Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αίμα στις κενώσεις μας και.....άλλα......

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, ο παιδίατρος με έχει γειώσει κανονικά.Απο χθές τον παίρνω τηλ.και τα έχει όλα κλειστά!!

Εδώ και κάποιες μέρες η νεογέννητη κορούλα μου (σήμερα 28 ημερών) έχει πρασινοκίτρινε κενώσεις με ενίοτε κάποιες βλένες και κανα 2 φορές είδα και μια τριχούλα αιματάκι.Το παιδί κατα τα άλλα τρώει κανονικά και κοιμάται.Την θηλάζω αποκλειστικά.Βλέπω όμως οτι ζορίζεται όταν είναι να ενεργηθεί(κοκκινίζει κτλ) αλλα δεν κλαίει και δεν έχει ανησυχία.Μήπως κάνω κάτι λάθος στην διατροφή μου?Να σημειώσω οτι αποφεύγω τα γαλακτοκομικά αν και ο παιδίατρος μου συνέστησε να πίνω τουλάχιστο 1,5 λίτρο γάλα την ημέρα.

Η μπέμπα γεννήθηκε 3700, όταν φύγαμε απο την κλινική ήταν3470 και τώρα μετά απο 28 ημέρες είναι 4700.

κάνει τα κακά της πρίν απο κάθε γεύμα και μερικές φορές και κατα την διάρκεια του γεύματος,οι βρεγμένες πάνες είναι 6-7 την ημέρα.

παρακαλώ δώστε μου μια απάντηση γιατί ανησυχώ πολύ!

4S7L.jpgjNXsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 230
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 months later...

Καλησπέρα σας!!!

Θηλάζω αποκλειστικά και εδώ και 1 μήνα και ξεκίνησε να έχει ελάχιστο αιματάκι στα κακάκια της!!!!

Ξεκίνησε τον Αύγουστο όπου ένα απόγευμα έκανε πολλά κακάκια και είχε λίγο αίμα!!

Μετά άλλαξε τελείως η σειρά της με τις κενώσεις. Ενώ αρχικά έκανε 4-5 φορές την ημέρα μετά από αυτό το σκηνικό έγινε δυσκοίλια!!!!

Έκανε 1 φορά κάθε 2 ημέρες. Συνέχιζε να κάνει λίγο αίμα, αλλά τώρα κάνει μία φορά την ημέρα και 1 φορά την εβδομάδα εμφανίζει αίμα.

Θα κλείσω ραντεβού σε παιδογαστρεντερολόγο, όπως μου είπε ο παιδίατρος, αλλά εσεις τί έχετε να μου πείτε????

Ο παιδίατρος μου είπε ότι το πιό πιθανό είναι είτε να έχει κάπιοα ραγάδα στον πρωκτό και με τη δυσκοιλιότητα ματώνει, είτε να έχει αλλεργία στο αγελαδινό γαλά που καταναλώνω εγώ!!!!!

Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο????

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

Είναι πολύ συνηθισμένο τα μωρά που θηλάζουν να έχουν αραιά κενώσεις μετά τον μήνα, μέχρι και μια φορά την εβδομάδα. Αν το μωρό δεν υποφέρει και αν τα κακά είναι μαλακά και με κανονικό χρώμα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, είναι απολύτως φυσιολογικό.

Το αίμα μπορεί να οφείλεται σε αλλεργία, διάβασε παραπάνω για την αποχή από τα γαλακτοκομικά κτλ.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

αγαπημενες μου μαμάδες,

δεν φαντάζεστε πόσο ανακουφίστικα όταν διάβασα οτι υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις εκτός απο τη δική μου... Εν συντομία ο μπέμπης μου ειναι 4 μηνών και εδώ και 1 μήνα περίπου παλεύουμε με το θέμα του αίματος στα κακά. Σε πρώτη φάση που έβλεπα μικρές ίνες αίματος μέσα σε βλέννες ο παιδίατρος μου έκοψε μοσχάρι, γαλακτομικά κ ξηρούς καρπους για 15 μέρες. τη 2 εβδομάδα ειχα δει σημαντικη βελτίωση κ ετσι μου είπε να εισάγουμε το μοσχάρι. Τα πράγματα χειροτέρεψαν με συχνότερο αίμα και σε κάποιες κενώσεις υπήρχε ολόκληρη βλέννη με αίμα. Ανακάλυψα οτι το ζελέ που έτρωγα ανενόχλητη έχει μέσα ζελατίνη η οποια φτιάχνεται απο ζωμό βοδινού... δεν ξέρω αν επηρέασε η ποσότητα αυτη, πάντως ο παιδίατρος μου έκοψε και το χοιρινό.τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα μέχρι σήμερα το πρωι που όλα του τα κακά (πολύ μικρή κένωση) ήταν μια βλέννα αίματος. ο παιδίατρος μου έκοψε τη ντομάτα κ το ψάρι αλλά μου είπε πως αν ξανασυμβεί θα πρεπει να μπει το παιδι για 1 μερα στο νοσοκομειο για να το ψαξουν περισσοτερο. Εχω ανυσηχυσει πολυ... θηλάζω αποκλειστικα απο το μαιευτήριο κ ο παιδίατρος μου είπε οτι ο θηλασμός μόνο να βοηθήσει μπορει την κατασταση. Μου είναι λίγο δύσκολο να καταλάβω τι ακριβως τον πειράζει γιατι ο παιδίατρος μου είπε οτι το αλλεργιογόνο μπορει να υπάρχει στον οργανισμο μου και αρα να πειράζει το μωρό απο 1- 15 ημέρες... θα περάσει ποτέ αυτο το πράγμα? εχω απογοητευθει:-(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...