Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μια συμβουλη για την καισαρικη....

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες!!!:)

σε εναν μηνα περιπου θα γεννησω το 4ο παιδακι μου με καισαρικη..βασικα θα ειναι η 4η καισαρικη!

κ ηθελα να ρωτησω πσοο καιρο πριν την πητ προγραμματιζεται η καισαρικη??τωρα να μου πειτε,δεν ξερεις μετα απο 3 καισαρικες??ειμαι σε διλημμα γιατι εχω βρει 2 γιατρους εναν πατρα κ εναν αθηνα,απλα δενε χω αποφασισει που θα παω τελικα!ο ενας ομως μ λεει να γεννησω 10 δεκεμβρη κ ο αλλος 22-25 νοεμβρη!να σημειωσω οτι πητ κανονικα εχω 18 δεκεμβρη!κ τωρα εδω ειναι το μπερδεμα!ειναι πολυ μακρια η μια ημερομηνια με την αλλη..κ καποια απ'αυτες τις 2 ειναι λαθος..δεν μπορει!!!εχω αγχωθει τοσο πολυ.....θα ηθελα ναμου πειτε πανω κατω ποτε ειναι φυσιλογικο να γινεται η καισαρικη πριν την πητ!ουφ.....ευχαριστω εκ των προτερων!

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Διαφημίσεις

Βασικά δεν ξέρω την απάντηση σε αυτό που ρωτάς, ξέρω όμως ότι από τη στιγμή που μπεις στον 9ο (37η εβδομάδα) η κύηση θεωρείται τελειόμηνη. Εσύ πότε θα είσαι στην 37η εβδομάδα;

Καλησπερα!εχω κανει και εγω δυο καισαρικες!οσο πιο κοντα στην πητ γεννησεις ειναι καλυτερο για το μωρο!εφοσον δεν υπαρχει καποιο προβλημα καλυτερα στις 10 δεκεμβρη!

Βασικά δεν ξέρω την απάντηση σε αυτό που ρωτάς, ξέρω όμως ότι από τη στιγμή που μπεις στον 9ο (37η εβδομάδα) η κύηση θεωρείται τελειόμηνη. Εσύ πότε θα είσαι στην 37η εβδομάδα;

Αυτο! και επειδη ειναι η τεταρτη καισαρικη, ο γιατρος δεν θελει να ρισκαρει για τυχον επιπλοκη μητρας.

τι ειναι καλυτερο? Αυτα κρινονται εκ του αποτελεσματος, κανεις δεν θα σου απαντησει.

Αν γεννησεις αργα και ολα ειναι μια χαρα, αυτο θα ειναι καλυτερο. Αλλα το ΄μια χαρα ΄ ποιος μπορει να σου το εγγυηθει?

Αφου η ΠΗΤ ειναι 18 Δεκεμβρη, αρα τοτε θα εισαι 40 εβδομαδων, εγω θα προτεινα ημερομηνια στις αρχες Δεκεμβρη.

Με τ ο καλο!!!!

Τα καινουργια ιατρικα πρωτοκολλα λενε προγραμματισμενη καισαρικη στις 39 εβδομαδες οποτε θα συμφωνησω με την καισαρικη στις 10 Δεκεμβρη,22-25 Νοεμβρη ειναι σχεδον ενας μηνας πριν την ΠΗΤ σου !

Θεωρω οτι δεν εχει σημασια που θεωρητικα θα ειναι το μωρο τελειομηνο,οσο περισσοτερο μεσα στην μητρα τοσο καλυτερο :)

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Τέταρτη καισαρική στις 39 εβδομάδες; Αυτό λένε τα καινούρια ιατρικά πρωτόκολλα; Προσωπικά θα έμενα στα παλιά, εκτός αν ο γιατρός μπορούσε να με πείσει ότι είναι καλή ιδέα να ρισκάρω. Δεν είναι αστείο πράγμα η ρήξη μήτρας.

Αλήθεια, ποιος γιατρός σου λέει να γεννήσεις νωρίτερα; Ο Αθηναίος;

καλημερα κοριτσια!!κ ευχαριστω τοσο τοσο πολυ για τις απαντησεις!

ο γιατρος στην αθηνα ειναι σε δημοσιο κ κεινος μ ειπε για 22-25 νοεμβρη,επειδη ειναι 4η καισαρικη κ φοβαται οτι μπορει να παθει κατι η μητρα μεχρι κ ρηξη αν καθυστερησουμε!

ο αλλος γιατρος στην πατρα (ιδιωτικη) λεει 8-10 δεκεμβρη κ ειναι κ πολυ ησυχος γενικα,δεν αγχωνεται για τιποτα,φαινεται αισιοδοξος για την ημερομηνια..τι να πω!

απ'τη μια φοβαμαι οτι νοεμβρη ειναι νωρις για το μωρο κ νιωθω οτι θα το ταλαιπωρησω κ τον δεκεμβρη μ φαινεται αργα κ ισως παθω κατι εγω...:?

ο γυναικολογος εδω στο νησι λεει 27 /11 ειναι καλα!αλλα ο αλλος γιατρος του νησιου λεει 8/12 ειναι καλα!!μα πειτε μ δεν εχετε μπερδευτει??δεν ξερω τι να κανω....η αληθεια ειναι αμς βολευει να παμε σε δημοσιο στην αθηνα,αλλα φοβηθηκα την ημερομηνια!λεω να τον παρω τηλ μπας κ το παμε καπου τελος του μηνα οχι 22...αχ δεν ξερω!μου ρχεται να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο!:rolleyes:

σημερα ειμαι 34 εβδ.+1 ημερα!στις 27/11 μ βγαινει θα ειμαι 37 εβδομαδων!

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

το 22 /25 να πω την αληθεια μου φαινεται υπερβολικα νωρις.αν το 10 /12 σε αγχωνει γιατι δεν λες στον γιατρο που θ αποφασισεις τελικα να γεννησεις πχ 5 δεκεμβρη?τα αλλα 3 μωρα σου σε ποια εβδομαδα τα γεννησες και με τι τροπο?σου εσπασαν νερα?

Τα καινουργια ιατρικα πρωτοκολλα λενε προγραμματισμενη καισαρικη στις 39 εβδομαδες οποτε θα συμφωνησω με την καισαρικη στις 10 Δεκεμβρη,22-25 Νοεμβρη ειναι σχεδον ενας μηνας πριν την ΠΗΤ σου !

Θεωρω οτι δεν εχει σημασια που θεωρητικα θα ειναι το μωρο τελειομηνο,οσο περισσοτερο μεσα στην μητρα τοσο καλυτερο :)

θα συμφωνησω

καλημερα στελλα!!τα αλλα μου παιδακια τα γεννησα κ τα 3 με καισαρικη κ πανω κατω 2 βδομαδες πριν την πητ!κ μενα μ φαινεται πολυ νωρις 22/11..ισως κανω κ αυτο που λες,να του ζητησω να το παμε τελος νοεμβρη-αρχες δεκεμβρη!

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες!!!:)

σε εναν μηνα περιπου θα γεννησω το 4ο παιδακι μου με καισαρικη..βασικα θα ειναι η 4η καισαρικη!

κ ηθελα να ρωτησω πσοο καιρο πριν την πητ προγραμματιζεται η καισαρικη??τωρα να μου πειτε' date='δεν ξερεις μετα απο 3 καισαρικες??ειμαι σε διλημμα γιατι εχω βρει 2 γιατρους εναν πατρα κ εναν αθηνα,απλα δενε χω αποφασισει που θα παω τελικα!ο ενας ομως μ λεει να γεννησω 10 δεκεμβρη κ ο αλλος 22-25 νοεμβρη!να σημειωσω οτι πητ κανονικα εχω 18 δεκεμβρη!κ τωρα εδω ειναι το μπερδεμα!ειναι πολυ μακρια η μια ημερομηνια με την αλλη..κ καποια απ'αυτες τις 2 ειναι λαθος..δεν μπορει!!!εχω αγχωθει τοσο πολυ.....θα ηθελα ναμου πειτε πανω κατω ποτε ειναι φυσιλογικο να γινεται η καισαρικη πριν την πητ!ουφ.....ευχαριστω εκ των προτερων![/quote']

Το 22-25 Νοέμβρη μου φαίνεται νωρίς. Συνήθως ξέρω ότι είναι κανένα δεκαήμερο πριν την ΠΗΤ. Αλλά επειδή είναι η 4η καισαρική μήπως υπάρχουν κίνδυνοι να το τραβήξεις τόσο πολύ; (10/12). Εγώ θα ρώταγα και τους 2 γιατρούς να μου δικαιολογήσουν για ποιον λόγο μου προτείνουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αν υπάρχουν κίνδυνοι και ποιοι.

Επίσης δεν υπάρχει μια μέση λύση; πχ αρχές Δεκέμβρη

Εγώ θα σου έλεγα 2-6/12 να προγραμματίσεις τη καισαρική σου. Τουλάχιστον κλείσε τη 37η εβδομάδα που τελειοποιείται το αναπνευστικό στα μωρά!

Με το καλό να γίνεις πολύτεκνη!

Ίσως ο γιατρός στην Αθήνα φοβάται ότι αν σε αφήσει να μπεις σε φάση επίφοβη για τοκετό δεν θα σε προλάβει. Αν συμφωνήσετε να πας για καισαρική στην 39η εβδομάδα και ξεκινήσει τοκετός στην 38η, τι θα κάνεις; Ποια εναλλακτική έχεις; Ο γιατρός στην Πάτρα τι λέει γι' αυτό; Ποιο είναι το πρόγραμμά σου όσο πλησιάζει η ΠΗΤ? Θα μείνεις στο νησί; Θα πας Πάτρα; Θα πας Αθήνα; Πόσο θέλεις για να πας Πάτρα/Αθήνα από το νησί; Τι γίνεται αν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές; Υπάρχει πρόβλημα αν τελικά γεννήσεις στο νησί; Ποιες είναι οι πιθανότητες επιπλοκών (με βάση το ιστορικό σου και την κλινική σου εικόνα)? Αν ξεκινήσει τοκετός πριν τη προγραμματισμένη καισαρική και είσαι ακόμα στο νησί, τι θα γίνει; Έχουν εκεί την ικανότητα (εμπειρία / εξοπλισμό) να αντιμετωπίσουν τέτοια περιστατικά ή θα καταλήξεις σε ασθενοφόρο για Αθήνα; Τι ρίσκο είσαι διατεθειμένη να πάρεις; Τι ρίσκο είναι διατεθειμένος να πάρει ο κάθε γιατρός;

Εγώ αυτές τις ερωτήσεις θα έκανα, θα συμβουλευόμουν όλους τους γιατρούς και θα αποφάσιζα. Εμείς λέμε η καθεμία τα δικά μας βασισμένες στις προσωπικές μας εμπειρίες και καμία μας δεν βλέπω να έχει κάνει 4 καισαρικές ή να έχει πτυχίο ιατρικής. Αν θέλεις οπωσδήποτε γνώμες από το φόρουμ, ρώτα καλύτερα κάποιον από τους συνεργάτες γυναικολόγους. Το λέω γιατί η περίπτωσή σου είναι αρκετά περίπλοκη (4η καισαρική - πολλοί γιατροί - πολλές πιθανές τοποθεσίες τοκετού - δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλοι δύσκολοι παράγοντες π.χ. ηλικία?). Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

Oι περισσοτεροι γυναικολογοι οταν προκειται για καισαρικη κλεινουν ραντεβου 10-15 μερες νωριτερα απο την πιθανη ημερομηνια τοκετου. ειδικα αν προκειται για 2η, 3η κλπ. Ειτε ειναι καισαρικη έιτε όχι ετσι κι αλλιως οι γιατροι στον ογδοο μηνα πρεπει να μας βλεπουν ανα 15ημερο και απο την 34η εβδομαδα και μετα 1 φορα την εβδομαδα!!!

Καλο θα ειναι να μπεις στον μηνα σου να το ριξεις εντελως στην ξάπλα για να μην επιβαρυνεις την κοιλια σου( οπως και να το κανεις ειναι 4η καισαρικη), και με το παραμικρο να ενημερωσεις τον γιατρό σου για την οποιαδηποτε αλλαγη προσέξεις.!

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσια!!το πιο πιθανο ειναι αθηνα να γεννησω!κ ελεγα συμφωνα με τις ημερομηνιες (δεκεμβριου) να ανεβω αθηνα κατα τις 18-20 κ να μεινω μεχρι να γεννησω!αλλα κ αυτος στην αθηνα που λεει να γεννησω 22/11 μ ειπε να παω αθηνα προς τις 20 κ θα ειμαι ενταξει!αρα θελω να πω θα ειμαι κοντα πριν τις ημερομηνιες!!καλα εδωσ το νησι ασχολιαστο!αμα σε πιασουν πονοι σε τρεχουν με ελικοπτερο,δεν εχει τιποτα,ουτε κ κανεναν να ξεγεννησει...:rolleyes:

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

αλήθεια;ή ανάλογα την περίπτωση κρίνει ο γιατρός;

γέννησα την κορούλα μου με καισαρική πριν ένα χρόνο...είμαι αναποφάσιστη για vbac και επιπροσθέτως δεν θέλω ν' αλλάξω και γιατρό (δεν ξέρω αν αναλαμβάνει και αν ναι,αν θα το κάνει σε δημόσιο νοσοκομείο).

Βέβαια δεν είμαι καν έγκυος αλλά καλο είναι να είμαι ενημερωμένη!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

κοριτσια ρωτησα κ αλλους 2 γιατρους γνωστων μου μαμαδων κ μ ειπαν καλυτερη ημερομηνια κατα τις 8/12!!στις 23/11 ειναι πολυ νωρις κ θα ταλαιπωρηθει το μωρο!!απλα να ειμαι κοντα στο μαιευτηριο καποιες μερες νωριτερα κ αν με παισουν συσπασεις η' κατι τεσπα θα μπω εκεινη την μερα για καισαρικη!

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Ο γιατρός που το βάζει νωρίτερα έχει κάποια ένδειξη για τη μήτρα; Συνήθως έχει κάποια εικόνα για να πει αν υπάρχει κίνδυνος ή όχι. Εγώ γενικά προσπαθούσα να βρίσκω γιατρό που να αφήνει το παιδί να παίρνει τις μέρες του, εφόσον δεν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη αντένδειξη.

Στη δική μου περίπτωση (3 καισαρικές η μία με δίδυμα), το αφήσαμε να ξεκινήσει η πρώτη φάση του τοκετού, δηλαδή συσπάσεις ανά 5-7 λεπτά. Και μετά κάναμε καισαρική. Αυτό σημαίνει βέβαια εντελώς απρογραμμάτιστη. Φυσικά υπήρχε παρακολούθηση τακτική προς το τέλος. Τα παιδιά πήραν τις μέρες τους και εμείς απλά βάλαμε την ... "τενχνική". Το τρίτο παιδί ήρθε στις 39 εβδομάδες (καισαρική 3:30 τα ξημερώματα). Το τέταρτο ήρθε στις 37 μόνο του (άλλη μια απρογραμμάτιστη καισαρική στις 5:30 τα ξημερώματα).

Διευκρίνισε αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που να αφορά εσένα, για την επιλογή της ημερομηνίας εκ μέρους του γιατρού ή αν είναι θέμα... "συνήθειας".

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

αλήθεια;ή ανάλογα την περίπτωση κρίνει ο γιατρός;

γέννησα την κορούλα μου με καισαρική πριν ένα χρόνο...είμαι αναποφάσιστη για vbac και επιπροσθέτως δεν θέλω ν' αλλάξω και γιατρό (δεν ξέρω αν αναλαμβάνει και αν ναι,αν θα το κάνει σε δημόσιο νοσοκομείο).

Βέβαια δεν είμαι καν έγκυος αλλά καλο είναι να είμαι ενημερωμένη!

Υπάρχουν γιατροί σε δημόσιο νοσοκομείο που κάνουν vbac ;;;

Γιατί όταν έψαχνα εγώ... μου το ξέκοψαν κάθετα (από τα δημόσια νοσοκομεία). Ακόμα και ο ποιο κουλ γιατρός είπε δεν υπάρχει περίπτωση σε δημόσιο να βρεις κάτι τέτοιο. Και πράγματι δεν έχω ακούσει για vbac με γιατρό του δημοσίου.

Στους ιδιώτες πάλι, πρέπει να πετύχεις κάποιον που να το λέει και να το εννοεί. Ο δικός μου, είχε εμπειρία vbac, αλλά τελικά δε μας έκατσε παρόλο που το άφησε αρκετά..

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Υπάρχουν γιατροί σε δημόσιο νοσοκομείο που κάνουν vbac ;;;

Γιατί όταν έψαχνα εγώ... μου το ξέκοψαν κάθετα (από τα δημόσια νοσοκομεία). Ακόμα και ο ποιο κουλ γιατρός είπε δεν υπάρχει περίπτωση σε δημόσιο να βρεις κάτι τέτοιο. Και πράγματι δεν έχω ακούσει για vbac με γιατρό του δημοσίου.

Στους ιδιώτες πάλι, πρέπει να πετύχεις κάποιον που να το λέει και να το εννοεί. Ο δικός μου, είχε εμπειρία vbac, αλλά τελικά δε μας έκατσε παρόλο που το άφησε αρκετά..

δεν ξέρω αν αναλαμβάνει ο δικός μου αλλά έστω κι αν δεχτεί αν θα το κάνει στο ΑΤΤΙΚΟ όπου γέννησα.Πιστεύω όχι,αν και σε όλα τα άλλα είναι φιλικό προς τα βρέφη νοσοκομείο.

Για ιδιωτικό δεν το συζητώ καν για άλλους λόγους!

Πάντως θα ήθελα να ξεκίναγε ο τοκετός και ας κατέληγε και σε κ.τ. και το 2ο...

io6Qp3.png

g3BCp2.png

mother 's heart κι εγώ πιστεύω πως το καλύτερο είναι αρχές Δεκεμβρίου. Ειδικά αν η μήτρα σου είναι σε καλή κατάσταση, ποιος ο λόγος να βγει το μωρό πρόωρα και να ταλαιπωρηθείτε; Με το καλό σου εύχομαι, η Παναγιά κοντά σας!

καλησπερα κοριτσια!!πηρα αρκετες γνωμες κ ησυχασα λιγακι ειναι η αληθεια!!τουλαχιστον στο θεμα της ημερομηνιας!κανεις δεν θεωρει καλη ημερομηνια 22-25/11!βεβαια ο Θεος ξερει τι θα γινει τελικα κ ισως ερθει απο μονο του νωριτερα,αλλα εγω δεν θελω να το ταλαιπωρησω το μωρακι μου!οπως λεει κ η αλκυον θα ηθελα να παρει τις μερες που χρειαζεται κ ας ειναι κ λιγες!

αλκυον αυτος ο γιατρος στο δημοσιο στην αθηνα δεν μ'εχει δει καθολου!κατα τις 20 θα παω μαλλον!απ'το τηλεφωνο μου τα ειπε ολα αυτα κ εκλεισε κατα καποιο τροπο μια ημερομηνια γιατι φοβαται μην παθει κατι η μητρα αν αργησουμε!

τωρα θα με περασετε για τρελη,αλλα ακομα δενε χω αποφασισει για γιατρο!εχω εναν πατρα σε ιδιωτικη κλινικη που θα ηθελα να αποφυγω να παω λογω οικονομικων κ ταλαιπωριας κ αυτον που σας ειπα στο δημοσιο που με φοβισε με την ημερομηνια αν κ τον ειχα συμπαθησει!τωρα εμεινε αλλος ενας στο Ρεα!μ'εχει δει ο ανθρωπος κ νιωθω εμπιστοσυνη,θα ηθελα να με ξεγενηησει αυτος...τωρα θα δουμε...θελω λιγο να δω καποιες επιλογες για δημοσιο,αλλιως μαλλον ρεα θα καταληξω!ειμαι κ σε νησι κ δυστυχως δεν μπορω ολους αυτους που μιλαω να τους συναντησω κιολας απο κοντα!λεω 20/11 που θα παω αθηνα να παω να δω κ αυτον στο δημοσιο πριν τον απορριψω,αλλα θα τον πιεσω να παμε πιο αργα την καισαρικη!αν δεχτει βεβαια...:rolleyes:

επισης μ'εχουν τρελανει ολοι!εκει που λεω ησυχασα,βρηκα γιατρο...τσουπ ο ενας μ λεει μην πας σε δημοσιο,ο αλλος μ λεει μην πας σε κλινικη,ο αλλος με αγχωνει για τα οικονομικα!!θα παω στο δαφνι οπου να ναι!!χαχαχα!!σας ζαλισα,αλλα ξαλαφρωσα!!!πππφφφ...

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

καλησπερα κοριτσια!!πηρα αρκετες γνωμες κ ησυχασα λιγακι ειναι η αληθεια!!τουλαχιστον στο θεμα της ημερομηνιας!κανεις δεν θεωρει καλη ημερομηνια 22-25/11!βεβαια ο Θεος ξερει τι θα γινει τελικα κ ισως ερθει απο μονο του νωριτερα' date='αλλα εγω δεν θελω να το ταλαιπωρησω το μωρακι μου!οπως λεει κ η αλκυον θα ηθελα να παρει τις μερες που χρειαζεται κ ας ειναι κ λιγες!

αλκυον αυτος ο γιατρος στο δημοσιο στην αθηνα δεν μ'εχει δει καθολου!κατα τις 20 θα παω μαλλον!απ'το τηλεφωνο μου τα ειπε ολα αυτα κ εκλεισε κατα καποιο τροπο μια ημερομηνια γιατι φοβαται μην παθει κατι η μητρα αν αργησουμε!

τωρα θα με περασετε για τρελη,αλλα ακομα δενε χω αποφασισει για γιατρο!εχω εναν πατρα σε ιδιωτικη κλινικη που θα ηθελα να αποφυγω να παω λογω οικονομικων κ ταλαιπωριας κ αυτον που σας ειπα στο δημοσιο που με φοβισε με την ημερομηνια αν κ τον ειχα συμπαθησει!τωρα εμεινε αλλος ενας στο Ρεα!μ'εχει δει ο ανθρωπος κ νιωθω εμπιστοσυνη,θα ηθελα να με ξεγενηησει αυτος...τωρα θα δουμε...θελω λιγο να δω καποιες επιλογες για δημοσιο,αλλιως μαλλον ρεα θα καταληξω!ειμαι κ σε νησι κ δυστυχως δεν μπορω ολους αυτους που μιλαω να τους συναντησω κιολας απο κοντα!λεω 20/11 που θα παω αθηνα να παω να δω κ αυτον στο δημοσιο πριν τον απορριψω,αλλα θα τον πιεσω να παμε πιο αργα την καισαρικη!αν δεχτει βεβαια...:rolleyes:

επισης μ'εχουν τρελανει ολοι!εκει που λεω ησυχασα,βρηκα γιατρο...τσουπ ο ενας μ λεει μην πας σε δημοσιο,ο αλλος μ λεει μην πας σε κλινικη,ο αλλος με αγχωνει για τα οικονομικα!!θα παω στο δαφνι οπου να ναι!!χαχαχα!!σας ζαλισα,αλλα ξαλαφρωσα!!!πππφφφ...[/quote']

γιατί να μην πας σε δημόσιο;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

ρινιω μου δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος..ξερεις ο καθενας λεει τα δικα του οπως παντα αλλωστε!απλα μια 4η καισαρικη θελει εμπειρο γιατρο κ καλο κ ενα νοσοκομειο η' κλινικη με ολα τα μεσα για τυχον επιπλοκες!!ε κ αρχιζει το πανηγυρι..η κλινικη εχει πιο πολλα η' εχει πιο λιγα..τα ιδια κ για το δημοσιο!οτι να ναι δηλαδη!ειναι κ το γεγονος οτι ειμαι μακρια,αλλιως θα πηγαινα να ψαξω παντου!!παλι καλα να λεμε που αλλες μανουλες μεσω υπολογιστη μου προτειναν γιατρους κ τηλεφωνησα!!για τον γιατρο στο ρεα ειμαι σιγουρη!εκει θα παω αν δεν αλλαξει κατι!

θα θελα να βρω γιατρο σε δημοσιο πολυ καλο..λογω 4ης καισαρικης,αλλα απο δημοσια δεν ξερω,απο κοντα δεν μπορω να τους δω κ ολους κ οτι γινεται μεσω τηλεφωνων μεχρι να παω αθηνα!!ε κ αυτος στο ελενα συμπαθητικος ακουστηκε,αλλα μολις ακουσα ημερομηνια τρομαξα!

η αληθεια ειναι οτι η γιατρος που ειχα στα αλλα 3 μπορει να ηταν πολυ της καισαρικης,αλλα δεν ταλαιπωρηθηκα στις καισαρικες,η τομη εκελινε γρηγορα κ δεν αφησε μεγαλο σημαδι κ γενικα με προσεξε στις εγχειρησεις!κ αν βρω γιατρο στο δημοσιο θα ηθελα να με προσεξει κ κεινος ετσι,να κανει καλη δουλεια!ειχα συνηθισει να πω την αληθεια στην γιατρο μου που ηταν σε κλινικη κ τωρα που ψαχνω σε δημοσιο ειμαι σαν χαμενη!δεν ξερω τι μ γινεται!αλλα τωρα πηγε σε αλλη κλινικη ακομα ακριβοτερη κ δεν γινεται με τιποτα!ακομα κ στο ρεα μ ειπαν πολυ λιγοτερα απο κεινη!

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!