Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS: ΠΥΡΕΤΟΣ + ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ: Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ?

iro

Recommended Posts

Χάλια είμαι. 38 και ανεβαίνει, καταρροή, πονόλαιμος, κεφάλι βαρύ, ζαλάδα.

Ξέρω οτι πρέπει να εξακολουθήσω να θηλάζω, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος επιπλέον τρόπος για να προστατέψω το μωρό.

Pls γράψτε κάτι..

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Διαφημίσεις

Χάλια είμαι. 38 και ανεβαίνει, καταρροή, πονόλαιμος, κεφάλι βαρύ, ζαλάδα.

Ξέρω οτι πρέπει να εξακολουθήσω να θηλάζω, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος επιπλέον τρόπος για να προστατέψω το μωρό.

Pls γράψτε κάτι..

Ξέρω μόνο οτι καλό θα ήταν να βάζεις μάσκα όταν πλησιάζεις το μωρό και εσύ μπορείς να πάρεις μέχρι 2 απλά depon ανα 8ωρο και φυσικά να ξαπλώνεις όταν μπορείς. Περαστικά!

Ξαπλώστε μαζί στο διπλό κρεβάτι και αφήστε να σας περιποιηθούν, εφόσον είναι δυνατό. Κοιμηθείτε παρεούλα, για να μην ταλαιπωρείσαι επιπλέον. (Μη με δείρετε αν το ζητάει και μετά!)

Περαστικά!

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

Δεν θα πάθει τίποτα,. Εγώ κατά το θηλασμό πέρασα την χειρότερη ίωση στη ζωή μου. Στην αρχή έβαζα μάσκα, αλλά επειδή το παιδάκι μου φοβόταν (ή έτσι νομίζω) την πέταξα και απλά πρόσεχα να μην του μιλάω από κοντά για να μην μεταφέρονται σταγονίδια.Περαστικά σου!

Μου έτυχε κατά την διάρκεια του θηλασμού να έχω 40 πυρετό και ο παιδίατρος να μην με αφήνει να πάρω ούτε depon!! Παρόλαυτά το μωρό μου δεν κόλλησε. Τον θήλαζα κανονικότατα!! Περαστικα!!

.png.png

οτι να ναι..πες στην παιδιατρο σου να ανοιξει κανενα βιβλιο σχετικα με τα φαρμακα που επιτρεπεται να περνεις οσο θηλαζεις[quote]

Τον συγκεκριμένο παιδίατρο τον άλλαξα , ευτυχώς. Πάντως στην συγκεκριμένη περίπτωση τότε δεν είχε κολλήσει το μωρό. Εγώ πάλι είχα φτάσει να έχω παραισθήσεις από τον πυρετό , μέχρι που μου συνεστισε ο γυναικολόγος μου να πάρω depon!!![/quote]

.png.png

Σας ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε! :)

Σήμερα είμαι αισθητά καλύτερα... και το μωρό σε τρελά κέφια!

Φιλιά πολλά

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Διαφημίσεις

Στην αρχή έβαζα μάσκα, αλλά επειδή το παιδάκι μου φοβόταν (ή έτσι νομίζω) την πέταξα και απλά πρόσεχα να μην του μιλάω από κοντά για να μην μεταφέρονται σταγονίδια.

Έτσι είναι! Τα μωρά τρομάζουν με αυτή την αλλαγή στην εμφάνιση της μαμάς! Συνήθως είναι περιττή.

Πέρασα φαρυγγίτιδα πριν 3 εβδομάδες, δεν έβαλα μάσκα - το θεώρησα περιττό...όλη μέρα μαζί η μάσκα θα μας σώσει?? - ο μικρός θήλαζε κανονικά, μάλλον τον κόλλησα αλλά τα συμπτώματά του ήταν μηδαμινά!!!! Λίγο φτέρνισμα και ένα βηχάκι!

Καμία σχέση με τα δικά μου!!! Ο θηλασμός θέλω να πιστεύω τον θωρακίζει.... :lol:

Μην ανησυχείς και περαστικά!!

Μπερδοψοδουλειές...

3η μέρα σήμερα - το ίδιο σκηνικό: την ημέρα σχετικώς καλά, από το απόγευμα και μετά ανεβαίνει στους 38 και τα συμπτώματα εντείνονται. Λέω άμα περάσει την εβδομάδα να με δει κανένας γιατρούλης.

Τι στην ευχή.. ίωση με ωράριο, πρώτη φορά βλέπω.

Άντε να δούμε. Ευχαριστώ για τις ευχές :)

Διαφημίσεις

Περαστικά σε όλες τις άρωστες μανούλες!

Είμαι και 'γω αρωστούλα εδώ και μία εβδομάδα με το βήχα μου, τον πυρετό μου, τις μυξούλες μου κι όλα τα σχετικά!! :lol::lol::lol:

Είχα τρομοκρατηθεί στην αρχη για το μωράκι μου.

Μου είπαν να αντλώ γάλα και να του το δίνω για να μην ερχόμαστε σε στενή επαφή. Αλλά εγω από ένστικτο και με αυτά που διάβασα εδώ, τη θήλασα κανονικά. Στην αρχή φορώντας μάσκα αλλά μου έδινε την εντύπωση ότι με φοβόταν και θήλαζε λιγότερη ώρα. Έτσι έβγαλα και τη μάσκα!

Ευτυχώς το μωράκι μου είναι μια χαρά! Τελικά ο θηλασμός πιστεύω ότι το βοήθησε.

Και εγω αρρωστησα με 40 πυρετο .. με ορο στο νοσοκομειο, ενεσεις, αντιβιωσεις και χιλια δυο (ευχαριστω την Αγλαια για την πολυτιμη βοηθεια της εκεινες τις δυσκολες μερες) και συνεχισα τον θηλασμο. Στο καπακι αρρωστησε η μεγαλη μου κορη με συναχι βηχα και κολησα και εγω (σνεχιζω να ειμαι χαλια απο βηχα και συναχι εδω και 1 εβδομαδα) και το μωρο ουτε που μπουκωσε παρολο που ολοι γυρω του ηταν χαλια.

Εννοειται πως ουτε μασκα φορεσα αλλα ουτε και η κορη μου σταματησε να πλησιαζει το μωρο (οσο και αν της ελεγα να μην πηγαινει κοντα του αρρωστη αντε να κρατησεις ενα παιδακι μακρυα απο ενα μωρο) και πολλες φορες τον φιλουσε κι ολας....(μετα ενιωθε χαλια η καημενη γιατι την μαλωνα). :D:D:D Μια χαρα ευτυχως.....

pBpMp3.png

binba, niked περαστικά και σε σας!

Η μπέμπα από εχθές το βράδυ παρουσίασε ένα μόνο σύμπτωμα: όλες τις οι πάνες (5) ήταν με διάρροια - η γνωστή μουσταρδίτσα αλλά πολύ αραιωμένη και με βλέννες. Κατά τα άλλα, δεν έχει υπάρξει καμιά άλλη ενόχληση (φτου, φτου).

Την περνάει στο πόδι ή μου φαίνεται;

ΥΓ: eleana ευχαριστώ καλή μου - φίλησέ μου Μελίνα & Αποστόλη

Και η πρωινή της πάνα τώρα με διάρροια.. και ελαφρό σύγκαμα (λογικό). Πόσο πιστεύετε να κρατήσει το πανηγύρι;

• 2 years later...

Καλημέρα σε όλα τα μέλη,

Είναι 12 ημέρες τώρα που ταλαιπωρούμαι, ξεκίνησα με πυρετό 38 για μία μόνο ημέρα και αφού έπεσε ο πυρετός, έκτοτε έχω μεγάλο πρόβλημα με το λαιμό μου, στην αρχή έκλεισε η φωνή μου για 3 ημέρες, μετά πονούσα στην κατάποση και πλέον με βασανίζει ένας τρελός βήχας... Τις πρώτες ημέρες έβηχα μόνο τις νύχτες, πήγα στο γιατρό, δεν είχα ακροαστικά, ωστόσο μου σύστησε να το καταπολεμήσω με πολλά υγρά και δεν μου έδωσε φάρμακα λόγω του ότι θηλάζω την 10μηνη κορούλα μου... Εχτές χειροτέρεψα, ανέβασα δέκατα, (αυτό το αντιμετώπισα με depon) και ο βήχας είναι ανεξέλεγκτος, βήχω όλη μέρα και όλη νύχτα. Το μωρό έχει φοβηθεί, την είχα δίπλα μου τη νύχτα για να μην ταλαιπωρούμαι και σχεδόν ξαγρύπνησε μαζί μου. Η κατάσταση χειροτερεύει, ο βήχας αγριεύει και είναι ξερός, ταράζονται τα σωθικά μου... Το έχει αντιμετωπίσει καμία μανούλα?

Ευχαριστώ:-(:sad::-(

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Και η πρωινή της πάνα τώρα με διάρροια.. και ελαφρό σύγκαμα (λογικό). Πόσο πιστεύετε να κρατήσει το πανηγύρι;

στο μπεμπη μου οταν ειχε συγκαει λιγακι του εβαζα ελαιολαδο!

σε 2 μερες ηταν μια χαρα. δοκιμασε κ θα με θυμηθεις;)

wn7Rp3.png

Περαστικά!

Αφού χειροτέρευσε, μην το αφήνεις και υποφέρεις. Υπάρχουν πάρα πολλά φάρμακα συμβατά με το θηλασμό, ακόμη και αντιβίωση, αν χρειαστεί. Κοίταξε εδώ:

http://www.e-lactancia.org/

και εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28788