Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ!

ΒΙΚΥ

Recommended Posts

Λοιπόν, για όσους δεν το ξέρουν η συνφορουμίτισα μας ΝΙννέτα έχει παιδότοπο (πρότυπο θα έλεγα, δείτε στη σχετική θεματική ενότητα) στον ΆΛΙΜΟ.

Λέμε να μαζευτούμε όσες μαμάδες και μπαμπάδες θέλετε των Νοτίων και μη Προαστείων για καφεδάκι και κουβεντούλα και Now us better των Ζουζουνιών μας! Υπάρχει ειδικός χώρος για τα παιδάκια που δεν περπατάνε ακόμα και άλλες διευκολύνσεις π.χ. χώρος με αλαξιέρα κ.λ.π.

Προτείνω, το Σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτέμβρη.

Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε μου π.μ. για ημέρα και ώρα που βολεύει να τα συγκεντρώσω και να δούμε ποτε βολέυει τους περισσότερους, ώστε να έχουμε το χρόνο να το οργανώουμε για να έρθουν όλοι!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

αντζελα σε ευχαριστω που θα κανεις τοσο δρομο για χαρη μου ελπιζω να περασεις και εσυ και ο νεκταριος τοσο καλα που να μην το μετανιωσεις

τα λεμε :P !αντε παω γιατι αργησα θα περιμενει κανενα παιδακι απο εξω αν δεν ετοιμαστω γρηγορα :oops:

Διαφημίσεις

Ωραια ιδέα... Ειμαι πήχτρα σε γαμο-βαφτισεις εκεινο το ΣΚ αλλα θα δω τι εχω κενο το απόγευμα γιατι εχω και πρωινα μυστηρια... Κανονιστε και αν μπορεσω (και πεισω και την αδελφη μου να ερθουμε μαζι) θα ερθω.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Kοριτσάκια καλημέρα! Καλή εβδομάδα να έχουμε και επιτέλους να σταματήσει αυτή η καταστροφή......

Έχει αποφασιστεί η συνάντηση για Σάββατο 6.00μ.μ. και όσο πάει... Σας περιμένουμε όλες!

Μέχρι στιγμής,

ΝΙΝΝΕΤΑ

ANGELA

ΒΙΚΥ

ZANA 1911

DORA ???

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΑΣ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗ, Ο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Kοριτσάκια καλημέρα! Καλή εβδομάδα να έχουμε και επιτέλους να σταματήσει αυτή η καταστροφή......

Έχει αποφασιστεί η συνάντηση για Σάββατο 6.00μ.μ. και όσο πάει... Σας περιμένουμε όλες!

Μέχρι στιγμής,

ΝΙΝΝΕΤΑ

ANGELA

ΒΙΚΥ

ZANA 1911

DORA ???

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΑΣ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗ, Ο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.

Σάββατο 8/9 ώρα 18:00 στον παιδότοπο στον Άλιμο στην οδό Κυβέλης και Μυρογιάννη 1, τηλ 210 9915191 !!!! :wink::lol::lol::lol:

Ακυρο και για μενα... Εχω βαφτιση και 8/9 και 9/9 και οι δυο στις 7 το απόγευμα... Το πρωινο ειναι στις 2/9.. (σημερα ελαβα τα προσκλητηρια)

Καθημερινη δεν σας βολευει καθολου? Θα εχει και λιγοτερο κοσμο. :roll:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

θα κάνουμε πάντως όχι μόνο μια συνάντηση αυτό είναι σίγουρο και επίσης να ξέρετε ότι τώρα που γνωριστήκαμε, δε χανόμαστε! οπότε, μην ανησυχείτε. όλο και κάπου θα βρεθούμε! και εγώ πχ δεν μπορώ εκείνη την ημ/νία δυστυχώς!! :(:D:(:?

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Καλημέρα!!! Ειδα το θεμα και μιας και μενω στα Νοτια Προάστια θα ήθελα να έρθω στον παιδότοπο με την μικρή μου και να γνωστιστούμε ..... Δυστυχώς και τα 3 πρωτα Σαββατα του Σεπτεμβρίου έχω ... γαμους!!!! Ελπιζω να συναντηθούμε κάποια άλλη φορά ..... Καλά να περάσετε όσες τα καταφέρετε !!!

.png.png

Νεότερες συμμετοχές

ΝΙΝΝΕΤΑ

ANGELA

ΒΙΚΥ

ZANA 1911

katerinap

bizeli

Kοριτσάκια θα είναι σούπερ!!! Εμένα θα έρθει και ο σύζυξ, πάρτε και τους δικούς σας αν μπορούν να είμαστε πιο χαλαρές να τρέχουν οι μπαμπάδες :lol::lol::lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Εγώ και να θέλω δεν μπορώ να κουνηθώ χωρίς τον σύζυξ!!!!! Εκτός από τις ώρες που δουλεύει όλες τις άλλες όπου πάει η κόρη του είναι κι αυτός κολλημένος από πίσω, ακόμη και σούπερ-μάρκετ να την πάρω να πάω για 2 λεπτά θα έρθει κι αυτός από πίσω. Τι αρρώστια είναι αυτή με την κόρη του ρε παιδί μου!!!!!! Αφού να φανταστείτε πήγα να την δώσω στην γειτόνισα απέναντι να την κρατήσει αγκαλιά για 5 λεπτά και όταν με είδε βγήκε τρέχοντας από το γκαράζ και την πήρε εκείνος αγκαλιά.

Πολύ ΑΡΡΩΣΤΟΣ μιλάμε...........

Δεν πειράζει Μπιζελάκι! Θα το ξανακάνουμε! Μη μου στεναχωριέσαι!!!

Εξάλλου μπορεί τελικά να έρθεις, που ξέρεις?

ΝΙΝΝΕΤΑ

ANGELA

ΒΙΚΥ

ZANA 1911

katerinap

Όσα κοριτσάκια από Αθήνα έχουν επιστρέψει από διακοπούλες και θέλουν να γνωριστούμε, το Σάββατο, 8/9/2007 Θα βρεθούμε σε παιδότοπο στον ΆΛΙΜΟ!

Σας περιμένουμε!!!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!