Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΨΙΜΟ ΤΣΙΓΑΡΟΥ

Recommended Posts

το βιβλίο που μου προτείναν εδώ λέει πως δεν χρειάζεται δύναμη θέλησης..

και ότι είναι εύκολο και ευχάριστο να το κόψεις...

έχω λυσσάξει με αυτό το βιβλίο λες και το έγραψα εγώ !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

το πήρες? Σε βοήθησε? Φοβερό έτσι? Αν πήρες αυτό που σου είχα προτείνει.

Φυσικά κι γω το έχω κομμένο ακόμη, και για πάντα. Νιώθω σα να μη κάπνιζα ποτέ.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καταρχάς για να το κόψεις πρέπει να το έχεις πάρει απόφαση. Όχι να πεις δε θα καπνίσω και όσο το κρατήσω. Από κει και πέρα, κατά τη γνώμη μου, θα βοηθούσε να κάνεις την προσπάθεια όταν είσαι π.χ. κρυωμένη, όπου συνήθως δεν το ζητάς το τσιγάρο. Και φυσικά αυτό που είναι δύσκολο είναι να επαναπροσδιορίσεις τις συνήθειές σου, να κάνεις ό,τι έκανες και πριν, αλλά χωρίς τη συνοδεία τσιγάρου. Για μένα όλα είναι στο μυάλο και το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και αποφασιστικότητα. Καλή επιτυχία!

το πήρες? Σε βοήθησε? Φοβερό έτσι? Αν πήρες αυτό που σου είχα προτείνει.

Φυσικά κι γω το έχω κομμένο ακόμη, και για πάντα. Νιώθω σα να μη κάπνιζα ποτέ.

Δεν μου έρχονται οι ενημερώσεις, τώρα το είδα !

το διάβασα στα αγγλικά και πολύ αργότερα βρήκα μια εικονογραφημένη έκδοση στα Ελληνικά και το πήρα και αυτό !

Είναι πραγματικά φοβερό, με βοήθησε πάρα μα πάρα πολύ !!!

είμαι 59 μέρες σήμερα και σαφώς συνεχίζω, δεν είναι καν τόσο δύσκολο πλέον, άσε που αυτόν τον τελευταίο καιρό μου έχουν συμβεί διάφορα αλλά εγώ ΕΚΕΙ, ΒΡΑΧΟΣ !!!

:-)

Σε ευχαριστώ πολύ !!!!

Καταρχάς για να το κόψεις πρέπει να το έχεις πάρει απόφαση. Όχι να πεις δε θα καπνίσω και όσο το κρατήσω. Από κει και πέρα, κατά τη γνώμη μου, θα βοηθούσε να κάνεις την προσπάθεια όταν είσαι π.χ. κρυωμένη, όπου συνήθως δεν το ζητάς το τσιγάρο. Και φυσικά αυτό που είναι δύσκολο είναι να επαναπροσδιορίσεις τις συνήθειές σου, να κάνεις ό,τι έκανες και πριν, αλλά χωρίς τη συνοδεία τσιγάρου. Για μένα όλα είναι στο μυάλο και το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και αποφασιστικότητα. Καλή επιτυχία!

Συμφωνώ σε όλα!!!

Και μάλιστα για να κρατήσει πρέπει να ασχοληθείς με το θέμα και να το βάλεις ειδικά στην αρχή προτεραιότητα στην ζωή σου πχ. εγώ που για πρώτη φορά "έκλεψα" τον χρόνο μου να πάω για τρέξιμο αντί να παίξω με τον μικρό αλλά χωρίς τύψεις, ακόμα και για το παιδί (που από εκεί ξεκίνησε έτσι ή αλλιώς) το καλύτερο είναι να το κόψω..

Δεν μου έρχονται οι ενημερώσεις, τώρα το είδα !

το διάβασα στα αγγλικά και πολύ αργότερα βρήκα μια εικονογραφημένη έκδοση στα Ελληνικά και το πήρα και αυτό !

Είναι πραγματικά φοβερό, με βοήθησε πάρα μα πάρα πολύ !!!

είμαι 59 μέρες σήμερα και σαφώς συνεχίζω, δεν είναι καν τόσο δύσκολο πλέον, άσε που αυτόν τον τελευταίο καιρό μου έχουν συμβεί διάφορα αλλά εγώ ΕΚΕΙ, ΒΡΑΧΟΣ !!!

:-)

Σε ευχαριστώ πολύ !!!!

διανύω την χειρότερη περίοδο της ζωής μου αλλά δεν το σκέφτηκα να το ξαναρχίσω.

σκέφτηκα να κάνω 1. θυμήθηκα το βιβλίο. δεν υπάρχει μόνο 1. και δεν έκανα κανενα. τόσο απλά!;)

όταν δε θα μετράς πια τις μέρες θα έρθει η πραγματικη ελευθερία. Καλή συνέχεια:D

Διαφημίσεις

ομορφοκοριτσα, και εγω αρχισα τον αγωνα μου.. σχεδον μια βδομαδα εχω που δεν καπνιζω, αλλα μου ειναι παρα πολυ δυσκολο..μου λειπει πολυ το τσιγαρο και την τριτη μερα το πρωι αναψα τσιγαρο μαζι με τον καφε. ουτε το μισο δεν εκανα και το εσβησα.. ακομα το νιωθω βρε κοριτσια, το ζηταω.για να ξεχνιεμαι, μολις δω οτι μου ερθει να καπνισω αμεσως βουταω το κεντημα, μονο και μονο για να στρεψω αλλου μυαλο και χερια.

τι βιβλιο ειναι αυτο που λετε..?υπαρχει λινκ?και στα αγγλικα να ειναι, δεν εχω προβλημα να το διαβασω

Kαλημερα κοριτσια!!!!Ποσο χαιρομαι που συνεχιζουμε με πεισμα την πορεια αυτη!Εγω ηδη εχω μπει στον 4ο μηνα που δεν καπνιζω!Μου ερχεται καποιες φορες στο μυαλο,μεχρι που βλεπω στον υπνο μου πως καπνιζω,αλλα μεχρι εκει!

:D

0QVLp2.pngkdBmp3.png

τζιτζικακι τα έχουμε βάλει παραπάνω, για δες μια!

Μαρία κι γω το έβλεπα στον ύπνο μου...φοβερό ε, και ξυπνούσα κι έλεγα του άντρα μου γμτ κάπνισα...αχχαχαχα:lol:

Το εκοψα το ατιμο και στις 2 εγκυμοσυνες μου...και μαλιστα πολυ ευκολα...αλλα δυστυχως μετα τη γεννα το ξαναρχισα και τις δυο φορες.Μεγα λαθος...τωρα σιγα μη το κοψω.Το μονο καλο ειναι οτι κανω μεχρι 5 τσιγαρα τη μερα...ετσι κι αλλιως ποτε δεν καπνιζα περισσοτερα.

το έκοψα σπαθί πριν 18,5 μήνες κάπνιζα σαν φουγάρο, μέχρι και τη νύχτα σηκωνόμουν κάποιες φορές.. οι πρώτες μέρες είναι πολύ δύσκολες, θέλει υπομονή μεγάλη και αφοσίωση στο στόχο και επισης πολύ βασικό αν μπορείς να αποφεύγεις συνήθειες και μέρη που σου το θυμίζουν (εγώ έκοψα εντελώς τον καφέ και την παρέα με καπνιστές για τον πρώτο καιρό), τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο χρειάζεται θέληση, νομίζω ότι αφού τα κατάφερα εγώ μπορούν όλοι μέχρι 4 πακέτα τη μέρα είχα φτάσει σε κάποια περίοδο. Να σκέφτεστε το καλό που κάνετε στην υγεία σας

Διαφημίσεις

διανύω την χειρότερη περίοδο της ζωής μου αλλά δεν το σκέφτηκα να το ξαναρχίσω.

σκέφτηκα να κάνω 1. θυμήθηκα το βιβλίο. δεν υπάρχει μόνο 1. και δεν έκανα κανενα. τόσο απλά!;)

όταν δε θα μετράς πια τις μέρες θα έρθει η πραγματικη ελευθερία. Καλή συνέχεια:D

Κουράγιο !

Και για εμένα αυτές οι γιορτές είναι.... :-(

αλλά αν κάνω καμιά βλακεία και ανάψω θα νιώθω χειρότερα, το γνωρίζω πολύ καλά αυτό !

Εχω κλείσει τους 2 μήνες και πιέζομαι να θυμηθώ τις μέρες γιατί για μένα το μέτρημα δεν είναι κακό.. είναι καλό !!! ότι βοηθάει τον κάθε πονεμένο ..

:lol::lol: :lol: :lol:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!

ομορφοκοριτσα, και εγω αρχισα τον αγωνα μου.. σχεδον μια βδομαδα εχω που δεν καπνιζω, αλλα μου ειναι παρα πολυ δυσκολο..μου λειπει πολυ το τσιγαρο και την τριτη μερα το πρωι αναψα τσιγαρο μαζι με τον καφε. ουτε το μισο δεν εκανα και το εσβησα.. ακομα το νιωθω βρε κοριτσια, το ζηταω.για να ξεχνιεμαι, μολις δω οτι μου ερθει να καπνισω αμεσως βουταω το κεντημα, μονο και μονο για να στρεψω αλλου μυαλο και χερια.

τι βιβλιο ειναι αυτο που λετε..?υπαρχει λινκ?και στα αγγλικα να ειναι, δεν εχω προβλημα να το διαβασω

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια !

γράψε μας νέα σου !

http://thepreppersite.com/uploads/Al...op_Smoking.pdf

εμένα με βοήθησε πολύ

αφού το έχεις αποφασίσει απλά δυσκολεύεσαι (ε δεν είναι και παράξενο που δυσκολεύεσαι μην τρελαθούμε κιόλας.......)

είσαι έτοιμη να το διαβάσεις !

Καλή επιτυχία

υ.γ. δεν ξέρω τι έχει πάθει και δεν μου έρχονται ενημερώσεις, γι αυτό αργώ να απαντήσω

PENGUIN BOOKS

ALLEN CARR'S EASY WAY TO STOP SMOKING

WHAT THE MEDIA SAY ABOUT THE ALLEN CARR METHOD:

Δεν ξέρω τι έχει πάθει το λινκ, ψάξτο στο ιντερνετ θα το βρεις ακρομπατ. Δεν μπορώ να το αντιγράψω εδώ !

Kαλημερα κοριτσια!!!!Ποσο χαιρομαι που συνεχιζουμε με πεισμα την πορεια αυτη!Εγω ηδη εχω μπει στον 4ο μηνα που δεν καπνιζω!Μου ερχεται καποιες φορες στο μυαλο,μεχρι που βλεπω στον υπνο μου πως καπνιζω,αλλα μεχρι εκει!

:D

Μπράβοοοοοοοοοοο

Και εγώ το είδα στον ύπνο μου και στεναχωρήθηκα αφάνταστα. Και μόλις ξύπνησα και κατάλαβα ότι δεν είναι αλήθεια χόρευα από την χαρά μου !!!!!!!!!

τζιτζικακι τα έχουμε βάλει παραπάνω, για δες μια!

Μαρία κι γω το έβλεπα στον ύπνο μου...φοβερό ε, και ξυπνούσα κι έλεγα του άντρα μου γμτ κάπνισα...αχχαχαχα:lol:

φοβερή αίσθηση όντως...

Το εκοψα το ατιμο και στις 2 εγκυμοσυνες μου...και μαλιστα πολυ ευκολα...αλλα δυστυχως μετα τη γεννα το ξαναρχισα και τις δυο φορες.Μεγα λαθος...τωρα σιγα μη το κοψω.Το μονο καλο ειναι οτι κανω μεχρι 5 τσιγαρα τη μερα...ετσι κι αλλιως ποτε δεν καπνιζα περισσοτερα.

και εγώ τόσα έκανα μέχρι να βρω ευκαιρία να κάνω παραπάνω.. χαχαχαχα

το έκοψα σπαθί πριν 18,5 μήνες κάπνιζα σαν φουγάρο, μέχρι και τη νύχτα σηκωνόμουν κάποιες φορές.. οι πρώτες μέρες είναι πολύ δύσκολες, θέλει υπομονή μεγάλη και αφοσίωση στο στόχο και επισης πολύ βασικό αν μπορείς να αποφεύγεις συνήθειες και μέρη που σου το θυμίζουν (εγώ έκοψα εντελώς τον καφέ και την παρέα με καπνιστές για τον πρώτο καιρό), τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο χρειάζεται θέληση, νομίζω ότι αφού τα κατάφερα εγώ μπορούν όλοι μέχρι 4 πακέτα τη μέρα είχα φτάσει σε κάποια περίοδο. Να σκέφτεστε το καλό που κάνετε στην υγεία σας

εγώ δεν απέφευγα τους καπνιστές.. ίσα ίσα...

Μου έκανε καλό να είμαι μαζί τους (ότι βολεύει τον καθένα)

αλλά από τον μήνα και μετά μου βρωμάνε πολύ !!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα, καλή χρονιά σε όλους.

Σήμερα κλείνω 3 μήνες χωρίς τσιγάρο, είμαι πολύ χαρούμενη αν και έχω 10 μέρες που το σκέφτομαι.. και πολύ μου την δίνει.

Μια χαρά ήμουν τι έχω πάθει ?????

βγήκα για ένα ποτό και εκεί ξεκίνησαν όλα..

μου φαίνεται δεν θα ξαναβγω από το σπίτι.. :-(

καλημερα μπαμπουρακι!σε ευχαριστω για το λινκ!το κατεβασα και αρχισα να τ διαβαζω. δυστυχως ξανακυλησα και φτου ξανα απο την αρχη παλι.. ειμαι 4 μερες "καθαρη" :lol:

ειναι ατιμο πραμα αλλα προσπαθω αυτη τη φορα να μην το ξαναρχισω.απλα το παω ωρα με την ωρα ακομα..

καλημερα μπαμπουρακι!σε ευχαριστω για το λινκ!το κατεβασα και αρχισα να τ διαβαζω. δυστυχως ξανακυλησα και φτου ξανα απο την αρχη παλι.. ειμαι 4 μερες "καθαρη" :lol:

ειναι ατιμο πραμα αλλα προσπαθω αυτη τη φορα να μην το ξαναρχισω.απλα το παω ωρα με την ωρα ακομα..

Καλημέρα τζιτσικάκι !

Εγώ κρατήθηκα και τώρα πάλι είμαι καλά ψυχολογικά !

Σήμερα κλείνω 100 μέρες καθαρή !!! :-)

πόσο καιρό το είχες κόψει ?

εγώ λίγες μέρες πριν τα καταφέρω (έως τώρα) είχα ένα πισωγύρισμα στις 4 μέρες, τελικά αυτές οι αποτυχιες έχουν τεράστια σημασία.

Θυμάμαι πολύ καλά πως ένιωσα (εκτός απο την αηδία μου για το τσιγάρο στις μόλις 4 μέρες) ήταν πολύ άσχημο συναίσθημα η αποτυχία μου και ότι πρέπει να ξαναπάω απο την αρχή. Αυτό λοιπόν ειναι που με κρατάει τώρα. Ξέρω ότι θα νιώσω χάλια και οτι όλα θα ξεκινήσουν απο την αρχή...

εεεεε

ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ

το θέμα είναι ακόμα και να πισωγυρίσεις να ξαναπροσπαθήσεις και να μαθαίνεις από τις αποτυχίες σου.

Έτσι θα βρεις τον τρόπο για την μόνιμη ελευθερία !!!

Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο !!!!!!!!!!!

Σήμερα κλείνω 3 μήνες χωρίς τσιγάρο, είμαι πολύ χαρούμενη αν και έχω 10 μέρες που το σκέφτομαι.. και πολύ μου την δίνει.

Την Παρασκευή που βγήκα με φίλο που δεν κάπνιζε πάντως ήμουν μια χαρά..

νομίζω μέχρι να κλείσω χρόνο θα διαλέγω τους φίλους μου !!!!!

:lol:

Την Παρασκευή που βγήκα με φίλο που δεν κάπνιζε πάντως ήμουν μια χαρά..

νομίζω μέχρι να κλείσω χρόνο θα διαλέγω τους φίλους μου !!!!!

:lol:

Μπαμπουρακι το εχω κοψει εδω και μμμ δυομιση χρονια η καλυτερη αποφαση που πηρα ποτε.Μονη μου και δεν εχω καπνισει απο τοτε καθολου.Να ξερεις οτι παντα θα το σκεφτεσαι.Εγω ακομα το σκεφτομαι το θεμα ειναι να μενεις μονο στη σκεψη.Εγω αυτο κανω.Μετα απο λιγο το ξεχναω και λεω καλα τι εγινε και μου ηρθε η ορεξη?

lo5lp3.pngtumhp3.png

Μπαμπουρακι το εχω κοψει εδω και μμμ δυομιση χρονια η καλυτερη αποφαση που πηρα ποτε.Μονη μου και δεν εχω καπνισει απο τοτε καθολου.Να ξερεις οτι παντα θα το σκεφτεσαι.Εγω ακομα το σκεφτομαι το θεμα ειναι να μενεις μονο στη σκεψη.Εγω αυτο κανω.Μετα απο λιγο το ξεχναω και λεω καλα τι εγινε και μου ηρθε η ορεξη?

είχα αρχίσει να το ψιλιάζομαι ότι είναι έτσι..

τώρα μου το επιβεβαίωσες.. ;)

ας είναι...

αρκεί να μην το ξαναρχίσουμε !!!!!!!!!

Ki gw απο το σεπτεμβρη χωρις τσιγαρο. Εχεις παθει το εξης απλο, το ειχες κοψει για λαθος λογους. Επαναπροσδιορισε τους μεχρι να καταλαβεις πως συνεχιζεις κανονικα τη ζωη σου, παντου, με καπνιστες και μη, απλα χαιρεσαι που εισαι πια μη καπνιστρια!

Το τσιγαρο υπαρχει παντου, εγω το εχω μες το ιδιο μου το σπιτι. Τα θελω σου πρεπει να ειναι δυνατα. Μην καπνισεις ουτε ενα, για μενα δεν υπαρχει πισογυρισμα στο τσιγαρο. Δεν υπαρχει μονο ενα, δεν ισχυει το ενα = κανενα που λενε στα παιδια! (που κι αυτο δεν το πιστευω)

Το πισογυρισμα ακυρωνει ολο σου το ειναι κι ακομη κι αν καταφερεις να το ξανακοψεις εχεις φαει μεγαλη ηττα.

Θα το σκεφτεσαι μια ζωη να το ξερεις. Απο ενα σημειο και μετα θα το σκεφτεσαι ευχαριστα, "ειμαι μη καπνιστρια και γουσταρω". Μεχρι και αντικαπνιστρια θα γινεις καποια στιγμη. Θα δεις....

Μπραβο μπαμπουρακι!! Ειχα παρακολουθησει το θεμα σου απο την αρχη και πολυ χαιρομαι που το κρατησες!!!

Κι εγω 7 μηνες κομμενο και χτες ειδα στον υπνο μου οτι ειχα τσακωθει με τη μητερα μου και απο τα νευρα μου ειχα αναψει τσιγαρο και μαλιστα ημουν στο δευτερο υποτιθεται και εκει που καπνιζω βλεπω στο τασακι την γοπα και ξαφνιαζομαι και λεω αμαν τι κανω, παρασυρθηκα και καπνιζω και ειμαι ηδη στο δευτερο?? χαχαχα

Μπραβο μπαμπουρακι!! Ειχα παρακολουθησει το θεμα σου απο την αρχη και πολυ χαιρομαι που το κρατησες!!!

Κι εγω 7 μηνες κομμενο και χτες ειδα στον υπνο μου οτι ειχα τσακωθει με τη μητερα μου και απο τα νευρα μου ειχα αναψει τσιγαρο και μαλιστα ημουν στο δευτερο υποτιθεται και εκει που καπνιζω βλεπω στο τασακι την γοπα και ξαφνιαζομαι και λεω αμαν τι κανω, παρασυρθηκα και καπνιζω και ειμαι ηδη στο δευτερο?? χαχαχα

χαχαχα καλα αυτο, τις μερες που εχω μεγαλες στεναχωριες, το βλεπω διαρκως...οτι κλαιω και καπνιζω και μετα ξυπναω και ρωταω τον αντρα μου αν καπνισα :lol:

Εγω κλεινω 2 χρονια χωρίς τσιγάρο, το σταματησα λόγω εγκυμοσύνης και δεν έκανα ουτε ένα απο τότε!!! Θεωρησα πως ήταν η μόνη ευκαιρια για να το κόψω. Ωρες ώρες το σκεφτομαι αλλα ξέρω πως αν κάνω ένα δεν υπαρχει γυρισμος!!!! Καπνιζα 13 χρονια αλλα νομιζω οτι τελικά το νίκησα!!!!!!

vaisp2.png

xrxup2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...