ζητησα απο την βιοερευνα να τα στειλουν απευθειας στον γιατρο κ να πληρωσω εκει.

Καλημερα!!! Τις εξετασεις τις εκανες στην βιορευνα που ειναι απεναντι; Τα αποτελεσματα βγαινουν σε 20 μερες εργασιμες και μη αν θυμαμαι καλα. Παρε τηλεφωνο να τους ρωτησεις δεν σε παιρνουν να σου πουν. Τα αντιπατρικα ειναι εμβολια που γινονται στην γυναικα με τα λεμφοκυτταρα του συζυγου γιατι τα αντισωματα της δεν κρατανε το εμβρυο επειδη εχει και το dna του συζυγου. Ετσι ξεγελιεται το ανοσοποιητικο κ εχει η γυναικα ως 80% πιθανοτητες να κρατησει το εμβρυο. Εγω αυτο το προβλημα εχω.

Κανατε και καρυοτυπο; Νομιζω αυτο ειναι που θελει κανα 20ημερο. Απ'οτι βλεπεις εχω ρωτησει τα παντα χαχαχα. Εγω πηγα μεσα Σεπτεμβριου για αποτελεσματα. Ζητησα απο την βιοερευνα να τα στειλουν απευθειας στον γιατρο κ να πληρωσω εκει.

Δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη ειμαι απο νησι οπου εγινε η αιμοληψια και τα αιματα τα στειλαμε με courier στη διευθυνση που μας ειπαι ο Κυριος Δανιηλιδης.

Καρυοτυπο ζευγους εχουμε κανει ειδη στο παρελθον και ειναι οκ!

Η γονιδιακιες εξετασεις μας ειπαι οτι θα δειξει πιο ακριβως ειναι το προβλημα στα πολλα ερωτηματα μας:confused:

Μηπως ξερεις ποσο κοστιζουν οι γονιδιακιες;;;

Το γιατρο τον επισκευτηκαμε στο κεντρο εξωσωματικης(πολυ γνωστο)μας τον συστησε ο π......ος επειδη εχω ιστορικο πολλα αρνητικα, παλινδρομες συν αποβολη.

Η βιοερευνα που λες ειναι το κεντρο που ειναι ο κυριος δανιηλιδης?

γιατι εκει που εχω παρει τηλ. μαλλον ειναι το ιατρειο του ανοιγη απο της 5 το απογευμα οσες φορες εχω παρει μου λενε οτι λειπει ο γιατρος κ οτι εκεινη θα μας παρουν τηλ. αν κ την τελευταια φορα που πηρα τηλ. μου μιλησαν πολυ αποτομα επειδη ειχα ξαναπαρει πριν μερικιες μερες.

Σε ευχαριστω πολυ Irenoulini που μου απαντησες!

8HiKp2.png

Δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη ειμαι απο νησι οπου εγινε η αιμοληψια και τα αιματα τα στειλαμε με courier στη διευθυνση που μας ειπαι ο Κυριος Δανιηλιδης.

Καρυοτυπο ζευγους εχουμε κανει ειδη στο παρελθον και ειναι οκ!

Η γονιδιακιες εξετασεις μας ειπαι οτι θα δειξει πιο ακριβως ειναι το προβλημα στα πολλα ερωτηματα μας:confused:

Μηπως ξερεις ποσο κοστιζουν οι γονιδιακιες;;;

Το γιατρο τον επισκευτηκαμε στο κεντρο εξωσωματικης(πολυ γνωστο)μας τον συστησε ο π......ος επειδη εχω ιστορικο πολλα αρνητικα, παλινδρομες συν αποβολη.

Η βιοερευνα που λες ειναι το κεντρο που ειναι ο κυριος δανιηλιδης?

γιατι εκει που εχω παρει τηλ. μαλλον ειναι το ιατρειο του ανοιγη απο της 5 το απογευμα οσες φορες εχω παρει μου λενε οτι λειπει ο γιατρος κ οτι εκεινη θα μας παρουν τηλ. αν κ την τελευταια φορα που πηρα τηλ. μου μιλησαν πολυ αποτομα επειδη ειχα ξαναπαρει πριν μερικιες μερες.

Σε ευχαριστω πολυ Irenoulini που μου απαντησες!

Η βιοερευνα ειναι απεναντι απο το ιατρειο. Ναι 5-8 ειναι ανοιχτο το ιατρειο. Τι να σου πω για το αποτομα, εχω παρει κανα 4-5 φορες συνολικα αλλα μονο την μια χρειαζομουν τον γιατρο και ηταν επειγον και μιλησαμε κατευθειαν. Τις αλλες μιλαω με την γραμματεα του αλλα ειναι πολυ εξυπηρετικη και απο κοντα, δεν ξερω τι να πω. Σου στελνω pm για την τιμη.

Καλησπέρα και απο μένα..

η αλήθεια είναι οτι οι γονιδιακές άργησαν και σε μένα.. μιλούσα κατευθείαν με τη βιοερευνα και αυτή την καταπληκτική κυρία εκεί και γενικά εξυπηρετήθηκα άψογα. Ακόμη και εξηγήσεις μου έδωσε σε κάτι θέματα που έτσι και αλλιώς θα μου τα εξηγούσε ο καθηγητής-όπως τον λένε τα παιδιά εκεί και εγώ κρυφογελάω, και να που τον λέω και εγώ έτσι! -.

Απο οτι μου είχε πει για τις γονιδιακές, επειδή είχαμε πολλές αποβολές, υπήρχε περίπτωση-κάτι που δεν μας έτυχε, γιατί απο οτι κατάλαβα για τύχη πρόκειται- να είμαστε σαν αδέρφια και για αυτό το αποβάλλει η φύση της απο μόνη της. Αν συμβεί αυτό μάλλον πας για εξωσωματική. Αν οχι αδέρφια 100% αλλά λιγότερο(υπάρχει όντως αυτή η πιθανότητα)........δεν τα θυμάμαι καλά απο εκεί και πέρα!!!!!!

Πάντως είναι εξυπηρετικοί όλοι εκεί-εκτός απροόπτου, και εμένα με αποπήραν όταν μου παίρναν ιστορικό αλλά οκ, το ξεπέρασα-.

Απο νησιωτική Έλλάδα και εγώ και μου στέλνουν τα εμβόλια ανα 2 βδομάδες.

Καλησπέρα και απο μένα..

η αλήθεια είναι οτι οι γονιδιακές άργησαν και σε μένα.. μιλούσα κατευθείαν με τη βιοερευνα και αυτή την καταπληκτική κυρία εκεί και γενικά εξυπηρετήθηκα άψογα. Ακόμη και εξηγήσεις μου έδωσε σε κάτι θέματα που έτσι και αλλιώς θα μου τα εξηγούσε ο καθηγητής-όπως τον λένε τα παιδιά εκεί και εγώ κρυφογελάω, και να που τον λέω και εγώ έτσι! -.

Απο οτι μου είχε πει για τις γονιδιακές, επειδή είχαμε πολλές αποβολές, υπήρχε περίπτωση-κάτι που δεν μας έτυχε, γιατί απο οτι κατάλαβα για τύχη πρόκειται- να είμαστε σαν αδέρφια και για αυτό το αποβάλλει η φύση της απο μόνη της. Αν συμβεί αυτό μάλλον πας για εξωσωματική. Αν οχι αδέρφια 100% αλλά λιγότερο(υπάρχει όντως αυτή η πιθανότητα)........δεν τα θυμάμαι καλά απο εκεί και πέρα!!!!!!

Πάντως είναι εξυπηρετικοί όλοι εκεί-εκτός απροόπτου, και εμένα με αποπήραν όταν μου παίρναν ιστορικό αλλά οκ, το ξεπέρασα-.

Απο νησιωτική Έλλάδα και εγώ και μου στέλνουν τα εμβόλια ανα 2 βδομάδες.

Καλησπερα:)

Εχω λιγακι μπερδευτη που διαβαζω για τα αντιπατρικα κ με της γονιδιακιες:confused:

Πιστευω οποιο κ να ειναι το προβλημα να διορθον.

Τι σημαινει σαν αδερφια? πως γινετε αυτο?

Καρυοτυπο που εχουμε κανει ειναι φυσιολογικα τα χρωμμοσωματα μας δεν υπαρχουν ανωμαλιες κ στης ατυχης κυησης που ειχα οι ιστολογικιες δεν εδειξαν ουτε χρωμ. ανωμαλιες τιποτα απολυτος, τι να πω δεν ξερω..

ειμαι πολυ μπερδευμενη 'ζω σε σκοταδι'

Κοριτσια οσες πηγατε στον ανοσολογο κ βρηκατε την αιτια μετα προχωρησατε σε προσπαθεια?

Ευχαριστω κοριτσια!! κ συγνωμη αν σας κουρασα με της ερωτησεις μου

8HiKp2.png

Είναι πάντα καλύτερα να μιλήσεις με τον ίδιο τον καθηγητή για αυτά τα θέματα, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να σου μεταφέρω κάτι λάθος..

Τα αντιπατρικά-είναι λάθος ορολογία αλλά έτσι τα μάθαμε και τα συνηθίσαμε- είναι διαφορετικά απο τα γονίδια. Είμαι σίγουρη οτι θα έχει ζητήσει να γίνουν τέτοιες εξετάσεις, απλά εσύ ίσως να μην έχεις ενημέρωση.

Είναι πάντα καλύτερα να μιλήσεις με τον ίδιο τον καθηγητή για αυτά τα θέματα, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να σου μεταφέρω κάτι λάθος..

Τα αντιπατρικά-είναι λάθος ορολογία αλλά έτσι τα μάθαμε και τα συνηθίσαμε- είναι διαφορετικά απο τα γονίδια. Είμαι σίγουρη οτι θα έχει ζητήσει να γίνουν τέτοιες εξετάσεις, απλά εσύ ίσως να μην έχεις ενημέρωση.

Σιγουρα θα ειναι καλυτερα να μιλησω με το γιατρο αλλα ποσο ακομα θα περιμενω να με ενημερωσουν θα κανω υπομονη λιγο ακομα και θα παρω απο την αλλη εβδομαδα.

Μπορει να εχουν γινει αυτες οι εξετασεις κ να μην γνωριζω γιατι απλα ειπαι γονιδιακιες.

8HiKp2.png

Ίσως να σου είχε αναφέρει κάτι για αντισώματα έναντι στο σπέρμα του άντρα σου...τέλος πάντων, θα φανεί. Σε καταλαβαίνω πάντως πως αισθάνεσαι και την γενικότερη αγωνία και αναστάτωσή σου.

Πάντως τον καρυότυπο και μείς τον κάναμε, πιο πριν τον Δανηιλίδη, και προφανώς δεν είχε σχέση γιατί τις γονιδιακές τις κάναμε και εμείς..

Ίσως να σου είχε αναφέρει κάτι για αντισώματα έναντι στο σπέρμα του άντρα σου...τέλος πάντων, θα φανεί. Σε καταλαβαίνω πάντως πως αισθάνεσαι και την γενικότερη αγωνία και αναστάτωσή σου.

Πάντως τον καρυότυπο και μείς τον κάναμε, πιο πριν τον Δανηιλίδη, και προφανώς δεν είχε σχέση γιατί τις γονιδιακές τις κάναμε και εμείς..

Καλημερα

Σε ευχαριστω για ΤΗΝ κατανοηση ελπιζω να μαθω συντομα Τα αποτελεσματα.

Εκτος απο της εξετασεις που μας ΕΙΠΑΙ, ΕΙΠΑΙ να κανουμε κ σπερμοδιαγραμμα κ να Το στειλουμε με φαξ Το οποιο κ καναμε.

Παιδευομαι πεντεμιση Χρονια κανοντας σπερμ. Εξωσωμ. συνολο εντεκα προσπαθειες Τα λογια των γιατρων του τυπου ανεξηγητη υπογονημοτητα, η φυση προνοη, τυχαιο γεγονος κ οτι Το αγχος ολα αυτα μου ελεγαν οι υπολοιποι ενω τωρα πιστευω οτι ειμαι Σε πολυ καλο κεντρο εξωσ. Κ θα βρω ΤΗΝ ακρη χαρι στομα κυριο π...... κ τον κυριο δ.....

8HiKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...