Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη?

chrYst

Recommended Posts

Απλα φοβομουν τι θα πειτε...

Τι να πούμε βρε κορίτσι μου; Το θέμα είναι αν θα σε μαλώσουμε εμείς; Το θέμα είναι να είσαι εσύ ειλικρινής με τον εαυτό σου πρώτα απο όλα και μετά με όλους τους υπόλοιπους. Βλέπεις ότι έχουμε την καλή διάθεση να σου απαντήσουμε και όσο μπορούμε και ξέρουμε να σε βοηθήσουμε. Αλλά πρέπει και συ να βοηθήσεις τον εαυτό σου! Απο την στιγμή που δεν είσαι έτοιμη να αναλάβεις τις συνέπειες ούτε ώριμη να προστατέψεις τον εαυτό σου απο τέτοιες καταστάσεις, άστο το ρημάδι το "άθλημα"! Έχεις χρόνια μπροστά σου! Τι άλλο να σου πω, δεν ξέρω. Αφού δεν σου έγινε μάθημα η προηγούμενη ταλαιπωρία σου, φοβάμαι οτι δεν θα σου γίνει ούτε τώρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 278
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να πούμε βρε κορίτσι μου; Το θέμα είναι αν θα σε μαλώσουμε εμείς; Το θέμα είναι να είσαι εσύ ειλικρινής με τον εαυτό σου πρώτα απο όλα και μετά με όλους τους υπόλοιπους. Βλέπεις ότι έχουμε την καλή διάθεση να σου απαντήσουμε και όσο μπορούμε και ξέρουμε να σε βοηθήσουμε. Αλλά πρέπει και συ να βοηθήσεις τον εαυτό σου! Απο την στιγμή που δεν είσαι έτοιμη να αναλάβεις τις συνέπειες ούτε ώριμη να προστατέψεις τον εαυτό σου απο τέτοιες καταστάσεις, άστο το ρημάδι το "άθλημα"! Έχεις χρόνια μπροστά σου! Τι άλλο να σου πω, δεν ξέρω. Αφού δεν σου έγινε μάθημα η προηγούμενη ταλαιπωρία σου, φοβάμαι οτι δεν θα σου γίνει ούτε τώρα.

Το ξερω...παει τελος...δεν ξανα κσνω τπτ....το τελευτσιο που θελω να μ πρις...εινσι...πραγμστικα υο θεωρεις απιθανο????

Το ξερω...παει τελος...δεν ξανα κσνω τπτ....το τελευτσιο που θελω να μ πρις...εινσι...πραγμστικα υο θεωρεις απιθανο????

Ναι, ναι, ξέρω! Πάει, τέλος! Μέχρι την επόμενη φορά που θα έχεις ξεχάσει τι τράβηξες, που θα πιέσει λίγο ο σύντροφος κλπ κλπ! Και μετά πάλι εδώ θα είμαστε!

Αλλά για να σου απαντήσω σε αυτό που σε καίει προφανώς, ναι το θεωρώ απίθανο αν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις γιατί και κει μας τα μπέρδεψες λίγο. Είδες τι σου είπε η BabyCute με το παράδειγμα της φίλης της! Το μυαλό στο κεφάλι σας κορίτσια για το δικό σας καλό και μόνο!

Ναι, ναι, ξέρω! Πάει, τέλος! Μέχρι την επόμενη φορά που θα έχεις ξεχάσει τι τράβηξες, που θα πιέσει λίγο ο σύντροφος κλπ κλπ! Και μετά πάλι εδώ θα είμαστε!

Αλλά για να σου απαντήσω σε αυτό που σε καίει προφανώς, ναι το θεωρώ απίθανο αν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις γιατί και κει μας τα μπέρδεψες λίγο. Είδες τι σου είπε η BabyCute με το παράδειγμα της φίλης της! Το μυαλό στο κεφάλι σας κορίτσια για το δικό σας καλό και μόνο!

Οχι ριλικρινα τελος...μακαρι να ειναι ετσι...

Αγάπη γιατι έχεις τέτοιου είδους σχέσεις τόσο μικρή; Το κανεις για να ικανοποιήσεις τον κύριο η τον εαυτό σου; Τι σε ωφελεί; Αν δεν το ψάξεις λίγο κάποια στιγμή θα βρεις τον μπελά σου

Διαφημίσεις

Αγάπη γιατι έχεις τέτοιου είδους σχέσεις τόσο μικρή; Το κανεις για να ικανοποιήσεις τον κύριο η τον εαυτό σου; Τι σε ωφελεί; Αν δεν το ψάξεις λίγο κάποια στιγμή θα βρεις τον μπελά σου

Δν ειναι κυριος...το αγορι μου ειναι..ομοια ειμαστε...πεαγματικα πιστευεις οτι ειμαι? Αν παρω το χαπι τωρα θα λειτουργησει?

Το είπα ειρωνικά γιατι φαίνεται ανεύθυνος!

Δεν έχει διάφορα αν έχετε την ίδια ηλικία - σου είπε καποιος κάτι διαφορετικό;

Δυστυχώς οτι και να σου λέμε δεν θες να ακούσεις και ειναι πολυ λυπηρό ... Και να μην είσαι έγκυος τώρα αν δεν αφήσεις τις σεξουαλικές επαφές για μετα που θα είσαι πιο ώριμη βάζεις το εαυτό σου σε κίνδυνο να την πατησεις Αγάπη

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τέτοια στην ηλικια σου.. Δες σε τι σε ωφελεί!

Το είπα ειρωνικά γιατι φαίνεται ανεύθυνος!

Δεν έχει διάφορα αν έχετε την ίδια ηλικία - σου είπε καποιος κάτι διαφορετικό;

Δυστυχώς οτι και να σου λέμε δεν θες να ακούσεις και ειναι πολυ λυπηρό ... Και να μην είσαι έγκυος τώρα αν δεν αφήσεις τις σεξουαλικές επαφές για μετα που θα είσαι πιο ώριμη βάζεις το εαυτό σου σε κίνδυνο να την πατησεις Αγάπη

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τέτοια στην ηλικια σου.. Δες σε τι σε ωφελεί!

Ολα τα εχω ακουσειεχςτε απολυτο δικιο...αλλα πραγματοκα τι σε κανει να πιστευεις οτι ειμαι...πες μ σε παρακαλω τη.γνωμη σου τι.νομιζεις οτι πρεπει.για αυτο το θεμα...ζητω απςγνωσμενα βοηθεια

Σου εξήγησα και πριν το λόγο

Δεν απαντας στις ερωτήσεις μου, οπότε δεν νόμιζω να μπορω να βοηθήσω παραπάνω

Να σαι ναλα

Κατι τελευταιο πιστευις πρεπει να παρω το χαπι???

Διαφημίσεις

Αγαπη εισαι 16 χρονων. Μπορουμε να σε καταλαβουμε.

Ειχα καταλαβει απο την αρχη οτι δεν υπηρχε φιλη αλλα οτι ησουνα εσυ και πιστευω οτι το ειχε καταλαβει και η BabyCute.

Τελως παντων... Οπως και να εχει εισαι πολυ μικρη για να εχεις σεξουαλικες επαφες.

Δεν εχεις καμια γνωση και το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις κακο στον εαυτο σου.

Ο φιλος σου δεν προσεχει καθολου (μιας και ειναι ακομα παιδακι κι αυτος) οποτε καλυτερα να τα αφησετε αυτα για αργοτερα???

Αν ξεκινησες απο τωρα μετα τι αλλο θα εχεις να γευτεις???

Μην βιαζεσαι ολα θα ερθουν στην ωρα τους.

Αν κανεις κακο στον εαυτο σου απλα για να ικανοποιησεις τον συντροφο σου τοτε δεν μπορουμε να πουμε κατι αλλο.

Ηθελες πραγματικα να ολοκληρωσεις απο τωρα ή το εκανες γιατι εχει γινει της μοδας μικρα παιδια να κανουν σεξ??

Οσον αφορα το θεμα σου τωρα, δεν εισαι εγκυος, αλλα ετσι οπως πας καποια στιγμη δεν θα την γλυτωσεις.

Προσεχε...

απορω με την ορεξη σας κοριτσια!!

οποιος κανει βλακειουλες στο σεξ να παιρνει κ τις ευθυνες του.

ας συζητησουμε τιποτα πιο σοβαρο

Ισως εχεις δικιο απο την μια, απο την αλλη ομως ειναι απλα ενα παιδι 16 χρονων.

Καποια πραγματα πρεπει να τα πεις και να τα ξαναπεις και τελικα αν δεν παρει το μαθημα της δεν θα τα μαθει.

Ομως ποτε δεν ξερεις, ισως καποια στιγμη βαλει μυαλο και μετα απο τις 2 φορες που εχει αγχωθει τοσο πολυ, ισως λεω ισως να μην θελει να ξαναβρεθει στην ιδια θεση.

Το ελπιζω βασικα για καλο δικο της.

Το μονο που με ενοχλει ειναι οτι τις εχουν απαντησει τοσα οι κοπελες και το μονο που την νοιαζει ειναι ποσες πιθανοτητες εχει να μεινει εγκυος.

απορω με την ορεξη σας κοριτσια!!

οποιος κανει βλακειουλες στο σεξ να παιρνει κ τις ευθυνες του.

ας συζητησουμε τιποτα πιο σοβαρο

Έχεις δίκιο, δεν διαφωνώ. Αλλά επειδή μπορεί να διαβάζουν το σάιτ και άλλα κορίτσια στην ηλικία της Αγάπης, με τις ίδιες απορίες καλό είναι να ακούσουν και 5 πράγματα παραπάνω γιατί οι περισσότερες σε αυτή την ηλικία ντρέπονται και να ρωτήσουν και να ενημερωθούν. Θέλω να ελπίζω ότι δεν τα λέμε τζάμπα.

Διαφημίσεις

Μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη δεν είναι το χειρότερο που μπορει να σου συμβεί κάνοντας σεξ χώρις προφύλαξη.

Σωστα...υπαρχει και το aids...αν σου λεει κατι.

Κατα τα αλλα...στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα...

Αγαπη εισαι 16 χρονων. Μπορουμε να σε καταλαβουμε.

Ειχα καταλαβει απο την αρχη οτι δεν υπηρχε φιλη αλλα οτι ησουνα εσυ και πιστευω οτι το ειχε καταλαβει και η BabyCute.

Τελως παντων... Οπως και να εχει εισαι πολυ μικρη για να εχεις σεξουαλικες επαφες.

Δεν εχεις καμια γνωση και το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις κακο στον εαυτο σου.

Ο φιλος σου δεν προσεχει καθολου (μιας και ειναι ακομα παιδακι κι αυτος) οποτε καλυτερα να τα αφησετε αυτα για αργοτερα???

Αν ξεκινησες απο τωρα μετα τι αλλο θα εχεις να γευτεις???

Μην βιαζεσαι ολα θα ερθουν στην ωρα τους.

Αν κανεις κακο στον εαυτο σου απλα για να ικανοποιησεις τον συντροφο σου τοτε δεν μπορουμε να πουμε κατι αλλο.

Ηθελες πραγματικα να ολοκληρωσεις απο τωρα ή το εκανες γιατι εχει γινει της μοδας μικρα παιδια να κανουν σεξ??

Οσον αφορα το θεμα σου τωρα, δεν εισαι εγκυος, αλλα ετσι οπως πας καποια στιγμη δεν θα την γλυτωσεις.

Προσεχε...

Οχι δεν το εκανα για μοδα...νιωθω πολλα πραγματα για το παιδι που ειμαστε μαζι...και επειδη ειμαστε μικρα κανουε ολο βλακειες...ειπα στον εαυτο μ τελος κι θα το κρατησω....οτι και να γινει...ευχαριστω που μ μιλατε με βοηθαει παρα πολυ....εκατσα τα σκεφτηκα και εειναι πολυ λαθος αυτο που κανω...εγκυος δεν ειμαι και υο ξερω..αλα υο μυαλο μου παιζει παιχνιδια...δεν τημ ξαναπαταω

Για μα ειναι πολυ καλο που με βοηθατε...αν θελετε μπορω να μην ξανα γραψω εδω...καταλαβαινω οτι σας ενοχλω....και δν το θελω γτ με εδετε βοηθησει πραγματικα

Δεν ενοχλείs καθόλου, απλα προσπάθησε να ακούσεις (πραγματικά και οχι απλα για το γ*μ*τ*) αυτά που σου λέμε

Η κοπέλα παρακάτω μιληςε για aids, καταλαβαίνεις τι σημαινει αυτο; Προσπαθούμε να σε σώσουμε γιατι σιγουρα καταλαβαίνω οτι ειναι δύσκολο να μιλήσεις στην μαμα σου - και εγω ποτε δεν της είπα τίποτα αλλα πρώτη μου φορά ήταν οταν ήμουν 20 οπότε ήξερα και που το είχα!!!!!!!

Ο φίλος σου που εσυ τον βλέπεις σαν πρίγκιπα γιατι σου λέει πως σε αγαπάει και θα σε παντρευτεί αν μείνεις έγκυος υπάρχει περίπτωση να λέει τη ίδιο και σε άλλες ...στο λέμε γιατι η εμπειρία μας και η ηλικια μας μας έχουν διδάξει κάποια πράγματα ... Το έχουμε δει αυτο το έργο πολλές φορές και πάντα κατέληξε σε έκτρωση, χωρισμό, απογοήτευση και ουλές που δεν επουλώνονται ποτε!

AIDS!!! Βάλε αυτή την λέξη στο μυαλό σου και σταματά να εμπιστεύεσαι οποιονδήποτε που αυτή η στιγμή σου παριστάνει τον καλο!!

Για μα ειναι πολυ καλο που με βοηθατε...αν θελετε μπορω να μην ξανα γραψω εδω...καταλαβαινω οτι σας ενοχλω....και δν το θελω γτ με εδετε βοηθησει πραγματικα

Δεν ενοχλείς και άλλωστε δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να σου απαντήσει με το ζόρι. Όσες το κάνουμε είναι γιατί θέλουμε να ακούσεις και μερικές συμβουλές παραπάνω και όσο μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Αρκεί όντως να καταλαβαίνεις και να δέχεσαι όσα σου λέμε, για το δικό σου καλό, όχι για να το παίξουμε εμείς αυθεντίες! Είδες οτι πέρα απο το θέμα της εγκυμοσύνης πόσες συμβουλές σου έδωσαν όλα τα κορίτσια εδώ μέσα, να τις σκεφτείς και αυτές σοβαρά.

Χμμμ,και ρίχνοντας μια ματιά και σε προηγούμενο θέμα που άνοιξε η Αγάπη98,βεβαιώθηκα ότι μας δουλεύει ψιλό γαζί...

Όταν ένα 15 χρονο κορίτσι ζητάει βοήθεια και είσαι σε θέση να βοηθήσεις, το κάνεις. Αν η ίδια δε βάλει μυαλό, τουλάχιστον κάποιες άλλες κοπέλες μπορεί να έχουν το ίδιο πρόβλημα και να μας διαβάσουν! Τώρα είδα κι εγώ πως η συγκεκριμένη κοπέλα απ' το Δεκέμβριο λέει τα ίδια....και ζητάει μόνο ποσοστά, επίμονα. Την ενημερώσαμε, την βοηθήσαμε.....καλή συνέχεια στην κουβέντα σας.

Όταν ένα 15 χρονο κορίτσι ζητάει βοήθεια και είσαι σε θέση να βοηθήσεις, το κάνεις. Αν η ίδια δε βάλει μυαλό, τουλάχιστον κάποιες άλλες κοπέλες μπορεί να έχουν το ίδιο πρόβλημα και να μας διαβάσουν! Τώρα είδα κι εγώ πως η συγκεκριμένη κοπέλα απ' το Δεκέμβριο λέει τα ίδια....και ζητάει μόνο ποσοστά, επίμονα. Την ενημερώσαμε, την βοηθήσαμε.....καλή συνέχεια στην κουβέντα σας.

Έχει αγόρι αυτο ειναι το πρόβλημα

Οσο τον έχει θα έρχεται εδώ να ρωτάει ποσοστά

Διαβασα ολο το θεμα σημερα... Απο την αρχη καταλαβα πως φιλη δεν υπηρχε..

Αγαπη ολες περασαμε απο τα 17 και εγω ολοκληρωσα στα 17 μου κ για καλη μου τυχη τωρα στα 30 μου ειμαι ακομα με τον ιδιο ανθρωπο. ΑΛΛΑ απο την αρχη εκανα φασαριες ολοκληρες για να χρησιμοποιει προφυλακτικο απο την αρχη. Δεν ειναι η εγκυμοσυνη μονο, 1002 σεξουαλικως μεταδιδομενες ασθενειες υπαρχουν.

Φιλικη συμβουλη. Πηγαινε σε ενα γυναικολογο. Υπαρχουν πολλες αρρωστιες που κυκλοφορουν εκει εξω.

Και να σου πω κ για την ιστορια, μετα απο ενα σημειο ο φιλος μου δεν ηθελε να χρησιμοποιει προφυλακτικο, χρονια ομως μετα, επεμενα πως δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Και να σου πω? ειχα δικαιο τελικα. Γιατι τον πρωτο μηνα που ειπαμε ας σταματησουμε το προφυλακτικο κ οτι γινει (εχω ασταθη κυκλο κ θελαμε μωρο) εμεινα εγκυος. Δυστυχως το χασαμε. Και οταν ξαναπροσπαθησαμε ξαναεμεινα με την μια.

Τωρα που το συζηταμε με παραδεχεται. Γιατι σιγουρα θα εμενα εγκυος σε μια περιοδο που δεν θα το θελαμε...

Γι αυτο τα ματια σου 14. Δεν θα σ αγαπαει περισσοτερο αν του κανεις τετοια χατηρια. Ανωριμη χαζογκομενα του χεριου σου θα σε θεωρει.

Ολα αυτα στα λεω πολυ φιλικα. Καλη σου τυχη...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...