Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη?

chrYst

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 278
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Εκανα...ειχα πολυ άγχος... Αύριο στις 12.30 1 θα ξερω...-φοβάμαι παρα πολυ

ολα καλα θα ειναι.ηρεμησε.σκεψου κατι αλλο.θα περιμενω νεα σου.αντε.....αρνητηκα αποτελεσματα ευχομαι.:wink:

Διαφημίσεις

Μη φοβάσαι κοριτσάκι μου. Στην ηλικία σου ο κύκλος δεν έχει σταθεροποιηθεί. Εγώ από καιρό σε καιρό είχα και δεκαήμερα καθυστέρηση, μέχρι και 25 χρονών. Τα τεστ σπάνια κάνουν λάθος και έκανες και δυο. Ηρέμησε και ψυχραιμία μέχρι αύριο, θα ησυχάσεις εντελώς μόλις πάρεις το αποτέλεσμα.

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Βασικά τι συμπτώματα έχεις σήμμερα τουλάχιστον; Έχεις συμπτώματα περιόδου όπως ελιχες άλλες φορές που αδιαθετούσες; Μάλλον δεν είσαι από τα λεγόμενά σου. Σου εύχομαι να μην είσαι. Άντε να αδιαθετήσεις και μετά να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό. Να μην αγχώνεσαι κιόλας.

Βασικά τι συμπτώματα έχεις σήμμερα τουλάχιστον; Έχεις συμπτώματα περιόδου όπως ελιχες άλλες φορές που αδιαθετούσες; Μάλλον δεν είσαι από τα λεγόμενά σου. Σου εύχομαι να μην είσαι. Άντε να αδιαθετήσεις και μετά να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό. Να μην αγχώνεσαι κιόλας.

Εχω κάποια υγρά όπως καθε φορά αλλα λίγα

Διαφημίσεις

Έχεις γυναικολόγο; Μπορείς να πας να σε δει μην έχεις καμμια μολυνσουλα;

Να σου πω την αλήθεια το σκεφτηκα και εγω αυτο....γιατί εχω κάποιες ενοχλήσεις...λίγη φαγούρα

Ναι αν έχεις και υγρά τόσες μερες δεν ειναι καλο να το αφήνεις

Πήγαινε αν μπορείς να σου κάνει μια καλλιέργεια .... Αυτά ειναι τα καλα των ελεύθερων σχέσεων :-)

Ναι αν έχεις και υγρά τόσες μερες δεν ειναι καλο να το αφήνεις

Πήγαινε αν μπορείς να σου κάνει μια καλλιέργεια .... Αυτά ειναι τα καλα των ελεύθερων σχέσεων :-)

Δεν εχω καθε μέρα...πάντως πολυ συχνά ανά δυο.... Αλλα υγρά παντα εχω πριν την περίοδο...το θεμα ειναι...γιατί αργεί τοσο?

Αγάπη καλησπέρα. μια φορά από το άγχος μου μήπως είμαι έγκυος είχα 20 μέρες καθυστέρηση και φυσικά δεν ήμουν. 2 τεστ αρνητικά είναι μια πάάάάρα πολύ καλή ενδειξη οτι πάρχει μια πάάάάάάάάαάάρα πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην είσαι. εύχομαι το αποτέλεσμα της χωριακής να είναι αυτό που θες και ελπίζω στο μέλλον να είσαι λίγο πιο προσεκτική. Είσαι στα καλύτερά σου χρόνια ... να ζήσεις κοριτσάκι μου :-D:grin::-D

Αγάπη καλησπέρα. μια φορά από το άγχος μου μήπως είμαι έγκυος είχα 20 μέρες καθυστέρηση και φυσικά δεν ήμουν. 2 τεστ αρνητικά είναι μια πάάάάρα πολύ καλή ενδειξη οτι πάρχει μια πάάάάάάάάαάάρα πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην είσαι. εύχομαι το αποτέλεσμα της χωριακής να είναι αυτό που θες και ελπίζω στο μέλλον να είσαι λίγο πιο προσεκτική. Είσαι στα καλύτερά σου χρόνια ... να ζήσεις κοριτσάκι μου :-D:grin::-D

Σε ευχαριστώ πολύ...:-) 12.30 θα εχω τα αποτελέσματα...θα σας γράψω αμέσως... :-)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...