Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ???

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΙΣ 8/9/2008 ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ Η ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΣΤΑΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΩ "ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ" ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΑΡΑΚΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ.ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΗ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Οταν μπαινεις και συνδεεσε θα πατας πανω δεξια "Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη". Ετσι θα βλεπεις μονο αυτα που κινηθηκαν το διαστημα που δεν ειχες μπει.

Οταν μπαινεις σε ενα ποστ και κοιτας το τελευταιο μηνυμα απο πανω γραφει την ημερομηνια που γραφτηκε.

Χαρακακι: Κανε κλικ πανω σε καποιο χαρακακι καποιου μελους και θα σε βγαλει στο αντιστοιχο site π.χ. http://lilypie.com/ και πολλα αλλα.

:D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ 8-9-2008.ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΩΣ!!!ΕΣΕΝΑ Π.Χ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ?ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Δημοσιεύθηκε: 08/09/2008

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ????????

Διαφημίσεις

ΤΕΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΑΡΑΚΑ.ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

• 3 weeks later...

ξαφνικα εφτιαξε η ημερομηνια!!!!!!!!!!!!!τωρα ξερω ποτε γρφει ο καθενας,ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!

Βίκυ, φοβερό σασπένς!!!... :lol::lol::lol:

Όπως είπε και η παμ, στείλε πμ στον αντμίν καλύτερα!

ΠΕριμένουμε νεότερα...

και κανένα μήνυμά σου σε άλλο τόπικ!!! :lol::wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

εστειλα μην αλλα δεν μ'απαντησε :cry::cry::cry:

εχω θεματα καλε.ορεξη να εχεις να διαβαζεις ειδικα στα ιατρκα μια ιστοριουλα την εγραψα.(αυτο εννοεις η γραφω χαζομαρες πρωι πρωι).

:lol::lol::lol:

Αυτό εννοούσα, σε πείραζα λιγάκι!

Το ξέρω, κάπου σε έχω ξαναπετύχει!!!

Για πρωί πολύ καλή η αντίληψή σου!

Είναι Παρασκευή βέβαια... Για να σε δω και Δευτέρα πώί! :lol:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

εστειλα μην αλλα δεν μ'απαντησε :cry::cry::cry:

εχω θεματα καλε.ορεξη να εχεις να διαβαζεις ειδικα στα ιατρκα μια ιστοριουλα την εγραψα.(αυτο εννοεις η γραφω χαζομαρες πρωι πρωι).

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΕΣ 2 . ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4/9 ΕΓΩ 29/9 ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ 7/10 ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ . ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ FORUM ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ !!!!!

ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ , ΘΑ ΞΑΝΑΕΒΑΦΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

an1cv4C0g411210Nzc3NzlkaHwzNzY1NWRhfE15IGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

εγινε μια προσπαθεια τις προηγουμενες μερες οποτε το προσπαθουν οι ανθρωπει και μας ειδοποιησαν κιολας οτι οντως το εχουν αναλλαβει οι τεχνικοι!!δεν μας αφηνουν ετσι κοριτσια.το προσεχουν πολυ το φορουμακι μας γι'αυτο ειναι τελειο.

προσωπικα ευχαριστω και τους υπευθυνους που προστατευει τα μελη οταν χρειαζεται!!!

Διαφημίσεις

Στο προφίλ των μελών υπάρχουν δύο πεδία:

Ωρολογιακή ζώνη:

Μορφή ημερομηνίας:

Η σύνταξη είναι παρόμοια με τη σύνταξη της PHP date() function

σε αυτά τα πεδία οι σωστές ρυθμίσεις είναι

1) Ωρολογιακή ζώνη: εδώ η σωστή ώρα είναι GMT+2

2) Μορφή ημερομηνίας:

Η σύνταξη είναι παρόμοια με τη σύνταξη της PHP date() function

εδώ το πεδίο δε πρέπει να γράφει τίποτα, ή απλώς M m Dd Yy ή κάτι παρόμοιο, όχι πάντως συγκεκριμένη ημερομηνία.

το τελευταίο μάλλον είναι που δημιουργούσε το πρόβλημα.

όσοι ακόμα αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα πρέπει να διαγράψετε ότι βρίσκεται στο πεδίο Μορφή ημερομηνίας

και μετά να πατήσετε υποβολή.

• Create New...