Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

"ΠΟΛΗ ΜΑΓΙΚΗ" - ΠΕΙΡΑΙΑΣ


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

 

Ξέρεις κανείς να μου πει κάτι για τον συγκεκριμένο σταθμό; Είναι καινούργιος , βρίσκεται στην Πειραϊκή και έχω ακούσει τα καλύτερα από μια γνωστή μου που πηγαίνει εκεί το κοριτσάκι της εδώ και ένα μήνα περίπου. Με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος σταθμός βασικά λόγω περιοχής αλλά και λόγω προσιτών τιμών. Θα ήθελα μία γνώμη παραπάνω αν ξέρει κάποια από εσάς κάτι.Διαβάζω χρόνιαααα το forum αλλά γράφω για πρώτη φορά. Έχω ένα αγοράκι 3 χρονών και επειδή δεν έχει ξαναπάει σχολείο έχω αρκετό άγχος, γι αυτό αν ξέρει κάποιος κάτι... θα ήμουν ευγνώμων!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγώ έστελνα το γιο μου στον παιδικό σταθμό mafalda. Αν είχα κι άλλο παιδί εκεί θα το έστελνα. Είναι πολύ οικογενειακό το κλίμα με αμεσότητα σε οτιδήποτε χρειαστείς.

http://www.mafalda.gr/

 

Θα σου έλεγα να κάνεις μία επίσκεψη. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

 

Το σταθμό που αναφέρεις δεν τον ξέρω.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα Τάνια!

 

Έμαθα για τον σταθμό που αναφέρεις προ λίγων ημερών και χάρηκα ιδιαίτερα διότι γνωρίζω τη δασκάλα που τον έχει από τα ανίψια μου και είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!

 

Για να γίνω πιο συγκεκριμένη… Η αδερφή μου πήγαινε τα παιδιά της για χρόνια στο ναννώ αν το ξέρεις. Είναι ένας παιδικός σταθμός, ιδιωτικός, στη Νίκαια. Εκεί δούλευε τότε η κα Κατερίνα, που τώρα μάθαμε πως άνοιξε την πόλη μαγική! Πρόκειται για μία νέα και πολύ πολύ καλή κοπέλα, εξαιρετική παιδαγωγό!

Θυμάμαι χαρακτηριστικά πόσο πολύ βοήθησε την αδερφή μου με τον γιο της που ήταν πολύ δύσκολο παιδί… Μόνο εκεί στέριωσε , τώρα βέβαια δόξα το Θεό το πουλάκι μου είναι μια χαρά και μάλιστα έμαθε να αγαπά το σχολείο μετά την εκεί του εμπειρία! Εκτός αυτού η κα Κατερίνα είναι ένα νέο άτομο γεμάτο όρεξη και ο τρόπος προσέγγισης της απέναντι στα παιδιά αλλά και οι δραστηριότητες και τα παιχνίδια που κάνει είναι πολύ ψαγμένα και με πολύ επίπεδο για να στο πω απλά. Ξεχωρίζει από αυτά που ξέρουμε και είναι πολύ εύκολο να το καταλάβεις αν τη γνωρίσεις! Η αδερφή μου κρατάει ακόμα επαφές με την εν λόγω δασκάλα γιατί τα ανίψια μου ακόμα μιλούν γι αυτή! Ασχολείται πολύ η κοπέλα , το ψάχνει και κάνει παπάδες που λέμε με τα παιδιά γιατί της αρέσει πάρα πολύ η δουλειά της.

 

Εγώ έχω ένα μωράκι, κοριτσάκι, 6 μηνών, και μόλις μεγαλώσει λίγο σίγουρα θα το πάω εκεί, αν και δε μένω κοντά, γιατί βρε κορίτσια τα ξένα χέρια είναι μαχαίρια, και προτιμώ να το χω σε άτομο που γνωρίζω και να είμαι ήσυχη πως το μωράκι μου θα είναι καλά! Είναι όμως για μεγαλύτερα παιδιά, είναι παιδικός όχι βρεφικός σταθμός.

 

Πέρα απ όλ αυτά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ και επίσης κάνει και ωριαία φύλαξη, οπότε μπορείς κάλλιστα να πας να πιεις ένα καφεδάκι στην Πειραική , να αφήσεις το παιδάκι σου για μια ώρα, να κόψεις κίνηση για να διαπιστώσεις τα όσα σου λέω και φυσικά αν σου ταιριάζει και μετά να αποφασίσεις. Μπορείς να έχεις τον έλεγχό δηλαδή… Έχει και πολλές άλλες παροχές ο σταθμός και μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά και να πάρεις μια ιδέα αν πατήσεις στο facebook Πόλη Μαγική.

 

Εγώ κορίτσια χάρηκα τόσο πολύ γιατί έλυσα το θέμα μου για το που θα πάω το παιδάκι μου σε δυο χρόνια γιατί η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να το πάω σε δημοτικό σταθμό που τα κριτήρια πια είναι πολύ αυστηρά απ όσο ξέρω και γιατί ο σταθμός αυτός μένει ανοιχτός όλο τον χρόνο, ακόμη και στις γιορτές!

 

Ελπίζω να σε βοήθησα.

 

Καλή πρόοδο στο γιόκα σου!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

ειναι ενας παιδικός σταθμός με ωραίο φαγητό , τα παιδιά φεύγουν περιποιημένα από εκεί όμως δεν κάνουν κατασκευές συχνά , δε βγαινουν στην αυλή συχνά όπως έμαθα από τη φίλη μου που πηγαινε εκεί το αγοράκι της. Δεν υπάρχει συνάφεια σε αυτά που γράφει στο τετράδιο με αυτά που κάνουν τα παιδιά. Έχει πολύ μικρή αυλή όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και αλλάζουν κάθε χρόνο δασκάλες. Επίσης δεν υπάρχει παιδαγωγός εκεί γιατί δεν έχει νηπιαγωγό αλλά κοπέλες από ιεκ και τει.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Εγώ πάλι πήγαινα την κόρη μου 3 χρόνια και ημουν πολύ ευχαριστημένη και εγώ αλλά πολύ περισσότερο η μικρή μου. Όντως έχει μκρή αυλή (το σκεφτόμουν και εγώ πριν την εγγραφή) αλλά πρόκειται γενικά για έναν μικρό, οικογενειακό και ζεστό παιδικό σταθμο.

Είναι πολύ οργανωμένοι με καθημερινή ενημέρωση και ότι μου εγραφαν συνέπιπτε με αυτά που μου έλεγε η μικρή μου.

Στα 3 χρόνια άλλαξαν 2 δασκάλες αλλά μπορώ να πω ότι δεν άλλαξε κατι, καθώς όλα περνουν από την υπεύθυνη με την οποία υπήρχε σχεδόν καθημερινή επαφή. (Εγώ δεν ήθελα έναν μεγάλο και απρόσωπο σταθμό).

Τέλος έκαναν πολλές δραστηριότητες, μαθαιναν πολλά (το λέγαμε όλες οι μαμάδες) και κάνουν πολύ καλή προετοιμασία για το νηπιαγωγείο. Αν είχε νηπιαγωγείο θα είμασταν και φέτος εκεί...

 

Τώρα περιμένουμε τον Φεβρουάριο που και η μικρή μου κόρη θα πάει 2,5 χρονών για να επιστρέψουμε... στην Πόλη Μαγική

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Και εγώ είχα στείλει την μικρή μου για μια χρονιά. Ήμουν πολύ ικανοποιημένη και το ίδιο και η μικρή.

 

Η αυλή είναι όντως πολύ μικρή, αλλά όποιος είναι Πειραιώτης δείχνει κατανόηση σε αυτό, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν κτήρια με αυλές και κήπους.

 

Όταν πήγαινε η μικρή μου και αρκετά πραγματάκια τους είχαν διδάξει και είχαν πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Για παράδειγμα, έφερναν πολύ τακτικά θεατρικές ομάδες.

 

Δεν γνωρίζω εάν οι κοπέλες, πλην της Κας Κατερίνας, είναι νηπιαγωγοί ή εάν είναι από ΤΕΙ και ΙΕΚ. Δεν με πειράζει έτσι κι αλλιώς να πω την αλήθεια. Τα παιδιά είναι λίγα, οπότε θεωρώ ότι μία πανεπιστημιακή νηπιαγωγός πλαισιομένη από επαρκή αριθμό προσωπικού με χαμηλότερα ακαδημαϊκά προσόντα, αλλά με προθυμία, ευγένεια και αγάπη καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών στην προσχολική ηλικία. Προσωπική άποψη, βέβαια.

 

Γενικά, θα το πρότεινα. Πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους παιδικούς της περιοχής.

 

Μεγάλο συν το διευρυμένο ωράριο!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...