Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γνώμη Τρίτου...

maria louisa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!!

Διαβάζοντας το θέμα και φέρνοντας στο μυαλό μου άλλα σχετικά ή άσχετα που όμως αφορούν συμπεριφορές, σκέφτομαι πως ο κόσμος τελικά κάνει αυτό που θέλει και αυτό που του έρχεται στο μυαλό, χωρίς να σκεφτεί πως και σε ποιο βαθμό θα πληγώσει τον άλλο (στην συγκεκριμένη περίπτωση η Μαρία την maria louisa).

Και υπάρχουν πάλι άλλοι (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου!!! τα γράφω για να τα ακούωωωωωω) που σκέφτονται την κάθε μικρή λεπτομέρεια. Προσωπικά συνέχεια κάνω έτσι σε σημείο που θεωρώ ότι γίνομαι υπερβολική.

Τί θα πει ο τάδε και τί θα ακούσει η τάδε και τί θα πούμε στον δείναι.....

Ουφ πια!!

Τέλος πάντων, επειδή σας κούρασα, συμφωνώ μαζί σου maria louisa. Εσύ την καλή σου την καρδιά την έδειξες, δεν χρειάζεται να τσακωθείς αλλά σε καταλαβαίνω στο ότι δεν θα είναι όπως πριν.

Πρόσεχε μόνο αυτό μην επηρρεάσει την σχέση σου με την μικρή......τα μικρά και αθώα πλάσματα δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν τις "αμαρτίες" μας!!

Η Βασω θα κρεμάσει την Μαρία! χαχαχαχα τι να πω!αυτή ήταν η μικρή μου ιστορία! μου έκανε καλό που το συζήτησα και βγήκε λίγο από μέσα μου το παράπονο! Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Το γέλιο θα είναι στην "δεξίωση"...που δεν πρόκειται να με αφήσουν να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με τον Χρήστο...όπως και στον γάμο! αντε να δούμε!

Το γέλιο θα είναι στην "δεξίωση"...που δεν πρόκειται να με αφήσουν να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με τον Χρήστο...όπως και στον γάμο! αντε να δούμε!

:shock::shock::shock:

πες μου σε παρακαλώ, πως κάνεις πλάκα!!!

.png.png

Διαφημίσεις

Μηπως αυτη η Μαρια σε ριχνει λιγακι? Α για καθιστε για τσαντιζομαι οταν βλεπω τετοια πραγματα. Και καλα δεν ηθελε να βαπτισεις εσυ για τους χ λογους αλλα οχι να μην κατσεις και διπλα στον αρραβωνιαστικο σου. Αυτο παει πολυ δεν νομιζεις?

Αν και σε τετοιες εκδηλωσεις μονο οταν τρωνε καθονται οπως τους εχουν ορισει μετα αλλαζουν ολοι θεσεις αλλα και παλι γιατι να μην κατσεις μαζι?

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Μιλάς σοβαρά ότι δεν θα κάτσεις μαζί με τον Χρήστο? !!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό μου φαίνεται εξωφρενικό!! Στον γάμο μου, ο φίλος (όχι αρραβωνιαστικός) της κουμπάρας μου έκατσε στο νυφικό τραπέζι. Και εννοείται πως εγώ το πρότεινα. Είναι δυνατόν να χωρίσεις το ζευγάρι??

Μήπως ο Χρήστος πρέπει να επέμβει??

Το είπα απ'έξω-απ'έξω και πιο πάνω, αλλά τώρα θα το δηλώσω ξεκάθαρα! Πιστεύω πως η Μαρία σε ζηλεύει λιγάκι! Τώρα, ζηλεύει τη σχέση σου με το Χρήστο ή έχει απωθημένα μαζί σου γενικότερα, αυτό μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις... Μου φαίνεται ότι γουστάρει να σε πικραίνει και να σε προβληματίζει όπως μπορεί.

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

ασχετο αλλα οταν ενας πρωην γκομενος (3 χρονια τα ειχαμε) μου ειπε να ερθω στο γαμο της αδελφης του και να κατσω σε ενα αλλο τραπεζι, του ειπα απλα......παω ταξιδι στην Ιταλια....οπως και εκανα!!!!!! :lol:

ΕΠΙΣΙΜΗ αραβωνιαρα και θα κατσεις αλλου ΚΑΙ θα το δεχτεις????????????

πας καλα κοπελα μου????? καλη καρδια αλλα οχι να σε πουνε και μακακα........ σορυ αλλα διπλα του θα κατσεις και δε θα το ξεκουνησεις απο εκει

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

yeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssss

εγω τελος του μηνα βαφτιζω

ε η νονα του γιου πριν ενα μηνα μου λεει αααα θα βαλεις στο προσκλητηριο και τον αντρα μου για νονο!

δεν ειπα τιποτα, αλλα κολλησα λιγο γιατι δωρο σκοπευα να κανω μονο σε αυτη. Το ειπα πλακα πλακα και μου λεω ....ααα δωρο μονο σε εμενα :roll:

Τελικα αυτο εκανα, ελεος μου εχουν φυγει τα μαλιοκεφαλα θα εχω και 3 δωρα, τι με περασανε????? Τωρα αν θα της αρεσει?????? θα σας πω αλλη ωρα :lol::lol::lol:

στο μεταξυ παω στοιχημα οτι βαζει και τον αντρα της γιατι ο μικρος ειναι μεγαλωσωμος για να τον κραταει :roll:

σορυ για την καταχρηση!

kKZUp2.png

δεν ξέρω κορίτσια...σας λέω τι έγινε και τι θα γίνει κατα πάσα πιθανότητα. Δεν ξέρω τι θα αλλάξει, μάλλον το πρόβλημα ηταν τα πεθερικά στο γάμο!δεν ήθελαν γιατί δεν είμαστε παντρεμένοι....απο το 2001 είμαστε μαζί αλλα αυτό δεν μετράει! και τι να κανω αν γινει το ιδιο πραγμα και τωρα? εγω νομιζω πως πρέπει να πάρει θέση ο Χρήστος...ξεφύγαμε λιγο απο το αρχικό θέμα!sorry...!!! :?

μαρακι, κατσε και μιλα με τον δικο σου να τα ξεκαθαρισει με το φιλο του και μην αγχωνεσε αλλο για αυτο.

Ελεος θα γινεται νονοι και θα σας κανουν μαυρη την καρδια?????

kKZUp2.png

δεν ξέρω κορίτσια...σας λέω τι έγινε και τι θα γίνει κατα πάσα πιθανότητα. Δεν ξέρω τι θα αλλάξει, μάλλον το πρόβλημα ηταν τα πεθερικά στο γάμο!δεν ήθελαν γιατί δεν είμαστε παντρεμένοι....απο το 2001 είμαστε μαζί αλλα αυτό δεν μετράει! και τι να κανω αν γινει το ιδιο πραγμα και τωρα? εγω νομιζω πως πρέπει να πάρει θέση ο Χρήστος...ξεφύγαμε λιγο απο το αρχικό θέμα!sorry...!!! :?

Καλά... Και μήπως ο Χρήστος και η Βάσω που θα γίνονταν νονοί ήταν παντρεμένοι μεταξύ τους;;; :wink:

Άνετα μπορούσες να κλείσεις το στόμα των πεθερικών!

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

Μaria louiza , την πρώτη φορά που έγινα νονά, ήμουν αρραβωνιασμένη με τον άντρα μου.

Στο προσκλητήριο φυσικά , φαινόμουν μόνο εγώ σαν νονά.

Στην βάπτιση, ο άντρας μου στεκοταν δίπλα στους γονείς του μωρού (συγκεκριμένα η κουμπάρα μου τον τράβηξε με το ζόρι δίπλα της).

Μέχρι και στην χαιρετούρα τον έβαλαν δίπλα μου και να σημειωθεί πως τότε, στην ουσία, ήταν μόνο δικοί μου φίλοι οι γονείς - δεν είχε προλάβει να δημιουργηθεί στενή σχέση με τον άντρα μου.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι γιατί στο έγραψα αυτό....

Θα συμφωνήσω μαζί σου πως πρέπει ο Χρήστος να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα πριν την βάπτιση ,

όχι τίποτ'άλλο αλλά είναι κρίμα να χαλάσει το όλο κλίμα από κάτι τέτοιο...

Αν ήμουν στην θέση του Χρήστου, σίγουρα θα έλεγα στον φίλο μου κάποια στιγμή μεταξύ σοβαρού κι αστείου

" φαντάζομαι πως αυτή την φορά θα βάλετε την γυναίκα μου να κάτσει στην θέση που πρέπει...έτσι δεν είναι? "

κι αν ο άλλος έλεγε όχι (λέμε τώρα) τότε θα έλεγα "τότε υπολογείστε πως θα κάτσω δίπλα της όπου κι αν την βάλετε..."

......άλλωστε λένε πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους...

αν κι εγώ πιστεύω , πως οι καλοί φίλοι δεν χρειάζονται λογαριασμούς...

αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...

.png.png

το έθεσες πολύ ώραία το θεμα LouLou! αυτο θα το προτείνω!

thanks again! θα σας ενημερώσω με τα νεα μου και ολα τα ωραια της βαπτισης συντομα!

BYE!!!!!!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω με την καμία μερικους ανθρώπους που κολάνε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ στους τύπους....που θα κάτσει ο ένας, που θα σταθεί ο άλλος, πότε να κλάσει το μωρό.....Τέτοιο πρωτόκολλο ούτε στον Λευκό Οίκο δεν έχουν!!!!!

Στο γάμο μας την είδαμε πολύ χαλαρά και στο νυφικό τραπέζι βάλαμε και τη θεία μου για να μην ειναι μακρυά απο τη γιαγιά μου (για να κουτσομπολευουν), ουτε κάτσαμε στην μέση (για να κινούμαστε πιο άνετα) και γενικώς όλοι περάσαν σουπερ.

Φαντάσου να σε βάλουν κάπου να μπαστακωθείς σώνει και καλά επειδή έτσι πρέπει...μεγάλη μακακία....οι συνεστιάσεις αυτές ειναι για να περνάς καλά όχι για να δείξεις οτι ακολουθείς πιστά το εθιμοτυπικό.

Άστους κοπέλα μου να κάνουν τη βάφτιση όπως τη θέλουν και μη στεναχωριέσαι....μη σου πω κιόλας αμα στραβώσει η φίλη σου να μην πας και καθόλου και να μην πεις και τίποτα να καταλάβουν τη γαιδουριά τους. Συζήτησε και με τον αρραβωνιαστικό σου τι σε ενοχλεί να δεις τι θα πει.

Παντως κοριτσια εγω επειδη απο μικρη τον νονο μου τον εβλεπα σπανια λογο αποστασης αποφασισα να βαφτισει τον μικρο ο αδερφος μου και οχι οι κουμπαροι μας απο τον γαμο!Ηταν τοσο κακο?Τωρα που ειμαι παλι εγκυος ο κουμπαρος μου απο τον γαμο θελει να βαφτισει το νεο μελος πρωτα ο Θεος, αλλα ειναι στην Θεσ/νικη και λογο οικονομικου θεματος ξερω οτι δεν θα μπορει να ερχεται τοσο συχνα και δεν ξερω τι να κανω!!Ασε που πιστευω οτι θα παρεξηγηθει και η κουμπαρα μου απο το γαμο , που δεν το ειπα και σε αυτην!!Παντως για το θεμα της maria louisa συμφωνω οτι προκυται για στενομυαλους ανθρωπους που δεν αξιζει να στεναχωριεσαι γιαυτους, που δεν εκτιμανε την αγαπη σου για το μωρο τους!!

PSpyp2.png n6m7p2.png

Αν ήμουν στην θέση του Χρήστου, σίγουρα θα έλεγα στον φίλο μου κάποια στιγμή μεταξύ σοβαρού κι αστείου

" φαντάζομαι πως αυτή την φορά θα βάλετε την γυναίκα μου να κάτσει στην θέση που πρέπει...έτσι δεν είναι? "

κι αν ο άλλος έλεγε όχι (λέμε τώρα) τότε θα έλεγα "τότε υπολογείστε πως θα κάτσω δίπλα της όπου κι αν την βάλετε..."

Συμφωνω!!!! Και να το απαιτησεις καλη μου......οφειλει να σε στηριξει!!!! Αν δε το κανεις καλο θα ηταν να μπεις σε σκεψεις......αν κανει την κοτα σε κατι τοσο ανωδυνο, δεν προκειται να στηριξει σε σημαντικα θεματα οταν θα ειστε παντρεμενοι......(βλεπε τι τραβαμε οι παντρεμενες στο φορουμ :lol: )

Απορω παντως με την τυπισσα.......γιατι να σε μειωνει ετσι, ειναι υπερ της να σε εχει καλα αφου εσυ θα φροντιζεις τις υποχρεωσεις του νονου...... :roll:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Maria Louisa συμφωνω απολυτα με τα προηγουμενα κοριτσια, εξαλλου δεν μπορεις να υποχρεωσεις κανεναν να του βαφτισεις το παιδι! Εγω παντως θα σου πω το εξη. Οταν ημουν αρραβωνιασμενη ο αντρας μου εκανε μια βαφτιση στην οποια δεν τεθηκε καν θεμα για το που θα κατσω!Θεωρησαν και οι γονεις δεδομενο οτι πρεπει να κατσω μαζι με τον αντρα μου, αφου εννοειται οτι τον συνοδευα! Αυτο που ξερω ομως ειναι πως αρραβωνιασμενο ζευγαρι δεν μπορει να κανει βαφτιση μαζι, γιατι δημιουργειται λεει συγγενεια και υπαρχει προβλημα μετα στον γαμο. Τυπικο θα μου πεις. Ειναι οπως αυτο που λενε πως αν κανεις παραπανω απο μια βαφτιση τα παιδια θα πρεπει να ειναι του ιδιου φυλου.Απλα ισως η μαμα σκεφτηκε αυτο και δεν ηθελε να γινεις και εσυ νονα.Τι να σου πω...

Σορυ αν σε κουρασα.Ελπιζω να πανε ολα καλα.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Παντως κοριτσια εγω επειδη απο μικρη τον νονο μου τον εβλεπα σπανια λογο αποστασης αποφασισα να βαφτισει τον μικρο ο αδερφος μου και οχι οι κουμπαροι μας απο τον γαμο!Ηταν τοσο κακο?Τωρα που ειμαι παλι εγκυος ο κουμπαρος μου απο τον γαμο θελει να βαφτισει το νεο μελος πρωτα ο Θεος, αλλα ειναι στην Θεσ/νικη και λογο οικονομικου θεματος ξερω οτι δεν θα μπορει να ερχεται τοσο συχνα και δεν ξερω τι να κανω!!Ασε που πιστευω οτι θα παρεξηγηθει και η κουμπαρα μου απο το γαμο , που δεν το ειπα και σε αυτην!!

Kαθολου κακο.....κι εγω το ιδιο ηθελα να κανω αλλα ηθελε πολυ να το βαφτισει η κοπελα που μας παντρεψε....στα μερη μας δλδ ηταν δεδομενο οτι θα το εκανε.....δεν θα την βλεπουμε συχνα κι απορω γιατι δεν προτιμησε να βαφτισει ενα παιδακι κοντα της αφου παιρνει πολυ σοβαρα το ρολο της.....ισως ειναι καλυτερα ομως ενας νονος που ειναι μακρια και εχει δικαιολογια να μη βλεπει το παιδι παρα καποιος που ειναι κοντα και δεν θελει να ασχοληθει (οπως συμβαινει πολυ συχνα). Δεν θα στενοχωριεται το παιδι δλδ.....

Εγω νομιζω οτι η κουμπαρα σας αν θελει να βαφτισει θα σας το πει κιολας......αν το επιθυμεις κανεις 2 νονους......φανταζομαι μενει κοντα σας? Αν παλι εσυ θες να προλαβεις γεγονοτα και την επιθυμεις ως νονα, ενημερωσε την για τις προθεσεις του κουμπαρου ωστε να σου πει αν ενδιαφερεται κι αυτη....αυτο θα ταν και το σωστοτερο νομιζω.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...