Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μισθοί 300 και 200 ευρώ???

Recommended Posts

Οι μισθοί των 200 και 300 ευρώ είναι εδώ.....ναι για πρώτη φορά βλέπω αγγελίες με μισθούς 300 και 200 ευρώ μηναίως, για επαγγελματα όπως οικιακοί βοηθοί εσωτερικοί και μη, γηροκόμοι εσωτερικοί, babysitter, ακόμα και σερβιτόρους.....και να φανταστεί κανείς πριν 3-4 χρόνια τα 700 ευρώ ήταν δεδομένα για αυτες τις θέσεις. αναρωτιέμαι εάν θα προχωρίσουν και στους υπαλλήλους γραφείου.

Διαφημίσεις

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

σημερα ακουσα οτι μια κοπελα σε γνωστο εμπορικο δουλευει 8ωρο,6ημερο για 340 ε!!ο μισθος κατεβαινει ολοενα κ περισσοτερο κ οι τιμες στα προιοντα ολο κ ανεβαινουν!!

NRNSp2.pngsMstp2.png

Οι μισθοί των 200 και 300 ευρώ είναι εδώ.....ναι για πρώτη φορά βλέπω αγγελίες με μισθούς 300 και 200 ευρώ μηναίως, για επαγγελματα όπως οικιακοί βοηθοί εσωτερικοί και μη, γηροκόμοι εσωτερικοί, babysitter, ακόμα και σερβιτόρους.....και να φανταστεί κανείς πριν 3-4 χρόνια τα 700 ευρώ ήταν δεδομένα για αυτες τις θέσεις. αναρωτιέμαι εάν θα προχωρίσουν και στους υπαλλήλους γραφείου.

Χωρίς παρεξήγηση, σε μεγάλη πόλη μένεις; Γιατί στην επαρχία και πριν από 5 χρόνια υπήρχαν τέτοιοι μισθοί, εννοείται μαύρα και ανασφάλιστα. Η διαφορά ήταν ότι δεν το έγραφαν ανοιχτά στις αγγελίες.

Διαφημίσεις

μπορειτε να μου πειτε αν οι τιμες καποια στιγμη πεσουν?

Δε νομίζω...Απογοήτευση...Είχα φτάσει τα 1200-1300 και από τον άλλο μήνα θα πέρνω 690 + κάποι μαυρα.

rQGhp3.png

Δε νομίζω...Απογοήτευση...Είχα φτάσει τα 1200-1300 και από τον άλλο μήνα θα πέρνω 690 + κάποι μαυρα.

Εάν επιτρέπεται τι δουλειά έκανες, είσαι στο δημόσιο, ξέρω ότι έχει γίνει σφαγή εκεί. Ψάχνω για δουλειά και δεν θέλω να φανώ εκτός. Με παιδί και άνω των 35 αισθάνομαι ότι δεν θα βρω τίποτα. Συγνώμη αλλά πως να έχει κανείς το κουράγιο να πάει στην δουλειά του με τέτοιο μισθό;;

• 2 months later...

ναι και τώρα έτυχε και σε εμένα....χα χα

πρόταση για εργασία σε εταιρεία μεγάλης κινητής τηλεφωνίας μέσω outsourcing 5ωρη απασχόληση 5μερη με βάρδιες και σαβ/κυρ, δουλειά γραφείου customer care 370 μικτά δηλαδή 300 στο χέρι δηλαδη 265 εάν βγάλεις την καρτα απεριορίστων διαδρομών.....

όμως για μένα μου είπαν θα κάνουν εξαίρεση 440 μικτά ουα !!!! τους έγραψα και έφυγα.

και μετά όλο διαφημίσεις και αγοράστε και την τσάντα για μα προσφέρετε στα παιδάκια....γιατί εμείς θα έχουμε εξαθλιώσει τους γονείς τους και θα είναι όλα για ελεημοσύνη.

αχ μεγαλο θεμα ανοιξες!

οποιος πρσφερει δουλεια 8ωρου σε νταντα για παιδακια ας πουμε που αφορα πολλες απο εμας δινοντας 300 ευρω, και δεν ντρεπεται τι να πω!

προτιμω να κατσω σπιτι μου να κραταω εγω το παιδι μου αν δεν εχω λεφτα παρα να ξεφτιλισω εναν ανθρωπο δινοντας του αυτα τα χρηματα για τοσο σοβαρη δουλεια που αφορα το πολυτιμοτερο πλασμα της ζωης μου

πρεπει να αντισταθουμε σε αυτην την απαξιωση, αλλες τιμες πρεπει να κατεβουν

ειναι λαθος αυτος ο δρομος τοσο λαθος!

αχ μεγαλο θεμα ανοιξες!

οποιος πρσφερει δουλεια 8ωρου σε νταντα για παιδακια ας πουμε που αφορα πολλες απο εμας δινοντας 300 ευρω, και δεν ντρεπεται τι να πω!

προτιμω να κατσω σπιτι μου να κραταω εγω το παιδι μου αν δεν εχω λεφτα παρα να ξεφτιλισω εναν ανθρωπο δινοντας του αυτα τα χρηματα για τοσο σοβαρη δουλεια που αφορα το πολυτιμοτερο πλασμα της ζωης μου

συμφωνω....με τι διαθεση θα προσεχει η αλλη το παιδι σου??εγω επειδη εχω γυναικα, καμια μειωση δεν εκανα για αυτον ακριβως το λογο.

Διαφημίσεις

συμφωνω....με τι διαθεση θα προσεχει η αλλη το παιδι σου??εγω επειδη εχω γυναικα, καμια μειωση δεν εκανα για αυτον ακριβως το λογο.

και πολύ καλά έκανες....όσο αντέχεις.

αχ μεγαλο θεμα ανοιξες!

συμφωνώ μαζί σου.

εάν τώρα κάποιος δεν έχει καλύτερα να πει συγνώμη δεν έχω μπορείς με αυτά τα χρήματα....παρά να κοιτάει να πάρει μια κοπέλα με 300 ευρώ και να το παίζει και κάπως....

πάντως η νοοτροπία που κυκλοφορεί είναι εφόσον μου μείωσαν το μισθό θα μειώσω και εγώ του άλλου....ή εύχομαι να μειωθεί του άλλου.

προσωπικά όταν μίλησα με φίλη μου και της είπα τι μου έγινε, λυπάμαι αλλά κατάλαβα ότι αισθάνθηκε δικαιωμένη που μου έκαναν τέτοια πρόταση αφού ή ίδια πλέον εργάζεται με 800 ευρώ μισθό με σπουδές....άνω των 10 ετών και με μείωση 400 ευρώ από τον αρχικό της μισθό. Όταν δε της είπα ότι είχα μια πρόταση με 800 ευρώ το καλοκαίρι αλλά απλά δεν έκατσε εκεί την είδα και ξεροκατάπιε. Λοιπόν τα κατάφεραν ο ένας να φθονεί τα χρήματα του άλλου, μπράβο.

αχ μεγαλο θεμα ανοιξες!

Συγνώμη κιόλας, εγώ μαζί σου είμαι και ναι πριν από ένα χρόνο που είχα ακόμα γυναίκα στο σπίτι για τον γιο μου της έδινα 500 με 10 μέρες άδεια το μήνα (το κανόνιζα και το πρόσεχε η μάνα μου) με τα ρεπό της και με όλα της και χωρίς να κάτι τίποτα στο σπίτι εκτός από το να παίζει και να ταιζει το μωρό. Αλλά μη ξεχνάμε κάτι βασικό, ήταν μαύρα και είναι μαυρα ακόμα σε αυτά τα επαγγέλματα. Σκέψου ότι εσύ που δουλεύεις 10 χρόνια και έχεις 2 πτυχία κτλ έπεσες 500 ευρώ (και κομμένα δώρα) και πλέον είσαι κάτω από 1000. Πόσα να δώσεις δηλ. μαυρα στην κοπέλα 700 ευρώ; Εννοείται ότι το θεωρώ απαράδεκτο να λένε πλέον ότι θα έρθεις να δουλεύεις κάθε μέρα όλη μέρα για 300 καθαρά, το έχω και μέσα στο σπίτι μου το παράδειγμα και έχω απελπιστεί αλλά δεν γίνεται καλώς ή κακώς να μειώνονται σχεδόν όλοι οι μισθοί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και στο "ελεύθερο" να παραμείνουν οι ίδιοι κατά την γνώμη μου. Πλέον είναι θέμα επιβίωσης.

συμφωνώ μαζί σου.

εάν τώρα κάποιος δεν έχει καλύτερα να πει συγνώμη δεν έχω μπορείς με αυτά τα χρήματα....παρά να κοιτάει να πάρει μια κοπέλα με 300 ευρώ και να το παίζει και κάπως....

πάντως η νοοτροπία που κυκλοφορεί είναι εφόσον μου μείωσαν το μισθό θα μειώσω και εγώ του άλλου....ή εύχομαι να μειωθεί του άλλου.

προσωπικά όταν μίλησα με φίλη μου και της είπα τι μου έγινε, λυπάμαι αλλά κατάλαβα ότι αισθάνθηκε δικαιωμένη που μου έκαναν τέτοια πρόταση αφού ή ίδια πλέον εργάζεται με 800 ευρώ μισθό με σπουδές....άνω των 10 ετών και με μείωση 400 ευρώ από τον αρχικό της μισθό. Όταν δε της είπα ότι είχα μια πρόταση με 800 ευρώ το καλοκαίρι αλλά απλά δεν έκατσε εκεί την είδα και ξεροκατάπιε. Λοιπόν τα κατάφεραν ο ένας να φθονεί τα χρήματα του άλλου, μπράβο.

εγω κορίτσια και συμφωνω σε κάποια εν μέρη αλλά κυριως διαφωνω (έτσι για να το κάνουμε το θέμα πιο πικάντικο χεχε :wink:)

καταρχας μπέμπα μου η φίλη σου πόσα χρόνια σπούδαζε αυτή και πόσα εσύ???

μηπως η κοπέλα τόσα χρόνια εφαγε τα μάτια της στα βιβλία για να μπορέσει να βγάλει ένα μισθο που η ίδια ονειρευοταν και που ήθελε να έχει στην ζωή της ??.. αυτός ο μισθός για αυτήν είναι η δικαίωση ότι τόσες θυσίες και τόσος κόπος δεν πήγε χαμένος ... τώρα όταν της κόβουν συνέχεια και συνέχεια και συνέχεια και πάς εσύ και βρίσκεις δουλειά με ίδια λεφτά που ισως να έχεις λιγότερες γνώσεις είναι λογικό η άλλη να "τσαλαπατάει"..

τωρα για τους μισθούς των ντανταδων κλπ..

όταν μια μάνα παίρνει 700 ευρω και ο άντρας παίρνει αλλα 700 μας κάνουν 1400 .. τωρα αυτοί έχουν παιδί και δανεια ... αλλά δεν έχουν κάποιον να κρατάει το παιδί τους και προσφέρουν μονο 200-300 ευρω σε μια γυναίκα για 5ημερη ή 4ημερη εργασία.. ε δεν νομίζω να φταίνε που δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω.. επίσης ποτέ δεν έχω ακούσει νταντάδες να παίρνουν 700 ευρώ :shock: επίσης πιο κάτω κάπου δοιαβασα κάτι του τύπου τόσο αξιζει τη προσοχή των παιδίων μας.. δεν είναι έτσι.. ούτε είναι πόσο αξίζει πάντα στα παιδιά μας προσπαθούμε να προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε.. αλλά όταν μια γυναίκα χρειάζετε νταντά δεν έιναι γιατί το θέλει αλλά γιατί δυστυχώς επειδή λόγω δουλέιας πρέπει να φύγει ειναι η μοναδικη της επιλογή .. και φυσικά δεν ψάχνει να βρει άτομο που να θελει 1000 ευρώ και να μην δίνει σημασια στα παιδια της αλλά ψάχνει να βρει άτομο που να τα αγαπησει να τα πονέσει και να τα προσεχει σαν εκείνην , αυτό το άτομο αν είναι σωστό θα έρθει στην θέση της μητέρας και θα δεχτεί ότι της δίνει...

βέβαια υπάρχουν γυναίκες που δεν δουλευουν αλλά θελουν και καθαρίστρια και νταντά για μένα απλά αυτές οι γυναίκες κακώς υπάρχουν στην κοινωνια μας διότι πολύ απλά δεν προσφερουν τίποτα αλλο απο το να μετακινουν το βσρος τους απο δω και απο κει.. γεννάνε παιδια και τα πασαρουν αλλου για να κάνουν λούσα κλπ .. αλλά αυτό είναι μια αλλη ιστορια και πολύ εκτός θεματος .. (πάλι σεντόνι έγραψα σορρυ :oops::oops::oops:)

Κοριτσια μου καλησπερα!

Δυστυχως τα χρονια που ζουμε ειναι δυσκολα!Εχουν μειωσει το βιωτικο επιπεδο πλουτιζοντας μεσα απο αυτο!

Γι αυτο και πρεπει να ξεσηκωθουμε και να μην μενουμε μονο στα λογια!

Εμενα μου χρωστουν απο τη δουλεια μου 5 μηνες!

Απο τον Σεπτεμβριο βγαινω σε ανναρωτικες,λογω της εγκυμοσυνης μου,μιας και ο τομεας της εργασιας μου ειναι δυσκολος για μια εγκυμονουσα(ψυχιατρειο)!

Πληρωνομαι ευτυχως απο το ΙΚΑ,εστω και 500 ευρω!Οταν το ειπα συτο στη δουλεια με κοιτουσαν ετσι :shock::shock:....εκει καταντησαμε.Να παιρνεις λεφτα ισα να βγαζεις το μηνα και να ειναι ζηλευτο!

Οπου καταλαβαινουμε πως μας κοροιδευουν πρεπει να παταμε ποδι!Αυτη ειναι η δικη μου αποψη!ΔΕΝ πρεπει να τους αφηνουμε να πλουτιζουν πανω στις πλατες μας!Να διεκδικουμε κοριτσια!

Ο Θεος να μας εχει καλα,ολο τον κοσμο!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια δυσαρεστη κουβεντα οντως

απλα ηθελα να πω οτι οι περισσοτερες γυναικες που γινονται νταναδες πια ειναι γυναικες με πτυχια ξενες γλωσσες ευαισθητες καλλιεργημενες και συνειδητοποιημενες

οποτε το επιχειρημα εδω ριχνουν τιμες σε πτυχιουχους αλλων δουλειων ποσο μαλλον σε αυτες δεν μου αρεσει

αλλες δουλειες η υπηρεσιες θεωρω οτι ειναι υπερτιμημενες

τωρα αν δεν εχεις καλυτερα να μην ρισκαρεις αναζητωντας την πιο φτηνη λυση για το παιδι σου λες και επιλεγεις καρεκλακι για την κουζινα σου, θα σου βγει ξινο ,,,κανε μια αλλη συμφωνια

ισως να πρεπει να σκεφτουμε πιο σοβαρα την εννοια της ανταλλαγης προιοντων αλλα και υπηρεσιων,,,ουφ

αχ κοριτσια δυσαρεστη κουβεντα οντως

απλα ηθελα να πω οτι οι περισσοτερες γυναικες που γινονται νταναδες πια ειναι γυναικες με πτυχια ξενες γλωσσες ευαισθητες καλλιεργημενες και συνειδητοποιημενες

οποτε το επιχειρημα εδω ριχνουν τιμες σε πτυχιουχους αλλων δουλειων ποσο μαλλον σε αυτες δεν μου αρεσει

αλλες δουλειες η υπηρεσιες θεωρω οτι ειναι υπερτιμημενες

τωρα αν δεν εχεις καλυτερα να μην ρισκαρεις αναζητωντας την πιο φτηνη λυση για το παιδι σου λες και επιλεγεις καρεκλακι για την κουζινα σου, θα σου βγει ξινο ,,,κανε μια αλλη συμφωνια

ισως να πρεπει να σκεφτουμε πιο σοβαρα την εννοια της ανταλλαγης προιοντων αλλα και υπηρεσιων,,,ουφ

μα για αυτό το λόγω πολύ πλέον δεν παίρνουν κοπέλες με πτυχίο αλλά προτιμούν μεγάλες γυναίκες παιδιά ίσως και εγγόνια γιατί έχουν πείρα και δεν ζητάν πολλά λεφτά και οι γονείς ξέρουν ότι το παιδί είναι σε καλά χέρια..

μπορώ να σου πω το λιγότερο 3 τέτοιες περιπτώσεις.. η μια εκ των οποίων η μαμά μου που πρόσεχε ένα παιδάκι απο 3 μηνων μέχρι 3 η κοπέλα έκανε και δευτερο πηγε το πρώτο στο παιδικό και η μαμά μου πάλι απο 3 μηνών προσέχει το δευτερο.. 4 μερες φευγει 5 η ωρα το πρωι και γυρνάει 4 για 300 ευρώ και τις χρωστάνε και μήνες γιατί το παλικάρι το απέλησαν,, και τι να πει η γυναίκα θέλω τα λεφτά μου?? όταν βλέπει πόσο δύσκολα τα βγάζουν πέρα.. πλέον νομίζει πως πάει κυρίως για να περνάει και η ώρα της αλλά και γιατί δεθηκε με τα παιδάκια..

τεσπα..

επίσης με τις ανταλλαγές ήδη υπάρχουν τέτοια κινήματα .. όπως και εδώ στο φορουμ.. εγώ έχω αγροτικη δικιά μου επειχήρηση και άτομα που δεν μπορουν να με πληρώσουν λειτουργώ με ανταλλαγές.. τι να κάνεις πρέπει να βοηθάς τον άλλον όσο μπορείς μόνο έτσι θα σωθούμε κράτα με να σε κρατώ να αναβούμε το βουνό

η κουμπαρα μου βρήκε μια κυρία να της κρατάει το μωρό και όταν ρώτησε για λεφτά η κυρία είπε ότι θέλεις και είναι σούπερ ευχαριστημένη με τα 100-150 ευρω που της δίνει το μήνα για 3 ωρες τη μέρα,μάλιστα τώρα τις γιορτές της πήρε ενα φόρεμα για δώρο και η γυναίκα είπε οτι χρόνια είχε να βάλει κανούργιο ρούχο πάνω της,μιας και βοηθάει οικονομικά τα παιδιά της.Δύσκολες καταστάσεις

εγω κορίτσια και συμφωνω σε κάποια εν μέρη αλλά κυριως διαφωνω (έτσι για να το κάνουμε το θέμα πιο πικάντικο χεχε :wink:)

καταρχας μπέμπα μου η φίλη σου πόσα χρόνια σπούδαζε αυτή και πόσα εσύ???

μηπως η κοπέλα τόσα χρόνια εφαγε τα μάτια της στα βιβλία για να μπορέσει να βγάλει ένα μισθο που η ίδια ονειρευοταν και που ήθελε να έχει στην ζωή της ??.. αυτός ο μισθός για αυτήν είναι η δικαίωση ότι τόσες θυσίες και τόσος κόπος δεν πήγε χαμένος ... τώρα όταν της κόβουν συνέχεια και συνέχεια και συνέχεια και πάς εσύ και βρίσκεις δουλειά με ίδια λεφτά που ισως να έχεις λιγότερες γνώσεις είναι λογικό η άλλη να "τσαλαπατάει"..

τωρα για τους μισθούς των ντανταδων κλπ..

όταν μια μάνα παίρνει 700 ευρω και ο άντρας παίρνει αλλα 700 μας κάνουν 1400 .. τωρα αυτοί έχουν παιδί και δανεια ... αλλά δεν έχουν κάποιον να κρατάει το παιδί τους και προσφέρουν μονο 200-300 ευρω σε μια γυναίκα για 5ημερη ή 4ημερη εργασία.. ε δεν νομίζω να φταίνε που δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω.. επίσης ποτέ δεν έχω ακούσει νταντάδες να παίρνουν 700 ευρώ :shock: επίσης πιο κάτω κάπου δοιαβασα κάτι του τύπου τόσο αξιζει τη προσοχή των παιδίων μας.. δεν είναι έτσι.. ούτε είναι πόσο αξίζει πάντα στα παιδιά μας προσπαθούμε να προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε.. αλλά όταν μια γυναίκα χρειάζετε νταντά δεν έιναι γιατί το θέλει αλλά γιατί δυστυχώς επειδή λόγω δουλέιας πρέπει να φύγει ειναι η μοναδικη της επιλογή .. και φυσικά δεν ψάχνει να βρει άτομο που να θελει 1000 ευρώ και να μην δίνει σημασια στα παιδια της αλλά ψάχνει να βρει άτομο που να τα αγαπησει να τα πονέσει και να τα προσεχει σαν εκείνην , αυτό το άτομο αν είναι σωστό θα έρθει στην θέση της μητέρας και θα δεχτεί ότι της δίνει...

βέβαια υπάρχουν γυναίκες που δεν δουλευουν αλλά θελουν και καθαρίστρια και νταντά για μένα απλά αυτές οι γυναίκες κακώς υπάρχουν στην κοινωνια μας διότι πολύ απλά δεν προσφερουν τίποτα αλλο απο το να μετακινουν το βσρος τους απο δω και απο κει.. γεννάνε παιδια και τα πασαρουν αλλου για να κάνουν λούσα κλπ .. αλλά αυτό είναι μια αλλη ιστορια και πολύ εκτός θεματος .. (πάλι σεντόνι έγραψα σορρυ :oops::oops::oops:)

Λυπάμαι δεν το βλέπω έτσι....μπορεί αυτή να ήθελε να σπουδάσει 20 χρόνια, τι θα έπρεπε να γίνει τότε να πάρω 50 ευρώ εγώ, για να νοιώθει εκείνη δικαιομένη με την επιλογή της. Για αυτό όμως πάει η κοινωνία μας εκεί που πάει γίναν όλοι δικηγόροι και μετά κλαίγαν που δεν είχαν λεφτά, γίναν όλοι γιατροί και τώρα ψάχνουν τον ασθενή....! δηλαδή για να νοιώθει ο γιατρός δικαιωμένος πρέπει εγώ να πεινάσω....δικό του πρόβλημα.

Εγώ έχω κάνει ένα έτος γραμματειακή υποστήριξη, 2 έτη τουριστικές σπουδές και ξένες γλώσσες 5 το σύνολο άσχετα έαν μιλάω μόνο τις 3 γλώσσες καλά πολύ καλά. Τις γλώσσες τις έχω σπουδάσει πάνω από 10 χρόνια.

Σε καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά πλέον δεν μιλάμε για το εάν θα παίρνει η άλλη μισθό 1500 ή 2000 ευρώ αλλά για 800 ευρώ....δηλαδή για να είμαστε στα όρια της επιβίωσης.

η κουμπαρα μου βρήκε μια κυρία να της κρατάει το μωρό και όταν ρώτησε για λεφτά η κυρία είπε ότι θέλεις και είναι σούπερ ευχαριστημένη με τα 100-150 ευρω που της δίνει το μήνα για 3 ωρες τη μέρα,μάλιστα τώρα τις γιορτές της πήρε ενα φόρεμα για δώρο και η γυναίκα είπε οτι χρόνια είχε να βάλει κανούργιο ρούχο πάνω της,μιας και βοηθάει οικονομικά τα παιδιά της.Δύσκολες καταστάσεις

να υποθέσω ότι αυτή η κυρία είναι συνταξιούχος ή έχει κάποιο εισόδημα από κάπου οπότε απλά συμπληρώνει με ένα μικρό ποσό κάνοντας κάτι που την γεμίζει και την ευχαριστεί. διαφορετικά πως αυτή η κυρία τρώει με 100 ή 150 ευρώ το μήνα, πληρώνει το ηλεκτρικό και το νερό της. Πιθανότατα να νοιώθει ότι βοηθαει και εκείνη με την σειρά της κάποιους ανθρώπους αφού με πολύ λίγα χρήματα έχουν και μια βοήθεια για το παιδί της.

Λυπάμαι δεν το βλέπω έτσι....μπορεί αυτή να ήθελε να σπουδάσει 20 χρόνια, τι θα έπρεπε να γίνει τότε να πάρω 50 ευρώ εγώ, για να νοιώθει εκείνη δικαιομένη με την επιλογή της. Για αυτό όμως πάει η κοινωνία μας εκεί που πάει γίναν όλοι δικηγόροι και μετά κλαίγαν που δεν είχαν λεφτά, γίναν όλοι γιατροί και τώρα ψάχνουν τον ασθενή....! δηλαδή για να νοιώθει ο γιατρός δικαιωμένος πρέπει εγώ να πεινάσω....δικό του πρόβλημα.

Εγώ έχω κάνει ένα έτος γραμματειακή υποστήριξη, 2 έτη τουριστικές σπουδές και ξένες γλώσσες 5 το σύνολο άσχετα έαν μιλάω μόνο τις 3 γλώσσες καλά πολύ καλά. Τις γλώσσες τις έχω σπουδάσει πάνω από 10 χρόνια.

Σε καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά πλέον δεν μιλάμε για το εάν θα παίρνει η άλλη μισθό 1500 ή 2000 ευρώ αλλά για 800 ευρώ....δηλαδή για να είμαστε στα όρια της επιβίωσης.

όντως εκεί μας κατεντησαν να μην μπορουμε να επιβιωσουμε..

παντως αυτό που λες για τους γιατρους και τους δικηγορους συμφωνω.. καιρός να αρχισουν να μειωνουν τιμες γιατι το κακο είχε παραγινει δεν ξεραν τι ηθελαν και εβγαζαν κερδος στις δικες μας πλατες

εννοείται οτι δεν ζει με αυτά τα λεφτά και θα έχει και άλλο εισόδημα,απλά το αναφέρω γιατί σε παλιότερες εποχές λέγαμε σιγά τα λεφτά,τώρα που είναι δύσκολα και δεν υπάρχουν δουλειές παμε και για πενταροδεκάρες.Μια φίλη της μητέρας μου βγήκε στη σύνταξη με 1400 ευρώ,απο τις περικοπές παίρνει 980 ευρώ και έχει δάνειο,βρήκε λοιπόν μια γιαγιά και την κρατάει όλη μέρα,της κάνει δουλειές-καθαριότητα-μαγείρεμα και παίρνει 400 ευρώ!

ποσα χρηματα πρεπει να παιρνει καποιος για να μπορει να δωσε σε μια μπειμπι σιτερ 700 και 800 ευρω τον μηνα?

μηπως ξεχνατε οτι οι μισθοι εχουν πεσει σχεδον στο μισο?

μηπως ξεχνατε οτι δεν υπαρχουν θεσεις σε δημοσιους παιδικους σταθμους? (για πολυ συγκεκριμενους λογους).

ναι αλλα αν παιρνεις 500-600 αξιζει να δινεις τα 300-400 και να σου μενουν τα 200 για να εχεις γυναικα για το παιδι??

Οταν δουλευεις αυτα τα 200 τα χαλας σε βενζινες, εισητηρια, κατι να φεις να πιεις...ρουχα κλπ....Αν οχι τα 200, τα 100 σιγουρα.

[ναι αλλα αν παιρνεις 500-600 αξιζει να δινεις τα 300-400 και να σου μενουν τα 200 για να εχεις γυναικα για το παιδι??

Οταν δουλευεις αυτα τα 200 τα χαλας σε βενζινες, εισητηρια, κατι να φεις να πιεις...ρουχα κλπ....Αν οχι τα 200, τα 100 σιγουρα./QUOTE]

Αυτό σκέφτομαι και εγώ και κάθομαι στο σπίτι με την κόρη μου. Αφού δεν μπορώ να έχω μια δουλειά που να αμείβεται καλά τουλάχιστον ας μεγαλώνω το παιδί μου όπως θέλω εγώ.