Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη?

chrYst

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 278
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου πάλι... Δεν ξερω το περιμένεις να σου πούμε, ναι σιγουρα υπάρχει ρίσκο

Και σορυ για το κυρηγμα αλλά κορίτσια καλο ειναι στην ηλικία σας να απεχετε εντελώς μέχρι να είστε ώριμες αρκετά να ξέρετε πως να ελέγξετε μια κατάσταση

... Αλλιώς θα είστε εδώ κάθε τρεις και λίγο να ρωτάτε αν κάτι που κάνατε πάλι θα καταλειξει πάλι σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσυνη !!

Κρίμα ...

Εχεις δικιο...απλα αν θες...πες μ υπαρχει ρισκο να μειει εγοσον το σπερμα ηρθε σε επαφη με τν αερα?

Εχεις δικιο...απλα αν θες...πες μ υπαρχει ρισκο να μειει εγοσον το σπερμα ηρθε σε επαφη με τν αερα?

Μα φυσικά και υπάρχει ρίσκο γιατι δεν ξερεις αν με το ενα χέρι ακούμπησε το άλλο χέρι. Στο είχα πει και την προηγούμενη φορά στην ηλικία σας πιάνετε εύκολα! Τι άλλο να σου πω προσοχή και αποχή.. Αφήστε κάτι τέτοιο για οταν είστε πιο ώριμες γιατι κάτι κακό θα γίνει στο τέλος!

Μα φυσικά και υπάρχει ρίσκο γιατι δεν ξερεις αν με το ενα χέρι ακούμπησε το άλλο χέρι. Στο είχα πει και την προηγούμενη φορά στην ηλικία σας πιάνετε εύκολα! Τι άλλο να σου πω προσοχή και αποχή.. Αφήστε κάτι τέτοιο για οταν είστε πιο ώριμες γιατι κάτι κακό θα γίνει στο τέλος!

Τωρα με εχεις φοβισει...μππρεις να μ πιθανοτητες...ποσο τις %

Διαφημίσεις

Koπέλα μου πλάκα κάνεις? Τι εννοείς πείτε μου πιθανότητες? Και ότι αριθμό σου πουν εδώ θα τον πιστέψεις? Εδώ η ίδια δεν ξέρει τι έγινε, θα κάνουμε εικασίες από τις περιγραφές εμείς? Πάνω χέρι, κάτω χέρι, το ένα χέρι, το άλλο χέρι, 5 λεπτά, και ποσοστά?

Μακάρι να μην υπάρξει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, το εύχομαι, αλλά αν συνεχίσετε έτσι, θα υπάρξει κάπου παρακάτω κοπέλα μου.....ενημερωθείτε, αφού αποφασίσατε να έχετε ενεργή ερωτική ζωή, ενημερωθείτε και προστατευτείτε τουλάχιστον.....με καλή διάθεση μιλάω, επειδή βλέπω οτι το πρόβλημα επαναλαμβάνεται.......

Koπέλα μου πλάκα κάνεις? Τι εννοείς πείτε μου πιθανότητες? Και ότι αριθμό σου πουν εδώ θα τον πιστέψεις? Εδώ η ίδια δεν ξέρει τι έγινε, θα κάνουμε εικασίες από τις περιγραφές εμείς? Πάνω χέρι, κάτω χέρι, το ένα χέρι, το άλλο χέρι, 5 λεπτά, και ποσοστά?

Μακάρι να μην υπάρξει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, το εύχομαι, αλλά αν συνεχίσετε έτσι, θα υπάρξει κάπου παρακάτω κοπέλα μου.....ενημερωθείτε, αφού αποφασίσατε να έχετε ενεργή ερωτική ζωή, ενημερωθείτε και προστατευτείτε τουλάχιστον.....με καλή διάθεση μιλάω, επειδή βλέπω οτι το πρόβλημα επαναλαμβάνεται.......

Εγω απλα βοηθεια ζητησα..γνωμες οκ...κατανοω αυτο π λες...αλλα λεω για να πιασεις παιδι δεν ειναι δα και τοσο ευκολο....και μην τα ριχνεις σε μενα γτ εφω το πηρα το μαθημα μου...το μονο που λεω.και αν θες μ λες...οταν το σπερμα ερχεται σε επαφη με τν αερα πεθαίνει?

Εγω απλα βοηθεια ζητησα..γνωμες οκ...κατανοω αυτο π λες...αλλα λεω για να πιασεις παιδι δεν ειναι δα και τοσο ευκολο....και μην τα ριχνεις σε μενα γτ εφω το πηρα το μαθημα μου...το μονο που λεω.και αν θες μ λες...οταν το σπερμα ερχεται σε επαφη με τν αερα πεθαίνει?

Δεν ξέρω βρε κοπέλα μου.....δε νομίζω να υπάρχει πιθανότητα για εγκυμοσύνη....πεθαίνει σε επαφή με τον αέρα αλλά το σε πόση ώρα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες......

Δεν ξέρω βρε κοπέλα μου.....δε νομίζω να υπάρχει πιθανότητα για εγκυμοσύνη....πεθαίνει σε επαφή με τον αέρα αλλά το σε πόση ώρα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες......

Enta3ei euxaristw pantws pou endiaferhikes kai egw ayto nomizw oyi dn uparxei....etsi kai alliws itan elaxisto sto xeri oute stagonitsa kai 3ero....

Διαφημίσεις

Ανάλογα την συγκέντρωση το σπέρμα όταν εκτίθεται στον αέρα μπορεί να "ζήσει" από 5 λεπτά έως και μια ώρα. Φαντάζομαι αν το άγγιξε η ποσότητα ήταν ελάχιστη και σίγουρα μετά απο 5 λεπτά δεν θα είχε παραμείνει. Πιστεύω και γω ότι δεν υπάρχει πιθανότητα.

Πέρα απο αυτό όμως βλέπω ότι η μόνη σας ανησυχία είναι αν μείνατε έγκυες και παραβλέπετε τον άλλο μεγάλο κίνδυνο της επαφής χωρίς προφυλάξεις, αυτό τον λοιμώξεων! Ξέρετε πόσα μικρόβια μπορεί να μεταφερθούν έτσι; Είτε απο ολοκληρωμένη επαφή είτε απο χέρια κλπ; Είστε νέα παιδιά, τώρα μαθαίνεται το σώμα σας και η ερωτική πράξη είναι μεν ωραία αλλά κρύβει και πολλούς κινδύνους. Εφόσον θεωρείτε ότι είστε αρκετά ώριμες για να έχετε ολοκληρωμένες σχέσεις, να δείξετε και την ίδια ωριμότητα σε ότι αφορά την υγεία σας. Ενημερωθείτε υπεύθυνα! Το λέω με όλη την καλή διάθεση, όλες ήμασταν στην ηλικία σας και ξέρουμε τι θα πει αυθορμητισμός και πάθος.

Ανάλογα την συγκέντρωση το σπέρμα όταν εκτίθεται στον αέρα μπορεί να "ζήσει" από 5 λεπτά έως και μια ώρα. Φαντάζομαι αν το άγγιξε η ποσότητα ήταν ελάχιστη και σίγουρα μετά απο 5 λεπτά δεν θα είχε παραμείνει. Πιστεύω και γω ότι δεν υπάρχει πιθανότητα.

Πέρα απο αυτό όμως βλέπω ότι η μόνη σας ανησυχία είναι αν μείνατε έγκυες και παραβλέπετε τον άλλο μεγάλο κίνδυνο της επαφής χωρίς προφυλάξεις, αυτό τον λοιμώξεων! Ξέρετε πόσα μικρόβια μπορεί να μεταφερθούν έτσι; Είτε απο ολοκληρωμένη επαφή είτε απο χέρια κλπ; Είστε νέα παιδιά, τώρα μαθαίνεται το σώμα σας και η ερωτική πράξη είναι μεν ωραία αλλά κρύβει και πολλούς κινδύνους. Εφόσον θεωρείτε ότι είστε αρκετά ώριμες για να έχετε ολοκληρωμένες σχέσεις, να δείξετε και την ίδια ωριμότητα σε ότι αφορά την υγεία σας. Ενημερωθείτε υπεύθυνα! Το λέω με όλη την καλή διάθεση, όλες ήμασταν στην ηλικία σας και ξέρουμε τι θα πει αυθορμητισμός και πάθος.

Ηταν απειροελάχιστη απο οτι μ λεει...και ειχε ξεραθει.γτ μετα απο 5 και λεπτα εβαλε το χερι....εγω προσωπικα το πήρα το μαθημα μ και πλεον ειμαι υπερβολικα προσεκτικη...παντβς και μενα η γνωμη μ ειναι οτι αποκλειεται να εχει μεινει απο αυτα που λεει....

Τωρα με εχεις φοβισει...μππρεις να μ πιθανοτητες...ποσο τις %

NAI...μπορεί να συμβεί-το σπέρμα σε θερμοκρασία δωματίου ζεί αρκετές ώρες...Θα πρέπει όμως να βουτηχθεί το δάχτυλο στο υγρά κ κατόπιν να μπεί βαθειά στον κόλπο...εξυπακούεται ότι η γυναίκα πρέπει να είναι κοντά στην ωοθυλακιορρηξία-αυτή είναι η απάντηση γιατρού σε σχετική ερώτηση...

Εγώ αυτό που θα σου πώ είναι το εξής-Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα απο τον έρωτα,ο σκόπος όμως είναι μετά να μην γεμίζουμε ΑΓΧΟΣ-ΕΝΟΧΕΣ-ΦΟΒΙΕΣ...γι'αυτό το λόγο η πληροφόρηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουμε τα χειρότερα κ δεν μιλάω μόνο για μια εγκυμοσύνη!δεν θα σου πώ να κάνει αποχή γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν θα με ακούσει,το μόνο που θα σου πώ είναι να ενημερώθει γιά την σώστη αντισύλληψη κ τους κινδύνους που υπάρχουν σε περιπτώσεις σαν αυτή...εφόσον η φίλη σου έχει σεξουαλικές επαφές σίγουρα την παρακολουθεί γυναικολόγος οπότε είναι ο πλεον αρμόδιος να δώσει μια απάντηση για τις πιθανότητες που υπάρχουν...ακόμα κάτι τελευταίο για να μη μακρυγορώ,αν όντως δεν εισχωρησε στον κόλπο της κοπέλας το ΛΑΘΟΣ δάχτυλο δεν έχει να φοβαται κάτι-αλλά για να μήν ξανασυμβεί κ για να μήν έχει αγχος μπορεί να χρησιμοποιεί προφυλακτικό κ μετά να καθαρίζει ο σύντροφος της τα χέρια του μ'ένα υγρό μαντιλάκι(δέν είναι ντροπή);)

WF0Ip3.pngGDwep3.png

Διαφημίσεις

Τι να της πεις? Για τους κινδύνους των εκτρώσεων να της πεις, για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα να της πεις........διαβάστε και ενημερωθείτε.......για τρόπους προφύλαξης να της πεις........για να ξέρετε οτι το σπέρμα πεθαίνει στον αέρα, ξέρετε και τα υπόλοιπα κοπέλα μου! Απλά, σαν νέες, σας απορροφά πιο πολύ το θέμα πόθος-πάθος-ευχαρίστηση και μετά.......ψάχνεστε! Δεν ξέρω και τι ηλικία έχει η κοπέλα, εσύ πρέπει να είσαι 15? Εγώ δε θα συνεχίσω καν, γιατί για μένα είστε πολύ μικρές για τέτοια! Απλά, σα μάνα, όφειλα να πω........ΠΡΟΣΕΞΤΕ!

http://www.bioiatriki.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=138%3A2011-12-01-11-38-27&catid=6%3A2009-12-03-19-29-25&Itemid=28〈=el

εφόσον η φίλη σου έχει σεξουαλικές επαφές σίγουρα την παρακολουθεί γυναικολόγος οπότε είναι ο πλεον αρμόδιος να δώσει μια απάντηση για τις πιθανότητες που υπάρχουν..

Γιατί νομίζω οτι δεν τις παρακολουθεί κανένας γυναικολόγος? Τα κορίτσια που ξεκινούν νωρίς την ερωτική τους ζωή συνήθως δεν πηγαίνουν, από φόβο μήπως μαθευτεί.......

NAI...μπορεί να συμβεί-το σπέρμα σε θερμοκρασία δωματίου ζεί αρκετές ώρες...Θα πρέπει όμως να βουτηχθεί το δάχτυλο στο υγρά κ κατόπιν να μπεί βαθειά στον κόλπο...εξυπακούεται ότι η γυναίκα πρέπει να είναι κοντά στην ωοθυλακιορρηξία-αυτή είναι η απάντηση γιατρού σε σχετική ερώτηση...

Εγώ αυτό που θα σου πώ είναι το εξής-Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα απο τον έρωτα,ο σκόπος όμως είναι μετά να μην γεμίζουμε ΑΓΧΟΣ-ΕΝΟΧΕΣ-ΦΟΒΙΕΣ...γι'αυτό το λόγο η πληροφόρηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουμε τα χειρότερα κ δεν μιλάω μόνο για μια εγκυμοσύνη!δεν θα σου πώ να κάνει αποχή γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν θα με ακούσει,το μόνο που θα σου πώ είναι να ενημερώθει γιά την σώστη αντισύλληψη κ τους κινδύνους που υπάρχουν σε περιπτώσεις σαν αυτή...εφόσον η φίλη σου έχει σεξουαλικές επαφές σίγουρα την παρακολουθεί γυναικολόγος οπότε είναι ο πλεον αρμόδιος να δώσει μια απάντηση για τις πιθανότητες που υπάρχουν...ακόμα κάτι τελευταίο για να μη μακρυγορώ,αν όντως δεν εισχωρησε στον κόλπο της κοπέλας το ΛΑΘΟΣ δάχτυλο δεν έχει να φοβαται κάτι-αλλά για να μήν ξανασυμβεί κ για να μήν έχει αγχος μπορεί να χρησιμοποιεί προφυλακτικό κ μετά να καθαρίζει ο σύντροφος της τα χέρια του μ'ένα υγρό μαντιλάκι(δέν είναι ντροπή);)

Δεν ηραν σε δωματιο ηταν εξω σχετικα ακετα κρυο περιβαλλον και το χερι ηταν ενταλως στεγνο ξερο....τι λετε?

Συγνώμη, αλλά νομίζω και εγώ ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και το γκάλοπ γνώσεων στο φόρουμ.......κρίμα, είστε νέες κοπέλες, θα έπρεπε να καταλαβαίνετε τι σας λέμε....εξειδίκευση έχετε κάνει στο σπέρμα, για την προφύλαξη δεν ξέρετε τίποτα....αποχωρώ με λύπη μου. Σε ρώτησα ηλικίες, σε ρώτησαν αν βλέπετε γυναικολόγο, το μόνο που ρωτάς τόση ώρα είναι τι ποσοστό εγκυμοσύνης υπάρχει.......πόσο επικίνδυνο είναι να ήξερες μόνο! Καλή τύχη και στις δυο σας εύχομαι.

Γιατί νομίζω οτι δεν τις παρακολουθεί κανένας γυναικολόγος? Τα κορίτσια που ξεκινούν νωρίς την ερωτική τους ζωή συνήθως δεν πηγαίνουν, από φόβο μήπως μαθευτεί.......

Κορίτσι μου,καλησπέρα!αυτό φοβάμαι κ εγώ ότι δεν πηγαίνουν στο γιατρό κ είναι κρίμα γιατί μετά τρέχουν κ δεν φτάνουν...ο σκοπός είναι να καταλάβουν ότι το θέμα ΣΕΞ ήταν ταμπού πρίν πολλά χρόνια τότε που η γυναίκες δεν τολμούσαν να πούν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές-τα χρόνια άλλαξαν κ τα μικρά κοριτσάκια πρέπει να έχουν σωστή καθοδήγηση κατ'αρχήν απο τους γονείς κ περισσότερο από την μητέρα κ όχι απο σκόρπιες πληροφορίες μέσω ιντερνετ-φιλενάδων κ.τ.λ

WF0Ip3.pngGDwep3.png

Loipon εγω ειμαι 17 και η κοπελα 16.. Δεν μας παρακουλοθει κάποιος γυναικολογος....αυτο για το σπερμα τα εχω διαβασει στο ίντερνετ...μαζι μ εχω παντα μωρομαντιλα και χαρτι....η κοπελα ομως χτυπιεται....μς βαση αυτα που σας ειπα ζηταω την βοηθεια σας σαν μεγαλύτερες....αδιαθετησε 30/1 τελειωσε 4/2 και αυτο εγινε 21/2 δεν ηταν γονιμη..οπως τα εβγαλα....και η ποσοτητα ηταν απειροελάχιστη απο οτι μ ειπε και και το χερι τέλειος στεγνο...

Loipon εγω ειμαι 17 και η κοπελα 16.. Δεν μας παρακουλοθει κάποιος γυναικολογος....αυτο για το σπερμα τα εχω διαβασει στο ίντερνετ...μαζι μ εχω παντα μωρομαντιλα και χαρτι....η κοπελα ομως χτυπιεται....μς βαση αυτα που σας ειπα ζηταω την βοηθεια σας σαν μεγαλύτερες....αδιαθετησε 30/1 τελειωσε 4/2 και αυτο εγινε 21/2 δεν ηταν γονιμη..οπως τα εβγαλα....και η ποσοτητα ηταν απειροελάχιστη απο οτι μ ειπε και και το χερι τέλειος στεγνο...

Εγώ θα επιμείνω σε αυτό που σου είπα πρίν ΑΝ όλα είναι όπως τα λέει τότε πιστεύω δεν έχει να φοβάται κάτι...

WF0Ip3.pngGDwep3.png

Συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο......επειδή η έκκλησή σου είναι σαν μεγαλύτερες να βοηθήσουμε είναι ο μόνος λόγος που συνεχίζω.......

1. όπως διάβασες για το σπέρμα να διαβάσεις και το λινκ που σου έδωσα και να διαβάσεις και για την αντισύλληψη και για τους κινδύνους των εκτρώσεων....

2. καλά τα μετρήσατε για τις γόνιμες, αλλά υπάρχουν και γυναίκες που έχουν δυο ωορρηξίες, το ξέρετε???? Σπανιότατο, αλλά συμβαίνει!

Λοιπόν, εγώ δε νομίζω οτι έχει συμβεί κάτι αλλά είμαι σίγουρη οτι θα ξαναρωτάτε σε λίγο καιρό.......αν δε μπορείτε να μιλήσετε με τις μαμάδες σας, (θα ήταν το καλύτερο) τότε πηγαίνετε μια επίσκεψη έστω και οι δυο σας σε έναν γυναικολόγο.......δεν είναι αστεία αυτά κορίτσια, λυπάμαι αλλά παίζετε παιχνίδια που δεν γνωρίζετε.........

Εγώ θα επιμείνω σε αυτό που σου είπα πρίν ΑΝ όλα είναι όπως τα λέει τότε πιστεύω δεν έχει να φοβάται κάτι...

Ενταξει...και εγω αυτο της ειπα....μπορεις να τσεκαρεις αν δεν ηταν συις γονιμες? Γτμηπως εκανα λαθος

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...