Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ....

RHNIO

Recommended Posts

ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ.

ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ.

ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΓΩ :evil:

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 71
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω πώς είναι οι σχέσεις σας γενικώς.

Αν δεν την έβλεπα συχνά-δλδ την έβλεπα σε εορτές κ επετείους-κ άρα δεν έμπαινε συχνά στο αυτοκίνητο, δεν θα ασχολιόμουν.

Αλλά και συχνότερα να συνέβαινε, νομίζω ότι κ πάλι δεν θα ασχολιόμουν.

Βέβαια αν το κάνει επιδεικτικά κ με στόμφο, καταλαβαίνω ότι είναι κάπως ενοχλητικό-ειδικά αν το αυτοκίνητο είναι δικό σου κ το οδηγεί ο άντρας σου...

Το ενδεχόμενο να ζαλίζεται παίζει;

Φιλικά,

Ελίνα

Εμεις οσες φορες χρειαστηκε να τους παρουμε με το αυτοκινητο και αυτες μετρημενες στα δάχτυλα, μονο ο πεθερος θα καθισει μπροστα αν ειναι μαζι μας.

Γενικα ο αντρας μου δεν αφηνει κανεναν αλλον συνοδηγο αν ειμαι παρουσα

Μ'αυτό τον τρόπο η πεθερά σου δείχνει τη θέση της στην ιεραρχία της οικογένειας και τη θέση της στη ζωή του γιού της(κατά την αντίληψη της).

Το καλύτερο θα ήτανε να το συζητήσεις με τον άντρα σου και την επόμενη φορά να της ζητήσει ευγενικά να αλλάξει θέση γιατί σε θέλει δίπλα του :)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

χίλια συγγνώμη κοπελιά μου αλλά δε φταίει η πεθερά σου

ο άντρας σου φταίει....

η πεθερά σου βρίσκει και τα κάνει

αν ο γιος της, της έλεγε να κάτσει πίσω... θα έκανε τουμπεκί και θα καθόταν!

άρα?!?!

Το να θέλει να κάτσει μπροστά στο αυτοκίνητο είναι το λιγότερο, το να θέλει να "κάτσει μπροστά" και στη ζωή σου εκεί είναι το πρόβλημα ... τι θέλω να πω με αυτό ... συνήθως τέτοιες αυθαίρετες και απολυταρχικές συμπεριφορές υποδηλώνουν άλλα πιο βαθιά προβλήματα . Μήπως γενικότερα παρεμβαίνει στη σχέση σου με τον άντρα σου και θέλει να έχει λόγο;;; Αν είναι έτσι συζητήστε με τον καλό σου και κόψτε της από κοινού τη φόρα.

Αν απλώς το κάνει μόνο στο θέμα του αυτοκινήτου, τότε δεν τρέχει και κάτι σοβαρό. Απλά την επόμενη φορά που θα το κάνει θα της πεις χαμογελώντας γλυκά και με χιούμορ: Θα στο πρότεινα και εγώ αν με ρώταγες! Φαντάζομαι θα το πιάσει το υπονοούμενο :wink: !

1aLup3.png

BtUIp3.png

Μ'αυτό τον τρόπο η πεθερά σου δείχνει τη θέση της στην ιεραρχία της οικογένειας και τη θέση της στη ζωή του γιού της(κατά την αντίληψη της).

Το καλύτερο θα ήτανε να το συζητήσεις με τον άντρα σου και την επόμενη φορά να της ζυτήσει ευγενικά να αλλάξει θέση γιατί σε θέλει δίπλα του

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΓΕΝΙΚΩΣ!!!!

τί να πω!εγώ όποτε μπαίνουμε στο αυτοκίνητο τους παρακαλάω από σεβασμό να κάτσουν μπροστά!

αν προλάβεις να μπεις εσύ πρώτη να κάτσεις τί θα γίνει άραγες?από ενα πείσμα και μόνο θα το δοκίμαζα..

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Διαφημίσεις

Η θέση σου είναι δίπλα στον άντρα σου και στο αυτοκίνητο και στη ζωή. Δεν τίθεται θέμα σεβασμού εδώ. Άλλωστε η 'επίσημη' θέση δεν είναι αυτή του συνοδηγού, αλλά η πίσω δεξιά. Οπότε την επόμενη φορά, άνοιξέ της την πίσω πόρτα και πες της 'εσείς θα κάθεστε από εδώ και πέρα στη θέση των επισήμων'.

νομιζω οτι υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα οπως η ιδια λες απο οτι το καθισμα του αυτοκινητου. επικεντρωσου σε αυτα και προσπαθησε να τα λυσεις ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ. μην αναλωνεσαι στα μικρα. λυσε τα ουσιαστικα. προσεχε ομως που θα δωσεις σημασια και πως θα τα εκλαβει ο αντρας σου γιατι οπως το κοβω θα συμφωνησει με τη μαμα.

Καλά σε νιώθω....τα νεύρα σου κρόσια!

Λοιπον εαν ο καλός σου νομίζει οτι εισαι υπερβόλα τότε άρχισε να ζαλίζεσαι και να προφασίζεσαι ότι δεν μπορείτε να πάτε όλοι μαζί κάπου με το αυτοκίνητο εαν ειναι και εκείνη και επίσης ζαλίζεται :lol:

τι ρουφιάνες όμως όλες....τα ίδια κάνουν ρε π..μου!

νομιζω οτι υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα οπως η ιδια λες απο οτι το καθισμα του αυτοκινητου. επικεντρωσου σε αυτα ...

Λοιπόν κι εμένα με προβληματίζει αυτό το θέμα πολύ και δεν έχω αποφασίσει ποια είναι η σωστή αντιμετώπιση. Σίγουρα να επικεντρωνόμαστε στα σοβαρά, όμως τα μικρά είναι αυτά που επιρρεάζουν την καθημερινότητά μας και καταστρέφουν σιγά σιγά τις σχέσεις μας. Και υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Εγώ ας πούμε έχω βασικές διαφωνίες με την πεθερά μου. Όμως είναι τόσο άψογη στα μικρά και στα τυπικά (στο ποιον θα σερβίρει πρώτα στο τραπέζι, στο αν θα κάνει το φαγητό που ξέρει ότι μου αρέσει, στο ότι θα καθίσει πίσω στο αυτοκίνητο στο ότι θα μου φέρει ένα μικροδωράκι, όπου και να πάει, ακόμα και μία μπομπονιέρα από έναν γάμο, και σε πολλά πολλά άλλα μικρά και τρυφερά) που για τα μεγάλα λέω 'δε βαριέσαι, μεγάλη γυναίκα είναι, ας το μην κάνω φασαρία, ας το χειριστώ ήπια'. Με τα μικρά δείχνει ο άλλος την καλή του θέληση, ακόμα και αν δεν τα καταφέρνει τόσο καλά στα σημαντικά και στα μεγάλα.

εγω πλεον εχω προβλημα με το ποιος θα κατσει πισω,απο τοτε που γεννηθηκε η κορη μου δεν καθεται κανενας πισω, μονο εγω κ εκεινη, οποιος θελει καθεται μπροστα κ μονο.Οποτε η μπροστινη θεση ειναι ελευθερη να κατσει οποιος θελει :lol:

Διαφημίσεις

Θα ξεκινουσα να το αλλαζω με το να παμε να την παρουμε απο καπου, να ειμαι ηδη καθισμενη στην θεση του συνοδηγου και να μην σηκωθω. Τι θα κανει ? Θα σου πει σηκω?

Ειναι αυτο που λεει ο gavrias παντως.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

maya μου σωστο και αυτο που λες αλλα στα ανουσια ξερει πχ και η πεθερα μου να το παιζει καλη...στα σημαντικα κολωνουν ολοι. στο αν θα με σερβιρει πρωτη θα κολλησω? εχεις δικιο στο οτι ετσι δημιουργειται ενα κλιμα αλλα νομιζω καλυτερα ειναι να κοιταμε την ουσια. και η ουσια στη προκειμενη φανταζομαι δεν ειναι τοσο η πεθερα γιατι οι περισσοτερες πεθεροπληκτες ειμαστε αλλα ο συζηγος!

Πεθερες εφτα...το γιοκα στο τιμονι και αυτες μπροστα!!

Εμενα ευτυχως τις λιγες φορες που ετυχε μαζι μας στο αυτοκινητο καθισε μονη της πισω. Γενικα οποιος και να ειναι πεθερος πεθερα-πατερας-μαμα καθομαι παντα εγω μπροστα εκτος κι αν ζαλιζεται.

Θα συμφωνησω ομως οτι ο αντρας σου ειναι αυτος που θα επρεπε να ρυθμισει το θεμα απο μονος του και απ' την αρχη.

Οταν παει να καθισει παλι μπροστα, παρε το αναλογο υφος, σηκώνοντας το φρυδι και πες:

"Τι τυχερη που ειμαι, ολο πισω με βαζετε να καθομαι, αισθανομαι σαν επισημο προσωπο, ουτε η Αγγελοπουλου ή η Μπακογιαννη ή η Νατασα (ή οποια αλλη επιλεξεις) να ημουν. Με σοφερ και συνοδο μπροστα, πρεπει να ειμαι τελικα πολυ σημαινον προσωπο" :lol::lol:

Οταν παει να καθισει παλι μπροστα, παρε το αναλογο υφος, σηκώνοντας το φρυδι και πες:

"Τι τυχερη που ειμαι, ολο πισω με βαζετε να καθομαι, αισθανομαι σαν επισημο προσωπο, ουτε η Αγγελοπουλου ή η Μπακογιαννη ή η Νατασα (ή οποια αλλη επιλεξεις) να ημουν. Με σοφερ και συνοδο μπροστα, πρεπει να ειμαι τελικα πολυ σημαινον προσωπο" :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: καλό!ή μπορείς να της ανοίξεις την πίσω πόρτα ή αν δεν έχει πόρτα, να πας την θέση μπορστά ώστε να μην έχει να πει και τίποτα...είσαι ευγενικότατη!στην εποχή μας δεν ανοίγουν πια την πόρτα σε μία κυρία! :wink:

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Κι εγώ έχω πρόβλημα .....με την γυναίκα μου και τον μεγάλο μου γιό!!!

Ζαλίζεται :roll: το πουλάκι μου και θέλει συνέχεια μπροστά. Υποχωρεί η γυναίκα μου ( ο γιος είναι 14χρ).

Η μάνα μου όποτε έχει μπει μέσα πάει πίσω μόνη της. :lol::lol::lol:

Το καλύτερο θα ήτανε να το συζητήσεις με τον άντρα σου και την επόμενη φορά να της ζητήσει ευγενικά να αλλάξει θέση γιατί σε θέλει δίπλα του :)

Συμφωνώ 100%.

Δεν υπάρχει άλλη λύση!! :D

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

ΚΑΛΑ MIRACLE ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΧΑΖΗ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΓΕΝΙΚΑ....ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ¨ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ¨

ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΠΟΔΕΣ!!!

Εγώ πάλι της προτείνω από μόνη μου να κάτσει μπροστά.

Μα όχι κορίτσι μου, μου λέει!!!Βρε κάτσε της λέω!!!

Αράζω πίσω και απλώνομαιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...