Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αίμα στις κενώσεις μας και.....άλλα......

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 230
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μύγδαλα μύγδαλα.... χα χα πολύ γέλασα με την απάντησή σου Λαμπρινή. Χθες δεν έφάγα αμύγδαλα από το μεσημέρι και έπειτα αλλά ήπια ένα λίτρο γάλα από τότε έως τώρα και όλες οι πάνες τις ήταν ο.κ !!!! Αν ήταν από το γάλα δεν θα συνέχιζέ το αιματάκι ? Αυτό με το έκζεμα τώρα που το αναφέρατε στο ποδαράκι της μικρής εδώ και μια βδομάδα το έχει και αυτή και είναι σαν να είναι λίγο άγριο και ξηρό το δέρμα και από ότι θυμάμαι τότε είναι που ξεκίνησα την αμυγδαλομανία!

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Αννικοοοοοοο αχ ακριβως το ιδιο ειχε και μενα ...αγριο και ξηρο !! Ουφφφ εχω αγχωθει ..καλα ελεγα εγω κατι συμβαινει ..οχι ο ερωτας ..εχεις γινει παράξενη μου λεγε ....

Ενα λιτρο γάλα ??? :shock:

Πολυ ομορφοσογο ειστε λε και η μικρουλα ΘΕΑ !!! :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Μήπως την πειράζει κάτι άλλο από την διατροφή σου Μήπως είσαι και εσύ αμυγδαλολατρης ? :lol:

Όσο για την ξηροδερμία στο κεφαλάκι νομίζω ότι είναι φυσιολογικό σε αυτήν την ηλικία να ξεφλουδίζει το κεφαλάκι τους είναι η νινίδα που έχουν τα μωρούλια

02/6/07 γίναμε ένα

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol: Οχι δεν ειμαι αμυγδαλολάτρης !!!!

Εκοψα τα γαλακτοκομικα και τις σοκολατες !!

Δεν ειναι νινιδα ...ειναι οπως το λεω ξεφλουδισμα ...η νινιδα εναι αλλο πραγμα ...ουφφφ

VgL7.jpgIgLdp2.png

Κι εμείς λίγο καιρό τώρα προσπαθούμε να διώξουμε απ τα κακάκια του μικρού τις βλέννες και αυτή την απειροελάχιστη ποσότητα αίματος που όμως ανά δύο τρεις κενώσεις εμφανίζεται ξανά.. Εδώ και δύο εβδομάδες - ίσως και λίγο παραπάνω - έχω κόψει όλα τα εμφανή γαλακτοκομικά και το μοσχάρι. Επείδή δεν έχει εξαλειφθεί το πρόβλημα ακολούθησαν και άλλοι περιορισμοί. Σοκολάτα πρώτη και καλύτερη, πορτοκάλι, ντομάτα, ξηροί καρποί, σησάμι. Αφού πάλι δεν εξαφανίστηκαν τα συμπτώματα κόβω κι άλλα. Εχω ενοχοποιήσει τις τελευταίες μέρες κάτι δαμάσκηνα που έτρωγα με μανία, προϊόντα ολικής αλέσεως, ακόμα και τα ρόδια :shock: που έχουμε σε μεγάλες ποσότητες από τον κήπο αυτή την εποχή. Α! και τις ελιές έκοψα.. Νομίζω έχω αρχίσει να παραλογίζομαι αλλά παρ όλες τις απαγορεύσεις ο μικρός είχε πάλι λίγο αίμα σήμερα..

Ψωμί έχω ζυμώσει με άσπρο αλεύρι και κίτρινο σιτάλευρο και τρώω μόνο τέτοιο. Σήμερα έφτιαξα και μαρμελάδα μήλο. Το μέλι που έτρωγα μέχρι σήμερα λέτε να το πειράζει; Το βούτυρο (μαργαρίνη; βιτάμ) το κατήργησα κι αυτό πριν 4 μέρες γιατί είδα ότι έχει λεκιθίνη σόγιας ή κατι τέτοιο.

Καί οι βλέννες πάντα παρούσες. Το μόνο καλό εδώ και αρκετές μέρες είναι ότι τρώει χωρίς να δυσανασχετεί καθόλου και δεν κλαίει όταν θέλει να κάνει κακάκια. Γίνονται όλα πιο αβίαστα, όπως στην αρχή, και το θεωρώ αυτό βελτίωση. Επίζω να έχω δίκιο. Το λυπάμαι το καημένο πάντως. Κάθε φορά που βλέπω κάτι στην πάνα του κατεβάζω κάτι μούτρα.. Θα γίνουμε 5 μηνών στις 13 Νοεμβρίου οπότε στην καλύτερη περίπτωση έχουμε 2,5 μήνες μπροστά μας μέχρι να φτιάξει η κατάσταση ε;

Κουράγιο σε όλες τις μανούλες! :)

Καλησπέρα κορίτσια! Εμένα ο μικρός είναι 3,5 μηνών και σήμερα εμφάνισε βλέννα και αίμα στις κενώσεις... Όσο για ξηροδερμία, έχει στους αγκώνες και στα γόνατα (αποτέλεσμα της τριβής μας είπε ο γιατρός). Η ξηροδερμία ήταν κόκκινες, άγριες στην υφή στάμπες, αλλά με την ενυδατική έμεινε μόνο κάπως άγριο και ξηρό το δέρμα. Σκέφτομαι κι εγώ να κόψω τα γαλακοκομικά, αλλά για πόσες μέρες πρέπει να τα κόψω, έτσι ώστε να "καθαρίσει" το γάλα μου? Αν το παιδί έχει αλλεργία σαν βρέφος, είναι κάτι που θα το έχει και αργότερα? Αν ξέρει κάποια κάτι ας μου πει... Αύριο θα πάρω και τον γιατρό τηλ. Αν μου πει κάτι διαφωτιστικό θα σας πω!

Ελεάνα καλως την στην παρέα μας . Βεβαια λυπάμαι που ταλαιπωρηστε και σεις :(

Πρεπει να κοψεις τα γαλακτοκομικά για κανα μήνα , 4 εβδομάδες περίπου . Θελει 2 εβδομάδες για να καθαρίσει το γάλα σου αφου εχουν προηγηθεί 2 εβδομάδες αποχη .

Ευχομαι να το ξεπεράσετε γρήγορα !! :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Καλησπέρα ελεάννα. Η αλλεργία στο γάλα της αγελάδας είναι η πιο συνηθισμένη αλλεργία στα βρέφη. Ωστόσο μετά τον πρώτο χρόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό συνεχίζει να είναι αλλεργικό στο γάλα της αγελάδος από ότι διάβασα κάπου στο φόρουμ περίπου 1% και μετά τον δεύτερο χρόνο αυτό το ποσοστό πέφτεί κι άλλο. Αν όντως ο πρίγκιπας σου έχει αλλεργία μπορείς να πίνεις κατσικίσιο γάλα παντός αν μπορείς μην πάς στην εύκολη λύση αλλά όχι και την καλύτεροι για το μωρό σου που είναι το ξένο γάλα. Μακάρι μα το ξεπεράσετε γρήγορα.

02/6/07 γίναμε ένα

Διαφημίσεις

Ελεάνα,αυτα που εχει το μωρο στο δερμα μηπως ειναι εκζεματα εξαιτιας αλλεργιας και οχι απο την τριβη;;;Τωρα εκανε και το αιμα στα κακα....

Δεν πατε και σε κανενα αλλο παιδιατρο να παρετε μια 2η γνωμη.Δεν εχετε να χασετε τιποτα.

Μηπως ειναι λιγακι ασχετος ο παιδιατρος σας? :roll:

Στο λεω γιατι η ανηψια μας ειχε τετοιο εκζεμα στον αγκωνα της και τελικα ηταν απο το γαλα.Δεν θηλασε ουτε λεπτο. :?

Αλλαξαν το απλο γαλα σε υποαλλεργικο και περασε σιγα σιγα....

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!! Για την ξηροδερμία το δερματάκι του δεν παρουσιάζει την εικόνα του εκζέματος (δες http://www.inspq.qc.ca/TinyTot/sections/TT2008_Health.pdf#page=33, υπό τον τίτλο Εczema). Όσο για το αίμα, θα δείξει... ή αλλεργία είναι, ή δυσανεξία είναι, ή κάποια ίωση, ή κάποια πληγή... Πάντως κάτι είναι! Ακόμα για σήμερα δεν έχει ενεργηθεί και σίγουρα είναι η πρώτη φορά που παρακαλάω να ενεργηθεί (χα, χα!)

Κι εμείς λίγο καιρό τώρα προσπαθούμε να διώξουμε απ τα κακάκια του μικρού τις βλέννες και αυτή την απειροελάχιστη ποσότητα αίματος που όμως ανά δύο τρεις κενώσεις εμφανίζεται ξανά.. Εδώ και δύο εβδομάδες - ίσως και λίγο παραπάνω - έχω κόψει όλα τα εμφανή γαλακτοκομικά και το μοσχάρι. Επείδή δεν έχει εξαλειφθεί το πρόβλημα ακολούθησαν και άλλοι περιορισμοί. Σοκολάτα πρώτη και καλύτερη, πορτοκάλι, ντομάτα, ξηροί καρποί, σησάμι. Αφού πάλι δεν εξαφανίστηκαν τα συμπτώματα κόβω κι άλλα. Εχω ενοχοποιήσει τις τελευταίες μέρες κάτι δαμάσκηνα που έτρωγα με μανία, προϊόντα ολικής αλέσεως, ακόμα και τα ρόδια :shock: που έχουμε σε μεγάλες ποσότητες από τον κήπο αυτή την εποχή. Α! και τις ελιές έκοψα.. Νομίζω έχω αρχίσει να παραλογίζομαι αλλά παρ όλες τις απαγορεύσεις ο μικρός είχε πάλι λίγο αίμα σήμερα..

Ψωμί έχω ζυμώσει με άσπρο αλεύρι και κίτρινο σιτάλευρο και τρώω μόνο τέτοιο. Σήμερα έφτιαξα και μαρμελάδα μήλο. Το μέλι που έτρωγα μέχρι σήμερα λέτε να το πειράζει; Το βούτυρο (μαργαρίνη; βιτάμ) το κατήργησα κι αυτό πριν 4 μέρες γιατί είδα ότι έχει λεκιθίνη σόγιας ή κατι τέτοιο.

Καί οι βλέννες πάντα παρούσες. Το μόνο καλό εδώ και αρκετές μέρες είναι ότι τρώει χωρίς να δυσανασχετεί καθόλου και δεν κλαίει όταν θέλει να κάνει κακάκια. Γίνονται όλα πιο αβίαστα, όπως στην αρχή, και το θεωρώ αυτό βελτίωση. Επίζω να έχω δίκιο. Το λυπάμαι το καημένο πάντως. Κάθε φορά που βλέπω κάτι στην πάνα του κατεβάζω κάτι μούτρα.. Θα γίνουμε 5 μηνών στις 13 Νοεμβρίου οπότε στην καλύτερη περίπτωση έχουμε 2,5 μήνες μπροστά μας μέχρι να φτιάξει η κατάσταση ε;

Κουράγιο σε όλες τις μανούλες! :)

Γιατί το λες αυτό για τους 2.5 μήνες;

Για να δεις αποτελέσματα, η ολοκληρωτική αποχή σου από τις τροφές που υποπτεύεσαι πρέπει να κρατήσει τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες, και αν επιμένουν τα συμπτώματα, περισσότερο.

Πρόσεξε τα κρυμμένα γαλακτοκομικά και τη σόγια σε αλλαντικά, έτοιμα κρεατοπαρασκευάσματα, αρτοσκευάσματα κτλ.

Μην πανικοβάλλεσαι όμως, μην κόβεις τελείως τροφές από τη δίαιτά σου που δεν ξέρεις αν προκαλούν συμπτώματα. Ίσως ένας ειδικός αλλεργιολόγος θα μπορούσε να σε βοηθήσει να κάνεις πιο συστηματικά την αποχή.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Αυτό για τους 2,5 μήνες το συμπέρανα από τα λεγόμενα - γραφόμενα στο τόπικ αυτό χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.. Δεν έπρεπε..

Τις τροφές που μάλλον δεν ευθύνονται για τίποτα θα τις ξαναβάλω το συντομότερο στο διαιτολογιό μου απλά μία μία για να μην εχω αμφιβολία!

Αυτό με τα αλλαντικά είναι μεγάλη παγίδα στην οποία έπεσα νομίζω πριν μια εμβδομάδα αλλα δεν την ξαναπατάω. Ηδη σημερα είναι καλύτερα τα κακάκια μας. Θέλει υπομονή το πράγμα. Με μπέρδεψε ο παιδίατρος αρκετά γιατί μου είπε ότι πρέπει αμέσως να σταματήσει το αιματάκι και ούτε λόγος για σόγιες και λεκιθίνες..

Ευχαριστώ και πάλι, θα συνεχίσω ψύχραιμη :)

Διαφημίσεις

Υπάρχει η περίπτωση της ιογενούς γαστρεντερίτιδας η οποία μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο έντερο... Το είχε πάθει η ανηψούλα μου... :? Πάντως κορίτσια αν το ψάξεις το θέμα "αίμα στις κενώσεις" τρελένεσαι... ειδικά αν θηλάζεις αποκλειστικά! Καλή συνέχεια!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Kαλησπέρα,

Έχω γράψει το πρόβλημά μου στο Ιατρικά Θέματα (thx amaretto), αλλά το αντιγράφω εν συντομία κι εδώ, μήπως κι έχετε καμιάν ιδέα:

H μπέμπα, 5 μηνών, εδώ και 5 μέρες περίπου έχει αίμα στις κενώσεις της, είτε βλέννα με αίμα, είτε τριχάκια και κουκκίδες.

Έκοψα από χτες τα γαλακτοκομικά, αλλά είναι πολύ νωρίς φαντάζομαι για να δω βελτίωση.

Σήμερα είχαμε άλλη μια πάνα με τριχάκια και κουκίδες. Σκεφτόμουν, λοιπόν, και κάτι άλλο: Εδώ και μια βδομάδα περίπου, η μπέμπα έτρωγε ένα γεύμα αντλημένο γάλα (για να συνηθίσει το μπιμπερό). Με την άντληση έχω ένα θέμα, αντλώ κυρίως πρωί (αφού ταϊσω την μπέμπα) και γύρω στα 150 ml.

Το θέμα είναι ότι το γάλα που βγαίνει είναι το αραιό, οπότε τα γεύματα που έχουν αντληθεί περιέχουν κυρίως τέτοιο γάλα.

Είναι δυνατόν να φταίει αυτό για το αιματάκι... ή λέω βλακείες; Σημειώνω ότι τον Ιούλιο είχα αντιμετωπίσει και πρόβλημα υπερπαραγωγής, το οποιο ξεπέρασα με block feeding.

Kαλησπέρα,

Έχω γράψει το πρόβλημά μου στο Ιατρικά Θέματα (thx amaretto), αλλά το αντιγράφω εν συντομία κι εδώ, μήπως κι έχετε καμιάν ιδέα:

H μπέμπα, 5 μηνών, εδώ και 5 μέρες περίπου έχει αίμα στις κενώσεις της, είτε βλέννα με αίμα, είτε τριχάκια και κουκκίδες.

Έκοψα από χτες τα γαλακτοκομικά, αλλά είναι πολύ νωρίς φαντάζομαι για να δω βελτίωση.

Σήμερα είχαμε άλλη μια πάνα με τριχάκια και κουκίδες. Σκεφτόμουν, λοιπόν, και κάτι άλλο: Εδώ και μια βδομάδα περίπου, η μπέμπα έτρωγε ένα γεύμα αντλημένο γάλα (για να συνηθίσει το μπιμπερό). Με την άντληση έχω ένα θέμα, αντλώ κυρίως πρωί (αφού ταϊσω την μπέμπα) και γύρω στα 150 ml.

Το θέμα είναι ότι το γάλα που βγαίνει είναι το αραιό, οπότε τα γεύματα που έχουν αντληθεί περιέχουν κυρίως τέτοιο γάλα.

Είναι δυνατόν να φταίει αυτό για το αιματάκι... ή λέω βλακείες; Σημειώνω ότι τον Ιούλιο είχα αντιμετωπίσει και πρόβλημα υπερπαραγωγής, το οποιο ξεπέρασα με block feeding.

Πώς ξέρεις ότι αυτά τα 150μλ είναι μόνο αραιό γάλα; Είναι αρκετά μεγάλη ποσότητα ... Συχνά, όταν το μωρό πάρει μόνο αραιό γάλα έχει άμεσα κένωση, ίσως εκρηκτική, ίσως αρκετά πιο νερουλή από τα συνηθισμένα, έχεις τέτοια ένδειξη; Έχεις συμπτώματα υπερπαραγωγής και σε θηλασμούς μέσα στην ημέρα ή μόνο αυτή η άντληση σε προβληματίζει;

Γράψε μας για το σχήμα των γευμάτων σας. για να έχουμε συνολική εικόνα. Πόσα γεύματα, τι διάρκειας (στο περίπου), πόσες βρεγμένες/λερωμένες πάνες, πόσοι νυχτερινοί θηλασμοί. Πόσες αντλήσεις, κάθε πότε, πόσο αντλημένο γάλα πίνει την ημέρα. Κοιμάστε μαζί; Πώς εξελίσσεται το βάρος σας; Δώσε όποια άλλη πληροφορία θεωρείς χρήσιμη.

Αυτό το γεύμα που αναφέρεις βγαίνει εύκολα ή δύσκολα; Πιστεύεις ότι μπορείς να αντλήσεις μεγαλύτερη ποσότητα στη συγκεκριμένη άντληση; Να υποθέσω ότι από το ένα στήθος ταΐζεις και από το άλλο αντλείς;

Έχουμε και λέμε:

Η μπέμπα είναι τώρα 5 μηνών και λίγων ημερών και ζυγίζει 6.700 γρ. (γεννήθηκε 3.170)΄. Από τότε που έκλεισε τον τρίτο μήνα παίρνει γύρω στα 300-400 γρ. το μήνα - η γιατρός προς το παρόν δεν ανησυχεί.

Αυτή την εποχή κάνει κατά μέσο όρο 6 γεύματα την ημέρα (άλλοτε 5, άλλοτε 7). Συνήθως κοιμάται από τις 9 - 10 ως τις 5.30 - 6 αλλά έχει τύχει να ξυπνήσει και στις 8 το πρωί (μερικές φορές την ταϊζω και κοιμισμένη κατά τις 12 το βράδυ). Όχι, δεν κοιμόμαστε μαζί.

Πάνες δεν μπορώ να πω με ακρίβεια αλλά έχει σίγουρα πάνω από 6 βρεγμένες, όπως επίσης και 4 - 6 κενώσεις την ημέρα. Αυτές συνήθως λαμβάνουν χώρα ή κατά τη διάρκεια του γεύματος ή αμέσως μετά και ναι, είναι εκρηκτικές, αν και όχι απαραίτητα νερουλές.

Όσον αφορά τις αντλήσεις: αν υποθέσουμε ότι την ταϊζω κατά τις 8.30 το πρωί από το ένα στήθος, αμέσως μετά αντλώ από το άλλο. Αυτά τα 150 ml μου παίρνουν γύρω στη μισή ώρα και μετά όμως κολλάει το πράγμα και δεν βγαίνει άλλο. Το ότι είναι αραιό το βλέπω, είναι πολύ άσπρο και έχει μια διαφάνεια, αν μπορώ να το πω έτσι. Το βράδυ πια αντλώ άλλα 60 ml (χτες έβγαλα 80), εκεί το γάλα φαίνεται πολύ πιο λιπαρό, έχει χρώμα κιτρινωπό.

Το μωρό εδώ και μια εβδομάδα περίπου πίνει 200 ml (ένα γεύμα) αντλημένου γάλακτος. Από σήμερα θα παίρνει 2 γεύματα.

Επίσης, είμαι σίγουρη ότι στα πρώτα πρωινά ταϊσματα το μωρό παίρνει πολύ περισσότερο αραιό γάλα, γιατί τότε νιώθω το στήθος μου πρησμένο. Την υπόλοιπη ημέρα δεν έχω πρόβλημα.

Τέλος (μπορεί να είναι και άσχετο): οι κενώσεις με το αίμα σημειώνονται το απόγευμα, από τις 5 ως τις 9 ας πούμε, ενώ οι πρωινές κενώσεις είναι πάντα μουσταρδί και νορμάλ. Γενικά το πρασινωπό ποτέ δεν το αποβάλαμε εντελώς από τις κενώσεις μας.

peony, όταν έχεις πολλές ώρες να θηλάσεις, τότε στην αρχή βγαίνει πιο αραιό γάλα, που όντως μπορεί να προκαλέσει αιματάκι στα κακά. Οπότε μάλλον αυτός είναι ο λόγος που βλέπεις τέτοιες απογευματινές κενώσεις, αφού έχεις να θηλάσεις/αντλήσεις από το πρωί.

Εφόσον δεν γίνεται να αντλείς στη δουλειά, στο διάλειμμα σου μήπως μπορούν να σου φέρνουν το μωρό; Ίσως να βόλευε αυτό τουλάχιστον μέχρι να αρχίσετε τις στερεές.

Από την άλλη, το ιδανικό είναι να θηλάζεις μόλις επιστρέψεις αλλά ίσως θα μπορούσες να αντλήσεις κάμποσο και από τα δυο στήθη, πριν θηλάσεις, ώστε το μωρό να πάρει κατευθείαν πιο λιπαρό γάλα (και μετά το θηλασμό να συμπληρώσεις την άντληση).

Θα προσπαθούσα επίσης να θηλάζω περισσότερες φορές, όταν είμαι μαζί με το μωρό. Πχ αυτό στις 12 θα το έκανα συστηματικά και θα τη θήλαζα κοιμισμένη και πριν κοιμηθώ κι εγώ και το πρωί θα προσπαθούσα να στριμώξω κι άλλον θηλασμό κανά δυο ώρες πριν τον καθιερωμένο. (Βέβαια, αυτό μπορεί να μην σου έδινε ικανοποιητική άντληση το πρωί αλλά θα κανόνιζες να έχεις μια καβάντζα για κάθε ενδεχόμενο - βλέποντας και κάνοντας). Για να πω την αλήθεια όμως, είμαι νυχτοπούλι και οι νυχτερινοί θηλασμοί δεν με πειράζουν. Μπορείς να προσφέρεις το στήθος στο ξύπνιο μωρό, ακόμη και αν δεν το ζητήσει. Το πολύ πολύ να μην ενδιαφερθεί.

Αν το μωρό δεν θέλει να θηλάζει συχνότερα, μπορείς εσύ να κάνεις πιο πολλές και μικρότερες αντλήσεις, οπότε μετά από λίγες μέρες μάλλον θα έχεις και πιο εύκολα τα μλ που θέλεις. 400μλ ειναι περίπου το μισό γάλα από αυτό που πίνει το μωρό, οπότε είναι δύσκολο μόνο με δυο αντλήσεις να το έχεις όλο μαζί.

Για να μην σε μπερδέψω με τις σκέψεις μου, συνοψίζω. Με τα στοιχεία που μας είπες, μάλλον το θέμα αλλεργίας δεν παίζει, παρόλα αυτά, περίμενε το τυπικό των γεμάτων 6 μηνών, για να δώσεις φρούτα κτλ. Εφόσον έχεις παραγγείλει καινούργιο θήλαστρο με 2 λαστιχάκια :lol: , μην αλλάζεις ακόμη κάτι στον τρόπο που αντλείς και θηλάζεις. Δοκίμασε με το νέο θήλαστρο, βρες τις ώρες που σε βολεύουν και το πώς ανταποκρίνεται το στήθος σου και μετά βλέπεις και τι γίνεται με τις κενώσεις του μωρού.

Εφόσον δεν γίνεται να αντλείς στη δουλειά, στο διάλειμμα σου μήπως μπορούν να σου φέρνουν το μωρό;

Δυστυχώς, όχι, εγώ δουλεύω γύρω στα 40 λεπτά μακριά από το σπίτι (κι η νταντά δεν οδηγεί).

Από την άλλη, το ιδανικό είναι να θηλάζεις μόλις επιστρέψεις αλλά ίσως θα μπορούσες να αντλήσεις κάμποσο και από τα δυο στήθη, πριν θηλάσεις, ώστε το μωρό να πάρει κατευθείαν πιο λιπαρό γάλα (και μετά το θηλασμό να συμπληρώσεις την άντληση).

Θα προσπαθούσα επίσης να θηλάζω περισσότερες φορές, όταν είμαι μαζί με το μωρό. Πχ αυτό στις 12 θα το έκανα συστηματικά και θα τη θήλαζα κοιμισμένη και πριν κοιμηθώ κι εγώ και το πρωί θα προσπαθούσα να στριμώξω κι άλλον θηλασμό κανά δυο ώρες πριν τον καθιερωμένο.

Αυτό είναι κάτι που μπορώ να κάνω και θα το εφαρμόσω. Επίσης, θέλω να πιστεύω ότι με το symphony οι αντλήσεις θα είναι πιο εύκολες και πιο αποτελεσματικές.

Παράλληλα, κόβω και τα γαλακτοκομικά και βλέπουμε.

Μερσί και πάλι :D

• 1 month later...

Κορίτσια μετά από την κατανάλωση των εορταστικών γλυκών τις τελευταίες ημέρες σήμερα η μπέμπα έχει βλέννες και άιμα στα κακάκια της.... :cry:

Το έχω αποδώσει στα γλυκά (μελομακάρονα, κουραμπιέδες, μπακλαβαδάκια κ.α λόγω συστατικών).

Σωστή δεν είναι η σκέψη μου?

Κάνω περιορισμένη χρήση γαλακτοκομικών, και δεν την έχουν πειράξει έως σήμερα...

Please help...

Τι να κάνω?

Επίσης έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό έναν ερεθισμούλη στην άκρη της γλωσίτσας της......

Ουφφφφ....

vbHl.jpg.png

SOUNDKAT δε ξερω και πολλα απο αλλεργιες,αλλά προφανως θα την εχουν πειραξει το μελι ή οι ξηροι καρποι.Καλυτερα,τωρα που ερεθιστηκε το εντερακι της,κοψτα εντελως για καποια διαστημα και αυτα και τα γαλακτομικα,και παρακολουθα τις πανες.

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά!

Με τα τραπέζια και τις συνεχόμενες επισκέψεις δεν κατάφερα να μπω στο forum... :(

Τα κακά μας επανήλθαν στα φυσιολογικά αμέσως μόλις έκοψα τα γλυκά που ανέφερα....

Το χρώμα τους από την αρχή ήταν φυσιολογικό, δηλαδή μουσταρδί απλώς είχε αίμακαι βλέννα... Τώρα είναι απλά μουσταρδί!

:D

Γαλακτοκομικά δεν έχω κόψει...δεν την έχουν πειράξει από τη στιγνλη που γεννληθηκε μέχρι και σήμερα που τα τρώω...!

Ευτυχώς...

Βεβαια έχω πάντα το νου μου!

vbHl.jpg.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...